PDA

مشاهده نسخه کامل : نظرسنجی درباره خرید این سیستم(+سوال درباره خرید ویندوز 10 اورجینال)

amilreza
08-09-15, 10:33
(تایپکی با این موضوع پیدا نکردم ، اگه بود سورری )
سلام دوستان
1. ویندوز 10 را به صورت اورجینال بگریم بهتر است ، یا به صورت کرکی باشد ؟ ( برای استفاده دائم )
2. یه فروشگاه برای خرید ویندوز اورجینال معرفی کنید .
3. آیا وقتش رسیده که ویندوزمان را آپ کنیم یا خیر؟
4.

amilreza
08-09-15, 11:28
دوستان درباره این سیستم که جمع کردم یه نظری بدین
Only the registered members can see the linkخرید-ویندوز-10-اورجینال-d-jpg

- - - Updated - - -

M3RS4D 50062
08-09-15, 13:12

- - - Updated - - -

مناسب هست ...
میتونید برد رو گیگا بردارید ... سری گیمینگ ...
پاور رو هم Green GP650A-UK Gold بردارید بهتره ...

amilreza
08-09-15, 13:15
M3RS4D 50062 (Only the registered members can see the link)

سوال ها رو هم جواب بدی ممنون

AMD>INTEL
08-09-15, 15:00
سلام دوستان
1. ویندوز 10 را به صورت اورجینال بگریم بهتر است ، یا به صورت کرکی باشد ؟ ( برای استفاده دائم )
4.
1-اگر بودجه دارید ارجینال بگیرید
2-لینک زیر رو گذاشتم برای خرید
3- ویندوز 10 در حال توسعه هست .
لایسنس اورجینال انواع محصولات شرکت مایکروسافت با قابلیت دریافت تاییدیه لایسنس از شرکت مایکروسافت (Only the registered members can see the link 9%81%D8%AA-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D8%A7%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D8%AA%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%D9%86%D8%B3-%D8%A7%D8%B2-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%85%D8%A7%DB%8C%DA%A9%D8%B1%D9%88%D8%B3%D8%A7%D 9%81%D8%AA-54616/)

M3RS4D 50062
08-09-15, 15:37
سلام دوستان
4.

هرچیزی رو باید با شرایطتش مقایسه کرد ...

الان اکثرا کاربران (نزدیک به 90% همه ویندوزها کرکی ... برنامه ها هم کرکی هستن ... )

[درباره مشکلات کرک برنامه نمیگم ... یه سرچ بزنید توی نت خیلی زیاده ...]

بعدش شما اگه هزینه ویندوز اورجینال میکنید ... طبیعتا ریختن برنامه های کرکی و پچ شده ... قطعا متناسب نیست .... پس از یه IDM و انتی ویروس گرفته تا نرم افزارهای کاربردی رو هم باید بخرین ..... یعنی پول زیاد .... و در اخرم که از همه این فیلتر ها بگذرین یا یه موردی مواجه میشین با عنوانه ...
Sorry ,Application isn't available in your region :1. (31):

با این تفاسیر بنده خودم تا وقتی که تو ایران هستم و ایران هم توی لیست تحریم کشورهای ارائه دهنده نرم افزار هام هستن .... خرید لایسنس هرچیزی رو حرام میدانم :lol:
(تو ایران پول بالای لایسنس دادن مثل این میمونه که سیب زمینی با شکلات بخوری ... البته که سیب زمینی رو با شکلات میخورن ولی تو ایران یجور دیگس ... این لایسنس هم یه جور دیگس)

فروشگاه رو که اقا امید اورجینال لایسنس رو معرفی کردن ... اورجینال لایسنس (Only the registered members can see the link)

به نظرم ویندوز 10 فعلا گندترین ویندوزی هست که تولید شده ... از همه چی قاطیش کردن .... Mac ...Ubuntu .... نمیدونم چی دیگه میخوان قاطیش کنن که نکردن ....
با این تفاسیری که هست با ویندوز 10 باید قید بازی کرکی رو زد ... چون شناساسیی میشه و بعدش بلوک میشه بازی (شاید بعدا ماکروسافت برای حمایت از قانون کپی رایت بیاد بگه اگه بیشتر از 3بار شناسایت کردم اکانت ویندوزت رو بلوک میکنم .... هیچ کاریم نمیتونی بکنی ... بعدش باید پول یه ویندوز اورجینال دیگه بده ...)

من فعلا دارم با 8.1 میگذروننم ... هنوز خیلی موارد داره که پتانسیل داره و ازش استفاده نشده ...
ویندوز 10 حداقل باید به بلوغ برسه که حالا حالا کار داره .... مگه اینکه یهو بخواد برگرده به اصالتش ...

(من جزء اون دسته ای بودم که وقتی همه میگفتن ویندوز 8 سخته ... من میگفتم از این اسون تر نمیشه ... میگفتن ویندوز8 مشکل داره ... ولی من هیچ مشکلی نداشتم ... من نظرم و اطلاعاتی که داشتم رو باهاتون درمیون گذاشتم ... حالا دیگه خودتون مختارین :great:)

amilreza
09-09-15, 20:30
ممنونم از نقد کاملتون
این لینک Only the registered members can see the link
ویندوز 10pro زده 160 هزار تومان لایسنس msdn هست . یکبار مصرف . ( که با یک ریستور پوینت مشکل حله ) ، با خودم فک کردم که برا اولین بار یه ویندوز قانونی بخرم . که با نقدتون 8.1 می رزم .

بعد ویندوز ده به بلوغ رسید اون نصب کنم .
یه سوال دیگه cdkay بازی فروشگاه آرسان گیم | فروشگاه بازی های اورجینال (Only the registered members can see the link) کسی تابحال گرفته . یه توضیح هم بدین لازم هست که بگیریم یا نه .؟

M3RS4D 50062
09-09-15, 20:45
ممنونم از نقد کاملتون
این لینک Only the registered members can see the link
ویندوز 10pro زده 160 هزار تومان لایسنس msdn هست . یکبار مصرف . ( که با یک ریستور پوینت مشکل حله ) ، با خودم فک کردم که برا اولین بار یه ویندوز قانونی بخرم . که با نقدتون 8.1 می رزم .

بعد ویندوز ده به بلوغ رسید اون نصب کنم .
یه سوال دیگه cdkay بازی فروشگاه آرسان گیم | فروشگاه بازی های اورجینال (Only the registered members can see the link) کسی تابحال گرفته . یه توضیح هم بدین لازم هست که بگیریم یا نه .؟

اگه تهرانی میتونی بری خیابون ولیعصر به سمت شمال (همون مترو ولیعصر پیاده شی ... از پاساژ رضا یخورده بالاتر که بری به سمت شمال خ ولیعصر) یه مغازه 2نبش هست که میره زیر زمین به اسم فانوس ....
اونجا هم قیمتاش خیلی مناسبه ... قبل خرید یه سر بری اونجا ضرر نمیکنی .... همه چی هم داره ... من هر موقع که رفتم 100 تا 200 تومنی خرید کردم اومدم ... الان تو ترکم :Love-ssa~! (1):

اونجا قیمتاش رو یه مقایسه کن ببین کجا به صرفه تره ....