ورود

مشاهده نسخه کامل : هارد Surveillance سیگیت یا black وسترن؟

david-ebi
02-09-15, 12:22
سلام دوستان.رفیقم بین دو هارد زیر مونده.واسه نصب ویندوز و بازی هم لازمش داره.بنابراین سرعت خواندن و نوشتن خیلی براش مهمه.لطفا راهنمایی کنید:

1-Seagate Surveillance 2TB

2-WD 2TB black

و در نهایت آیا Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD از هر دوی اینها پر سرعت تر نیست؟

AMD>INTEL
02-09-15, 13:26
هارد سیگیت مورد نظر برای کارهای dvr هست . مناسب برای استفاده در pc گیم و ویندوز نیست . من بلک رو پیشنهاد میکنم .
WD 2TB black

david-ebi
02-09-15, 13:53
هارد سیگیت مورد نظر برای کارهای dvr هست . مناسب برای استفاده در pc گیم و ویندوز نیست . من بلک رو پیشنهاد میکنم .
WD 2TB black
با توجه به بنچمارکهای این وبسایت (Only the registered members can see the link) آیا میشه گفت حتی سیگیت باراکودا 3 ترا از وسترن بلک 2 ترا برای منظوری که گفتم بهتر است؟
و ایا در نهایت Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD برای کاربری ای که گفته شد از همه اینها بهتر نیست؟

AMD>INTEL
02-09-15, 14:02
با توجه به بنچمارکهای این وبسایت (Only the registered members can see the link) آیا میشه گفت حتی سیگیت باراکودا 3 ترا از وسترن بلک 2 ترا برای منظوری که گفتم بهتر است؟
و ایا در نهایت Seagate Desktop Hybrid 2TB HDD برای کاربری ای که گفته شد از همه اینها بهتر نیست؟

وسترن بلک بدون شک بهترین هارد دیسک ساخته شده فعلی برای مصارف دسکتاپ میباشد .
اگر بودجه هارد هیبریدی سیگیت دارند بله انتخاب هوشمندانه ای هست .

david-ebi
02-09-15, 14:16
وسترن بلک بدون شک بهترین هارد دیسک ساخته شده فعلی برای مصارف دسکتاپ میباشد .
اگر بودجه هارد هیبریدی سیگیت دارند بله انتخاب هوشمندانه ای هست .

از نظر بودجه که قیمت بلک 2 ترا و هارد هیبریدی سیگیت 2 ترا دقیقا یکی می باشد.پس از نظر کارایی و سرعت خواندن و نوشتن و بوت شما هارد هیبریدی سیگیت رو ترجیح می دید؟

تصاویری رو که می زارم از سایتی است که این سایت هم مثل سایت قبلی که در پست قبلیم لینکشو دادم در نهایت سیگیت 2 ترا هیبریدی و سیگیت 3 ترا باراکودا را از نظر سرعت ترنسفر اطلاعات و بوت ویندوز برتر از بلک 2 ترا وسترن می دونند.

Only the registered members can see the link

منبع:Seagate Desktop SSHD 2TB Hard Drive Review - Page 5 (Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
02-09-15, 14:57
از نظر بودجه که قیمت بلک 2 ترا و هارد هیبریدی سیگیت 2 ترا دقیقا یکی می باشد.پس از نظر کارایی و سرعت خواندن و نوشتن و بوت شما هارد هیبریدی سیگیت رو ترجیح می دید؟

تصاویری رو که می زارم از سایتی است که این سایت هم مثل سایت قبلی که در پست قبلیم لینکشو دادم در نهایت سیگیت 2 ترا هیبریدی و سیگیت 3 ترا باراکودا را از نظر سرعت ترنسفر اطلاعات و بوت ویندوز برتر از بلک 2 ترا وسترن می دونند.

منبع:Seagate Desktop SSHD 2TB Hard Drive Review - Page 5 (Only the registered members can see the link)

در عمل و مقایسه این دو هارد متوجه میشید . خرابی بسیار کمتر هاردهای بلک . هاردهای هیبردی سیگیت هم خرابی دارند این مورد رو هم در نظر داشته باشید .

AMD>INTEL
02-09-15, 15:47
از همکارهای تعمیر و ریکاوری هارد که صحبت میکنیم . خرابی 7200.14 سیگیت بسیار بالاست . این رو خودتون میتونید با تماس با آنها متوجه میشید . هم مشکل برد دارند و هم فریم ویر

david-ebi
03-09-15, 14:21
از همکارهای تعمیر و ریکاوری هارد که صحبت میکنیم . خرابی 7200.14 سیگیت بسیار بالاست . این رو خودتون میتونید با تماس با آنها متوجه میشید . هم مشکل برد دارند و هم فریم ویر

اگر هارد هیبیدی سیگیت با گارانتی ویستا باشه(یعنی به خدمات گارانتیش مطمئن باشم)با وجود سرعت بیشتر نسبت به بلک وسترن آیا به نظرتون ارزش خرید بیشتری نداره؟

AMD>INTEL
03-09-15, 15:00
اگر هارد هیبیدی سیگیت با گارانتی ویستا باشه(یعنی به خدمات گارانتیش مطمئن باشم)با وجود سرعت بیشتر نسبت به بلک وسترن آیا به نظرتون ارزش خرید بیشتری نداره؟

گارانتی ویستا چیزی نگم بهتره . ولی مخصوصا تو هارد دو بار باهاشون مشکل خوردم که با صحبت با مدیریت قسمت خدمات به سختی مشکلم حل شده . وسترن بلک بگیرید پشیمون نمیشید .