نسخه BlackBox از بتلفیلد Hardline رو تهیه کردم
تو اپیزود سوم از بازی زمانی که از پله ها و دشمنا رد میشی ، ی درب رو باید باز کنی ، وقتی باز میکنم بازی طبق روال بازی میره تو لودینگ و علامت لود شدن آبی رنگ بالاس صفحه میاد ولی ادامه بازی رو لود نمیکنه متاسفانه نمیدونم چرا ...
کسی با این مشکل رو ب رو نشده ؟
نمیدونید چی کار میشه کرد ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
گشتم دنبال آپدیتی که برای نسخه بلک باکس اومده باشه تا شاید با اون درست بشه ولی متاسفانه برای این نسخه آپدیتی نیومده رو هیچ سایتی .
M3RS4D 50062
09-09-15, 01:50
سلام
نسخه BlackBox از بتلفیلد Hardline رو تهیه کردم
تو اپیزود سوم از بازی زمانی که از پله ها و دشمنا رد میشی ، ی درب رو باید باز کنی ، وقتی باز میکنم بازی طبق روال بازی میره تو لودینگ و علامت لود شدن آبی رنگ بالاس صفحه میاد ولی ادامه بازی رو لود نمیکنه متاسفانه نمیدونم چرا ...
کسی با این مشکل رو ب رو نشده ؟
نمیدونید چی کار میشه کرد ؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
گشتم دنبال آپدیتی که برای نسخه بلک باکس اومده باشه تا شاید با اون درست بشه ولی متاسفانه برای این نسخه آپدیتی نیومده رو هیچ سایتی .
دانلود کردین یا بصورت DVD خریدن؟
اگه بصورت DVD بوده ... توش فایل iso بوده یا فایل های دیتای بازی؟
Mehrdad.A 88
09-09-15, 09:55
فکر کنم همه نسخه های فشرده آپدیت هستن. تنها باگی که آپدیتی براش نیست و باید باهاش بسازی یک باگ تو اپیرود 8 یک اونم راه حل داره
وگرنه من بازی کردم و تو قسمت 3 مشکلی نبود
amigames
09-09-15, 15:42
من خودم این بازی رو انجام ندادم اما طبق جستجویی که کردم به نظر میاد در قسمت 3 در بخش در استادیوم مشکل کلی وجود داره و راه حل هم داره. مطمئن نیستم جایی که شما مشکل داری همینجاست یا نه اما راه حلش اینه:
مرحله سوم رو از اول شروع کنید و اول به Gator Farm و همه کارای لازم در اونجا رو انجام بدید. بعدش توجه کنید به سمت استادیوم هنوز نباید برید و بجاش به سمت Logging farm برید و هر ماموریت/کاری که اونجا براتون در نظر گرفته شده انجام بدید. بعد از اون برید به سمت استادیوم و حالا در رو باز کنید در این صورت مشکل لودینگ پیدا نمی کنید.
rezayousefi69
10-09-15, 22:40
تو نت و فروم های ایرانی و خارجی میگردی اکثرا آره همین اپیزود 8 اشاره شده و فقط یک فروم خارجی دیدم اپیزود 3 رو گفته بود که اونم برای پلی استیشن گفته شده بود و راه حل هم گفته شده بود ولی پی سی نه متاسفانه
ممنونم ازت
rezayousefi69
10-09-15, 22:43
AMIGAMES جان
ممنونم از راهنماییت
راستش تا ماموریت ""زیر اپیزود ها"" انجام نشه ادامه بازی نمیاد در واقع و اون قسمت استادیوم مانندی که هست از جایی بازی شروع میشه که هیچکار انجام نشده ای از قبل نیست ک انجام بدی ، حالا ک شما اینشکلی گفتی مجدد از اول اپیزود رو استارت میکنم میام ببینم چی میشه ، امیدوارم برطرف شه ، دستتم بازم درد نکنه . خبر میدم درست شدن یا نشدنش رو حتما ...
rezayousefi69
10-09-15, 22:47
M3RS4D
خریدم بازی رو ، فایل های فشرده شده بودن طبق معمول و اکسترکت کردم و فایل های خروجی ، فایل های دیتای بازی بودن که ستاپ دارن و سه فایل حجیم bin هست که به ترتیب 26گیگ ، 2گیگ ، 111 مگابایته
M3RS4D 50062
10-09-15, 23:50
M3RS4D
خریدم بازی رو ، فایل های فشرده شده بودن طبق معمول و اکسترکت کردم و فایل های خروجی ، فایل های دیتای بازی بودن که ستاپ دارن و سه فایل حجیم bin هست که به ترتیب 26گیگ ، 2گیگ ، 111 مگابایته
Black box بود؟
rezayousefi69
11-09-15, 01:45
فروشنده گفته بود نسخه کامل CPY ولی رو پکش خورده بود Deluxe در نهایت موقع نصب BlackBox بود :))
rezayousefi69
12-09-15, 23:02
amigames (Only the registered members can see the link)
دوست من ممنونم از راهنماییت
از اول رفتم درست شد و بدون کوچکترین گیری رد شد از اونجایی ک گیر میکرد . بازم ممنون از راهنماییت