من میخوام رم کامپیوترم رو ارتقا بدم. چند سوال برام پش اومده
1- روی مادر برد کلمه DDR3 رو میبینم. اما چون قدیمی هست احتمال میدم DDR2 باشه. از کجا متوجه بشم کدومه؟
2- اگه دوتا رم 4 بزارم بهتره یا یک رم 8 بزارم؟
3- خدمات کامپیوتری ها میگن برات رم رو ارتقا میدیم و معتقد هستن همه رم ها یکی هستن. اما من معتقدم رم ها با هم فرق دارن. تفاوت دو تا رم پایین چیه؟ (از نظر علمی بهم بگید تا بتونم فروشنده رو هم قانع کنم)
Only the registered members can see the link
nima_hl
10-09-15, 08:49
1- روی مادر برد کلمه DDR3 رو میبینم. اما چون قدیمی هست احتمال میدم DDR2 باشه. از کجا متوجه بشم کدومه؟
3- خدمات کامپیوتری ها میگن برات رم رو ارتقا میدیم و معتقد هستن همه رم ها یکی هستن. اما من معتقدم رم ها با هم فرق دارن. تفاوت دو تا رم پایین چیه؟ (از نظر علمی بهم بگید تا بتونم فروشنده رو هم قانع کنم)
دوست گرامی یه عکسی، لینکی، مدلی از مادربردتون میدادید تا بشه نظر داد
SOHR@B
10-09-15, 09:03
دوست عزیز با توضیحاتی که شما میگین مادر برد شما از هر دو مدل رم ddr2-ddr3 پشتیبانی میکنه البته فقط یکدوم رو میتونی نصب کنی
لیست قطعاتی چیزی که بشه بر آورد کرد و پیشنهاد داد ولی تو حالت عادی و نرمال روزانه دوتا 4 پیشنهاد میشه
در جواب سوال فرقتون که معلومه که رم ها با هم فرق دارن رم باس داره تایمینگ داره 100 تا مسئله هست برا انتخابش هویجوری نمیشه رفت رم خرید که
احتمال میدم مادربرد شما با توجه به قدیمی بودن تا باس 1333 رو بیشتر ساپورت نکنه
قبلش خوب تحقیق کنین تا دچار دردسرهای بعدی نشین
سیدرضا بازیار
10-09-15, 10:19
تصویری از مادر برد و رم 2 گیگ من :D
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
میتونم رم زیر رو روی کامپیوترم بزارم؟
Only the registered members can see the link 8%D8%AA%D8%B1%20%DA%A9%D9%8A%D9%86%DA%AF%D8%B3%D8% AA%D9%88%D9%86%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20HyperX%20Fur y%20DDR3%201866MHz%20CL10%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9% 8A%D8%AA%208%20%DA%AF%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A 7%D9%8A%D8%AA%20-%20Kingston%20HyperX%20Fury%208GB%20DDR3%201866MHz %20CL10%20Single%20Channel%20RAM%20HX318C10F/8
اگه این رم 8 گیگ رو بخرم و بزارم روی سیستم باید رم 2 گیگ رو دور بندازم یا هر دو رو بزارم روی سیستم؟
mousso
10-09-15, 11:37
این آدرس سایتش هست : ECS > P43T-AD3 (V1.0) (Only the registered members can see the link)
SOHR@B
10-09-15, 12:14
تصویری از مادر برد و رم 2 گیگ من :D
میتونم رم زیر رو روی کامپیوترم بزارم؟
Only the registered members can see the link 8%D8%AA%D8%B1%20%DA%A9%D9%8A%D9%86%DA%AF%D8%B3%D8% AA%D9%88%D9%86%20%D9%85%D8%AF%D9%84%20HyperX%20Fur y%20DDR3%201866MHz%20CL10%20%D8%B8%D8%B1%D9%81%D9% 8A%D8%AA%208%20%DA%AF%D9%8A%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A 7%D9%8A%D8%AA%20-%20Kingston%20HyperX%20Fury%208GB%20DDR3%201866MHz %20CL10%20Single%20Channel%20RAM%20HX318C10F/8
اگه این رم 8 گیگ رو بخرم و بزارم روی سیستم باید رم 2 گیگ رو دور بندازم یا هر دو رو بزارم روی سیستم؟
دوست گلم
شما یه رم 8 گیگ با این سیستم به چه مارتون میاد؟
هزینه الکی نکنین و یه رم مثل همینی که دارید (2 گیگ که جمعا میشه 4 گیگ ) و یا یه برند دیگه با باس 1333 بگیرین و الکی هزینه رو دست خودتون نذارید
این سیستمی که دارید بیش از این توجیه اقتصادی و عقلانی برا خرج کردن نداره
AMD>INTEL
10-09-15, 13:22
روی این برد تا ماکزیمم 8 گیگ رم قابل پشتیبانی هست . روی هراسلات 2 گیگ رم قابل نصبه که در مجموع 8 گیگ رم ddr3 میشود .
