PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید یک سیستم قدرتمند

iSaad
02-09-15, 11:19
با سلام

من میخوام یه سیستم قوی و پرسرعت بخرم. فقط کیس و اجزای داخلش. مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد رو نمیخوام عوض کنم.

MB: ASUS Z170-DELUXE 1,180,000
CPU: Intel® Core™ i7-6700K 1,210,000
VGA: EVGA GTX 980 Ti Superclocked+ ACX v2.0+ 6GB: 2,750,000
RAM: GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3400MHz CL16 Blue + Fan: 1,340,000 -
SSD: Samsung 850 Pro 512GB: 1,040,000
HDD:
Power:
DVD&Bluray:
Cooler:
Fan:
Case:

همینطور که میبینید تعدادی شو خودم انتخاب کردم. همه قطعات لیست شدن؟ رم فکر میکنم کافی باشه. هارد دیسک رو نمیدونم وسترن بهتره یا سیگیت. اگه مثلآ وسترن بهتره کدوم نمونش؟ کدوم عمر بیشتری دارن؟ 4tb یا 5tb باشه.
میخوام از همکارتون آریا کامپیوتر سفارش بدم.

AMD>INTEL
02-09-15, 11:30
رم شما دو تا ماجول 8 گیگ بگیرید این برد از کانفیگ کواد چنل پشتیبانی نمیکند . فقط دوال چنل
اگر برای هارد مشکل بودجه ندارید مدل هیبریدی سیگیت رو تهیه کنید Seagate Desktop Hybrid 4TB HDD + 8GB Turbo Cache
یا با بودجه کمتر wd 2tb black
power coolermaster vanguard 750w
cpu fan Cooler Master Hyper T4
case Cooler Master CM 690 III
---
در مورد مادربرد پیشنهادم مدل گیگابایت میباشد
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5

iSaad
02-09-15, 11:59
رم شما دو تا ماجول 8 گیگ بگیرید این برد از کانفیگ کواد چنل پشتیبانی نمیکند . فقط دوال چنل
اگر برای هارد مشکل بودجه ندارید مدل هیبریدی سیگیت رو تهیه کنید Seagate Desktop Hybrid 4TB HDD + 8GB Turbo Cache
یا با بودجه کمتر wd 2tb black
power coolermaster vanguard 750w
cpu fan Cooler Master Hyper T4
case Cooler Master CM 690 III
---
در مورد مادربرد پیشنهادم مدل گیگابایت میباشد
Gigabyte GA-Z170X-Gaming 5

DVD ROM و Bluray فراموش شده.

AMD>INTEL
02-09-15, 12:00
DVD ROM و Bluray فراموش شده.

بلو رای Pioneer 16X BDR-S09XLT
dvd writer Pioneer 24X DVR-S21LBK

iSaad
02-09-15, 12:06

چرا؟ مگه مادربرد جدید نیست!؟ رمهای 2x8 فرکانسشون پایینه چرا؟

AMD>INTEL
02-09-15, 12:08
چرا؟ مگه مادربرد جدید نیست!؟ رمهای 2x8 فرکانسشون پایینه چرا؟

مادربرد جدید هست . ولی کواد چنل نیست دوال چنل میباشد . حالا با آقای جمشیدی هماهنگ کنید شاید بتوند دو ماجول 8 گیگ با فرکانس مناسب براتون تهیه کنند .البته میتونید 4 تا 4 بگیرید اگر دوماجول 8 گیگ پیدا نکردید

iSaad
02-09-15, 12:59
مادربرد جدید هست . ولی کواد چنل نیست دوال چنل میباشد . حالا با آقای جمشیدی هماهنگ کنید شاید بتوند دو ماجول 8 گیگ با فرکانس مناسب براتون تهیه کنند .البته میتونید 4 تا 4 بگیرید اگر دوماجول 8 گیگ پیدا نکردید

مگه نگفتید 4x4 نمیشه؟ چهارتا رم 4 گیگ سوار کنم بجای یک رم 4x4 ؟ فرکانس پایین نمیخوام.

لطفآ بیشتر توضیح بدید. گیج شدم. اگه این مادربرد رم خوب نمیخوره یکی دیگه انتخاب کنم.

david-ebi
02-09-15, 13:19
مگه نگفتید 4x4 نمیشه؟ چهارتا رم 4 گیگ سوار کنم بجای یک رم 4x4 ؟ فرکانس پایین نمیخوام.

