سلام
چطور هست که پست سفارشی ارزان تر در میاد؟ درسته که تاخیر داره
منظورم خود سیتم در مقابل پیشتاز چطور هست که این قدر تفاوت ایجاد میکنه؟
پیشتاز با افزایش هر مقدار وزن ، روی قیمت میره اما سفارشی این طور نیست
بلاخره هر 2 تاش کد هرگیری داره و هر جفت ش هم یک مسیر رو طی میکنه
چه روندی تو این وسط هست که باعث تفاوت چشمگیر این موارد میشه؟
AMD>INTEL
03-10-15, 16:24
تفاوتش فقط ارسال زمینی و تاخیر بیشتر در سفارشی هست .
iranch
03-10-15, 17:32
تفاوتش فقط ارسال زمینی و تاخیر بیشتر در سفارشی هست .
یعنی با چی میفرستند؟ مگر سفارشی با هواپیما نیست؟
AMD>INTEL
03-10-15, 17:58
یعنی با چی میفرستند؟ مگر سفارشی با هواپیما نیست؟
خیر زمینی هست سفارشی . با قطار یا کامیون های پست .
iranch
03-10-15, 19:02
خیر زمینی هست سفارشی . با قطار یا کامیون های پست .
یک خاور 4 تن اگر در نظر بگیریم. یعنی 4000 هزار کیلو جا میگیره.
به طور میانگین هر بسته رو اگر 3 کیلو فرض کنیم و 5 هزار تومن هزینه سفارشی باشه برای استان غیر همجوار. مثل مثلا تهران به شیراز
یعنی تقریبا1300 تا بسته رو قبول میکنن. یعنی تقریبا یک سری بیاد، 6 میلیون داره.
حالا هزینه دفتر خدماتی و پستچی و ... کم کنیم. باز سود خوبی میزاره
hamid3369
16-02-16, 17:07
دوستان سلام ایا پست اکسپرس همون سفارشی هست
AMD>INTEL
16-02-16, 17:19
سفارشی اسمش همون سفارشی هست . اکسپرس رو نشنیدم
اطلاعات دقیق
معرفي خدمات پستي (Only the registered members can see the link)
- - - Updated - - -
اطلاعات دقیق
- - - Updated - - -
اطلاعات دقیق
etzioesi
16-02-16, 18:43
دوستان در همین باره بنظرتون کدوم روش ارسال مطمئن تره؟ برای یه سیستم کامل بهترین روش کدومه؟ ارزونترین کدومه؟
AMD>INTEL
16-02-16, 18:49
دوستان در همین باره بنظرتون کدوم روش ارسال مطمئن تره؟ برای یه سیستم کامل بهترین روش کدومه؟ ارزونترین کدومه؟
تیپاکس و چاپار بهتر از پست هستند .
iranch
16-02-16, 20:22
اصلا واژه سفارشی معنی اش دیگه گم شده. برای وازه ها کم اوردیم.
نابود ترین پست همین سفارشی هست. این باید اسمش باشه پست عادی.
AMD>INTEL
16-02-16, 20:34
البته خیلی هم بد نیست . ولی قیمت پیشتاز ابدا به صرفه نیست من چاپار و پیشتاز رو خیلی بیشتر قبول دارم نسبت به پیشتاز .
ashkan4030
16-02-16, 21:36
البته خیلی هم بد نیست . ولی قیمت پیشتاز ابدا به صرفه نیست من چاپار و پیشتاز رو خیلی بیشتر قبول دارم نسبت به پیشتاز .
بله اصلا به صرفه نیست...کالایی که با پست پیشتاز بیشتر از 20 تومن در میاد با سفارشی فوقش 7 تومن بشه...منظورتون از چاپار و پیشتاز چیه؟چه فرقی با پیشتاز داره
AMD>INTEL
16-02-16, 22:00
بله اصلا به صرفه نیست...کالایی که با پست پیشتاز بیشتر از 20 تومن در میاد با سفارشی فوقش 7 تومن بشه...منظورتون از چاپار و پیشتاز چیه؟چه فرقی با پیشتاز داره
تیپاکس و چاپار دو شرکت خصوصی حمل و نقل پست هستند . که بسته ها را با همون سرعت پیشتاز میرسونن . به شخصه با این دو شرکت کار میکنم .
ashkan4030
16-02-16, 22:03
تیپاکس و چاپار دو شرکت خصوصی حمل و نقل پست هستند . که بسته ها را با همون سرعت پیشتاز میرسونن . به شخصه با این دو شرکت کار میکنم .