سیدرضا بازیار
10-09-15, 13:28
کجا میتونم یه رم 2 گیگ از همین مارک بخرم و بهش اضافه کنم؟
توی هیچ سایتی ندیدم
هزینه الکی نکنین و یه رم مثل همینی که دارید (2 گیگ که جمعا میشه 4 گیگ ) و یا یه برند دیگه با باس 1333 بگیرین و الکی هزینه رو دست خودتون نذارید
حتما باید باس 1333 باشه؟ نمیشه باس 1600 بزارم؟
میتونم دو تا رم 2 گیگ از مارک زیر رو بخرم و در کنار همون رم قرار بدم؟
(Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
10-09-15, 13:32
توی هیچ سایتی ندیدم
تو تهران میتونید از پاساژ ایران تهیه کنید . سعی کنید کینگستون value بگیرید .
- - - Updated - - -
توی هیچ سایتی ندیدم
سیدرضا بازیار
10-09-15, 13:34
توی تهران نیستم و میخوام از اینترنت بخرم
کدوم یک از رم های زیر واسه من خوبه؟ (میخوام 3 تا رم 2 گیگ بخرم و بهش اضافه کنم که بشه 8 گیگ)
AMD>INTEL
10-09-15, 13:39
اگر رم قبلیت کینگستون هست همین کینگ رو بخر اگر نیست Geil Pristine 2GB DDR3 1600MHz
سیدرضا بازیار
10-09-15, 13:42
اگر رم قبلیت کینگستون هست همین کینگ رو بخر اگر نیست Geil Pristine 2GB DDR3 1600MHz
از کجا متوجه بشم که کینگستون هست یا خیر؟ (تصویرش رو هم قرار دادم)
Only the registered members can see the link %3Dpv7pd6gm8fzy06nu6dtg.jpg
AMD>INTEL
10-09-15, 13:47
از کجا متوجه بشم که کینگستون هست یا خیر؟ (تصویرش رو هم قرار دادم)
Only the registered members can see the link %3Dpv7pd6gm8fzy06nu6dtg.jpg
elexir هست . همون کینگ رو بگیر . کمتر با این برند مشکل میخوره .
سیدرضا بازیار
10-09-15, 13:53
elexir هست . همون کینگ رو بگیر . کمتر با این برند مشکل میخوره .
آخه هر چی گشتم مارک کینگ توی اینترنت نیست :(
لطفا یه فروشگاه معتبر اینترنتی بهم معرفی کنید تا بخرم
AMD>INTEL
10-09-15, 13:54
آخه هر چی گشتم مارک کینگ توی اینترنت نیست :(
لطفا یه فروشگاه معتبر اینترنتی بهم معرفی کنید تا بخرم
M3RS4D 50062
10-09-15, 13:55
خوب سید جان دوستان راهنمایی کردن ..
من یه سری نکته بگم شاید به کارت بیاد
درمورد مشخصاتی از قبیل همین DDR3 یا DDR2 بودن مادربرد یا سوکت پردازنده یا مدل مادربرد و از اینجور مشخصات سیستم رو میتونی با برنامه CPU-Z به راهتی ببینی ...
CPU-Z | Softwares | CPUID (Only the registered members can see the link)
رم هارم که بهتون گفتن ماکزیمم 4 تا ماژول 2گیگ ...
توی لیست مادربردتون رم 4گیگ رو نزده بود .... ماکزیمم ماژول 2 گیگ هست نمیتونید 4 گیگ استفاده کنید ....
