PDA

مشاهده نسخه کامل : بد افزار dns unlocker

marjaneh66
10-10-15, 21:50
سلام
سیستم من با بد افزاری طی 1 دو ماه رو به رو شده که هر کاری می کنم از بین نمیره این بد افزار تنها راه مقابله برای مبارزه با این بد افزار وکم کردن آسیب هاش پاک کردن فلش پلیر هست اما با پاک کردن فلش پلیر هم بازم هست ولی نه به شدت قبل
1 ویندوز 7 نصب کردم خیلی خیلی به ندرت شاید 1 بار یا دو بار در کل روزنمایش داده بشه یا نشه اما با نصب ویندوز 10 مدام نمایش داده میشه
2 به کنترل پنل رفتم دیدم برنامه مشکوکی نصب نشده
3 از فولدر آپشن تیک کل گزینه های hide رو برداشتم سیستم اسکن کردم سیستم ویروس نداشت به جز کرک بازی ها
4 وارد افزودنی ها یا add on مرورگر هام شدم دیدم مورد مشکوکی نصب نیست
5 از برنامه های مکمل مثل hitman pro یا AdwCleaner استفاده کردم نتیجه ای نداشت
می خواستم ببینم راه حلی هست برای از بین بردن این بد افزار

AMD>INTEL
10-10-15, 22:00
روش پاکسازی
How to remove DNS Unlocker virus from Chrome, Firefox and IE (Only the registered members can see the link)

marjaneh66
11-10-15, 02:32
ممنون آقا امید این راه ها رو قبلا امتحان کرده بودم جواب نداد نرم افزار های مختلفی رو هم چک کردم بازم مشکل dns unlocker رو سیستم بود تا کومودو نصب کردم فکر کنم به خاطر همین فایروال قلابی نود 32 هست کسایی که از این فایروال بصورت کرک شده غیر قانونی استفاده می کنند نود 32 تشخیص می ده سیستم هاشونو عملا آسیب پذیر می کنه

AMD>INTEL
11-10-15, 02:59
ممنون آقا امید این راه ها رو قبلا امتحان کرده بودم جواب نداد نرم افزار های مختلفی رو هم چک کردم بازم مشکل dns unlocker رو سیستم بود تا کومودو نصب کردم فکر کنم به خاطر همین فایروال قلابی نود 32 هست کسایی که از این فایروال بصورت کرک شده غیر قانونی استفاده می کنند نود 32 تشخیص می ده سیستم هاشونو عملا آسیب پذیر می کنه

متاسفانه eset در ایران از کد کنترل خارج شده . کسایی که نسخه کرک شده استفاده میکنند ریسک بالایی میکنند . باز کومودو خیلی بهتر هست .الان هر سایتی که سرور اپدیت eset رو درست کرده .

amigames
11-10-15, 11:53
سلام من خودم با این بد افزار چند وقت پیش مشکل داشتم و راه حلم رو در این تاپیک قرار میدم تا کلا هرکی با این بد افزار مشکل داشت ایشالا به دردش بخوره:

(با Anti-virus و Anti-malware خالی مشکل من حل نشد وقتی مودم رو دستکاری کردم مشکل حل شد)

1. History مرورگرهاتون رو کامل پاک کنید و اون هارو کامل Refresh/Reset کنید (مثلا در Firefox دکمه Refresh در بخش Troubleshooting هست). برای اطمینان از Ccleaner هم استفاده کنید. در Programs and Features هم برنامه های جدیدی که نصب شده رو چک کنید اگر برنامه مشکوکی دیدید پاک کنید.
2. از Malwarebytes Anti-Malware,AdwCleaner و Hitmanpro استفاده کنید (از آپدیت بودن هرسه و تنظیم بودن Malwarebytes Anti-Malware مطمئن شوید)
3. وابسته به نوع مودمتون (از انواعش اطلاعات دقیق ندارم), مودم رو کامل ریست کنید تا تنظیماتش به تنظیمات اولیه کارخونه برگرده , Firmware جدیدش رو دریافت کنید و رمزش رو عوض کنید. در آخر دوباره از Malwarebytes Anti-Malware استفاده کنید.