با تیپاکس چند روزه بسته به دست ادم میرسه ....بعد از لحاظ قیمت چجوریه؟به صرفه هست یا نه...فرق قیمتش با پست پیشتاز چقدره؟
AMD>INTEL
16-02-16, 22:07
بستگی به وزن مرسوله داره . از 12 به بالا . معمولا روز بعد و حداکثر 48 ساعته
SOHR@B
17-02-16, 13:38
درود
شرکتهای خصوصی در کل نسبت به پست خدمات بهتری ارائه میدن
و اینکه بسته رو تو آدرس تحویل میگیرن تو آدرس هم تحویل میدن
هزینه شما نسبت به پست شاید اندکی بیشتر در بیاد ولی با توجه به بیمه و سرعت به صرفه تره
ولی مشکلی که شرکتهای خصوصی دارن اینه که نمیتونن کل کشور رو پوشش بدن (مثلا فلان روستای شهرستان مرو دشت و...) که اونم راهکار داره
مثلا یکی از شرکتهای خصوصی با پست قرداد داره و بسته شما رو جمع آوری میکنه تو آدرس شما تو هر نقطه (حدودا 98 % ) تحویل میده
اینم بگم تو وزنهای بالا و محمولات غیر متعارف پست خصوصی به صرفه تر هستش
بازم سوالی بود در خدمتم
:Love-ssa~! (1):
qatreh
17-02-16, 17:39
برای قطعات کوچک مثل ماوس بصرفه ترین روش ارسال کدومه؟
Haswell
18-02-16, 06:58
دوستان سلام ایا پست اکسپرس همون سفارشی هست
این یک تاریخچه ای داره!
اکسپرس مدعی رساندن مرسوله در یکی دو روز بود و مربوط به بیش از دو دهه قبله که بعدا اسمش همون سفارشی شد
در دوره ی سازندگی میخواستن نرخ خدمات سفارشی رو دو برابر کنن برای اینکه صدای مردم درنیاد که به یک شب نرخ سفارشی دو برابر شده، اومدن سرویسی به اسم پیشتاز رو ارائه کردن که نرخش دو برابر بود اما همون خدمات سفارشی رو ارائه می کرد:1. (27):
بعبارتی واژه سازی (بازی با کلمات) برای سرکیسه کردن ملت
بعد طول زمان ارسال سرویس سفارشی رو هم اونقدر طولانی کردن تا ملت با پای خودشون برن توی دام پیشتاز در عین حالی که صدای اعتراض به گرانی خدمات هم بلند نشه. همون کلک مرغابی که از اول در ذهن داشتن
البته این کلکهای مرغابی خیلی خیلی در ایران رایجه مثلا گاری سازان داخلی 40 ساله فقط 5 مدل خودرو بیشتر نمیسازن : پیکان، رنو5، 405، پراید، 206 ولی چراغها رو عوض میکنن و اسمشون رو میذارن روآ، RD، رانا، دنا، سمند، سپند، 111، 112، 113، 114، 115، ... تا مثلا مردم بگن بهبه پیشرفت کردیم محصول جدید اومد بازار. قضیه ی پیشتاز و سفارشی الان همین شده
مثلا اخیرا که چندین مرسوله از قطعات الکترونیکی رو به eca و ایران میکرو سفارش دادم پیشتازشون در مدت دو روز رسید و سفارشیشون هم در مدت دو روز:1. (27):
پس اگر من باشم همون سفارشی رو انتخاب می کنم
تا وقتی پست و ادارات مشابهش که زیر ذره بین مردم و رسانه ها نیستن تبدیل شده باشن به حیاط خلوت مدیران معزول و مغضوب اخراجی از سایر وزارتخانه ها وضع خدمات رسانیش هم بهتر از این نمیشه:whistle:
برای قطعات کوچک مثل ماوس بصرفه ترین روش ارسال کدومه؟
موسی که قیمتش فرضا 15 ت هست اصلا نمیارزه 10 ت براش هزینه ی پیشتاز بدین!