خدمات کامپیوتری ها حرفای بدون بار علمی زیاد میزنن ... هر وقت به علمی بودنش رسیدین قبول کنید ...
nima_hl
10-09-15, 16:45
یه نکته متفرقه ی مرتبط :lol:
اگر براتون امکان داره پاور سیستمتون را تعویض بفرمائید
با این پاور گوشکوب نشان که روی کیستون نصبه هر لحظه امکان داره کل سیستم دود بشه بره روی هوا :wink:
AMD>INTEL
10-09-15, 16:50
یه نکته متفرقه ی مرتبط :lol:
اگر براتون امکان داره پاور سیستمتون را تعویض بفرمائید
با این پاور گوشکوب نشان که روی کیستون نصبه هر لحظه امکان داره کل سیستم دود بشه بره روی هوا :wink:
:great:
این مورد نکته خوبی بود واقعا نیما گرامی به نکته خوبی اشاره کردن . باز پدر پاورهای قدیمی چینی که طرح 200 وات داشتند بیامرزه . جدید بردشون از چین میان توسط برادران دوباره مهندسی معکوس میشه . از بدترین قطعات استفاده میشه . رنگ بدنه هم متالیک میکنن و یک جوراب روی کابل ها میکشن و میزنن 1500w :lol:
سیدرضا بازیار
11-09-15, 08:37
پس حالا که میخوام رم بخرم تا یه پاور هم باهاش بخرم تا خیالم راحت بشه (اگه قابلیت ارتقا پردازنده رو داشت حتما یه پردازنده قوی رو هم میخریدم...)
پاور سیستم من باید چند وات باشه؟
لطفا بهترین پاور رو هم بهم معرفی کنید که براش بخرم
Only the registered members can see the link!/Category-Computer-Devices/Category-Computer-Parts/Category-Electronic-Devices/Category-Power/SortBy-10/
AMD>INTEL
11-09-15, 09:14
پس حالا که میخوام رم بخرم تا یه پاور هم باهاش بخرم تا خیالم راحت بشه (اگه قابلیت ارتقا پردازنده رو داشت حتما یه پردازنده قوی رو هم میخریدم...)
Only the registered members can see the link!/Category-Computer-Devices/Category-Computer-Parts/Category-Electronic-Devices/Category-Power/SortBy-10/
Green GP450A-UK
M3RS4D 50062
11-09-15, 09:41
پاور رو که اقا امید معرفی کردن ... سری uk هست برای شما کاملا کافیه
پردازتده هم Q6600 کفایت میکنه براتون ....
سیدرضا بازیار
11-09-15, 09:59
سوال آخر: (ببخشید اگه یکم تاپیک رو منحرف کردم)
این مادر برد قابلیت ارتقا به رم 16 پردازنده i7 و گرافیک 2 رو داره یا کلا از اول سیستم بخرم و ببندم
اگه از اول بخوام بخرم و ببندم DDR3 رو بخرم یا DDR4
ممنون :give_rose:
M3RS4D 50062
11-09-15, 10:31
این مادر برد قابلیت ارتقا به رم 16 پردازنده i7 و گرافیک 2 رو داره یا کلا از اول سیستم بخرم و ببندم
رم که بیشتر از 8 گیگ اونم بصورت 4تا 2گیگ ساپورت نمیکنه ....
شما هم پردازنده i7 نمیتونی ببندی چون سوکتش با سوکت برد شما متفاوته (برد شما سوکت 775 هست)
برای خرید سیستم هم سقف بودجه + کاربری رو بگین تا بهتون معرفی کنم.
(بهتره یه تاپیک جدا بزنید برای خرید سیستم)
SOHR@B
13-09-15, 09:27
دوست عزیز
قبل هم بهش اشاره کردم هر گونه ارتقا انقلابی برای سیستم شما توجیه عقلانی نداره و پول دور ریختنه شما باید به فکر سیستم جدید باشین رو سیستم فعالی یه دونه رم 2 (بارم خودتون 4 گیگ) و یه دونه پاور خوب (که بعدا روسیستم آیندتون میتونین استفاده کنین)نهایت خرج هستش
پولتون رو دور نریزین
یه سری خدماتی های کامپیوتر واقعا دانش راهنمایی ندارند با طناب پوسیده تو چاه نرین اخر هم رو همین سیستم کلی هزینه کردین 6 ماه بعد میرین یه سیستم نو میگیرین