سلام من حدود سه ماه میشه لپتاپ مدل asus G56JK-B رو خریدم از نظرات بقیه و نقد از لپتاپ بنظر قوی و بی نقص میومد ولی از روزی که خریدم باش مشکل داشتم مخصوصا با گرافیکش.مشکل من اینه که بعضی از دوستان گفتن که gta v رو با 50 فریم بازی میکنی ولی من 30-30 فریم میگرفتم یا witcher:wild hunt رو مدیوم بازی میکردم با 18-25 فریم یا دوستم لپتاپش گرافیکش 760 m هست arma 3 رو با 50 frame بازی میکنه ولی من با 30 .و یه چیز دیگه که بازی dayz که سیستم قوی نمیخواد رو با 8 فریم اجرا میکنه که باعث شد از انتخاب این لپتاپ کاملا پشیمون بشم.اگه میشه به من بگید مشکل از منه یا لپتاپ مشکل داره؟
خیلی ممنون:1. (28):
AMD>INTEL
13-09-15, 23:51
به نظر میرسه مشکل درایور دارید . هر دو درایور گرافیک اینتل رو انیستال و از سایت اسوس نسخه جدید اینتل و جدیدترین نسخه nvidia هم از سایت های دانلود درایور بگیرید .
erfan0o0
13-09-15, 23:59
ممنون از پاسخ سریعتون
اینویدیا ام 355.82 هست که اخریشه اینتل هم دارم دانلود میکنم که اخرین اپدیتش ماله پارساله.یعنی با این مشکلم حل میشه؟
AMD>INTEL
14-09-15, 00:03
ممنون از پاسخ سریعتون
اینویدیا ام 355.82 هست که اخریشه اینتل هم دارم دانلود میکنم که اخرین اپدیتش ماله پارساله.یعنی با این مشکلم حل میشه؟
هر دو درایو باید با ddu حذف بشن و سیستم ریست بشه اول اینتل رو نصب کنید و بعد nvidia بعد تک تک گزینه ها در کنترل پنل nvidia روی high performance ستبشه
How to change NVIDIA Optimus graphics settings (Only the registered members can see the link)
erfan0o0
14-09-15, 00:10
هر دو درایو باید با ddu حذف بشن و سیستم ریست بشه اول اینتل رو نصب کنید و بعد nvidia بعد تک تک گزینه ها در کنترل پنل nvidia روی high performance ستبشه
How to change NVIDIA Optimus graphics settings (Only the registered members can see the link)
ببخشید ddu چیه؟از همون program and features پاک کنم؟
AMD>INTEL
14-09-15, 00:15
ببخشید ddu چیه؟از همون program and features پاک کنم؟
Display Driver Uninstaller Download version 15.4.1.1 (Only the registered members can see the link)
erfan0o0
14-09-15, 00:20
Display Driver Uninstaller Download version 15.4.1.1 (Only the registered members can see the link)
خیلی ممنون ولی فکر نکنم یک دفعه همچی عوض شه
erfan0o0
14-09-15, 16:31
هیچ تاثیری نداشت به هر حال ممنون برای راهنمایی
AMD>INTEL
14-09-15, 17:56
بایوس هم تحت ویندوز اپدیت کنید .
erfan0o0
14-09-15, 23:42
بایوس هم تحت ویندوز اپدیت کنید .
توی اینترنت چند جا دیدم اموش کامل نبود و چند نفر هم گفته بودن خطر ناکه اگه کامل اپدیت نشه و اینا.شما سایتی تمیشناسید که کاملا توضیح داده باشه من به مشکل برخورد نکنم
و یه سوال دیگه الان لپتاپ مشکل داره به نظر شما؟
AMD>INTEL
15-09-15, 00:07
توی اینترنت چند جا دیدم اموش کامل نبود و چند نفر هم گفته بودن خطر ناکه اگه کامل اپدیت نشه و اینا.شما سایتی تمیشناسید که کاملا توضیح داده باشه من به مشکل برخورد نکنم
و یه سوال دیگه الان لپتاپ مشکل داره به نظر شما؟
اپدیتش تحت ویندوز هست و کار زیاد سختی نیست .
salpc
18-09-15, 11:39
سلام من حدود سه ماه میشه لپتاپ مدل asus G56JK-B رو خریدم از نظرات بقیه و نقد از لپتاپ بنظر قوی و بی نقص میومد ولی از روزی که خریدم باش مشکل داشتم مخصوصا با گرافیکش.مشکل من اینه که بعضی از دوستان گفتن که gta v رو با 50 فریم بازی میکنی ولی من 30-30 فریم میگرفتم یا witcher:wild hunt رو مدیوم بازی میکردم با 18-25 فریم یا دوستم لپتاپش گرافیکش 760 m هست arma 3 رو با 50 frame بازی میکنه ولی من با 30 .و یه چیز دیگه که بازی dayz که سیستم قوی نمیخواد رو با 8 فریم اجرا میکنه که باعث شد از انتخاب این لپتاپ کاملا پشیمون بشم.اگه میشه به من بگید مشکل از منه یا لپتاپ مشکل داره؟
خیلی ممنون:1. (28):
درود
این مسیر رو شما برو 100% درست میشه:
کنترل پنل انویدیا رو باز کن گزینه Manage 3d setting و سمت راست گزینه High peformance رو بزن (بالاترین کاری) و ok کن.واسه اجرای بازی هم روی فایل اجرایی بازی کلیک راست بزن گزینه:Run with Graphic Processor >High Performance Nvidia رو بزن بدون افت فریم بگیم.
موفق باشید.