لطفآ بیشتر توضیح بدید. گیج شدم. اگه این مادربرد رم خوب نمیخوره یکی دیگه انتخاب کنم.

منظور جناب امید اینه که اگر دو تا ماژول رم 8 گیگ با فرکانس بالا پیدا نکردید می توانید از 4 ماژول رم 4 گیگ با فرکانس بالا استفاده کنید اما این 4 ماژول باز هم به صورت دوال چنل استفاده خواهند شد.

iSaad
02-09-15, 13:22
منظور جناب امید اینه که اگر دو تا ماژول رم 8 گیگ با فرکانس بالا پیدا نکردید می توانید از 4 ماژول رم 4 گیگ با فرکانس بالا استفاده کنید اما این 4 ماژول باز هم به صورت دوال چنل استفاده خواهند شد.

اگه این 4 ماژول به جای چهار چنل، دو چنل استفاده شه چی میشه؟ سرعت کمتری داره؟

AMD>INTEL
02-09-15, 13:23
اگه این 4 ماژول به جای چهار چنل، دو چنل استفاده شه چی میشه؟ سرعت کمتری داره؟

فرکانس همونه . باند انتقال دیتا به جای چهار مسیر دو مسیر خواهد داشت .

nima_hl
02-09-15, 13:51
با سلام

من میخوام یه سیستم قوی و پرسرعت بخرم. فقط کیس و اجزای داخلش. مانیتور و اسپیکر و موس و کیبورد رو نمیخوام عوض کنم.

HDD:
Power:
DVD&Bluray:
Cooler:
Fan:
Case:

همینطور که میبینید تعدادی شو خودم انتخاب کردم. همه قطعات لیست شدن؟ رم فکر میکنم کافی باشه. هارد دیسک رو نمیدونم وسترن بهتره یا سیگیت. اگه مثلآ وسترن بهتره کدوم نمونش؟ کدوم عمر بیشتری دارن؟ 4tb یا 5tb باشه.
میخوام از همکارتون آریا کامپیوتر سفارش بدم.

سلام

در پرفومنس سیستم در برنامه های واقعی (Only the registered members can see the link) و بازیها سرعت رم ddr4 تقریبا هیچ تاثیر محسوسی ندارد ( فقط در بنچمارک یک سری برنامه های تست رم تفاوت وجود دارد که ارزش کاربردی ندارد )

بیخود پولتون را برای این این قطعه از کامپیوتر از بین نبرید

مانیتور و کاربریتون چیه ؟

اگر رزولیشن مانیتور شما full hd یا کمتر است یدونه 960 یا ماکزیمم 970 برای بازی کفایت میکند

iSaad
02-09-15, 14:44
رزولیشن مانیتورم 1920در1080 است. من با برنامه های Visual Studio برای برنامه نویسی، فتوشاپ، ادوبی Dreamweaver و ادوبی illustrator و نیز ویرایش ویدئو مثل Cyberlink PowerDirector ، همچنین تبدیل ویدئو کار میکنم.

به نظرتون می ارزه که به خاطر dual چنل بودن مادربرد ASUS Z170-Deluxe، یک مادربرد دیگه اما quad چنل انتخاب کنم؟

iSaad
05-09-15, 17:51
با تشکر از دوستان.... خرید موکول شد به نسل بعدی مادربرد X ایسوس. امیدوارم تا اون موقع ارزش ریال هم بالاتر بره تا من زیاد شرمنده نباشم.

AMD>INTEL
05-09-15, 17:55
دوست خوبم همیشه تصمیم قطعی خودتان را برای خرید بگیرید بعد از دوستان مشاوره بگیرید . باید برای وقت خودمون و وقت دیگران ارزش قائل باشیم .

iSaad
05-09-15, 18:09
دوست خوبم همیشه تصمیم قطعی خودتان را برای خرید بگیرید بعد از دوستان مشاوره بگیرید . باید برای وقت خودمون و وقت دیگران ارزش قائل باشیم .

معذرت میخوام..اگرچه من تصمیم قطعی خرید رو گرفته بودم ولی متاسفانه لحظات آخر مجبور شدم به چند ماه بعد موکول کنم.

