PDA

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی حل مشکل رم-کارت گرافیک

majid021
18-10-15, 22:45
سلام
من 2 تا سوال یا مشکل دارم!
اولی
میخواستم بدونم چطور بفهمم چه سری کارت های گرافیکی (nvidia) رو مادر بردم میخوره و عملکرد بهتری داره ؟
دومی
مارد بردم 4 تا اسلات رم داره من کیسم خیلی قدیمیه و اون موقع که خریدم اسمبل شده بود و یه رم 2 گیگ ddr2 روش بود چن وقت پیش یه رم گینگستون 2 گیگ dd2 دیگه گرفتم و خودم انداختم رو سیستم و طبیعتا باس میشد 4 گیگ ولی فقط 3 گیگ نشون میداد (مشکل 1_2) و سیستم چن وقت یه بار و بیشتر هنگام بازی کردن Blue page میشد (مشکل 2_2) و وقتی رم رو دراوردم دیگه همچین مشکلی پیش نیومد! مخواستم بدونم چرا این مشکلات پیش اومده و اینکه 4 گیگ واسه این سیستمم کافیه یا نه ! چونکه میخوام 2 تا رم دیگه اضافه کنم تا در کل بشه 8 گیگ...
راستش این سیستم 7-8 سال پیش خیلی خوب بود و راحت بازی هارو اجرا میکرد ، الانم میخوام این سیستمم بلا استفاده نمونه و فقط با عوض کردن گرافیک (برای ساپورت دایرکس 11) و اضافه کردن رم بازی های جدید رو با تنظیمات متوسط بتونه حداقل اجرا کنه...
اینم سیستمم :
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
System Manufacturer: FOXCONN
System Model: P45A01
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 2048MB RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT

هر اطلاعاتی که باید در مورد مادربورد و رم بدونم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین چون تو سخت افزار اطلاعاتم کمه!!!

AMD>INTEL
19-10-15, 00:21
سلام
من 2 تا سوال یا مشکل دارم!
اولی
میخواستم بدونم چطور بفهمم چه سری کارت های گرافیکی (nvidia) رو مادر بردم میخوره و عملکرد بهتری داره ؟
دومی
مارد بردم 4 تا اسلات رم داره من کیسم خیلی قدیمیه و اون موقع که خریدم اسمبل شده بود و یه رم 2 گیگ ddr2 روش بود چن وقت پیش یه رم گینگستون 2 گیگ dd2 دیگه گرفتم و خودم انداختم رو سیستم و طبیعتا باس میشد 4 گیگ ولی فقط 3 گیگ نشون میداد (مشکل 1_2) و سیستم چن وقت یه بار و بیشتر هنگام بازی کردن Blue page میشد (مشکل 2_2) و وقتی رم رو دراوردم دیگه همچین مشکلی پیش نیومد! مخواستم بدونم چرا این مشکلات پیش اومده و اینکه 4 گیگ واسه این سیستمم کافیه یا نه ! چونکه میخوام 2 تا رم دیگه اضافه کنم تا در کل بشه 8 گیگ...
راستش این سیستم 7-8 سال پیش خیلی خوب بود و راحت بازی هارو اجرا میکرد ، الانم میخوام این سیستمم بلا استفاده نمونه و فقط با عوض کردن گرافیک (برای ساپورت دایرکس 11) و اضافه کردن رم بازی های جدید رو با تنظیمات متوسط بتونه حداقل اجرا کنه...
اینم سیستمم :
Operating System: Windows 7 Ultimate 64-bit
System Manufacturer: FOXCONN
System Model: P45A01
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7400 @ 2.80GHz (2 CPUs), ~2.8GHz
Memory: 2048MB RAM
NVIDIA GeForce 9400 GT

هر اطلاعاتی که باید در مورد مادربورد و رم بدونم خیلی ممنون میشم راهنمایی کنین چون تو سخت افزار اطلاعاتم کمه!!!

صفحه مادربرد شما در سایت فاکسکان
Foxconn PRODUCT : Motherboard : Details (Only the registered members can see the link)
مادربردت تا 16 گیگ رم ساپورت میکنه یعنی هر اسلات 4 گیگ . اما رمهات باید مشابه باشن و ویندوز 64 بیتی نصب کنی .
گرافیک هم مشکلی نیست هر گرافیک جدیدی روی مادربرد نصب میشه .
فقط باید پاورت هم مشخص کنی .

majid021
19-10-15, 03:25
ممنون از پاسختون
مشکل اساسی همین مچ نشدن رم ها و بلو پیج خوردن هس...
الان من 2 تا رم 2 گیگ ddr 2 دارم ولی یکی بلااستفاده مونده ، راحلی هس بشه از این مشکل جلوگیری کرد ؟ اصلا ممکنه بخاطر تو اسلات نادرست گذاشتن این مشکل پیش بیاد (جفتشون باید تو یه رنگ باشه؟!) ؟
و 2 تا سوال دیگه:
1-هر 4 تا رم باید مثل هم باشن؟ (مثلا میشه 2 تا شو همین 2 گیگ استفاده کرد و 2 تای دیگه 4 گیگ ؟ منظورتون از مشابه چیه؟)
2-واسه عوض کردن کارت گرافیک حتما باید منبع تغذیه هم عوض کنم ؟
پشت پاورم اینو زده AC INPUT 230V ONLY

