PDA

مشاهده نسخه کامل : گیگابایت افتخار اولین مادربرد جهان با Thunderbolt 3 را از آن خود کرد

AMD>INTEL
05-09-15, 21:16
کمپانی گیگابایت، از سازندگان برتر مادربرد و کارت گرافیک در جهان مفتخر است تا اولینی باشد که استاندارد Thunderbolt را با مادربرد Z170X-UD5 TH به کامپیوترهای شخصی می آورد. این مادربرد از جدیدترین نسل از پردازنده های اینتل در کنار فناوری های انحصاری گیگابایت پشتیبانی می کند.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
پروتکل Thunderbolt 3 که توان خود را از کنترلر ساخت اینتل می گیرد، با درگاه های USB نوع C جای گرفته در پنل پشتی مادربرد GIGABYTE Z170X-UD5 TH در دسترس است و پهنای باند بی نظیر تا 40 گیگابیت بر ثانیه را تنها از طریق یک درگاه ارائه می کند که بیش از دوبرابر نسل قبل Thunderbolt است. افزایش خارق العاده پهنای باند امکان پشتیبانی از پروتکل های مختلفی نظیر DisplayPort 1.2 و USB 3.1 را ممکن می کند که با درگاه های نسل قبل نیز سازگاری کاملی داشته و راه را بسوی دست یابی به دنیایی پر از تازه ها هموار می سازد. پشتیبانی Thunderbolt 3 از DisplayPort 1.2 آن را به غنی ترین استاندارد برای خوره های سخت افزار و گیمینگ مبدل می سازد.
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مادربرد Z170X-UD5 TH از دو نمایشگر با وضوح 4K و نرخ فریم دهی 60 فریم بر ثانیه و یا یک نمایشگر با وضوح تصویر 5K پشتیبانی می کند. افزون بر آن، Thunderbolt 3 با بکارگیری درگاه های USB نوع C از طریق استاندارد Power Delivery 2.0 قادر به تامین توان موردنیاز حداکثر تا 12 وسیله مختلف بصورت همزمان است که به لطف دو درگاه USB نوع C مادربرد Z170X-UD5 TH ممکن شده است.

مادربرد Z170X-UD5 TH گیگابایت قابلیت های متعددی را با خود دارد و می تواند سیستم قدرتمند آتی شما را توان شگرفی بخشد. بسته نرم افزاری cFosSpeed درگاه شبکه را برای کارایی بیشتر و بهتر بهینه سازی می کند. برای دست یابی به کارایی گرافیکی بالا نیز می توانید کارت های گرافیک را در پیکربندی چندگانه SLI یا Crossfire به خدمت بگیرید. شکاف های توسعه این مادربرد به پوشش فلزی منحصر بفردی تجهیز شده اند که استحکام بی نظری به آنها می بخشد. مادربرد Z170X-UD5 TH از پروتکل NVMe از طریق درگاه M.2 پشتیبانی می کند و شما قادر خواهید بود تا پرسرعت ترین درایو های حالت جامد از جمله سری 750 اینتل را برای دست یابی به حداکثر کارایی ممکن با آداپتور تبدیل M.2 به U.2 ساخت خود گیگابایت به خدمت بگیرید.
به عنوان تولید کننده برتر در زمینه دوام و کیفیت، گیگابایت دوام بالای مادربردهای خود را با بکارگیری قطعات باکیفیت و با دوام تضمین می بخشد. گیگابایت در ساخت مادربرد Z170X-UD5 TH از خازن های بسیار با دوام Black با طول عمر حداقل 10,000 ساعت و فناوری بایوس دوگانه برای حفاظت از حیاتی ترین اجزای سیستم بهره گرفته است.
مادربرد های سری Ultra Durable گیگابایت انتخاب آنهایی هستند که خرابی مادربرد را به آسانی نخواهند پذیرفت.

لینک خبر در وبسایت شهر سخت افزار (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
06-09-15, 21:07
از این درگاه برای مانیتور هم میشه استفاده کرد؟ x99 هم داره؟

AMD>INTEL
06-09-15, 21:13
از این درگاه برای مانیتور هم میشه استفاده کرد؟ x99 هم داره؟

تمام موارد به صورت کامل در متن خبر وجود دارد .توندر بولت 3 در این سری z170 قابل دسترسی میباشد

alireza.kish
07-09-15, 12:35
تمام موارد به صورت کامل در متن خبر وجود دارد .توندر بولت 3 در این سری z170 قابل دسترسی میباشد
خوب مادربردهای x99 از این درگاه ساپورت میکنه اما سوالم اینه که من میتونم از این درگاه یک خروجی واسه یک مانیتور بگیرم؟ تو توضیحات شما یه همچین چیزی دستتگیرم شد!! یعنی میشه جداگونه از گرافیک خروجی واسه مانیتور گرفت بواسطه این درگاه؟

