PDA

مشاهده نسخه کامل : آیا گارانتی مهر را می شناسید ؟

satiran
30-08-15, 10:12
با سلام خدمت دوستان عزیز

قصد بررسی آماری شناخت این گارانتی را در ایران دارم و قصد دارم اینجا و چندین انجمن دیگه این بررسی را انجام بدم تقاضا دارم که دوستان به من کمک کنند

توضیح : این گارانتی مربوط به لپ تاپ و تبلت می باشد و نام شرکت بازرگانی مهر است

دوستان لطفا نام شهر محل سکونت خودشون را بنویسند

آیا نام این گارانتی را شنیده اید ؟

آیا محصولی با این گارانتی را خریداری کرده اید ؟

آیا از گارانتی این شرکت استفاده کرده اید ؟

و در پایان آیا از این گارانتی و نحوه خدمات ان راضی بودید ؟

با تشکر از شما

satiran
30-08-15, 12:57
دوستان لطفا همکاری کنید

hamed0171
31-08-15, 09:56
خوب عزیز احتمالا دوستان از این گارنتی استفاده نکردن

nima_hl
31-08-15, 10:30
ممنون که همکاری نکردید

همکاری : من تا به حال از این گارانتی استفاده نکردم که هیچ، اولین باره اسمش به گوشم میرسه :lol:

AMD>INTEL
31-08-15, 11:08
همانطور که نیما جان گفتند باید اسمی ازش شنیده باشیم تا بخواهیم اظهار نظری کنیم .

satiran
01-09-15, 09:10
دوستان عزیز با تشکر

این که فرمودید اسمش را هم نشنیده اید هم کمک به من هست ممنون فقط اگه امکان داره شهر محل سکونت خودتون را هم بگید

AMD>INTEL
01-09-15, 13:08
من تهران هستم .

nima_hl
01-09-15, 13:50
دوستان عزیز با تشکر

این که فرمودید اسمش را هم نشنیده اید هم کمک به من هست ممنون فقط اگه امکان داره شهر محل سکونت خودتون را هم بگید

بنده بیشتر از 10 سال در بازار کامپیوتر تهران (میدان ولیعصر ) بودم و تا موقعی که نام این گارانتی را شما نفرموده بودید هیچ موقع هیچ قطعه ای با این گارانتی نفروخته بودم

الان 7-8 ماهی میشه که دیگه در این صنف کار نمیکنم

به هر حال الان زنگ زدم بازار و آمار این گارانتی را از بچه های نوت بوک کار استعلام کردم

برای خودم جالب بود که گارانتی مهر را از گارانتی سازگار بهتر میدونستند و میگفتند دفترش همونجا نزدیک میدان ولیعصر بوده

بحث ما اینجا گارانتی است که شخصا با این شرکت هیچ نوع برخوردی نداشتم ولی استعلام عملکرد بخش گارانتی آن از دوستان بازار ایران بسیار خوب بوده است

امیدوارم قیمتهاش هم خوب باشه

SOHR@B
01-09-15, 14:16
درود
بنده هم کارم پست هستش معمولا تما گارانتیها با ما قرداد دارن (سام سرویس-ویستا- ماتریکس-ایرانضبط و.....) ولی تا حالا همچین شرکتی رو نشنیدم

satiran
02-09-15, 09:29
درود
بنده هم کارم پست هستش معمولا تما گارانتیها با ما قرداد دارن (سام سرویس-ویستا- ماتریکس-ایرانضبط و.....) ولی تا حالا همچین شرکتی رو نشنیدم

دوست عزیز کدوم شهر هستید شما ؟

- - - Updated - - -

بنده بیشتر از 10 سال در بازار کامپیوتر تهران (میدان ولیعصر ) بودم و تا موقعی که نام این گارانتی را شما نفرموده بودید هیچ موقع هیچ قطعه ای با این گارانتی نفروخته بودم

الان 7-8 ماهی میشه که دیگه در این صنف کار نمیکنم

به هر حال الان زنگ زدم بازار و آمار این گارانتی را از بچه های نوت بوک کار استعلام کردم

برای خودم جالب بود که گارانتی مهر را از گارانتی سازگار بهتر میدونستند و میگفتند دفترش همونجا نزدیک میدان ولیعصر بوده

بحث ما اینجا گارانتی است که شخصا با این شرکت هیچ نوع برخوردی نداشتم ولی استعلام عملکرد بخش گارانتی آن از دوستان بازار ایران بسیار خوب بوده است

امیدوارم قیمتهاش هم خوب باشه

سلام دوست عزیز

با تشکر از همکاری شما بله واقعا درست است از نظر گارانتی فوق العاده بهتر از بقیه کار میکنند البته قیمت های رقابتی خوبی هم دارند

