ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد خرید یکی از چند سیستم لیست شده

guitarr
25-09-15, 09:41
سلام
دوستان عزیز من یه کیس گرفتم و مشخصاتش رو با عکس های زیر نشون میدم
امکان پس دادن کیس هست حالا تو همین رنج قیمت چند کیس انتخاب کردم و با راهنمایی شما بهترین رو میخوام انتخاب کنم.اولویت هم با سرعت پردازش و گرافیک هست. به نظرتون کدوم کیس بهتره
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون

عکس مشخصات سیستم فعلی

Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link Only the registered members can see the link

و این لینک چند سیستم دیگه چون سایت خارجی هست فکر کنم با قوانین مشکل نداشته باشه

1. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

2. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

3. 3Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

4. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

ممنونم:11()::11()::11():

nima_hl
25-09-15, 11:16
سلام
امکان پس دادن کیس هست حالا تو همین رنج قیمت چند کیس انتخاب کردم و با راهنمایی شما بهترین رو میخوام انتخاب کنم.اولویت هم با سرعت پردازش و گرافیک هست. به نظرتون کدوم کیس بهتره

عکس مشخصات سیستم فعلی

Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc-jpg Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc2-jpg Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc3-jpg

1. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

2. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

3. 3Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

4. Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)

دوست گرامی چه رنج قیمتی مد نظر شماست؟

- - - Updated - - -

سلام

عکس مشخصات سیستم فعلی

Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc-jpg Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc2-jpg Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-all-pc3-jpg

دوست گرامی چه رنج قیمتی مد نظر شماست؟

guitarr
25-09-15, 11:32
من ایران نیستم و بابت کیس میخوام حدود 400 $ بپردازم
و تو این قیمت ها فکر نکنم بهتر از اینا چیزی گیرم بیاد مگر اینکه خودتون لطف کنید و از این سایت یه چیز بهتر از اینها رو انتخاب کنید
ممنون

اینم لیست کیس های دیگه

Towers Only - Best Buy (Only the registered members can see the link)

مدل های بالا به ترتیب همراه با اطلاعات دقیق دقیق

1. HP Model:500-424
Only the registered members can see the link

2. HP Model:550-a114
HP Pavilion 550-a114 Desktop PC Product Specifications | HP® Customer Support (Only the registered members can see the link)

HP Pavilion Desktop - 550-a114 | HP® Official Store (Only the registered members can see the link(energy-star)#!&TabName=specs)

3. HP Model:550-a14

HP Pavilion 550-a14 Desktop PC Product Specifications | HP® Customer Support (Only the registered members can see the link)

Only the registered members can see the link(energy-star)#!&TabName=specs

4. HP Model:500-270

- - - Updated - - -

و تو این قیمت ها فکر نکنم بهتر از اینا چیزی گیرم بیاد مگر اینکه خودتون لطف کنید و از این سایت یه چیز بهتر از اینها رو انتخاب کنید
ممنون

اینم لیست کیس های دیگه

nima_hl
25-09-15, 12:34
ممنون

اینم لیست کیس های دیگه

Towers Only - Best Buy (Only the registered members can see the link)

HP Pavilion 550-a114 Desktop PC Product Specifications | HP® Customer Support (Only the registered members can see the link)

HP Pavilion Desktop - 550-a114 | HP® Official Store (Only the registered members can see the link(energy-star)#!&TabName=specs)

HP Pavilion 550-a14 Desktop PC Product Specifications | HP® Customer Support (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

ممنون

اینم لیست کیس های دیگه

سیستمی که خودتون انتخاب فرمودید از نظر پردازنده قویتر از سایر سیستمهائی است که لینک دادید

البته چون این پردازنده کمی قدیمی تر است احتمالا باید سیستم را ارزان تر از کیسهای دیگر خریداری فرموده باشید

پیشنهاد میکنم همان کیس را نگهدارید و یک گرافیک کارت کم مصرف مثل gtx 750ti که قیمتی حدود 100 دلار دارد تهیه کنید

