با سلام و عرض خسته نباشید
دیروز یک ssd samsung 128 pro به سیستم اضافه کردم و سعی کردم که از روش نصب UFEI،با استفاده از فلش مموری بوتیبل ویندوز 10نصب کنم. ولی در boot override گزینه UEFI وجود نداره و بنابراین نتونستم با استفاده از آموزشهای اینترنتی این کار رو انجام بدم.
به صورت معمول هم که وارد محیط نصب ویندوز میشم با وجود اینکه هر دو هارد GPT و بصورت basic فرمت شده اند ولی اون سه درایوی که در آموزشها گفته شده که سیستم خودش برای uefi تولید میکنه وجود نداره!
لطفا راهنمایی بفرمایید که این مشکل رو چطور باید حل کنم؟
در ضمن مادربرد سیستم giga h97-gaming 3 هستش و یک HDD samsung 250 هم روی این سیستم نصب هست.
با تشکر
AMD>INTEL
17-09-15, 14:08
نحوه ساخت فلش بوتیبل UEFI برای نصب ویندوز (Only the registered members can see the link)
SMHD
17-09-15, 14:44
متشکرم.
من با استفاده از نرم افزار winbootic فلش رو بوتیبل کردم. شناسایی هم میشه و وارد محیط نصب ویندوز هم میشه و و بدون مشکل کار می کنه. مشکلی که وجود داره مربوط به uefi هست. این گزینه رو نمی تونم فعال کنم و ویندوز رو باهاش نصب کنم. ممنون میشم راهنمایی کنید
آیا اشکال از winbootic است؟
AMD>INTEL
17-09-15, 14:49
تو بایوس باید فعال کنید .از RUFUS استفاده کنید
در قسمت BIOS FEATURES
BOOT MODE SELECTION
باید روی UEFI باشه
FAST BOOT DISABLE
WINDOWS 8 FEATURES :OTHER OS
SMHD
17-09-15, 18:22
همه تنظیمات انجام شد طبق دستورالعمل فوق ولی boot mode selection باید روی ufei only باشه یا روی ufei first یا روی ufei and legacy ؟
من روی ufei only که قرار میدم هیچ قطعه ای رو در boot override شناسایی نمی کنه!
- - - Updated - - -
همه تنظیمات انجام شد طبق دستورالعمل فوق ولی boot mode selection باید روی ufei only باشه یا روی ufei first یا روی ufei and legacy ؟
AMD>INTEL
17-09-15, 18:55
- - - Updated - - -
فلش رو طبق آدرس تاپیکی دادم بصورت uefi ساختی ؟
CSM هم باید فعال باشه .
اگر ویندوز 8 میخواهی نصب کنی . WINDOWS 8 FEATURES را روی ویندوز 8 بگذارید.
usb support هم باید روی full intial باشه .
فرمت فلش هم باید fat32 باشه.
STORAGE BOOT OPTION هم باید روی UEFI
SMHD
18-09-15, 10:43
CSM هم باید فعال باشه .
STORAGE BOOT OPTION هم باید روی UEFI
سلام و ممنون از توجه و راهنمایی شما مثل همیشه...
استاد طبق دستورالعمل مو به مو جلو رفتم. با استفاده از برنامه RUFUS هم فلش رو آماده کردم. حتی تنظیمات مادربرد رو به دیفالت برگردوندم( گفتم شاید نادانسته گزینه ای رو که نباید، تغییر دادم ) و طبق دستور شما تنظیم کردم ولی همچنان بی نتیجه!
مشکل اینجاست که گزینه uefi در لیست بوت قرار نگرفته. اصلا همچین گزینه ای نیست که روی اون بوت بشه و وارد محیط نصب ویندوز بشه
AMD>INTEL
18-09-15, 13:52
سلام و ممنون از توجه و راهنمایی شما مثل همیشه...
استاد طبق دستورالعمل مو به مو جلو رفتم. با استفاده از برنامه RUFUS هم فلش رو آماده کردم. حتی تنظیمات مادربرد رو به دیفالت برگردوندم( گفتم شاید نادانسته گزینه ای رو که نباید، تغییر دادم ) و طبق دستور شما تنظیم کردم ولی همچنان بی نتیجه!
مشکل اینجاست که گزینه uefi در لیست بوت قرار نگرفته. اصلا همچین گزینه ای نیست که روی اون بوت بشه و وارد محیط نصب ویندوز بشه
تمام مواردی که گفتم انجام بدید بوت میشه
CSM هم باید فعال باشه .
STORAGE BOOT OPTION هم باید روی UEF
SMHD
18-09-15, 19:26
تمام مواردی که گفتم انجام بدید بوت میشه
CSM هم باید فعال باشه .
