کدام شرکت از بهترین برد و قطعات در تولید مادربرد و کارت گرافیک استفاده می کند
و طراحی و ساخت محصولاتش بر طبق اصول مهندسی است و تبلیغاتی نیست؟
AMD>INTEL
13-10-15, 17:21
مقایسه شرکتهای مطرح تولید کننده مثل مقایسه شرکتهای برتر تولید کننده هست . شما باید مدلهای مختلف رو بررسی کنید از روی برند نمیشه مقایسه کرد.
Cyberlife
13-10-15, 17:29
مقایسه شرکتهای مطرح تولید کننده مثل مقایسه شرکتهای برتر تولید کننده هست . شما باید مدلهای مختلف رو بررسی کنید از روی برند نمیشه مقایسه کرد.
بهتره اینجور بگم اگه بخواهــید از بین مادربـــردهای هم ســطح با چیپ Z1170
یکی رو انتخاب می کردید محصول کدام شرکت یا شرکت ها در اولویت هست؟
AMD>INTEL
13-10-15, 18:31
بهتره اینجور بگم اگه بخواهــید از بین مادربـــردهای هم ســطح با چیپ Z1170
یکی رو انتخاب می کردید محصول کدام شرکت یا شرکت ها در اولویت هست؟
من نظر و تجربه شخصیم رو میگم . نظرم روی گیگابایت و مخصوصا روی مدل زیر میباشد
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 3
خبات کریمی
13-10-15, 18:56
سلام دوست عزیز
اونچه که "کیفیت" خونده میشه، هیچ تعریف مشخص و قابل قبولی نداره و بیشتر یه مقوله مبتدیانه و ساده نگرانه و صرفاً برای اغفال کاربران مبتدی است.
البته منکر وجود تفاوت هایی میان محصولات سازندگان مختلف نیستم اما واقعاً در این سطح نیست. برای نمونه کسی که اورکلاک شدید میکنه بحثی به نام کیفیت و اجزای بکار رفته 100% براش مطرحه اما برای من و شما کاربر معمولی، صرفاً ترفندیه برای گران فروش و پول اضافی گرفتن.
در نظر داشته باشید که همین الان در محصولات رده بالا اجزایی به کار گرفته میشه که واقعاً افراطی و بدون توجیه هست، نهایتاً قیمت محصول بالا میره اما واقعاً مزیت و تاثیر چشمگیری نداره.
justafriend
13-10-15, 19:02
من ایسوس رو رو ترجیح میدم. هم امتحان پس داده است و از نظر قیمت هم حدودا درسطح تک فروشی بازارهای خارج است.
برخلاف بعضی برندها که انحصاری بوده و قیمت های خیلی بالائی (بالاتر از مشابه با کیفیت غربی و قیمت های غرب) دارند.
AMD>INTEL
13-10-15, 19:05
سلام
کدوم برندهای مانیتور (و تلویزیون) از نظر کیفیت ساخت و مرغوبیت جنس قطعات، طول عمر و خدمات پشتیبانی بهتر هستند؟
* برای خرید تلویزیون کدوم برندها رو اولویت میدید؟
* برای خرید مانیتو چه برندهائی؟
مثلا گفته میشه محصولات سامسونگ خرابی زیاد دارند (مخصوصا بعد از دوره گارانتی) و اینکه پشتیبانی هم زیر بار مسئولیت نمیره و الی آخر....
متشکرم Only the registered members can see the link
118
دوست گرامی این تاپیک سوال در مورد دیگه هست . اگر سوالی دارید در قسمت مناسب و در تاپیک خودتون سوال کنید .
Cyberlife
14-10-15, 12:32
سلام دوست عزیز
اونچه که "کیفیت" خونده میشه، هیچ تعریف مشخص و قابل قبولی نداره و بیشتر یه مقوله مبتدیانه و ساده نگرانه و صرفاً برای اغفال کاربران مبتدی است.
البته منکر وجود تفاوت هایی میان محصولات سازندگان مختلف نیستم اما واقعاً در این سطح نیست. برای نمونه کسی که اورکلاک شدید میکنه بحثی به نام کیفیت و اجزای بکار رفته 100% براش مطرحه اما برای من و شما کاربر معمولی، صرفاً ترفندیه برای گران فروش و پول اضافی گرفتن.
در نظر داشته باشید که همین الان در محصولات رده بالا اجزایی به کار گرفته میشه که واقعاً افراطی و بدون توجیه هست، نهایتاً قیمت محصول بالا میره اما واقعاً مزیت و تاثیر چشمگیری نداره.