AMD>INTEL
19-10-15, 03:42
ممنون از پاسختون
مشکل اساسی همین مچ نشدن رم ها و بلو پیج خوردن هس...
الان من 2 تا رم 2 گیگ ddr 2 دارم ولی یکی بلااستفاده مونده ، راحلی هس بشه از این مشکل جلوگیری کرد ؟ اصلا ممکنه بخاطر تو اسلات نادرست گذاشتن این مشکل پیش بیاد (جفتشون باید تو یه رنگ باشه؟!) ؟
و 2 تا سوال دیگه:
1-هر 4 تا رم باید مثل هم باشن؟ (مثلا میشه 2 تا شو همین 2 گیگ استفاده کرد و 2 تای دیگه 4 گیگ ؟ منظورتون از مشابه چیه؟)
2-واسه عوض کردن کارت گرافیک حتما باید منبع تغذیه هم عوض کنم ؟
پشت پاورم اینو زده AC INPUT 230V ONLY

رم ها باید دقیقا از نظر مدل و مارک و حجم و سرعت یکسان باشد.
2-بله مشخصه پاورتون هم از این مدلهای معمولی بازار هست . البته مدل دقیقش رو ننوشتید .
اگر گرافیک متوسط بخواهید اضافه کنید . یک پاور 450 وات از کولر مستر یا گرین تهیه کنید .

majid021
19-10-15, 03:56
علت بلو پیج خوردن و 3 گیگ نشون دادن رم هارو هنوزدقیق متوجه نشدم ! سیستمم 64 بیت هس و وقتی این مشکل پیش اومد یه بار هم ویدوز رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد ...
فکر کنم بهترین کار اینه بیخیال رم 2 گیگ هام بشم و کارت گرافیک و رم و پاور کلا عوض کنم 2 تا رم 4 گیگ بگیرم !
ممنون میشم واسه خرید راهنمایی کنید و مدل بدید
واسه کارت گرافیک تا سقف 500 تومن میتونم هزینه کنم ترجیحا سری انودیا
واسه رم هم تا 200 تومن 2تا 4 گیگ
پاور هم متناسب با اینا خودتون یه مدل با قیمت مناسب پیشهناد بدین

AMD>INTEL
19-10-15, 11:38
علت بلو پیج خوردن و 3 گیگ نشون دادن رم هارو هنوزدقیق متوجه نشدم ! سیستمم 64 بیت هس و وقتی این مشکل پیش اومد یه بار هم ویدوز رو عوض کردم ولی مشکل حل نشد ...
فکر کنم بهترین کار اینه بیخیال رم 2 گیگ هام بشم و کارت گرافیک و رم و پاور کلا عوض کنم 2 تا رم 4 گیگ بگیرم !

رم رو باید بگردید . کینگستون 2 گیگ در بازار هست . حدود 69 تومن .
گرافیک Gigabyte GTX 750 OC 2GB
پاور cooler master thunder 500w

kaveh-gh
19-10-15, 14:35
نظر بنده هم روی
Gigabyte GTX 750 OC 2GB و پاورCooler Master Thunder 500W هست.

majid021
20-10-15, 04:30
الان سرچ کردم چنتا اورد !
اینا با هم فرق دارن ؟

470.000: ASUS GTX750-PHOC-2G DDR5

VGA: Gigabyte GTX 750 Ti OC 2GB: 580,000 -
VGA: Gigabyte GTX 750 OC 2GB: 505,000 -

و اینکه بلاخره 4 گیگ بگیرم یا 2 گیگ ؟
2 گیگ دارم!
2 تا 4 گیگ ddr2 بگیرم بهتر نیس؟
راستی مطمئنید این کارت گرافیکا به مادربوردم میخوره ؟ آخه زده ddr 5 !

AMD>INTEL
20-10-15, 05:08
اینا با هم فرق دارن ؟

2 گیگ دارم!

اگر دو تا 4 گیگ مشابه پیدا کردی بگیر .
بله گرافیک ها با مادربردت به خوبی کار میکنند . رم گرافیک ربطی به رم سیستم نداره

RAVYY
20-10-15, 08:16
اینا با هم فرق دارن ؟

2 گیگ دارم!

ازنظر چیپ گرافیکی باهم یکی هستند ولی از نظر فرکانس کاری کمی باهم فرق دارند و over شده هستند و در مورد سوالات دیگه هم همون طور که دوست خوبمون گفتند تو بازار رم 4 خیلی سخت گیر میاد و رم 2 راحتر پیدا میشه ولی تو خرید رم دقت کنید چون جنس تقلبی ومشکل دار تو بازار زیاده و در مورد کارت گرافیکی هم بله به مادربرد شما میخوره و به نظرم با کمی افزایش بودجه zotac gtx 750 ti 2gb هم میتونه انتخاب خوبی باشه.