SOHR@B
02-09-15, 09:53
تهران
:Love-ssa~! (1):

satiran
02-09-15, 09:56
تهران
:Love-ssa~! (1):

دوست عزیز کار شما که میگید پست هست و با این گارانتی ها کار میکنید را میشه واسم توضیح بدید

SOHR@B
02-09-15, 10:02
دوست عزیز کار شما که میگید پست هست و با این گارانتی ها کار میکنید را میشه واسم توضیح بدید

دوست گلم
شرکتهای بزرگ با ما قرداد دارن به طور مثال سام سرویس رو حضورتون عرض میکنم ما تو مراکز استانها نماینده داریم
نماینده بسته و... از نمایندگی سام سرویس تحویل میگیره تهران دفتر مرکزی سام سرویس تو بخارست تحویل میده (خیلی اجمالی و کلی گفتم)
و ایرانظبط (سونی) هم به همین صورت و....
همه اینا بسته هاشون رو که تحویل گرفتن بسته های خودشون رو تحویل میدن و برا نمایندگانشون ارسال میشه و.....
بسته به متن قرارداد و.... داره

satiran
02-09-15, 10:24
دوست گلم
شرکتهای بزرگ با ما قرداد دارن به طور مثال سام سرویس رو حضورتون عرض میکنم ما تو مراکز استانها نماینده داریم
نماینده بسته و... از نمایندگی سام سرویس تحویل میگیره تهران دفتر مرکزی سام سرویس تو بخارست تحویل میده (خیلی اجمالی و کلی گفتم)
و ایرانظبط (سونی) هم به همین صورت و....
همه اینا بسته هاشون رو که تحویل گرفتن بسته های خودشون رو تحویل میدن و برا نمایندگانشون ارسال میشه و.....
بسته به متن قرارداد و.... داره

ممنون از توضیحاتتون

nima_hl
02-09-15, 13:22

- - - Updated - - -

سلام دوست عزیز

با تشکر از همکاری شما بله واقعا درست است از نظر گارانتی فوق العاده بهتر از بقیه کار میکنند البته قیمت های رقابتی خوبی هم دارند

اگر شما با این شرکت در ارتباط هستید بنظرم 2 کار انجام بدید

با آقای مهراد (Only the registered members can see the link) تماس داشته باشید و اطلاعات شرکت را بدید تا در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار وارد شود

در بازارچه یک تاپیک برای معرفی و فروش محصولات شرکت باز کنید تا دوستان بیشتر با محصولات عرضه شده توسط این شرکت آشنا شوند

satiran
02-09-15, 17:02
اگر شما با این شرکت در ارتباط هستید بنظرم 2 کار انجام بدید

با آقای مهراد (Only the registered members can see the link) تماس داشته باشید و اطلاعات شرکت را بدید تا در دیتابیس گارانتی شهر سخت افزار وارد شود

در بازارچه یک تاپیک برای معرفی و فروش محصولات شرکت باز کنید تا دوستان بیشتر با محصولات عرضه شده توسط این شرکت آشنا شوند

ممنون دوست عزیز حتما این کار را انجام میدهم

satiran
05-09-15, 17:12
سلام دوست عزیز

آدرس دفتر مرکزی : تهران – خیابان ولی‌عصر- بالاتر از میدان ولی‌عصر – کوچه شهید شهامتی – بازرگانی مهر پلاک 21

شماره‌های تماس: 43670000 الی 43670999

آدرس دفتر مرکزی : شیراز – تقاطع خیابان معدل و باغ‌شاه(فلسطین)- ساختمان 110 -طبقه چهار

شماره‌های تماس: 44-32336442(0713)

وب سایت شرکت (Only the registered members can see the link)

satiran
05-09-15, 17:27
دوستانی که زمینه فعالیتشون هست لطفا همکاری کنند

اگه قصد همکاری هم داشته باشند این شرکت خوشحال میشه که با شما همکاری را شروع کنه

AMD>INTEL
05-09-15, 17:39
سلام دوست عزیز

آدرس دفتر مرکزی : تهران – خیابان ولی‌عصر- بالاتر از میدان ولی‌عصر – کوچه شهید شهامتی – بازرگانی مهر پلاک 21

آدرس دفتر مرکزی : شیراز – تقاطع خیابان معدل و باغ‌شاه(فلسطین)- ساختمان 110 -طبقه چهار

بهتره مشخصات توسط جناب مهراد رحیمی در دیتابیس گارانتی ثبت بشه . کامل راهنمایتون میکنند .

satiran
05-09-15, 18:43
بهتره مشخصات توسط جناب مهراد رحیمی در دیتابیس گارانتی ثبت بشه . کامل راهنمایتون میکنند .

