PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]راهنمایی برای پیدا کردن manual فارسی مادر برد X99 UD5 WIFI

alireza.kish
30-08-15, 21:20
با سلام و احترام

کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه ایا جایی هست که بشه دستورالعمل (MANUAL) به زبان فارسی مادر برد گیگابایت x99 UD5 WIFI رو پیدا کرد ؟

nima_hl
30-08-15, 21:27
با سلام و احترام

کسی از دوستان هست که بتونه راهنمایی کنه ایا جایی هست که بشه دستورالعمل (MANUAL) مادر برد گیگابایت x99 UD5 WIFI رو پیدا کرد ؟

سلام

از سایت مادر میتونید دانلود کنید

GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
30-08-15, 21:37
سلام

از سایت مادر میتونید دانلود کنید

GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)

خیلی ممنون متن من ایراد داشت تصحیح کردم منظورم به زبان فارسی بود

AMD>INTEL
30-08-15, 21:38
خیر به زبان فارسی موجود نیست . اگر سوالی درباره این برد دارید سوال کنید .

alireza.kish
30-08-15, 21:52
خیر به زبان فارسی موجود نیست . اگر سوالی درباره این برد دارید سوال کنید .
خدا شما رو از ما نگیره :love:
سوال زیاد دارم اما چون مبتدی هستم یکی یکی و کم کم میپرسم ممنون میشم شما هم با زبان ساده توضیح بفرمایید ممنون
درباره نحوه جاگزاری رم تو X99 گیگا به چه نحوی هست من 16گیگ رم quad گرفتم 4*4 جایی شنیده بودم که نحوه خاصی داره چینش رم روی این مادربردها تا حالت رید فعال بشه ولی کسی که سیستم و جمع کرد همه رو زده توی 4تا از اسلتهای سمت چپ کنار هم

AMD>INTEL
30-08-15, 21:56
خدا شما رو از ما نگیره :love:
سوال زیاد دارم اما چون مبتدی هستم یکی یکی و کم کم میپرسم ممنون میشم شما هم با زبان ساده توضیح بفرمایید ممنون
درباره نحوه جاگزاری رم تو X99 گیگا به چه نحوی هست من 16گیگ رم quad گرفتم 4*4 جایی شنیده بودم که نحوه خاصی داره چینش رم روی این مادربردها تا حالت رید فعال بشه ولی کسی که سیستم و جمع کرد همه رو زده توی 4تا از اسلتهای سمت چپ کنار هم

بصورت ترکیب یکی درمیان در هر طرف . 1-3 سمت راست و 1-3 سمت چپ یا اسلات های هم رنگ هر دو طرف
رید نیست دوست عزیز quad channel میباشد .

alireza.kish
30-08-15, 22:03
بصورت ترکیب یکی درمیان در هر طرف . 1-3 سمت راست و 1-3 سمت چپ یا اسلات های هم رنگ هر دو طرف
رید نیست دوست عزیز quad channel میباشد .

مزیت quad channel چیه؟

AMD>INTEL
30-08-15, 22:07
مزیت quad channel چیه؟

وقتی رمتون در حالت سینگل کانال هست . مثل یک جاده یک بانده هست . ولی وقتی از ترکیب دوال یا کواد استفاده کنید این مسیر به شکل اتوبان چهار بانده هست . اطلاعات همانند ماشین ها سریعتر حرکت میکنند .

alireza.kish
30-08-15, 22:09
وقتی رمتون در حالت سینگل کانال هست . مثل یک جاده یک بانده هست . ولی وقتی از ترکیب دوال یا کواد استفاده کنید این مسیر به شکل اتوبان چهار بانده هست . اطلاعات همانند ماشین ها سریعتر حرکت میکنند .
خوب من الان به صورت اشتباه رم جا زدم داخل اسلت مادر برد یعنی حالت quad یا همون چهار بانده فعال نمیشه؟ حتی با اینکه 4تا رم دارم؟

AMD>INTEL
30-08-15, 22:11
خوب من الان به صورت اشتباه رم جا زدم داخل اسلت مادر برد یعنی حالت quad یا همون چهار بانده فعال نمیشه؟ حتی با اینکه 4تا رم دارم؟

با برنامه cpu-z قسمت memory -spd شات اسکرین بگیرید و در اپلود سنترشهر سخت افزار اپلود و در تاپیک قرار بدید تا دقیق بهتون بگم .

alireza.kish
30-08-15, 22:49
Only the registered members can see the link[مادربرد-گیگابایت]راهنمایی-برای-پیدا-کردن-manual-فارسی-مادر-برد-x99-ud5-wifi-capture-jpg
با برنامه cpu-z قسمت memory -spd شات اسکرین بگیرید و در اپلود سنترشهر سخت افزار اپلود و در تاپیک قرار بدید تا دقیق بهتون بگم .

- - - Updated - - -

Only the registered members can see the link[مادربرد-گیگابایت]راهنمایی-برای-پیدا-کردن-manual-فارسی-مادر-برد-x99-ud5-wifi-capture-jpg

AMD>INTEL
30-08-15, 22:51

- - - Updated - - -

حالت کواد فعاله .

alireza.kish
30-08-15, 22:55

- - - Updated - - -

AMD>INTEL
30-08-15, 23:57
دوست خوبم لطفا نظرتون رو درباره پشتیبانی آنلاین گیگابایت /آواژنگ به اشتراک بگذارید با تشکر
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

alireza.kish
31-08-15, 00:06
حالت کواد فعاله .
یعنی نیازی نیست که دیگه دست یه رم بزنم یزارم به همین حالت باشه؟

AMD>INTEL
31-08-15, 00:09
یعنی نیازی نیست که دیگه دست یه رم بزنم یزارم به همین حالت باشه؟

دست نزنید بهتر هست . الان هم بصورت کواد هست .