Sent from my HUAWEI MT7-TL10 using Tapatalk

AMD>INTEL
07-09-15, 12:40
خوب مادربردهای x99 از این درگاه ساپورت میکنه اما سوالم اینه که من میتونم از این درگاه یک خروجی واسه یک مانیتور بگیرم؟ تو توضیحات شما یه همچین چیزی دستتگیرم شد!! یعنی میشه جداگونه از گرافیک خروجی واسه مانیتور گرفت بواسطه این درگاه؟

روی برد شما تاندربولت 3 وجود ندارد .

alireza.kish
07-09-15, 12:42
روی برد شما تاندربولت 3 وجود ندارد .
نگفتم تاندربولت 3 مادربرد من تاندربولت داره تنها تفاوتش با تاندربولت 3 در سرعتشون هست ولی کارایشون یکی هست

AMD>INTEL
07-09-15, 12:44
نگفتم تاندربولت 3 مادربرد من تاندربولت داره تنها تفاوتش با تاندربولت 3 در سرعتشون هست ولی کارایشون یکی هست

بله اگر کارتش رو موجود داشته باشید وصل میشه به گرافیکتون .

alireza.kish
07-09-15, 12:47
بله اگر کارتش رو موجود داشته باشید وصل میشه به گرافیکتون .
اقا امید از اول دنبال این بودم بفرمایید یعنی اگه کارتشو بخرم باید وصل بشه به گرافیک ؟ یعنی سرعتش و کیفیتش از pci-e بالاتره؟ یا نه وقتی وصل میشه به گرافیک میتونه خروجی مانیتور بده؟

AMD>INTEL
07-09-15, 12:54
اقا امید از اول دنبال این بودم بفرمایید یعنی اگه کارتشو بخرم باید وصل بشه به گرافیک ؟ یعنی سرعتش و کیفیتش از pci-e بالاتره؟ یا نه وقتی وصل میشه به گرافیک میتونه خروجی مانیتور بده؟

بله وصل میشه به گرافیک طبق عکسی که گذاشتم .
مسلما وقتی وصل میشه به کارت گرافیک میتونه خروجی بده وگرنه منطقی به نظر نمیرسید.
Only the registered members can see the link

alireza.kish
07-09-15, 12:58
بله وصل میشه به گرافیک طبق عکسی که گذاشتم .
مسلما وقتی وصل میشه به کارت گرافیک میتونه خروجی بده وگرنه منطقی به نظر نمیرسید.
Only the registered members can see the link
ببینید من مشکلم الان اینه که سه تا مانیتور دارم بااینکه گرافیکم از 2 تا بیشتر پشتیبانی نمیکنه میخواستم بدونم بواسطه این پورت میتونم سه تا مانیتور خروجی بگیرم از گرافیک؟

AMD>INTEL
07-09-15, 13:01
ببینید من مشکلم الان اینه که سه تا مانیتور دارم بااینکه گرافیکم از 2 تا بیشتر پشتیبانی نمیکنه میخواستم بدونم بواسطه این پورت میتونم سه تا مانیتور خروجی بگیرم از گرافیک؟

بله با وجود این کارت و طبق توضیحات سایت گیگابایت
also supporting daisy-chaining of up to 12 devices and triple digital display support

alireza.kish
07-09-15, 13:03
بله با وجود این کارت و طبق توضیحات سایت گیگابایت
also supporting daisy-chaining of up to 12 devices and triple digital display support
بسیار عالی حدود قیمتش چقدر هست و ایا یک مدل و مارک هست یا بیشتر؟ اگه بیشتر شما کدوم پیشنهاد میکنید با حدود قیمت

AMD>INTEL
07-09-15, 13:04
بسیار عالی حدود قیمتش چقدر هست و ایا یک مدل و مارک هست یا بیشتر؟ اگه بیشتر شما کدوم پیشنهاد میکنید با حدود قیمت

باید با شرکت آواژنگ تماس بگیری که این کارت را جداگانه وارد کردند یا نه .

alireza.kish
07-09-15, 13:07
باید با شرکت آواژنگ تماس بگیری که این کارت را جداگانه وارد کردند یا نه .
پس با توضیحات شما و گیگابایت به این تنیجه رسیدم با این کارت میشه چند خروجی برای گرافیک گرفت هرچند که گرافیک شما فقط از یک یا دو خروجی ساپورت کنه!! بسیار جالب شد ممنون ممنون میشم تلفن اواژنگ و بدید

AMD>INTEL
07-09-15, 13:11
پس با توضیحات شما و گیگابایت به این تنیجه رسیدم با این کارت میشه چند خروجی برای گرافیک گرفت هرچند که گرافیک شما فقط از یک یا دو خروجی ساپورت کنه!! بسیار جالب شد ممنون ممنون میشم تلفن اواژنگ و بدید

مرکز تماس: 87113 21 98+

alireza.kish
07-09-15, 13:17
مرکز تماس: 87113 21 98+
هیچکی جواب نمیده گارانتیش امیدوارم همیشه جوابگو باشه[emoji16]

AMD>INTEL
07-09-15, 13:18
هیچکی جواب نمیده گارانتیش امیدوارم همیشه جوابگو باشه[emoji16]

بعضی از ساعت ها وقت نهار هست .