AMD>INTEL
05-09-15, 18:10
معذرت میخوام..اگرچه من تصمیم قطعی خرید رو گرفته بودم ولی متاسفانه لحظات آخر مجبور شدم به چند ماه بعد موکول کنم.

مشکلی نیست دوست من .کلی عرض کردم . با تشکر

iSaad
07-09-15, 14:33
یه سوال. ظرفیت و قدرت رم در مادربردهای سری X99 بیشتر از Z170 هست. آره؟ من دیدم که سری X99 از پرفورمنس بالاتر رم پشتیبانی میکنه.

مادربرد سری X بعدی از اوایل سال جدید میلادی منتشر میشه. درسته؟ اونوقت باید منتظر رمهای مناسب اون بود؟ یا اینکه از رمهای فعلی بازار استفاده میشه؟

AMD>INTEL
07-09-15, 14:56
یه سوال. ظرفیت و قدرت رم در مادربردهای سری X99 بیشتر از Z170 هست. آره؟ من دیدم که سری X99 از پرفورمنس بالاتر رم پشتیبانی میکنه.

مادربرد سری X بعدی از اوایل سال جدید میلادی منتشر میشه. درسته؟ اونوقت باید منتظر رمهای مناسب اون بود؟ یا اینکه از رمهای فعلی بازار استفاده میشه؟

بیشتر این تفاوت برتری کواد چنل مموری در x99 در مقابل دوال چنل در z170 هست .
رمهای ddr4 هم مثل ddr3 روند بهینه شدنش رو طی میکنند . هر چه بگذره از نظر فرکانس و تایمینگ وضعیت بهتری پیدا میکنند .

iSaad
16-09-15, 10:41
ببخشید... یه سوال: آیا با آپدیت کردن بایوس مادربرد، امکان پشتیبانی از رمهای جدیدتر که بعدها به بازار میان است؟

AMD>INTEL
16-09-15, 11:10
ببخشید... یه سوال: آیا با آپدیت کردن بایوس مادربرد، امکان پشتیبانی از رمهای جدیدتر که بعدها به بازار میان است؟

همیشهاینطور نیست . ولی اگر پلتفرم محدودیت نداشته باشه مشکلی نیست .

iSaad
16-09-15, 16:27
یه سواله دیگه... مادربرد x deluxe+ ایسوس که قراره سال جدید میلادی بیاد، قیمتش حدودآ چند دلاره؟ مادربرد ایسوس x99 deluxe اوایل چند تومان بود؟

AMD>INTEL
16-09-15, 17:05
یه سواله دیگه... مادربرد x deluxe+ ایسوس که قراره سال جدید میلادی بیاد، قیمتش حدودآ چند دلاره؟ مادربرد ایسوس x99 deluxe اوایل چند تومان بود؟

قیمت محصولی که هنوز نیومده رو ندارم . خود شرکتش هم فکر نکنم برآورد دقیقی از قیمتش داشته باشه .

iSaad
20-09-15, 14:23
آزمایش بر روی رمهای 2 چنل و 4 چنل و مقایسه این دو:
Quad-channel RAM vs. dual-channel RAM: The shocking truth about their performance | PCWorld (Only the registered members can see the link)

iSaad
30-10-15, 15:10
من در اوایل شروع این تاپیک که قطعات مورد نظر رو لیست کردید در مورد پیشنهاد قطعات از شما پشیمون شدم و با خودم گفتم وقتی قطعات جدیدتر اومدن و من تصمیم به خرید گرفتم دیگه از شما درخواست راهنمایی نمیکنم. چرا؟ چون به جای اینکه یه سیستم پرسرعت معرفی کنید قطعاتی معرفی کردید که به سود خودتونه تا کاربر. مثلآ در مورد SSD و HDD یک مدل تلفیق شده از این دو رو پیشنهاد کردید. در صورتی که من پرسرعت ترین SSD و یک هارد 5 یا 6 ترای پرسرعت و با دوام میخواستم.

توجه کنید: اینطور که در خود سایت سیگیت نشون داده سرعت SSHD کمتر از SSD است. و سرعت این قطعه تاثیر زیادی بر سرعت سیستم دارد.

