سلام
مادربرد من p75 d3 v1.0 هستش...توی تنظیمات بوت روی اولترا بوت گذاشتم اما متاسفانه هیچ جوره نمیتونم وارد تنظیمات بایوس بشم
1-اصلا این fast boot و ultra boot چی هستن؟آیا طبق اسمشون بوت سریع و فوق سریع هستن؟خوبه که توی این حالت باشن یا نه؟
2-راهی جز خارج کردن باطری نداره؟
در آخرم مطلبی راجب بهترین تنظیمات باید و شاید در بایوس این مادربرد هست؟
AMD>INTEL
10-10-15, 16:22
سلام . شما یا باید clear cmos کنید یا باطری رو چند دقیقه برعکس جا بزنید .همچنین میتونید بایوس مادربرد هم تحت ویندوز اپدیت کنید با برنامه bios بعد از اتمام اپدیت و ریست میتونید واردبایوس بشید.
اگر هم ویندوزتون 10 هست میتونید از روشی که دوستمون گفتند بهره ببرید
نحوه ورود به تنظیمات بایوس (bios utility) با استفاده از Windows 10 UEFI در حالت (Only the registered members can see the link)Fast Boot
qscesza
10-10-15, 16:29
سلام . شما یا باید clear cmos کنید یا باطری رو چند دقیقه برعکس جا بزنید .همچنین میتونید بایوس مادربرد هم تحت ویندوز اپدیت کنید با برنامه @bios (Only the registered members can see the link) بعد از اتمام اپدیت و ریست میتونید واردبایوس بشید.
اگر هم ویندوزتون 10 هست میتونید از روشی که دوستمون گفتند بهره ببرید
نحوه ورود به تنظیمات بایوس (bios utility) با استفاده از Windows 10 UEFI در حالت (Only the registered members can see the link)Fast Boot
ویندوزم سون هستش
اینی که گفتین چجوری پاک میشه؟
این نرم افزار داخل ویندوز آپدیت میکنه میگن که خوب نیست...نظرتون چیه؟
نگفتین این دوحالت اصلا باشن خوبه یا نه؟
AMD>INTEL
10-10-15, 16:31
این اپلیکشن رو از سایت گیگابایت بگیرید . میتونید fast boot رو دیسیبل کنید .البته قبلش app center گیگابایت رو نصب کنید .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE Latest 9 Series Software Utilities (Only the registered members can see the link)
ویندوزم سون هستش
اینی که گفتین چجوری پاک میشه؟
این نرم افزار داخل ویندوز آپدیت میکنه میگن که خوب نیست...نظرتون چیه؟
نگفتین این دوحالت اصلا باشن خوبه یا نه؟
اپدیت بایوس تحت ویندوز هیچ مشکلی ندارد .
برای مادربرد شما حالت Off باشه بهتره .
خبات کریمی
10-10-15, 16:36
سلام دوست عزیز
هنگامی که فست بوت فعال باشه به منظور بارگذاری سریعتر سیستم عامل صفحه ورود به ستآپ بایوس نمایش داده نمیشه، برای وارد شدن به بایوس خیلی ساده از اپلیکشینی که جناب امید عزیز اشاره کردن، بر روی Enter bios setup now کلیک کنید.
Only the registered members can see the link
qscesza
10-10-15, 16:40
سلام دوست عزیز
هنگامی که فست بوت فعال باشه به منظور بارگذاری سریعتر سیستم عامل صفحه ورود به ستآپ بایوس نمایش داده نمیشه، برای وارد شدن به بایوس خیلی ساده از اپلیکشینی که جناب امید عزیز اشاره کردن، بر روی Enter bios setup now کلیک کنید.
Only the registered members can see the link
حالا این قابلیت روی مادربرد من وجود داره...ازش استفاده کنم مشکلی داره؟اینم بگم من تغییری توی سرعت ندیدم
این دومین گزینه چی هست؟AC
AMD>INTEL
10-10-15, 16:45
حالا این قابلیت روی مادربرد من وجود داره...ازش استفاده کنم مشکلی داره؟اینم بگم من تغییری توی سرعت ندیدم
این دومین گزینه چی هست؟AC
بهتره غیرفعال کنید . مشخصات قطعات روی اثر گذاری این قابلیت موثرهست . کسانی که ssd دارند تفاوت سرعت براشون مشهود هست .
AMD>INTEL
10-10-15, 16:52
اگر باز در نصب app مشکل داشتید . به خاطر قدیمی بودن مادربردتون . با توجه به دفترچه مادربرد یک جامپر وجود دارد به نام clear cmos که در وضعیت 1-2 حالت نرمال هست و در وضعیت 2-3 حالت clear هست . شما سیستم رو خاموش میکنید برای 1 دقیقه جامپر را روی حالت clear بگذارید . بعد به حالت 1-2 برگردونید و سیستم رو روشن کنید .
qscesza
13-10-15, 22:22
اگر باز در نصب app مشکل داشتید . به خاطر قدیمی بودن مادربردتون . با توجه به دفترچه مادربرد یک جامپر وجود دارد به نام clear cmos که در وضعیت 1-2 حالت نرمال هست و در وضعیت 2-3 حالت clear هست . شما سیستم رو خاموش میکنید برای 1 دقیقه جامپر را روی حالت clear بگذارید . بعد به حالت 1-2 برگردونید و سیستم رو روشن کنید .
برنامه رو نصب کردم جفتشونم
دیسیبل میکنی و وقتی میای بیرون دوباره روی اولتراس
AMD>INTEL
13-10-15, 22:26
برنامه رو نصب کردم جفتشونم
دیسیبل میکنی و وقتی میای بیرون دوباره روی اولتراس
این برنامه با بایوس های جدیدتر بهتر کار میکند . اگر save میکنید و بعد از دیسیبل کردن میتونید وارد بایوس بشید یعنی این برنامه کارش رو به نحو احسن انجام میدهد .
اگر نمیتونید به اخرین نسخه بایوس سایت گیگابایت ارتقا بدید
qscesza
13-10-15, 22:35
این برنامه با بایوس های جدیدتر بهتر کار میکند . اگر save میکنید و بعد از دیسیبل کردن میتونید وارد بایوس بشید یعنی این برنامه کارش رو به نحو احسن انجام میدهد .
اگر نمیتونید به اخرین نسخه بایوس سایت گیگابایت ارتقا بدید
این گیگا دیگه مادربردهای مارو ساپورت نمیکنه؟خیلی وقته بایوس جدید نمیده
AMD>INTEL
13-10-15, 22:43
این گیگا دیگه مادربردهای مارو ساپورت نمیکنه؟خیلی وقته بایوس جدید نمیده
بایوس تا زمانی تولید میشه که سخت افزار جدیدی از طرف تولید کننده ها برای این برد تولید بشه یا ایراد ناسازگاری وجود داشته باشه .