PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکلات لپتاپ ASUS K46CB

ardj75
24-09-15, 21:04
سلام دوستان
بنده یه لپتاپ ASUS K46CB دارم که چند وقت پیشا بخاطر اشتباه و دست کاری مشکل برق پیدا کرد و دیگه روشن نشد! فرستادم تهران تعمیر شد 300 تومن فک میکنم هزینش شد بعد که اومد دیدم صدا نداره وکارت صداش ظاهرا سوخته و بعد که دادیم اونو تعمیر کنن گفتن تعمیر نمیشه و...!
خلاصه لپتاپ برگشت! بدون صدا هست الان ولی مشکل الان این نیست!
این لپتاپ خیلییییی داغ میکنه یعنی به محض اینکه روشن بشه داغ میکنه در حالت بیکار هم خیلی داغ میکنه در حدی که میسوزونه. این یه مشکلشه
مشکل دیگه اینکه سرعتش خیلی خیلی پایینه. نمیدونم چرا با این کانفیگ به زور همه کارا رو میکنه و خیلی ایراد داره تو پردازش و سرعت و حسابی اذیت میکنه! اینم بگم ویندوز 7 روش نصب کردم و اینکه نمیدونم این لپتاپ قبل از اون خراب شدن هم اینطوری بود یا نه...! ممنون میشم راهنماییم کنین

STUXNET
24-09-15, 21:16
سلام
دوست خوب ماکه نمیدونیم دست تعمیر کار چه اتفاقاتی توش افتاده .وچه قطعاتی تعمیر یاتعویض شده .
حالا راه چیه .یک اول باید ی نرم افزار برای اندازه گیری دما ی تمام قطعات نصب کنید و نتیجه رو اعلام کنید.این نرم افزارargus monitoring .sped fan

M3RS4D 50062
24-09-15, 21:27
سلام دوستان
بنده یه لپتاپ ASUS K46CB دارم که چند وقت پیشا بخاطر اشتباه و دست کاری مشکل برق پیدا کرد و دیگه روشن نشد! فرستادم تهران تعمیر شد 300 تومن فک میکنم هزینش شد بعد که اومد دیدم صدا نداره وکارت صداش ظاهرا سوخته و بعد که دادیم اونو تعمیر کنن گفتن تعمیر نمیشه و...!
خلاصه لپتاپ برگشت! بدون صدا هست الان ولی مشکل الان این نیست!
این لپتاپ خیلییییی داغ میکنه یعنی به محض اینکه روشن بشه داغ میکنه در حالت بیکار هم خیلی داغ میکنه در حدی که میسوزونه. این یه مشکلشه
مشکل دیگه اینکه سرعتش خیلی خیلی پایینه. نمیدونم چرا با این کانفیگ به زور همه کارا رو میکنه و خیلی ایراد داره تو پردازش و سرعت و حسابی اذیت میکنه! اینم بگم ویندوز 7 روش نصب کردم و اینکه نمیدونم این لپتاپ قبل از اون خراب شدن هم اینطوری بود یا نه...! ممنون میشم راهنماییم کنین

توی بهترین حالت و خوش بینانه ترین حالت این موارد براتون پیش اومده ....

فن لپ تاپ شاید ب مشکل خورده ... یا اینکه خمیرشون دیگه توانایی انتقال گرمارو ندارن که باید تعویض بشن ....هارد هم ممکنه بد سکتور داشته باشه ....
در اول هم کارای که دوستمون گفتن رو انجام بدین ... از دما های لپ تاپ ,شات بزارین ... از وضعیت سلامت هارد هم یه شات بزارین ...

ardj75
24-09-15, 21:33
اینم عکس از برنامه Speed Fan
متاسفانه انقدر سرعت پایینه که نمیتونم درایورا کارت گرافیکو نصب کنم! بقیه درایورا نصبه ولی به محض اینکه فلش میزنم درایور گرافیک اینتل و انویدیا رو نصب کنم درصد CPU میره رو 50% به بالا و نمیشه نصب کرد سرعت خیلی کم میشه

AMD>INTEL
24-09-15, 21:39
احتمالا موقع تعمیر به مادربرد آسیب رسوندن . کاش به جای تقبل این همه هزینه بردش رو تعویض میکردید .

ardj75
24-09-15, 21:54
احتمالا موقع تعمیر به مادربرد آسیب رسوندن . کاش به جای تقبل این همه هزینه بردش رو تعویض میکردید .