AMD>INTEL
30-10-15, 15:30
من در اوایل شروع این تاپیک که قطعات مورد نظر رو لیست کردید در مورد پیشنهاد قطعات از شما پشیمون شدم و با خودم گفتم وقتی قطعات جدیدتر اومدن و من تصمیم به خرید گرفتم دیگه از شما درخواست راهنمایی نمیکنم. چرا؟ چون به جای اینکه یه سیستم پرسرعت معرفی کنید قطعاتی معرفی کردید که به سود خودتونه تا کاربر. مثلآ در مورد SSD و HDD یک مدل تلفیق شده از این دو رو پیشنهاد کردید. در صورتی که من پرسرعت ترین SSD و یک هارد 5 یا 6 ترای پرسرعت و با دوام میخواستم.

توجه کنید: اینطور که در خود سایت سیگیت نشون داده سرعت SSHD کمتر از SSD است. و سرعت این قطعه تاثیر زیادی بر سرعت سیستم دارد.

دوست گرامی کاش اینطور بود که شما میگفتید و ما از پیشنهاد قطعه سودی میبردیم . به هر حال هر پیشنهادی نقاط قوت و ضعفهایی دارید و شما میتونید هر تصمیمی بگیرید . اینکه بعد از چند ماه و بعد از دهها پست این حرف رو میزنید جای تعجب دارد.
با تشکر

iSaad
30-10-15, 16:06
دوست گرامی کاش اینطور بود که شما میگفتید و ما از پیشنهاد قطعه سودی میبردیم . به هر حال هر پیشنهادی نقاط قوت و ضعفهایی دارید و شما میتونید هر تصمیمی بگیرید . اینکه بعد از چند ماه و بعد از دهها پست این حرف رو میزنید جای تعجب دارد.
با تشکر

از اون موقع تصمیم گرفتم که برا لیست قطعات از سایت مجله سخت افزار کمک بگیرم ولی برای خرید و سفارش سیستم به تیم آریا کامپیوتر که شما معرفی کردید رجوع کنم.

الان یه سوال دارم. این مادربرد جدید ایسوس که امروز خبرشو منتشر کردید:
مادربرد ROG Maximus VIII EXTREME؛ شاهکار 500 دلاری ایسوس (Only the registered members can see the link)

از رمهای 4 چنل پشتیبانی میکنه؟

AMD>INTEL
30-10-15, 16:10
از اون موقع تصمیم گرفتم که برا لیست قطعات از سایت مجله سخت افزار کمک بگیرم ولی برای خرید و سفارش سیستم به تیم آریا کامپیوتر که شما معرفی کردید رجوع کنم.

الان یه سوال دارم. این مادربرد جدید ایسوس که امروز خبرشو منتشر کردید:
مادربرد ROG Maximus VIII EXTREME؛ شاهکار 500 دلاری ایسوس (Only the registered members can see the link)

از رمهای 4 چنل پشتیبانی میکنه؟

پلتفرم 1151 ساپورت دوال چنل دارد و کواد چنل پشتیبانی نمیکنه .

M3RS4D 50062
30-10-15, 19:21

سلام دوست عزیز
ببینید شما تو پست اولتون چطور و چگونه مطرح کردین .....

ببینید ... شما اومدین رم کواد رو روی برد دوال چنل استفاده میکنید ....اینجا شما یا همینطوری رو حساب اینکه 4تا رم دارم و بخوام از هز 4تا اسلات رم استفاده کنم ,اینجوری لیست انتخاب کردین یا اینکه دوال و کواد چنل بودن رو اطلاعی ندارین ....

تنها بردی ک کواد چنل استفاده میکنه ,برد های سری X99 هستن ک نسل جدیدشون هم میاد ولی کی رو نمیدونم ...
و برد انتخابی شما ..... دوال چنل هست .... و این انتخاب کاملا نااگاهانه یا خودخواهانه بوده ... دوستان مشاوره دهنده هم این مورد رو متذکر شدن و به عنوان مشاور گفتن اینرو ...

