سلام میخواستم یه سیستم برای رندر حرفه ای و گیمینگ با بهترین کیفیت واسه دوستم ببندم چون سیستم قبلمو با مشاوره شما گرفتم و راضی بودم واسه همین میخواستم از شما راهنمایی بگیرم این سیستم قراره بیشتر ساعات روز روشن باشه و کارهای سنگین باهاش انجام میشه من خودم به این نتیجه رسیدم :
MB:Asus X99 RampageV Extreme/USB 3.1
CPU:Intel Core i7-5960X
RAM:GSkill Ripjaws4 4*4=16 DDR4 3400Mhz CL16 Blue+Fan
PSU:Enermax Platmax 1500W Platinum
CPUCOOLER:Corsair H100i Extreme Performance
ODD:Pioneer 16x BDR-S09XLT (X2)
SSD:Samsung 850 Pro 512GB
HDD:WD Purple 5T
CASE:CoolerMaster CosMos ll
ولی بین این دو کارت گرافیک موندم :
Sapphire R9 FuryX 4GB (X2)
Gigabyte Gtx 980 Ti OC G1 Gaming WF 3x 6GB (X2)
به نظرتون کدوم بهتره و قدرت بیشتری داره و در مورد کل سیستم هم یه نظری بدید و سیستم مد نظر خودتون هم درصورت عیب بگید بودجه هم تا 20 میلیون است و یک سوال دیگه به نظرتون مانیتور Asus Ultra HD 4K P 287Q خوبه ؟ مانیتور پیشنهادیتونم بگین ممنون.
M3RS4D 50062
26-08-15, 22:38
سلام میخواستم یه سیستم برای رندر حرفه ای و گیمینگ با بهترین کیفیت واسه دوستم ببندم چون سیستم قبلمو با مشاوره شما گرفتم و راضی بودم واسه همین میخواستم از شما راهنمایی بگیرم این سیستم قراره بیشتر ساعات روز روشن باشه و کارهای سنگین باهاش انجام میشه من خودم به این نتیجه رسیدم :
MB:Asus X99 RampageV Extreme/USB 3.1
CPU:Intel Core i7-5960X
RAM:GSkill Ripjaws4 4*4=16 DDR4 3400Mhz CL16 Blue+Fan
PSU:Enermax Platmax 1500W Platinum
CPUCOOLER:Corsair H100i Extreme Performance
ODD:Pioneer 16x BDR-S09XLT (X2)
SSD:Samsung 850 Pro 512GB
HDD:WD Purple 5T
CASE:CoolerMaster CosMos ll
ولی بین این دو کارت گرافیک موندم :
Sapphire R9 FuryX 4GB (X2)
Gigabyte Gtx 980 Ti OC G1 Gaming WF 3x 6GB (X2)
به نظرتون کدوم بهتره و قدرت بیشتری داره و در مورد کل سیستم هم یه نظری بدید و سیستم مد نظر خودتون هم درصورت عیب بگید بودجه هم تا 20 میلیون است و یک سوال دیگه به نظرتون مانیتور Asus Ultra HD 4K P 287Q خوبه ؟ مانیتور پیشنهادیتونم بگین ممنون.
نرم افزار های رندرینگ رو هم قید کنید که بشه بهتر پیشنهاد داد
AMD>INTEL
26-08-15, 23:06
در کل اگر هدف رندر گیری هست بهتره یک کارت کوادرو مناسب تهیه بشه تا دو کارت 980ti بصورت sli بسته بشه . یک مقدار باید استفاده ای که از سیستم دارید رو بیشترشرح بدید .
lei
27-08-15, 12:45
در کل اگر هدف رندر گیری هست بهتره یک کارت کوادرو مناسب تهیه بشه تا دو کارت 980ti بصورت sli بسته بشه . یک مقدار باید استفاده ای که از سیستم دارید رو بیشترشرح بدید .
سلام من از برنامه های رندری که ایشون استفاده.میکنن خبر ندارم ولی کاربردش هم.رندر و هم گیمه اگه یک کارت گرافیک کواردو خوب ببنده جوابگوی گیمش هم هست و سیستم خودتون رو بر اساس بودجه 20 میلیون بگید.
lei
27-08-15, 12:50
نرم افزار های رندرینگ رو هم قید کنید که بشه بهتر پیشنهاد داد
3DMax,ElectronicRainSwaft,و برنامه هایی مثل این
AMD>INTEL
27-08-15, 12:50
سلام من از برنامه های رندری که ایشون استفاده.میکنن خبر ندارم ولی کاربردش هم.رندر و هم گیمه اگه یک کارت گرافیک کواردو خوب ببنده جوابگوی گیمش هم هست و سیستم خودتون رو بر اساس بودجه 20 میلیون بگید.
