دوستان عزیز من قبلا لبتاپ HP8740W داشتم بعد از نصب درایور (از خود سایت HP درایور دانلود شده بود) خودش مدل مانیتور همون ال سی دی و اخرین رزولایشن را تایین میکرد بدون مشکل ولی الان یه لبتاپ HP8760W گرفتم مثل لبتاپ قبلی بعد از نصب درایور در قسمت مدل مانیتور یه چیز دیگه هست که عکس ازش قرار دادم در صورت امکان اگر مشکلی نداره استفاده کنم و یا اگر روش دیگری و یا درایور مخصوصی را دارد منو راهنمایی بفرمایید.
با سپاس.
AMD>INTEL
19-09-15, 15:09
دوستان عزیز من قبلا لبتاپ HP8740W داشتم بعد از نصب درایور (از خود سایت HP درایور دانلود شده بود) خودش مدل مانیتور همون ال سی دی و اخرین رزولایشن را تایین میکرد بدون مشکل ولی الان یه لبتاپ HP8760W گرفتم مثل لبتاپ قبلی بعد از نصب درایور در قسمت مدل مانیتور یه چیز دیگه هست که عکس ازش قرار دادم در صورت امکان اگر مشکلی نداره استفاده کنم و یا اگر روش دیگری و یا درایور مخصوصی را دارد منو راهنمایی بفرمایید.
با سپاس.
اگر درایور بدون مشکل نصب شده جای نگرانی نیست .
karbon
19-09-15, 23:48
باشکر از شما دوست عزیز اگر برتون زحمتی نیست درایور مانیتور این مدل را برام قرار دهید من مدل دقیقش را براتون قرار دادم
HP EliteBook Mobile Workstation 8760w - 17.3" - Core i7 2860QM - Windows 7 Pro 64-bit - 8 GB RAM - 256 GB SSD + 500 GB HDD Overview - CNET (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
20-09-15, 00:02
در صفجه پشتیبانی این لپتاپ درایوری برای مونیتور نه برای سون و نه 8 موجود نیست .