با این کانفیگ بهترین کارائی پردازنده و گرافیک کارت را بین تمام لینکهاتون خواهید داشت

guitarr
25-09-15, 13:07
خیلی لطف کردی ممنون.همین رو نگه میدارم.بله حدود 340 $
فقط یه سوال این رو دو روزه که دارم.دیروز کرش میکرد و هی اون صفحه مرگ ابی رنگ میومد بعضی مواقع.یا تو روشن شدن بالا نمیومد و ریست میشد
حدس زدم تو بار تکون خورده باشه از اون جایی که پلمپ نمیکنن اینجا باز کردم کابل هارد رو کمی فشار دادم و رم ها رو در اوردم دوباره جا زدم
حدود 15-20 ساعته کوچیکترین مشکلی نداره بنظرتون مشکل میتونسته از همینا باشه.یا ممکنه بعدنها عیبش معلوم بشه.تا یک هفته ده روز امکان بازگردانیش هست تا چند روز دیگه اگه هنگ نکرد یا ریست نشد خیالم راحت باشه؟
ممنون:11():

AMD>INTEL
25-09-15, 13:21
خیلی لطف کردی ممنون.همین رو نگه میدارم.بله حدود 340 $
فقط یه سوال این رو دو روزه که دارم.دیروز کرش میکرد و هی اون صفحه مرگ ابی رنگ میومد بعضی مواقع.یا تو روشن شدن بالا نمیومد و ریست میشد
حدس زدم تو بار تکون خورده باشه از اون جایی که پلمپ نمیکنن اینجا باز کردم کابل هارد رو کمی فشار دادم و رم ها رو در اوردم دوباره جا زدم
حدود 15-20 ساعته کوچیکترین مشکلی نداره بنظرتون مشکل میتونسته از همینا باشه.یا ممکنه بعدنها عیبش معلوم بشه.تا یک هفته ده روز امکان بازگردانیش هست تا چند روز دیگه اگه هنگ نکرد یا ریست نشد خیالم راحت باشه؟
ممنون:11():

یک تست با برنامه passmark burn in test بگیرید که خیالتون راحت بشه .

guitarr
25-09-15, 14:03
ممنون از راهنمایی و کمک
این یعنی همه چی ردیفه؟

Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-hh-jpg

AMD>INTEL
25-09-15, 14:15
ممنون از راهنمایی و کمک
این یعنی همه چی ردیفه؟

Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-hh-jpg

بله عزیز . این نرم افزار اگر pass بشه یعنی همه چی روبراهه .

guitarr
26-09-15, 00:05
سلام امروز باز ذو بار ریست شد و اون پایین memory diagnostic میشه تو صفحه ابی و ریست میشه
باید به فکر یه سیستم دیگه باشم حتی گرونتر چون نمیخوام سیستم مشکل دار داشنه باشم

کسی میتونه کمک کته از همون سایت یه کیس در حد 500$ انتخواب کنم؟
ریفابریش هم باشه مشکلی نیست

سایت Towers Only - Best Buy (Only the registered members can see the link)

nima_hl
26-09-15, 01:18
سلام امروز باز ذو بار ریست شد و اون پایین memory diagnostic میشه تو صفحه ابی و ریست میشه
باید به فکر یه سیستم دیگه باشم حتی گرونتر چون نمیخوام سیستم مشکل دار داشنه باشم

کسی میتونه کمک کته از همون سایت یه کیس در حد 500$ انتخواب کنم؟
ریفابریش هم باشه مشکلی نیست

سایت Towers Only - Best Buy (Only the registered members can see the link)

یه گشتی زدم توی این رنج قیمت چیز دندون گیری مشاهده نکردم

گرافیک کارتها اکثرا ضعیف هستند

احتمالا یه مبلغ سنگین از این بودجه برای ویندوز مصرف میشود و بودجه برای سایر قطعات محدود میگردد

با این بودجه اینجا میشه سیستم خوب بست. میخواهید براتون مونتاژ کنیم بفرستیم :lol:

guitarr
26-09-15, 01:53
:lol::lol::11():لطف داری.خوب چه کنم حالا؟ راستش از این سیستم خیلی راضیم اما نگران این ریست شدن هستم.راهی هست بشه 100% مطمئن شد که از سخت افزار هست یا نه؟