STORAGE BOOT OPTION هم باید روی UEF
سلام. همه موارد رو که فرمودید انجام دادم. فقط وقتی storage boot option رو روی uefi only قرار میدم هیچ کدام از هاردها و دی وی دی و فلش در لیست بوت قرار نداره لیست خالیه. وقتی که storage boot option روی uefi and legacy همه دستگاهها در لیست بوت قرار دارند ولی گزینهuefi در لیست بوت قرار نگرفته.
AMD>INTEL
18-09-15, 20:01
ورژن بایوستون رو اعلام کنید . آخرین بایوس رو اپدیت کنید . بعد با تنظیماتی که گفتم نباید مشکلی باشه .
وضعیت SATA MODE رو هم اعلام بفرمایید
یک اسکرین شات از تنظیمات برنامه RUFUS بهم بدید موقع ساخت فلش دیسک UEFI
ISO که بوتیبل میکنید باید 64 بیت باشه .
WINDOWS 8 FEATURES هم روی OTHER OS
صفحه RUFUS باید به این شکل باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
SMHD
18-09-15, 22:01
ورژن بایوستون رو اعلام کنید . آخرین بایوس رو اپدیت کنید . بعد با تنظیماتی که گفتم نباید مشکلی باشه .
وضعیت SATA MODE رو هم اعلام بفرمایید
یک اسکرین شات از تنظیمات برنامه RUFUS بهم بدید موقع ساخت فلش دیسک UEFI
ISO که بوتیبل میکنید باید 64 بیت باشه .
WINDOWS 8 FEATURES هم روی OTHER OS
صفحه RUFUS باید به این شکل باشه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
استاد امید عزیز ممنونم. با راهنمایی شما مشکل حل شد. بازم شرمنده کردید انشاالله عاقبت به خیر باشید.
مشکل برنامه Rufus بود. به این صورت که من اول نوع پارتیشن رو gpt تعیین میکردم و بعد فایل iso رو معرفی میکردم. بعد از معرفی تنظیم پارتیشن به حالت اول یعنی mbr برمی گشت. متوجه این موضوع شدم و ابتدا فایل iso رو تعیین کردم و بعد gpt رو مشخص کردم. فلش آماده شد. امتحان کردم جواب داد و uefi در لیست بوت قرار گرفت.
اما در خلال کار که طبق دستور شما ورژن بایوس رو چک میکردم، ورژن بایوس من F3 هست در حالیکه روی سایت گیگابایت آخرین ورژن بایوس این مادربرد F7 است. من تا حالا بایوس آپدیت نکردم و راستش از این کار کمی می ترسم!! صلاح می دونید آپدیت کنم یا ریسک نکنم؟ اگه جواب مثبت هست با عرض معذرت فراوان به خاطر مزاحمتهای زیاد لطفا یه آموزش مطمئن بهم بدید.
باز هم خیلی خیلی متشکرم.
AMD>INTEL
18-09-15, 22:28
استاد امید عزیز ممنونم. با راهنمایی شما مشکل حل شد. بازم شرمنده کردید انشاالله عاقبت به خیر باشید.
مشکل برنامه Rufus بود. به این صورت که من اول نوع پارتیشن رو gpt تعیین میکردم و بعد فایل iso رو معرفی میکردم. بعد از معرفی تنظیم پارتیشن به حالت اول یعنی mbr برمی گشت. متوجه این موضوع شدم و ابتدا فایل iso رو تعیین کردم و بعد gpt رو مشخص کردم. فلش آماده شد. امتحان کردم جواب داد و uefi در لیست بوت قرار گرفت.
اما در خلال کار که طبق دستور شما ورژن بایوس رو چک میکردم، ورژن بایوس من F3 هست در حالیکه روی سایت گیگابایت آخرین ورژن بایوس این مادربرد F7 است. من تا حالا بایوس آپدیت نکردم و راستش از این کار کمی می ترسم!! صلاح می دونید آپدیت کنم یا ریسک نکنم؟ اگه جواب مثبت هست با عرض معذرت فراوان به خاطر مزاحمتهای زیاد لطفا یه آموزش مطمئن بهم بدید.
باز هم خیلی خیلی متشکرم.
خوشحالم مشکلتون حل شد .درباره اپدیت جای نگرانی نیست . آخرین نسخه بایوس رو از سایت گیگابایت بر اساس مدل و rev مادربرد دریافت و با برنامه bios اپدیت کنید . این مادربرد دارای دو بایوس هست و حتی اگر اشتباهی صورت بگیره بایوس دوم میتونه بایوس اول را ریکاور کنه .
