PDA

مشاهده نسخه کامل : [مادربرد گیگابایت]راهنمایی برای نصب ویندوز 8.1 UEFI روی گیکابایت GA-P85-D3

mo4sa
26-08-15, 17:24
سلام دوستان

من یه مادربورد GA-P85-D3 گیگابایت گرفتم و ویندوز با حالت معمولی و با هارد MBR Basic روش نصب میشه و هیچ مشکلی نداره

با این آموزش فلش نصب ویندوز 8 UEFI ساختم :

How to create UEFI bootable USB to install Windows 8.1 (Only the registered members can see the link)

با نرم افزار Rufus ساختم فلش را و دی وی دی سالم هست و زیاد از روی این دی وی دی ساختم

ولی در زمان بوت شدن این اررو را میده کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکلم از چی هست ؟

Only the registered members can see the link

در ضمن هارد دیسکم را به GPT تبدیل کردم

باتشکر از همه

AMD>INTEL
26-08-15, 17:32
سلام دوستان

من یه مادربورد GA-P85-D3 گیگابایت گرفتم و ویندوز با حالت معمولی و با هارد MBR Basic روش نصب میشه و هیچ مشکلی نداره

با این آموزش فلش نصب ویندوز 8 UEFI ساختم :

How to create UEFI bootable USB to install Windows 8.1 (Only the registered members can see the link)

با نرم افزار Rufus ساختم فلش را و دی وی دی سالم هست و زیاد از روی این دی وی دی ساختم

ولی در زمان بوت شدن این اررو را میده کسی میتونه راهنمایی کنه که مشکلم از چی هست ؟

Only the registered members can see the link

در ضمن هارد دیسکم را به GPT تبدیل کردم

باتشکر از همه

8.1 64 بیت میخواهید نصب کنید ؟

mo4sa
26-08-15, 17:35
8.1 64 بیت میخواهید نصب کنید ؟
بله دوست عزیز 64 بیت میخوام نصب کنم

AMD>INTEL
26-08-15, 17:38
بله دوست عزیز 64 بیت میخوام نصب کنم

این خطا همانطور که مشخص نشون میده . فایل WINLOAD.EFI توی فلش بوتیبلی که درست کردید وجود ندارد . احتمالا زیاد به خاطر ISO ویندوز 8.1 64 بیتی هست که باهاش بوت درست کردی . با یک ایزو دیگه تست کنید .

AMD>INTEL
26-08-15, 17:42
در ضمن از تو بایوس Disable secure boot کن .