منظور از راضی بودن یعنی یه سیستمی با همچین سرعتی خوبه واسم

AMD>INTEL
26-09-15, 02:17
:lol::lol::11():لطف داری.خوب چه کنم حالا؟ راستش از این سیستم خیلی راضیم اما نگران این ریست شدن هستم.راهی هست بشه 100% مطمئن شد که از سخت افزار هست یا نه؟

تست burn in test یکی از تستهای سنگین برای QC قطعات هست . که سیستم شما اون رو PASS کرده

guitarr
26-09-15, 02:40
الان از سیتینگش تست 3d و video هم اضاف کردم و همه رو تا 100% بردم بالا باز pass شد
میتونه از ویندوز باشه؟
اخه از زمانی که رم و هارد رو خارج کردم و دوباره زدم فقط دو بار ریست شد.واسه همینه که شکم به سخت افزاره.نظر شما چیه؟

guitarr
26-09-15, 02:43
راسنی این ساینم هست قیمتاش مناسبتره

AMD>INTEL
26-09-15, 03:25
راسنی این ساینم هست قیمتاش مناسبتره

به دلیل اینکه ریفربیش هستند ارزون هستند

guitarr
26-09-15, 06:50
چون با گارانتی هستند من مشکلی ندارم باشون حتی اگر ریفربیش باشند
حالا من تماس گرفتم گفتن تا 15 روز میشه پس داد.من این رو چند روز دیگه نگه میدارم اگر اوکی بود نگه میدارم در غیر این صورت پس میدم و یک مدل دیگه میگیرم حتی اگر مدل پایینتر باشه

AMD>INTEL
26-09-15, 09:15
چون با گارانتی هستند من مشکلی ندارم باشون حتی اگر ریفربیش باشند
حالا من تماس گرفتم گفتن تا 15 روز میشه پس داد.من این رو چند روز دیگه نگه میدارم اگر اوکی بود نگه میدارم در غیر این صورت پس میدم و یک مدل دیگه میگیرم حتی اگر مدل پایینتر باشه

درست اگر اینطور باشه خوبه .

nima_hl
26-09-15, 09:52

لطفا یک اسکرین شات از تب اسمارت برنامه hdd sentinel (Only the registered members can see the link) بگذارید

چون تستهای سخت افزاری داره پاس میشه احتمالا روی هارد بد سکتور دارید که سیستم با برخورد به آن کرش میکنه

guitarr
26-09-15, 11:38
لطفا یک اسکرین شات از تب اسمارت برنامه hdd sentinel (Only the registered members can see the link) بگذارید

چون تستهای سخت افزاری داره پاس میشه احتمالا روی هارد بد سکتور دارید که سیستم با برخورد به آن کرش میکنه

خدمت شما.البته کار خاصی نگردم فقط برنامه رو باز کردم و اسکرین شات گرفتم

Only the registered members can see the linkمشاوره-در-مورد-خرید-یکی-از-چند-سیستم-لیست-شده-5454-jpg

AMD>INTEL
26-09-15, 11:39
هاردت مشکلی نداره . چون همون Burn in tets از هارد هم تست میگیره .

guitarr
26-09-15, 11:48
حالا باز بزار من باهاش کار کنم اگر ریست شد اعلام میکنم.:11()::11()::11(): مرسی دوستان

guitarr
26-09-15, 21:44
سلام بله امروز باز موقع روشن شدن بالا نمیومد بعد از چند بار اومد بالا
میتونه از ویندوز باشه؟

AMD>INTEL
26-09-15, 21:53
میتونه از ویندوز باشه؟

پاور رو چک کنید . ریستی که میگفتید هم ممکنه از پاور باشه .

nima_hl
26-09-15, 21:56
میتونه از ویندوز باشه؟

خیلی بعیده مشکل از ویندوز باشه

با این وضعیت بنظرم بهتره مشکل را به فروشنده اعلام کنی و یدونه دیگه مثل همین بگیرید

