سلام
من گرافیکم (asus en210) روی روی مادربرد (ecs 945gct-m2) بستم ولی توی دیوایس منیجر چیزی به نام Dispaly Adapters وجود نداشت.از اونجا که مطمئنم گرافیک سالم هست (صبح روی یک سیستم دیگه بود) فکر کردم اسلات pci-e مادربرد خراب هست ولی گفتم بگذار گرافیک قدیمی رو (geforce 6200le) روش امتحان کنم ، دیدم این گرافیک قدیمی کار کرد و الان Dispaly Adapters با نام 6200L توی دیوایس منیجر پیدا شد.ویندوز هم 7x64 نصب کردم.بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ گرافیک ایسوز رو چند بار از اسلات درارودم و دوباره زدم.
nima_hl
29-09-15, 14:35
سلام
من گرافیکم (asus en210) روی روی مادربرد (ecs 945gct-m2) بستم ولی توی دیوایس منیجر چیزی به نام Dispaly Adapters وجود نداشت.از اونجا که مطمئنم گرافیک سالم هست (صبح روی یک سیستم دیگه بود) فکر کردم اسلات pci-e مادربرد خراب هست ولی گفتم بگذار گرافیک قدیمی رو (geforce 6200le) روش امتحان کنم ، دیدم این گرافیک قدیمی کار کرد و الان Dispaly Adapters با نام 6200L توی دیوایس منیجر پیدا شد.ویندوز هم 7x64 نصب کردم.بنظر شما مشکل از چی میتونه باشه؟ گرافیک ایسوز رو چند بار از اسلات درارودم و دوباره زدم.
سلام
مانیتور را به خروجی مادربرد وصل کردید ؟
اگر اینطور است آن را به خود گرافیک کارت متصل کنید و سیستم را ریستارت کنید احتمالا مشکلتون حل میشه
aramrahgozar
29-09-15, 14:38
سلام
مانیتور را به خروجی مادربرد وصل کردید ؟
اگر اینطور است آن را به خود گرافیک کارت متصل کنید و سیستم را ریستارت کنید احتمالا مشکلتون حل میشه
نه به خروجی گرافیک asus وصل کردم ، مشکل همیجاست ، اگر کارت گرافیک قرار بود کار نکنه تصویر رو هم نباید میداد . ولی این تصویر میده ولی تو دیوایس منیجر خبری از dispaly adapter نیست
AMD>INTEL
29-09-15, 15:25
نه به خروجی گرافیک asus وصل کردم ، مشکل همیجاست ، اگر کارت گرافیک قرار بود کار نکنه تصویر رو هم نباید میداد . ولی این تصویر میده ولی تو دیوایس منیجر خبری از dispaly adapter نیست
بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید ببینید تغییری میکنه .
aramrahgozar
29-09-15, 16:32
بایوس مادربردتون رو اپدیت کنید ببینید تغییری میکنه .
اقا امید جفت روشهایی که برای اپدیت بایوس تو سایت گفتید ارور داد :
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
29-09-15, 16:47
فایلها در روت درایو C کپی کنید .
CMD رو باز کنید .تایپ کنید .
AFUWIN ****.ROM
به جای ستاره اسم فایل روبنویسید .
این هم راهنما
Only the registered members can see the link
aramrahgozar
30-09-15, 11:51
فایلها در روت درایو C کپی کنید .
CMD رو باز کنید .تایپ کنید .
AFUWIN ****.ROM
به جای ستاره اسم فایل روبنویسید .
این هم راهنما
Only the registered members can see the link
سلام
کاری که فرمودید رو انجام دادم ، فایلها رو چه بصورت درون فولدر چه بدون فولدر در درایو c کپی کردم و cmd رو اجرا کردم و عبارت AFUWIN871826A1.ROM و یکبار هم بصورت :
AFUWIN 871826A1.ROMنوشتم پیغام داد cmd تشخیص نمیده.
راهنما رو هم مطابقش عمل کردم.یعنی فایلها در دسکتاپ بردم ولی باز ارور تصویر اول loading driver رو داد.تمام برنامه ها رو بسته بودم انتی ویروس رو هم کلا غیرفعال کرده بودم(چون انتی ویروس بسته نمیشد)
اقا امید این دو تصویر رو از دیوایس منیجرم گرفتم با هر کدوم از گرافیکها :
aramrahgozar
30-09-15, 12:25
اقا مشکل رو پیدا کردم تو بخش FAQ
Question
Does this motherboard support PCI-Express V2.X graphics card?
Answer
The motherboard has one PCI-Express x16 slot, is fully compliant to the PCI-Express Base Specification V1.1. So it doesn’t support PCI-Express V2.X graphics card. The Graphics card Support Table (Only the registered members can see the link) is the PCI-Express graphical card that ECS had tested and qualified, we strong suggest user to use them when you would like to install additional graphics card.
کارت ما هم ورژن 2 هست.کارتی هم رده خودم هست که ورژن 1.1 باشه ؟
nima_hl
30-09-15, 13:02
اقا مشکل رو پیدا کردم تو بخش FAQ
Question
Does this motherboard support PCI-Express V2.X graphics card?
Answer
The motherboard has one PCI-Express x16 slot, is fully compliant to the PCI-Express Base Specification V1.1. So it doesn’t support PCI-Express V2.X graphics card. The Graphics card Support Table (Only the registered members can see the link) is the PCI-Express graphical card that ECS had tested and qualified, we strong suggest user to use them when you would like to install additional graphics card.
کارت ما هم ورژن 2 هست.کارتی هم رده خودم هست که ورژن 1.1 باشه ؟
فکر کنم کارتهای سری 9 از nvidia مثل 9500 یا 9600 بدون مشکل با مادربردتون کار کند
AMD>INTEL
30-09-15, 15:04
فایل بایوس روی یک فلش بریزید . ببرید پیش تعمیرکار براتون با پروگرامر اپدیت کند .
aramrahgozar
30-09-15, 16:44
فایل بایوس روی یک فلش بریزید . ببرید پیش تعمیرکار براتون با پروگرامر اپدیت کند .
یعنی با اپدیت بایوس امکان داره کارتهای ورژن 2.0 ساپورت کنه ؟ اخه تو توضیحات ورژن بایوسش چیزی درباره pci-e نگفته بود ، فقط درباره هماهنگی با cpu e8600 بود و هارد دیسک.
AMD>INTEL
30-09-15, 17:03
یعنی با اپدیت بایوس امکان داره کارتهای ورژن 2.0 ساپورت کنه ؟ اخه تو توضیحات ورژن بایوسش چیزی درباره pci-e نگفته بود ، فقط درباره هماهنگی با cpu e8600 بود و هارد دیسک.