پس میشه گفت که بردهای Asrock یا ECS تفاوت خیلـــی کمی با بردهای
Asus و Gigabyte دارن و این شرکتـــها فقط تبلیغــــات بیشتری نســبت به
شرکتهای رقیب دارن؟
لطفاً چند تا از برندهایی که از شهرت کمی برخوردارن و بر خلاف گیگابایت و
MSI که برای جـــای پیچ مادربـــرد هم تبلیغ میدن، تبلیــغاتی زیادی ندارن
ولی کیفیت ساخت و طراحی مطلوب و مساوی با برندهای مشهور دارن و
قیمت اونها در ایران بسیار کمتر هست مثل برند Asrock معرفی کنید
AMD>INTEL
14-10-15, 13:01
الایت خیر از نظر کیفیت قابل قیاس با سازندگان برتر نیست . همیشه مشکلاتی داشته . اما asrock مادربردهای خوب زیادی دارد . تونسته خودش رو به تولیدکنندگان برتر مادربرد نزدیک کند .
روی جزئیات اگر مقایسه کنید . بعضی از المان ها ظاهر شبیه هم هستند . ولی بطور مثال قیمت i/o شرکت ITE قیمتش 2 برابر I/O شرکت nuvuton میباشد .
خبات کریمی
14-10-15, 13:05
سلام دوست عزیز
ببینید در این زمینه دو بحث متفاوت مطرحه، اول اینکه اصلاً تفاوتی وجود داره؟ که بله به وضوح وجود داره اما آیا این تفاوت ها تاثیر یا مزیت چشمگیری داره؟
بحث بنده در در مورد تاثیر هست، تقریباً هیچ شکی نیست که ایسوس یا گیگابایت در ساخت محصولات رده بالای خود از اجزای به اصطلاح "با کیفیت" استفاده می کنند اما من یا شما به عنوان مصرف کننده باید از خودمون بپرسیم که چه تاثیری بر کارایی نهایی داره؟ البته با در نظر گرفتن اختلاف قیمت.
نمونه عینی بسیار ساده ای رو در نظر بگیرید، استفاده از اگزوز از جنس طلا در پراید یا هر خودروی دیگه ای چه تاثیر مثبتی بر تجربه راننده یا سرنشین داره؟ هیچ! در مورد مادربرد یا گرافیک یا هر قطعه ای دیگه هیمنطوره، برخی آپشن ها مزیت و برخی بی تاثیر یا کم تاثیر هستند که با در نظر گرفتن همه عوامل، واقعاً هدر دادن پول هست البته به نظر من.
برای نمونه یک مادربرد با برد PCB خیلی ضخیم که قیمت بالاتری هم داره برای من چه مزینی داره؟ مگه قراره روش را برم؟ این تنها یه نمونه کوچیکه. خیلی از قابلیت ها و امکانات پر زرق و برق صرفاً برای جذب مشتری و ایجاد ذهنیت برتر بودنه و الی واقعاً تفاوت محسوسی در کارایی نهایی نداره، نمونه اش تراشه کنترلر شبکه Killer، واقعا برتری خاصی نسبت به تراشه های ساخت اینتل نداره.
یک نمونه عینی تر، شما کارت های گرافیک GTX 950 و GTX 960 رو در نظر بگیرید، مطمئناً مدل های با خنک کننده های بزرگ و سه فنه بیشتر از مدل های معمولی مورد استقبال قرار می گیره اما دریغ از اینکه بدونیم GTX 950 یک فن هم براش اضافیه! حالا جالب تر اینکه خیلی ها فکر می کنن هرچی خنک کننده بهتر باشه میشه بیشتر اور کرد، این مسئله تا حدی درسته و نه دیگه یه خنک کننده 2 کیلوگرمی بزاری رو تراشه GM-206 ! مدار تغذیه معمولی اما با 3 کانکتور 6 پینی با همون پاور لیمیت!
برای کسی که آشنایی زیادی نداشته باشه، همه چی مزیت و برتری محسوب میشه اما برای کاربرانی که تجربه بیشتری دارن، هر آپشن اضافی لزوماً مفید و موثر نیست. یه نمونه دیگه خازن های Nichicon هست که در مادربردها بسیار رایج شده، این خازن ها برای سیستم های سطح استودیو هست و نه صدای آنبورد! جالب تر اینکه این خازن ها بسیار گران قیمت هستند. مصرف کننده حداقل 20 دلار اضافی بابت این خازن ها میده اما 5% با خازن های معمولی جامد تفاوت نداره.
شاید تصور کنید که منظور من اینه هیچ تفاوتی وجود نداره، خیر اینطور نیست، دوام، پایداری، پتانسیل اورکلاکینگ، کولینگ و ... بسیار تاثیر گذار هستند اما نه برای همه و نه بر اساس قیمت.
این قضیه خیلی خیلی ساده است، سازنده ها هیچ مشکلی ندارن و بهترین و گران قیمت ترین اجزا رو استفاده می کنن اما این ما هستیم که نهایتاً هزینه اش رو میدیم.:11():
RAVYY
14-10-15, 13:31
با تشکر از توضیحات کامل دوستمون آقای کریمی :give_rose:. اینم بنده اضافه کنم که در آخر کار کیفیت برندها زمانی نمایان میشه که این بردها زیر فشار وتست قرار بگیره ونتایج درست بنچمارک نشان از برتری یک برند در تولید وطراحی یک قطعه و برد نسبت به برند دیگر خواهد داشت.