ورود

مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت خرید مانیتور برای کارهای گرافیکی

gsn75
14-10-15, 10:56
سلام به همگی لطفا زود جواب بدین و راهنمای کنید فقط خواهشا کسانی که درباره مانیتور میدونند نظر بدن /

***سوالات زیر رو هم جواب بدین ***

کدام برند کیفیت خوبی داره ؟

فرق IPS با TN چیه ؟ و کدوم بهتره ؟

مانیتور باید چندی اینچ باشد که خوب کارایی داشته باشه ؟ ما بین چند تا چند ؟

این هم لیست چند مانیتور /لطفا به من بگین از این ها کدوم بهتره ؟ اگر این برند به درد نمی خوره هم بگین ؟

ASUS VX239H AH-IPS
ASUS VS239HJ
ASUS VX238H
ASUS VX229H
ASUS VS229HV
ASUS VS229HJ

ASUS VX228H

Asus VE228H LED

یکی از دوستان هم مدل زیر رو معرفی کرد ؟

Samsung S24D595 Plus

حالا بگین کدوم رو بخرم که مناسب فعالیت من باشه

من یه مانیتور با کیفیت بالا که برای گرافیک / فتوشاپ / افتر افکت / 3d max / برنامه های انیمیشن سازی مایا / ایندیزاین و سینما 4d مناسب باشه تا حد قیمت 800 هم دارم 850 هم میدم / ما بین 21 تا 23 اینچ باشه نهایتش 24 مدوم مدل رو بخرم خوبه / رنگ واقعی نشونم بده البته برای گیم هم مناسب باشه /// چی بخرم خوبه چون من روزانه 12 ساعت پشت سیستم هستم و نمیخوام چشمام اذیت بشه /// از این همه مدل ایسوس و این دومدل سامسونگ که معرفی کردم و کردین به من گزینه هم هست /// مشخصات مدلهای ایسوس که دادم بالار از مدلهای که معرفی کردین نبود ؟

- - - Updated - - -

دوستان اگه مدلهای دیگه ای دارین که کیفیت بهتری ارائه بدن به ما بگین

AMD>INTEL
14-10-15, 12:22
سلام به همگی لطفا زود جواب بدین و راهنمای کنید فقط خواهشا کسانی که درباره مانیتور میدونند نظر بدن /

***سوالات زیر رو هم جواب بدین ***

کدام برند کیفیت خوبی داره ؟

فرق IPS با TN چیه ؟ و کدوم بهتره ؟

مانیتور باید چندی اینچ باشد که خوب کارایی داشته باشه ؟ ما بین چند تا چند ؟

این هم لیست چند مانیتور /لطفا به من بگین از این ها کدوم بهتره ؟ اگر این برند به درد نمی خوره هم بگین ؟

ASUS VX239H AH-IPS
ASUS VS239HJ
ASUS VX238H
ASUS VX229H
ASUS VS229HV
ASUS VS229HJ

ASUS VX228H

Asus VE228H LED

یکی از دوستان هم مدل زیر رو معرفی کرد ؟

Samsung S24D595 Plus

حالا بگین کدوم رو بخرم که مناسب فعالیت من باشه

من یه مانیتور با کیفیت بالا که برای گرافیک / فتوشاپ / افتر افکت / 3d max / برنامه های انیمیشن سازی مایا / ایندیزاین و سینما 4d مناسب باشه تا حد قیمت 800 هم دارم 850 هم میدم / ما بین 21 تا 23 اینچ باشه نهایتش 24 مدوم مدل رو بخرم خوبه / رنگ واقعی نشونم بده البته برای گیم هم مناسب باشه /// چی بخرم خوبه چون من روزانه 12 ساعت پشت سیستم هستم و نمیخوام چشمام اذیت بشه /// از این همه مدل ایسوس و این دومدل سامسونگ که معرفی کردم و کردین به من گزینه هم هست /// مشخصات مدلهای ایسوس که دادم بالار از مدلهای که معرفی کردین نبود ؟

- - - Updated - - -

دوستان اگه مدلهای دیگه ای دارین که کیفیت بهتری ارائه بدن به ما بگین
تفاوت
برچسب تفاوت پنل ips با va - خانه ال جی نمایندگی رسمی ال جی در کرج (Only the registered members can see the link)
در مورد نفاوت مونیتور های ipsd با tn مطلب زیاد هست . برای کار شما پنل ips یا مشتق اونpls رو pls رو پیشنهاد میکنم .
Samsung Full HD S24D595 Plus