Only the registered members can see the link

و یه مورد دیگه .... SSD خوب میخواین سامسونگ PRO خوبه ... هاردم وسترن بلک خوبه ....
ولی هزینه های خیلی بالایی دارن .... براتون یه مثال بزنم .... شخصی میتونه با 1میلیارد بره یه BMW i8 بخره میتونه یا بره یه بنز CLS بخر با 800 تومن یا اگه مدل 2012 2013 بخره با 400 تومن .... ولی هم مدل BMW و Benz از یه شتاب بهره میبرن ....
خوب 1 میلیارد کجا و 400 تومن کجااااااااا

اینجا هم همینه شما میتونی بری پولتون رو بدین سری بلک وسترن بخرین .... ولی توجیحه اقتصادی نداره .... ولی سیگت کاملا ارزش خرید داره .....

بعدم ... اینجا کسی پول نمیگیره .... و درضمن ماهیانه یه پول اینترنتم میدیم و میام .... پول اصلی رو فروشنده میگیره و اینکه چیزی رو بگین ک دیده باشین یا مدرکی داشته باشین ... اینجا فروشگاه نیست .... ک حق مشاوره بگیریم .... من ک تو این تاپیک پست ندادم .... بشدت نارحتم شدم از حرف شما ....

iSaad
05-11-15, 11:36
ظاهرآ مادربرد ASUS X99-E WS هر چی من خواستم رو داره. مگه نه؟ تو ایران هم موجوده. چرا تا حالا اینو بهم پیشنهاد نکردین؟

ولی ظاهرآ USB 3.1 نداره.

همچنین CPU نسل 6 اینتل رو ....

(Only the registered members can see the link)

AMD>INTEL
05-11-15, 11:50
ظاهرآ مادربرد ASUS X99-E WS هر چی من خواستم رو داره. مگه نه؟ تو ایران هم موجوده. چرا تا حالا اینو بهم پیشنهاد نکردین؟

ولی ظاهرآ USB 3.1 نداره.

همچنین CPU نسل 6 اینتل رو ....

(Only the registered members can see the link)

مادربرد خوبیه از سری ورک استیشن اسوس هست .پسوند ws هم به خاطر همین هست .
از usb 3.1 پشتیبانی نمیکند .فقط از پردازنده های 2011-v3 پشتیبانی میکند.

Hessam II
05-11-15, 12:40
برای USB 3.1 اش چاره ی کار، خرید یک عدد Front Panel: Asus USB 3.1 (Only the registered members can see the link) به قیمت 110 هست.

javaheri69
07-11-15, 09:48
با سلام دوستان.مشاوره ازتون خاستم برای خرید سیستم تا یک ملیون 200...بهترین مارک مادربرد چی هست؟؟مشه بگین چ قطعاتی ببنده

salpc
07-11-15, 11:30
با سلام دوستان.مشاوره ازتون خاستم برای خرید سیستم تا یک ملیون 200...بهترین مارک مادربرد چی هست؟؟مشه بگین چ قطعاتی ببنده

درود
یک تاپیک جداگانه مطرح بفرمائید.

iSaad
08-01-16, 14:38
سری جدید مادربردهای ایسوس، یعنی سری بعد از X99 و Z170 ، کی معرفی و عرضه میشه؟ من فکر میکردم تو نمایشگاه CES معرفی میشه ولی هنوز خبری نشده.

iSaad
26-01-16, 14:09
طبق خبر جدید
معرفی مادربردهای جدید سری Workstation ایسوس با پشتیبانی از پردازنده‌های Xeon E3-1200 V5 اینتل (Only the registered members can see the link)

ایسوس 3 مادربرد جدید معرفی کرده. میخوام بدونم آیا اینها از مادربرد ASUS Z170 Deluxe بهتر هستن؟ اگر بله، کدوم بهتره؟ آیا از رمهای 4 کاناله پشتیبانی میکنه؟

با تشکر

AMD>INTEL
26-01-16, 14:51
طبق خبر جدید
معرفی مادربردهای جدید سری Workstation ایسوس با پشتیبانی از پردازنده‌های Xeon E3-1200 V5 اینتل (Only the registered members can see the link)

ایسوس 3 مادربرد جدید معرفی کرده. میخوام بدونم آیا اینها از مادربرد ASUS Z170 Deluxe بهتر هستن؟ اگر بله، کدوم بهتره؟ آیا از رمهای 4 کاناله پشتیبانی میکنه؟

با تشکر

این بردها به دلایل مختلف مناسب کاربر خانگی نمیباشند .بیشتر در رده سرور قرار میگیرند.
برای کارهای رندرینگ خانگی سری x99 جوابگو تمام نیازهاست .