PDA

مشاهده نسخه کامل : (حل شده )مشکل با کارت گرافیک لپتاپ لنوو Z410

M.S.A.A
11-09-15, 17:08
با سلام
من یه مشکلی دارم با کارت گرافیک لپتاپم. ویندوز رو عوض کردم تازگی ها و به ویندوز 10 ارتقا دادم، یه مدت ازش استفاده کردم تا این که چند روز پیش بالاخره یه بازی رو دوباره روش نصب کردم (قبلاً رو ویندوز 8 یه بار تمومش کرده بودم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم) اما هر کاری کردم که باز شه دیدم به کارت گرافیک ایراد میگیره (با این که مرتب آپدیتش می کردم) و رفتم تو Device Manager دیدم که اصلاً کارت گرافیک ـم Unknown ـه. مجبور شدم کل درایورهای مربوط به کارت گرافیکم رو پاک کنم و درایورهای همین گرافیک (Nvidia Geforce 740M) و کارت گرافیک ثانویه رو که Intel ـه دوباره از اول نصب و آپدیت کردم اما هر بار که کنترل پنل انویدیا رو باز می کنم ارور Stopped Working میده و میاد بیرون، واسه بازی هم دقیقاً همین وضعه! ویندوز رو هم دوباره نصب کردم (در واقع Repair کردم) اما باز هم همون مشکل رو دارم. کسی می تونه کمکم کنه؟
با سپاس

AMD>INTEL
11-09-15, 17:29
با سلام
من یه مشکلی دارم با کارت گرافیک لپتاپم. ویندوز رو عوض کردم تازگی ها و به ویندوز 10 ارتقا دادم، یه مدت ازش استفاده کردم تا این که چند روز پیش بالاخره یه بازی رو دوباره روش نصب کردم (قبلاً رو ویندوز 8 یه بار تمومش کرده بودم و هیچ مشکلی باهاش نداشتم) اما هر کاری کردم که باز شه دیدم به کارت گرافیک ایراد میگیره (با این که مرتب آپدیتش می کردم) و رفتم تو Device Manager دیدم که اصلاً کارت گرافیک ـم Unknown ـه. مجبور شدم کل درایورهای مربوط به کارت گرافیکم رو پاک کنم و درایورهای همین گرافیک (Nvidia Geforce 740M) و کارت گرافیک ثانویه رو که Intel ـه دوباره از اول نصب و آپدیت کردم اما هر بار که کنترل پنل انویدیا رو باز می کنم ارور Stopped Working میده و میاد بیرون، واسه بازی هم دقیقاً همین وضعه! ویندوز رو هم دوباره نصب کردم (در واقع Repair کردم) اما باز هم همون مشکل رو دارم. کسی می تونه کمکم کنه؟
با سپاس

با برنامه ddu باید کاملا درایورها را انیستال کنید .

M.S.A.A
11-09-15, 18:36
با برنامه ddu باید کاملا درایورها را انیستال کنید .

خیلی ممنون از راهنماییتون، هر دوتا کرات گرافیک رو به همین روش درایورشون رو پاک کردم و اول Intel و بعد Nvidia رو نصب کردم اما هنوز هم همون مشکل هست!

Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
11-09-15, 18:54
خیلی ممنون از راهنماییتون، هر دوتا کرات گرافیک رو به همین روش درایورشون رو پاک کردم و اول Intel و بعد Nvidia رو نصب کردم اما هنوز هم همون مشکل هست!

Only the registered members can see the link

چه نسخه ای از درایور nvidia نصب میکنید ؟ چیپ گرافیکی لپتاپ شما ؟

M.S.A.A
11-09-15, 19:03
چه نسخه ای از درایور nvidia نصب میکنید ؟ چیپ گرافیکی لپتاپ شما ؟

نسخه ای که نصب می کنم اینه:

355.82 desktop win10 64bit international whql

مدل کارت گرافیک هم Nvidia Geforce GT 740M ـه، به صورت دیفالت هم رو z410 وصله، منظورتون از چیپ همین بود دیگه؟!