یه سری قطعات هستند که خرابیشون بگیر نگیر داره

احتمالا مادربرد شما یه همچین خرابی داره

پینوشت : دیوایس usb مثل هارد اکسترنال به سیستمتون متصل نیست ؟ اگر هست جدا کنید و باز تست بگیرید چون در بعضی مواقع میتونه یه همچین ایرادی ایجاد کند

guitarr
26-09-15, 22:41
والا خواستم همینکارو کنم اما جالبه که موجودیشون تو همین دو سه روز تمام شده از این مدل
کل 2 ترا یه درایو بود الان ویندوز عوض کردم و پارتیشن بندی کردم .
باید عوض کنم کیسو که کار شما عزیزان سخت میشه.باید لطف کنید یه مدل تا 500-600 $ (روز به روز بودجه اجباری میره بالا) از اون دو سایت به من معرفی کنید.
ممنون

چیری هم وصل نیست.کلا از روز اول و برای اولین بار که روشن کردم هم اینجور بود.
یه چی مگم نخندینا.اما انگار باید گرم شه تا روشن بشه.واسه چند ساعت که خاموش باشه و کابلش از برق جدا باشه روشن شدنش به مشکل میخوره بعد چند بار خاموش روشن شدن دیگه واسه کل روز اوکی میشه و بدون مشکل کار میده

AMD>INTEL
26-09-15, 23:00
والا خواستم همینکارو کنم اما جالبه که موجودیشون تو همین دو سه روز تمام شده از این مدل
کل 2 ترا یه درایو بود الان ویندوز عوض کردم و پارتیشن بندی کردم .
باید عوض کنم کیسو که کار شما عزیزان سخت میشه.باید لطف کنید یه مدل تا 500-600 $ (روز به روز بودجه اجباری میره بالا) از اون دو سایت به من معرفی کنید.
ممنون

چیری هم وصل نیست.کلا از روز اول و برای اولین بار که روشن کردم هم اینجور بود.
یه چی مگم نخندینا.اما انگار باید گرم شه تا روشن بشه.واسه چند ساعت که خاموش باشه و کابلش از برق جدا باشه روشن شدنش به مشکل میخوره بعد چند بار خاموش روشن شدن دیگه واسه کل روز اوکی میشه و بدون مشکل کار میده

90% مشکل پاور دارید .

guitarr
26-09-15, 23:14
اوکی پسش میدم.میتونید در مورد خرید سیستم کمکم کنید.:11()::11():

AMD>INTEL
26-09-15, 23:32
اوکی پسش میدم.میتونید در مورد خرید سیستم کمکم کنید.:11()::11():

این سیستم رو ببینید

guitarr
27-09-15, 01:45
این با مالیاتش 745 تا میشه گرونه یکم.راستش نمیخوام اینقدر هزینه کنم.
ایا درسنه که میگن cpu intel از amd کمتر داغ میکنه و کم مصرفتر هست و کلا سرعت پردازشش هم بیشنره؟(در مورد دو سی پی یو هم رده)
من تاخالا هرچی سیستم داشتم اینتل بوده.

AMD>INTEL
27-09-15, 12:27
این با مالیاتش 745 تا میشه گرونه یکم.راستش نمیخوام اینقدر هزینه کنم.
ایا درسنه که میگن cpu intel از amd کمتر داغ میکنه و کم مصرفتر هست و کلا سرعت پردازشش هم بیشنره؟(در مورد دو سی پی یو هم رده)
من تاخالا هرچی سیستم داشتم اینتل بوده.

اگر قیمت بالاست براتون نگاهی به این هم بیاندازید

Mrp7
27-09-15, 13:32
نسبت به قیمت از کم به زیاد هست لینکاش
Refurbished: Acer Desktop Computer Aspire T ATC-605-UB12 Intel Core i5 4460 (3.2 GHz) 8 GB DDR3 2 TB HDD 64-bit Windows 8.1 - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
Zotac ZBOX ZBOX-ID92-U Desktop Computer - Intel Core i5 i5-4570T 2.90 GHz - Mini PC - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
Dell Inspiron 3847 Desktop - Intel Core i5-4440 - 12GB DDR3 1TB HDD - WiFi - Win 7 Pro - Newegg.com (Only the registered members can see the link)
Refurbished: Dell OptiPlex 9020 Small Form Factor (SFF), Intel Core i5-4690 3.5GHz Quad Core Processor, 4GB Memory, 500GB Hard Drive, Intel HD Graphics 4600, Windows 7 Professional 64-Bit Installed - Newegg.com (Only the registered members can see the link)