PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]راهنمایی برای حل مشکل بلوتوث مادربرد X99 در ویندوز 7

alireza.kish
29-08-15, 03:26
سلام خدمت دوستان
من چند وقتی هست X99 ud5 wifi خریدم و همراه اون یک کیبورد لاجیتک k480 که با بلوتوث به کامپیوتر متصل میشه اولش ویندوز 10 ریختم روی کامپیوتر کیبورد بدون هیچ مشکلی با بلوتوث خود مادر برد کانکت میشد و کار میکرد اما وقتی اومدم روی ویندوز 7 ultimate 64 بلوتوث مادر برد کیبورد رو شناسایی میکنه حتی داخل دیوایس هم میبره اما کیبورد کار نمیکنه و علامت کیبورد بعد چند ثانیه داخل پوشه دیوایس کمرنگ میشه و کلا کار نمیکنه.

کسی از دوستان میتونه کمکم کنه ممنون میشم
ضمنا چندین بار درایور بلوتوث رو پاک کردم ریستارت کردم اما نشد که نشد بنظر خودم مشکل از کیبورد نیست از درایور یا یه قسمتی از بلوتوث مادربرد هست که با ویندوز 7 سازگار نیست

AMD>INTEL
29-08-15, 03:45
آخرین بایوس و آخرین درایور مربوط به بلوتوث رو از سایت گیگابایت دریافا ونصب و اپدیت کنید .
بعضی از نسخه های ویندوز خیلی قدیمی هستند . سعی کنید ویندوز 7 با آخرین اپدیتهای 2014-2015 نصب کنید در سایتهای تورنت زیاد هست .
این درایور مشکل شما رو حل میکنه جدیدا اضافه شذه 2015/08/27
BT Driver (Only the registered members can see the link)

farjam1990
29-08-15, 03:52
سلام
ویندوز 7 دیگه ای نصب نکردین؟ مثلا یه بیلد دیگه
دقیق یادم نیست اما فکر کنم یکبار برای ویندوز یه هاتفیکس یا آپدیت اومده بود برای شناسایی بعضی بلوتوث ها (دقیق یادم نیست اما یه سرچ بزنی مشخص میشه که هست یا نه)
من Ud7 رو برای مشتری جم کرده بودم بعدش هم تست کرده بودم (که بلوتوث و Wifi اش با مدل مال شما یکیه ظاهرا") که با ویندوز 7 ای که خودم نصب کرده بودم _بعد از نصب آخرین درایور_ اوکی بود