دوستان عزیز نمیدونم جای این مطلب من کجا هستش، اگر جای مناسبی دارد لطفا منتقل نمایید...
یه پیشنهاد کاری در یک مجموعه کاری به بنده داده شده با موضوع فعالیت IT .. این بخش در این مجموعه در حال حاضر وجود ندارد و تصمیم مدیریت برای ایجاد این بخش گرفته شده است.
از من خواسته شده تا طرح توجیهی یا پروپوزالی تهیه کنم که مشخص کنم با چه تعداد نیرو و تجهیزاتی و چه مبلغ سرمایه اولیه ای میتوانیم این بخش را ایجاد کنیم و درامد زایی را هم بیان کنیم.
فعالیت محدودیتی ندارد و میتواند شامل برنامه نویسی تحت وب - ویندوز و فروش و واردات قطعات سخت افزار و شبکه باشد.
آیا در این خصوص میتوانید مرا راهنمایی نمایید؟
با تشکر
AMD>INTEL
13-10-15, 16:48
دوست گرامی باید اطلاعات دقیقتری باشه . شما باید پتانسیل مجموعه رو از نظر سرمایه و بودجه ای که میتونند بگذارند و مدت زمانی که میتونند صبر کنند تا کار نتیجه بده را مشخص کنید . درباره کارهایی که گفتید نیاز به جذب پرسنل متخصص دارید .همیشه برای شروع و استارت کار نمیشه روی چند تا کار مختلف به عنوان هدف تمرکز کرد .
شما سعی کنید با یکی از مواردی که گفتید استارت بزنید . پرسنل بگیرید بعد به مرور زمان بقیه رو اضافه کنید .
اگر بخواهید منابع رو توی چندکار همزمان استفاده کنید احتمال شکست بیشتر هست . ولی یکی از موارد را با تمام منابع شروع کنید احتمال موفقیت مجموعه بیشتر هست .
Farhad3614
19-10-15, 12:24
دوست گرامی باید اطلاعات دقیقتری باشه . شما باید پتانسیل مجموعه رو از نظر سرمایه و بودجه ای که میتونند بگذارند و مدت زمانی که میتونند صبر کنند تا کار نتیجه بده را مشخص کنید . درباره کارهایی که گفتید نیاز به جذب پرسنل متخصص دارید .همیشه برای شروع و استارت کار نمیشه روی چند تا کار مختلف به عنوان هدف تمرکز کرد .
شما سعی کنید با یکی از مواردی که گفتید استارت بزنید . پرسنل بگیرید بعد به مرور زمان بقیه رو اضافه کنید .
اگر بخواهید منابع رو توی چندکار همزمان استفاده کنید احتمال شکست بیشتر هست . ولی یکی از موارد را با تمام منابع شروع کنید احتمال موفقیت مجموعه بیشتر هست .
شرکتی بزرگ هستش که مجموعه های زیادی داره و قراره همه اون مجموعه هارا ما پشتیبانی کنیم. چه از نظر طراحی سایت و تامین سخت افزار و شبکه...
من یک براورد هزینه و اقلام لازم برای برای ایجاد این بخش و یک براورد بازگشت سرمایه و سود میخوام تهیه کنم.
1 . چه تجهیزاتی برای راه اندازی یک شرکت خدمات نرم افزار و سخت افزاری مورد نیاز است ؟
2 . به چه زیر ساخت هایی برای پیاده سازی نیازمندیم ؟
3 . برآورد قیمت برای راه اندازی یک شرکت خدمات مورد نظر به چه میزان است ؟ 4
. چه تعداد نیروی متخصص برای راه اندازی و پشتیبانی مورد نیاز است ؟ 5
. چه میزان فضا برای نصب تجهیزات و ... مورد نیاز است ؟
ممنون
Farhad3614
19-10-15, 18:28
سلام،
ممنونم از راهنمایی شما دوست عزیز
تقریبا مواردی را آماده کردم و در دست تکمیل هستش
یک سوال دیگه:
در مورد اینکه امکان واردات در زمینه IT هم وجود دارد، به نظر و پیشنهاد شما، بر روی چه قطعه و یا قطعاتی (در حد 2 قطعه) میشه سرمایه گذاری برای واردات و فروش انجام داد؟ و با چه مبلغ سرمایه ای ؟ در این زمینه چطور میتونم اطلاعات کسب کنم؟
موضوع جدی و در حال پایه ریزی هستش.
متشکرم
AMD>INTEL
19-10-15, 18:40
واردات قطعات در ظاهر خیلی آسون میاد . ولی در اصل شما باید تحلیل خوبی از بازار و نیاز بازار باید داشته باشید . این فقط یک طرف قضیه هست . موقع خرید هم اگر تجربه نداشته باشید و قطعات سمپلی که از فروشنده دریافت میکنید نتونید به خوبی ارزیابی کنید نه تنها سود نمیکنید عملا ضرر هنگفت میکنید .
یک مثال براتون میزنم . یکسال پیش یکی از وارد کنندگان یک مادربرد چینی بی نام و نشان برای تست پیشم فرستاد . من بعد از ارزیابی گفتم این برد ارزش خرید نداره و گزارش کاملی هم بهشون دادم . 500 تا سفارش داد . به دلیل قیمت ارزان بردها وسوسه شد . از اون 500 تا برد بالای 350 تا خرابی دارد .
شما باید برای شروع با کسانی که وارد به این کار هستند مشورت کنید و حتی شریکی وارد کنید تا قلق کار دستتون بیاد .