ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل در دیر بالا امدن ویندوز ؟

devilcracksman
14-10-15, 14:34
سلام دوستان ببخشید سوالی دارم ازتون
کامپیوتر من وقتی روشنش میکنم توی قسمت لوگوی اولیه گاهی اوقات شات داون میشه و مشکل دومم اینه که تو قسمت صفحه خوش امد گویی اول یه صفحه سیاه میاد که فقط نشانگر ماوس دیده میشه در حال لود کردن و بعد 45 ثانیه صفحه خوش امد گویی ظاهر شده و پسورد رو میزنم و وارد دسکتاپ میشم الان با این توضیحات کسی میدونه مشکلش چیه؟

AMD>INTEL
14-10-15, 14:39
شما ابتدا با hdtune از هارد یک بنچمارک بگیرید.

devilcracksman
14-10-15, 14:52
Only the registered members can see the linkمشکل-در-دیر-بالا-امدن-ویندوز-؟-22-___-1394_15-20-png

اینم از بنچمارک دوست عزیز

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the linkمشکل-در-دیر-بالا-امدن-ویندوز-؟-22-___-1394_15-20-png

AMD>INTEL
14-10-15, 14:56

- - - Updated - - -

هاردتون وسترن گرین هست ؟

devilcracksman
14-10-15, 14:57
بله وسترن گرین هست

AMD>INTEL
14-10-15, 15:38
بله وسترن گرین هست

این کندی ها در بالا اومدن ویندوز در سری وسترن گرین طبیعی هست . چون این هارد طراحی شده برای ارشیو اطلاعات و به خاطر تکنولوژی inteli power چند دقیقه یکبار خاموش میشود . اگر میخواهید سرعت بوت سیستم افزایش پیدا کنه یک ssd برای این کار تهیه کنید .

devilcracksman
14-10-15, 16:46
دوست گرامی هارد ssd چند گیگ برای فقط ویندوز مناسبه و چه مدل و سوال بعدی هارد سیگیت آیا مناسبه یا وسترن مدل دیگری
ممنون

- - - Updated - - -

دوست گرامی هارد ssd چند گیگ برای فقط ویندوز مناسبه و چه مدل و سوال بعدی هارد سیگیت آیا مناسبه یا وسترن مدل دیگری
ممنون

AMD>INTEL
14-10-15, 16:53
ممنون

- - - Updated - - -

ممنون

بودجتون محدوده وسترن بلو بگیرید . ولی توصیه من خرید SAMSUNG 850 EVO 120GB میباشد . حدود 280 هست .
ارزونتر هم میتونی Plextor M6S 128GB بگیری 230

devilcracksman
14-10-15, 17:01
دوست گرامی کیفیت و سرعت بالا مد نظر منه و اگر میشه از نظر کیفیت و سرعت بالا ک مد نظر منه بهم معرفی کنید و سوال بعدیم هم اینه ک اگر من روزی بخام هارد ب غیر از ssd بخرم سیگیت خوبه یا وسترن از نظر سرعت و اگر وسترن چه مدلی گرین یا بلو یا غیره ممنون

AMD>INTEL
14-10-15, 17:05
دوست گرامی کیفیت و سرعت بالا مد نظر منه و اگر میشه از نظر کیفیت و سرعت بالا ک مد نظر منه بهم معرفی کنید و سوال بعدیم هم اینه ک اگر من روزی بخام هارد ب غیر از ssd بخرم سیگیت خوبه یا وسترن از نظر سرعت و اگر وسترن چه مدلی گرین یا بلو یا غیره ممنون

سرعت بالا همون مدل سامسونگ رو تهیه کنید .با ارتقا به سمت ssd سرعت بالا امدن ویندوز و محیط ویندوز به شدت روان میشه
برای هارد هم وسترن بلک سریعترین و قابل اطمینان ترین هارد دیسک بازار هست .

marjaneh66
14-10-15, 20:04
ااین را ه کار ها رو امتحان کنید حتما جواب می گیرید
وارد بایوس سیستمون بشید گزینه fast boot رو اگه غیر فعال هست فعال کنید
سیستم عاملتون رو به علاوه ریجستری ویندوزتون پاکسازی و یکپارچه سازی کنید
برنامه های زائد و..... رو از سیستم پاک کنید
برنامه ها- بازی ها تون رو اگه تو درایوی که ویندوز نصب کردید پاک کنید تو درایو دیگه نصب کنید تا سیستم عاملتون سریع بارگزاری بشه
از برنامه های بهینه ساز مثل AVG PC Tuneup - Process.Lasso.Pro- Windows Manager استفاده کنید که با راه کار های پیشنهادشون خیلی در روان بودن سیستم عامل بوت کمک می کنند
اگه آشنایی با سرویس های ویندوز دارید وارد msconfig بشید بعض از سرویس ها رو غیر فعال کنید بوت سیستم عامل رو زمانشو کم کنید

devilcracksman
15-10-15, 18:05
سلام مجدد
ببخشید دوستان من سیستمم زمانی که روشنش میکنم تو قسمت لوگوی اولیه مایکروسافت خاموش شده و باید دوباره روشنش کنم و درست میشه هر دفعه اول خاموش شده و دفعه دوم مکلی نداره
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

AMD>INTEL
15-10-15, 18:44
سلام مجدد
ببخشید دوستان من سیستمم زمانی که روشنش میکنم تو قسمت لوگوی اولیه مایکروسافت خاموش شده و باید دوباره روشنش کنم و درست میشه هر دفعه اول خاموش شده و دفعه دوم مکلی نداره
کسی میدونه مشکل از کجا میتونه باشه؟

علت های مختلف میتونه داشته باشه .
1- مشکل حرارت پردازنده و گرافیک
2-پاور

devilcracksman
15-10-15, 19:08
بیشترین احتمال رو به کدوم میدین شما
چون فقط در روشن شدن اول تو قسمت لوگو خاموش میشه و بعد مشکلی نداره

AMD>INTEL
15-10-15, 19:13
بیشترین احتمال رو به کدوم میدین شما
چون فقط در روشن شدن اول تو قسمت لوگو خاموش میشه و بعد مشکلی نداره

تست burn in test passmark بگیرید . ببینید تست کامل pass میشه یا نه .

devilcracksman
15-10-15, 21:03
سلام
تست انجام شده رو ببینین

Only the registered members can see the linkمشکل-در-دیر-بالا-امدن-ویندوز-؟-burnintest-v8-1-pro-1010-23_07_1394-09_28_15-ب-ظ-png

- - - Updated - - -

سلام
تست انجام شده رو ببینین

Only the registered members can see the linkمشکل-در-دیر-بالا-امدن-ویندوز-؟-burnintest-v8-1-pro-1010-23_07_1394-09_28_15-ب-ظ-png

AMD>INTEL
15-10-15, 21:13
سلام
تست انجام شده رو ببینین

- - - Updated - - -

سلام
تست انجام شده رو ببینین

مشکلی ندارند قطعات . شما اتصالات پاور و کارت گرافیک و هارد رو بررسی کنید . اگر مدت زیادی داخل کیس رو تمیز نکردید با blower دمنده سیستم رو تمیز کنید .