با تشکر از شما پیغام خصوصی خدمتشون ارسال شد منتظر جواب هستم

M A H R A D
05-09-15, 18:46
سلام دوست عزیز

سلام

این شرکت بررسی میشه و بزودی به دیتابیس گارانتی‌های شهرسخت‌افزار اضافه خواهد شد.

دیتابیس گارانتی های ایران (Only the registered members can see the link)

سپاس :1. (23)::11():

satiran
05-09-15, 19:16
سلام

این شرکت بررسی میشه و بزودی به دیتابیس گارانتی‌های شهرسخت‌افزار اضافه خواهد شد.

سپاس :1. (23)::11():

ممنون از همکاری شما هر گونه اطلاعاتی که بخواید در اختیار شما قرار میگیره

SOHR@B
06-09-15, 08:42
دردو
اگه تمایل داشته باشین شرکت ما میتونه حمل نقل بسته هاتون رو به عهده بگیره

satiran
06-09-15, 09:20
دردو
اگه تمایل داشته باشین شرکت ما میتونه حمل نقل بسته هاتون رو به عهده بگیره

مطمئن نیستم ولی فکر کنم از طریق تیپاکس ارسال میشوند

M A H R A D
07-09-15, 12:26
صفحه اختصاصی گارانتی «بازرگانی مهر» ایجاد شد و به دیتابیس شهرسخت‌افزار اضافه شد:

اندر حکایت گارانتی بازرگانی مهر با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)

سپاس

satiran
08-09-15, 10:04
صفحه اختصاصی گارانتی «بازرگانی مهر» ایجاد شد و به دیتابیس شهرسخت‌افزار اضافه شد:

اندر حکایت گارانتی بازرگانی مهر با تجربیات شما! (Only the registered members can see the link)

سپاس

ممنون از شما امیدوارم بتونیم با شما همکاری داشته باشیم و تمام مشتریان راضی باشند

satiran
15-09-15, 17:32
معرفی شرکت های دارای مجوز خدمات پس از فروش

به اطلاع کلیه اعضای محترم می رساند، کالاهای سرمایه ای با گارانتی نامعتبر، کالای قاچاق محسوب شده و عرضه و فروش آن طبق ماده 62 قانون نظام صنفی کشور، بعد از دو اخطار متوالی و جریمه نقدی، اخظار سوم به صورت جریمه نقدی ده برابر قیمت کالای فوق و پلمپ واحد صنفی خواهد بود. به همین جهت اعضای محترم باید از این پس تنها کالاهایی را عرضه کنند که دارای گارانتی معتبر از یکی از شرکت های مورد تایید اتحادیه و سازمان حمایت از مصرف کننده باشد.

شرکت هایی که تا این لحظه دارای مجوز ارائه خدمات پس از فروش هستند:

1. شرکت بازرگانی مهر

2. شرکت بین المللی تجارت یاس جهان

3. شرکت پردیس صنعت سیاره سبز

4. شرکت پویش جاوید گیتی

5. شرکت تحلیل رایانه گستر فردا

6. شرکت سازگار ارقام

7. شرکت ویستا پخش رایانه

8. شرکت هماهنگ پردازش رایانه

9. شرکت همراه پرداز هزاره آسا

واحدهای صنفی دیگر که تمایل به اخذ مجوز خدمات پس از فروش دارند، می توانند با فراهم نمودن شرایط مورد نیاز و مراجعه به اتحادیه، جهت دریافت این مجوز اقدام نمایند.

گفتنی است اتحادیه صنف فناوران رایانه تهران تنها مجری ارائه این مجوز است و واجدین شرایط تنها از طریق این اتحادیه می توانند اقدامات لازم را جهت اخذ مجوز انجام دهند و با تایید و ممیزی نهایی اتحادیه به سازمان حمایت از مصرف کننده و تولید کننده معرفی نمایند.

لازم به ذکر است:
شرکت هایی که در اتحادیه ثبت نام نموده اند و پرونده آن ها در کارگروه خدمات پس از فروش در دست بررسی می باشد، پس از تایید کارگروه به لیست فوق اضافه خواهند گردید. همکاران عزیز می توانند تاییدیه شرکت های در دست اقدام را از اتحادیه استعلام نمایند

لینک خبر (Only the registered members can see the link 9%84%D8%A7%D8%B9%DB%8C%D9%87%D9%87%D8%A7/tabid/90/ArticleId/465/.aspx)