یک کوادرو و یک 980 ti پیشنهادم هست . یک کارت برای کارهای رندرینگ و یک کارت برای گیم . در کل از اشون اطلاعات دقیق بگیرید مخصوصا جزئیات . خروجی بهتری موقع پیشنهاد خواهیم داشت .
lei
27-08-15, 13:30
یک کوادرو و یک 980 ti پیشنهادم هست . یک کارت برای کارهای رندرینگ و یک کارت برای گیم . در کل از اشون اطلاعات دقیق بگیرید مخصوصا جزئیات . خروجی بهتری موقع پیشنهاد خواهیم داشت .
اگر یک کارته Quardo K4200 بایک 980 ti ببندم این دو کارت با هم کار میکنن یا فقط یکی برای رندرینگ و یکی برای گیم بعد سیستم.پیشنهادی خودتونم بگین
AMD>INTEL
27-08-15, 13:48
اگر یک کارته Quardo K4200 بایک 980 ti ببندم این دو کارت با هم کار میکنن یا فقط یکی برای رندرینگ و یکی برای گیم بعد سیستم.پیشنهادی خودتونم بگین
با هم که کار نمیکنند یکی میتونید برای کارهای رندرینگ استفاده و از دیگری برای گیم .
Intel Core i7-5960X
main Gigabyte GA-X99-SOC Champion
ram GSkill Ripjaws 4 | 4×4GB=16GB DDR4 3200MHz CL16 Black
Samsung 850 Pro 512GB
Seagate Barracuda 4TB
Corsair H60 High Performance
power Cooler Master Vanguard 1200W Platinum
Case: Cooler Master Haf X
در مورد گرافیک هم صحبت کردیم .
M3RS4D 50062
27-08-15, 18:25
یه موردی ....
شما میتونی هم از رندر فارم استفاده کنی ....
باز این مورد هم با ایشون در میون بزارین ... اگه اشنایی داشتن و تمایل به تهیه رندر فارم داشتن ,براتون بیشتر توضیح بدم و سیستم پیشنهاد بدم....
این هم مطلب خوبی بود و به زبون ساده ای توضیح دادن.
رندر فارم و HPC | dfmRendering (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
27-08-15, 18:34
3DMax,ElectronicRainSwaft,و برنامه هایی مثل این
من چک کردم . کارتهای TITAN X هم به خوبی با نرم افزارهای رندرینگ به خوبی کار میکنند . به نظرم این کارت عالیه
نیازی هم نیست کوادرو هم تهیه کنید .هم نیازهای گیمینگ شما رو کاور میکنه هم رندرینگ
Gigabyte GTX Titan X 12GB
lei
28-08-15, 12:08
یه موردی ....
شما میتونی هم از رندر فارم استفاده کنی ....
باز این مورد هم با ایشون در میون بزارین ... اگه اشنایی داشتن و تمایل به تهیه رندر فارم داشتن ,براتون بیشتر توضیح بدم و سیستم پیشنهاد بدم....
این هم مطلب خوبی بود و به زبون ساده ای توضیح دادن.
رندر فارم و HPC | dfmRendering (Only the registered members can see the link)
مطلبو خوندم یعنی منظور اینه از چند سیستم برای اینکار استفاده کرد؟ من خوشم اومد ولی اگه اینکارو کنم از این سیستم ها فقط به عنوان رندر استفاده میشه یا کارایی دیگه ای هم.داره و مثلا میشه با همه.سیستم.ها گیم.انجام داد؟
M3RS4D 50062
28-08-15, 13:27
مطلبو خوندم یعنی منظور اینه از چند سیستم برای اینکار استفاده کرد؟ من خوشم اومد ولی اگه اینکارو کنم از این سیستم ها فقط به عنوان رندر استفاده میشه یا کارایی دیگه ای هم.داره و مثلا میشه با همه.سیستم.ها گیم.انجام داد؟
کاربری گیم که فک نمیکنم (سرچ میکنم خبر قطعی رو میدم )
چون در واقع این سیستم ها بصویرت Grid Computing
عمل میکنن و برای گیم فک نکنم به این شکل تعریف شده باشن که بتونن Computingکنن ...
AMD>INTEL
28-08-15, 13:28
رندرم فارم از اسمش هم مشخص هست فقط برای محاسبات سنگین و رندر کاربرد دارند و برای مصارف گیمینگ نمیباشد .