رفتم 27d390 بخرم.با فروشنده طی کردم که آک و تک چسب و گارانتی سام داشته باشه گفت باشه. ولی وقتی آورد دیدم چسبش 2تایی هست ولی خیلی ماهرانه چسب روی چسب کاتر خورده قبلی زده بود واصلا فکرش رو نمیکرد متوجه بشم و گارانتی هم نداشت میگفت از تاریخی که فاکتور بزنم 2 سال گارانتی داره! ولی نه کارت گارانتی و نه روی جعیه یا خود مانیتور تاریخ گارانتی نداشت! فقط روی جعبه یه برچسب سام سرویس زرد رنگ بدون هیچ تاریخ گارانتی و نوشته دیگری بود!
آیا گارانتی سام سرویس اینجوریه؟
یا اینکه مانیتور کارکرده و بدون گارنتی بجای آک و گارنتی رسمی و به همون قیمت میخاسته بفروشه؟
با تشکر
AMD>INTEL
05-09-15, 18:04
سلام
رفتم 27d390 بخرم.با فروشنده طی کردم که آک و تک چسب و گارانتی سام داشته باشه گفت باشه. ولی وقتی آورد دیدم چسبش 2تایی هست ولی خیلی ماهرانه چسب روی چسب کاتر خورده قبلی زده بود واصلا فکرش رو نمیکرد متوجه بشم و گارانتی هم نداشت میگفت از تاریخی که فاکتور بزنم 2 سال گارانتی داره! ولی نه کارت گارانتی و نه روی جعیه یا خود مانیتور تاریخ گارانتی نداشت! فقط روی جعبه یه برچسب سام سرویس زرد رنگ بدون هیچ تاریخ گارانتی و نوشته دیگری بود!
آیا گارانتی سام سرویس اینجوریه؟
یا اینکه مانیتور کارکرده و بدون گارنتی بجای آک و گارنتی رسمی و به همون قیمت میخاسته بهم بفروشه؟
با تشکر
مونیتور های سامسونگ زمان گارانتی ثبت شده داخل سیستم سام سرویس هست . برای خرید مطمئن از نماینده های اصلی سام خرید کنید.
p05
05-09-15, 18:12
میشه بیشتر توضیح بدید.یعنی تاریخ گارانتی s27d390 روی جعبه یا پشت مانیتور یا روی کارتی وجود نداره؟!
جالبه بدونید که یکی از نمایندگیهای سامسونگ بود
AMD>INTEL
05-09-15, 18:45
میشه بیشتر توضیح بدید.یعنی تاریخ گارانتی s27d390 روی جعبه یا پشت مانیتور یا روی کارتی وجود نداره؟!
جالبه بدونید که یکی از نمایندگیهای سامسونگ بود
تو نمایندگی ها از زمان صدور فاکتور هست قاعدتا . سیستم دیتابیسشون سریال نامبری هست . دو چسب نباشه قابل اطمینان هست .
AMD>INTEL
05-09-15, 18:47
این هم شماره سام سرویس هست میتونید قبل از خرید نحوه و شرایط گارانتی رو جویا بشید سام سرویس : 8255
p05
05-09-15, 20:02
ممنون
2 چسب بودن نشانه کارکرده بودن مانیتور هست؟
نمایندگی میتونه خودش مانیتور که مثلا چند ماه کارکرده رو گارانتی کنه؟
AMD>INTEL
05-09-15, 20:09
ممنون
2 چسب بودن نشانه کارکرده بودن مانیتور هست؟
نمایندگی میتونه خودش مانیتور که مثلا چند ماه کارکرده رو گارانتی کنه؟
لزوما خیر به معنای کار کرده نیست .
خیر . برای اطلاع دقیق تماس بگیرید با سام سرویس
p05
05-09-15, 20:37
ممنون.
ببخشید اختلاف قیمت مانیتور s27d390بدون گارانتی با گارانتی دار حدودا چقدره؟
AMD>INTEL
05-09-15, 20:41
قیمت سام سرویسش رو میدونم حدود 830-840 هست . بعضی از مدلهای اگر مونتاژ داخل باشه متفرقه نداره .