دست خودم نبود دیگه دست بابام بود! :|
اگه دست خودم بود اول میومدم تو فروما میگفتم مشکلو بعد اقدام میکردم! خب الان چیکار میشه کرد؟

AMD>INTEL
24-09-15, 22:27
دست خودم نبود دیگه دست بابام بود! :|
اگه دست خودم بود اول میومدم تو فروما میگفتم مشکلو بعد اقدام میکردم! خب الان چیکار میشه کرد؟

این درجه حرارت یعنی هیت سیتک خنک کننده خوب بسته نشده . باید دوباره توسط یک تعمیرکار وارد باز بشه و مشکلش حل بشه .

ardj75
24-09-15, 22:31
این درجه حرارت یعنی هیت سیتک خنک کننده خوب بسته نشده . باید دوباره توسط یک تعمیرکار وارد باز بشه و مشکلش حل بشه .

خب یعنی قطعه نمیخواد؟

AMD>INTEL
24-09-15, 22:33
خب یعنی قطعه نمیخواد؟

اینطوری نمیشه نظر داد باید تعمیرکار مجرب بازش کنه ببینه دقیقا مشکل چیه . توصیه میکنم زیاد روشنش نکنید که کاملا تعطیل میشه.

ardj75
24-09-15, 23:10
اینطوری نمیشه نظر داد باید تعمیرکار مجرب بازش کنه ببینه دقیقا مشکل چیه . توصیه میکنم زیاد روشنش نکنید که کاملا تعطیل میشه.

دادم لپتاپ رو به پسر عموم که مدرک تعمیر لپتاپ داره باز کرد و کاشف به عمل اومد فن کلا کار نمیده و خرابه و داغ کردن بخاطر همینه که فن کلا تعطیله اصلا! حالا نمیدونم سرعت کم هم به همین دلیله یا نه یا اصلا ربطی داره؟
سایتی هست که بتونم فن رو سفارش بدم برام بفرستن؟ ممنون میشم پخ کنین...!

AMD>INTEL
24-09-15, 23:17
دادم لپتاپ رو به پسر عموم که مدرک تعمیر لپتاپ داره باز کرد و کاشف به عمل اومد فن کلا کار نمیده و خرابه و داغ کردن بخاطر همینه که فن کلا تعطیله اصلا! حالا نمیدونم سرعت کم هم به همین دلیله یا نه یا اصلا ربطی داره؟

بله از سایت زیر میتونید تهیه کنید.
کامپیوترافق:ب ²Ø±Ú¯ØªØ±ÛŒÙ† وکاملترین واردکننده قطعات نوت بوک وتبلت (Only the registered members can see the link)

- - - Updated - - -

کامپیوترافق:ب ²Ø±Ú¯ØªØ±ÛŒÙ† وکاملترین واردکننده قطعات نوت بوک وتبلت (Only the registered members can see the link)

ardj75
24-09-15, 23:23

- - - Updated - - -

متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(

AMD>INTEL
24-09-15, 23:50
متاسفانه فن برای این مدل اصلا نیست!!!! این سایت و سایتای دیگه گشتم نبود...! :(

بعضی از مدلها مشترک هستند تماس بگیرید باهاشون راهنمایتون میکنند که کدوم رو سفارش بدید .

Mostafapoortahan
17-05-16, 18:35
سلام
من یه لپ تاپ asus k46c دارم که حدود یک ماه پیش دیر بوت میشد و گاهی هم اصلا روشن نمیشد.
امروز صبح که خاموشش کردم دیگه کلا هر کار کردم روشن نشد.
زمانیکه باطری رو ازش جدا میکنم و دوباره وصل میکنم یا کابل برقشو وصل میکنم و دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و ثابت میمونه فن هم کار میکنه ولی روشن نمیشه
و زمانی که دکمه پاور رو نگه.میدارم تا خاموش بشه و دوباره دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و بعد از سه ثانیه چراغ وای فای چشمک میزنه و بلافاصله چراغ پاور خاموش میشه
لطفا بفرمایید مشکل چیه
یک فایل word توش دارم که پایان نامه س و خیلی براش زحمت کشیدم و تا چند روز دیگه باید تحویل استاد بدم
اگه میشه کاری کرد زودتر جواب بدین لطفا

AMD>INTEL
17-05-16, 18:37
سلام
من یه لپ تاپ asus k46c دارم که حدود یک ماه پیش دیر بوت میشد و گاهی هم اصلا روشن نمیشد.
امروز صبح که خاموشش کردم دیگه کلا هر کار کردم روشن نشد.
زمانیکه باطری رو ازش جدا میکنم و دوباره وصل میکنم یا کابل برقشو وصل میکنم و دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و ثابت میمونه ولی روشن نمیشه
و زمانی که دکمه پاور رو نگه.میدارم تا خاموش بشه و دوباره دکمه پاور رو میزنم چراغ دکمه پاور روشن میشه و بعد از سه ثانیه چراغ وای فای چشمک میزنه و بلافاصله چراغ پاور خاموش میشه
لطفا بفرمایید مشکل چیه

مشکل سخت افزاری هست . این که مشکل از کدام از قطعه هست فقط با تست دستگاه میشه فهمید . باید دستگاه را ببرید تعمیرکار نشون بدید .