AMD>INTEL
11-09-15, 19:15

مدل کارت گرافیک هم Nvidia Geforce GT 740M ـه، به صورت دیفالت هم رو z410 وصله، منظورتون از چیپ همین بود دیگه؟!
آخرین درایور هم هست .
درایور اینتل رو از سایت lenovo نصب میکنید ؟

M3RS4D 50062
11-09-15, 19:17

احیانا رم لپ تاپتون رو ارتقاع / تعوض نکردین؟

AMD>INTEL
11-09-15, 19:22
این درایور نسخه قبلی درایور شماست این رو هم تست بفرمائید .فقط باید با ابزار لازم دانلود کنید چون از سایت nvidia لینک دادم
دانلود (Only the registered members can see the link)

M.S.A.A
11-09-15, 19:54
آخرین درایور هم هست .
درایور اینتل رو از سایت lenovo نصب میکنید ؟

از رو خود دیسک ـی که همراه لپتاپ دادن نصب کردم (که خب مربوط به ویندوز 8 بود دیسک)

احیانا رم لپ تاپتون رو ارتقاع / تعوض نکردین؟

نه، ولی باتری ـم هم مشکل پیدا کرده بود قبل از کار گرافیک ـم

این درایور نسخه قبلی درایور شماست این رو هم تست بفرمائید .فقط باید با ابزار لازم دانلود کنید چون از سایت nvidia لینک دادم

چشم، حتماً تست می کنم ;)

AMD>INTEL
11-09-15, 20:04
از رو خود دیسک ـی که همراه لپتاپ دادن نصب کردم (که خب مربوط به ویندوز 8 بود دیسک)

نه، ولی باتری ـم هم مشکل پیدا کرده بود قبل از کار گرافیک ـم

چشم، حتماً تست می کنم ;)

این درایور اینتل رو قبل از درایور nvidia نصب کنید .

M.S.A.A
11-09-15, 20:46
این درایور اینتل رو قبل از درایور nvidia نصب کنید .

یعنی الآن این درایور و درایور قبلی که دادید (کلاً یه نسخه قدیمی تر هم دارم، 355.62 ) رو دانلود کنم، درایورهای قبلی ـم رو با DDU پاک کنم و اول Intel و بعد Nvidia رو نصب کنم یا فقط اینتل رو پاک و نصب کنم و اگه نشد واسه انویدیا هم همینکار رو کنم؟!

AMD>INTEL
11-09-15, 21:00
یعنی الآن این درایور و درایور قبلی که دادید (کلاً یه نسخه قدیمی تر هم دارم، 355.62 ) رو دانلود کنم، درایورهای قبلی ـم رو با DDU پاک کنم و اول Intel و بعد Nvidia رو نصب کنم یا فقط اینتل رو پاک و نصب کنم و اگه نشد واسه انویدیا هم همینکار رو کنم؟!

هر دو را انیستال کنید . اول اینتل بعد nvidia رو نصب کنید .

M.S.A.A
12-09-15, 14:01
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون، با آنیستال کردن دراویر اینتل دیگه مشکل ارور رو نه تو بازی دارم نه تو کنترل پنل انویدیا ندارم اما بازی رو اصلاً دیگه نمیکشه و خیلی از قابلیت های لپتاپ مثل Sleep از کار افتاده که فکر کنم با نصب نسخه ویندوز 10 دراویر اینتل حل میشه، درسته؟!
بازم ممنون از جناب AMD>INTEL، خیلی کمک کردید

AMD>INTEL
12-09-15, 14:07
خیلی ممنون از راهنمایی هاتون، با آنیستال کردن دراویر اینتل دیگه مشکل ارور رو نه تو بازی دارم نه تو کنترل پنل انویدیا ندارم اما بازی رو اصلاً دیگه نمیکشه و خیلی از قابلیت های لپتاپ مثل Sleep از کار افتاده که فکر کنم با نصب نسخه ویندوز 10 دراویر اینتل حل میشه، درسته؟!
بازم ممنون از جناب AMD>INTEL، خیلی کمک کردید
خواهش میکنم .
درایور اینتل رو از طریق سایتی که دادم بگیرید . بعد درایور nvidia نصب کنید

M.S.A.A
13-09-15, 18:21
من مشکلم با کارت گرافیک کاملاً حل شده، دستتون درد نکنه :wink::wink:

AMD>INTEL
13-09-15, 18:27
من مشکلم با کارت گرافیک کاملاً حل شده، دستتون درد نکنه :wink::wink:

ممنون بابت اعلام نتیجه در تاپیک . تاپیک قفل میشود