لطفا نظرتون رو در تاپیک زیر بیان کنید درباره پشتیبانی انلاین گیگابایت
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
hamednc
12-04-16, 16:24
سلام این uefi همه چیز منو به هم ریخته چطوری میشه کلا دیسیبلش کرد
نه می تونم باhirens boot کار کنم نه هر نرم افزار بوت دیگه یک بار نمی تونم چطوری تونستم فقط ویندوز بزنم الان اونم نمی تونم بزنم هی می ره داخل ویندوز
چی کار کنم این نرم افزار هیرنس برام ضروریه مادربردم z170x-ud3 ورزن بایوس هم f4 هست
من با dvd کار می کنم لطفا با این روش توضیح دهید نه usb فلش
AMD>INTEL
12-04-16, 16:30
توی بایوس قسمت STORAGE BOOT OPTION CONTROL دو حالت داره بگذارید روی
LEGACY
------
SECURE BOOT
هم دیسیبل بشه .
hamednc
12-04-16, 16:32
اینو کردم نشده
AMD>INTEL
12-04-16, 16:35
اینو کردم نشده
csm فعال هست یا دیسیبل
CSM SUPPORT
-------
SECURE BOOT DISABLE
-------
FAST BOOT :DISABLE
hamednc
12-04-16, 17:09
خیلی ممنون بوتش درست شد
ما شما رو نداشتیم چی کار باید می کردیم:Love-ssa~! (1):
فقط وقتی hirens باز شد از انواع نرم افزاری که در حالت داس داره هر کدوم رو انتخاب می کنم باز نمیشه مثل این که به رمش خطا میده چون هیرنس اول نرم افزار رو از حالت زیپ خارج میکنه تو رم بعد اجراش میکنه اگه شما نرم افزار hirens رو دارید اجرا کنید خطاشو ببنید چارشو به من بگید این نرم افزار برای من خیلی مهمه
AMD>INTEL
12-04-16, 17:20
خیلی ممنون بوتش درست شد
ما شما رو نداشتیم چی کار باید می کردیم:Love-ssa~! (1):
فقط وقتی hirens باز شد از انواع نرم افزاری که در حالت داس داره هر کدوم رو انتخاب می کنم باز نمیشه مثل این که به رمش خطا میده چون هیرنس اول نرم افزار رو از حالت زیپ خارج میکنه تو رم بعد اجراش میکنه اگه شما نرم افزار hirens رو دارید اجرا کنید خطاشو ببنید چارشو به من بگید این نرم افزار برای من خیلی مهمه
عرض کنم به خاطر پلاتفرم هست . یکسری تغییرات تو این پلتفرم ایجاد شده . ممکنه به خاطر استفاده از نسخه RELOADED باشه که در سایت های ایرانی برای دانلود گذاشتند . نسخه اصلی بدون دستکاری هیرن مشکلی با این پلتفرم ندارد .
همچنین OTHER DEVICE ROM PRIOTY هم روی LEGACY بگذارید .
در تاپیک زیر هم نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت اعلام کنید
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
hamednc
12-04-16, 17:27
دیگه این اخرین سوالمه
پارتیشن ویندوز من 50 گیگه قبلا که ویندوز نصب می کردم از نصف بیشترش خالی می موند ولی حالا برعگس شده از نصف بیشترش پر شده این افزایش حجم بخاطر چیه میشه حذفش کرد؟
AMD>INTEL
12-04-16, 17:30
دیگه این اخرین سوالمه
پارتیشن ویندوز من 50 گیگه قبلا که ویندوز نصب می کردم از نصف بیشترش خالی می موند ولی حالا برعگس شده از نصف بیشترش پر شده این افزایش حجم بخاطر چیه میشه حذفش کرد؟
این رو نمیدونم سوالی میکنید که این شکل جواب دادانش منطقی نیست . باید ببینید توسط چه فایلهایی پر شده . بهتره پارتشین ویندوز حدود 100 گیگ باشه مخصوصا برای 8.1 به بعد
hamednc
12-04-16, 17:32
دیگه این اخرین سوالمه
ویندوز 7 هستش ویندوزم پراپر دیسک می کنم رو فایلهای هیدن و اشکار جمعا 15 گیگ نشون میده این 25 گیگ نمی دونم چیه نمیشه دیدشم
AMD>INTEL
12-04-16, 17:38
دیگه این اخرین سوالمه
ویندوز 7 هستش ویندوزم پراپر دیسک می کنم رو فایلهای هیدن و اشکار جمعا 15 گیگ نشون میده این 25 گیگ نمی دونم چیه نمیشه دیدشم
اینطوری کمکی نمیتونم کمک کنم . مطمئن هستید ویندوز قبلی را کاملا حذف کردید و درایور رو فرمت کردید . سیستم ریستور را خاموش کنید .همچنین مقدار سطل آشغال را هم کم کنید .
با ASUSLOGIC BOOST SPEED اسکن کنید . فایلهای اضافی را پاک میکند .