PDA

مشاهده نسخه کامل : نصب SSD و ارتقاء رم در Lenovo Z510

ENASAP
25-08-15, 16:28
سلام
یک لپ‌تاپ Lenovo Z510 با کانفیگ Core i5, 6GB, 1TB هست. می‌خواهیم از نرم‌افزارهای مجازی‌سازی مثل VMware Workstation استفاده کنیم ولی هاردش به‌شدت کم میاره!

1. میشه روی این لپ‌تاپ SSD نصب کرد؟ چه برند و مدلی پیشنهاد می‌کنید که بهترین کارایی را برای این کار داشته باشد؟ مادربرد این مدل ساتا 2 هست یا ساتا 3؟
2. هارد لپ‌تاپ رو میشه مستقیم به پی.سی وصل کرد؟ همان پورت ساتا استاندارد رو داره یا برای لپ‌تاپ فرق می‌کنه؟
3. حداکثر چقدر رم رو ساپورت می‌کنه؟ چند تا خشاب رم روی مادربردش داره؟ به صورت پیش‌فرض 6 گیگ رمی که داره رو چند خشاب نصبه؟ آیا خشاب خالی داره؟
4. لپ‌تاپی هست که به‌صورت فابریک SSD داشته باشه و کانفیگش از این پایین‌تر نباشه؟ چه برند و مدلی؟ (یعنی این رو بفروشم و مدل پیشنهادی رو بگیرم)

ممنون

AMD>INTEL
25-08-15, 16:42
ماکزیمم دو ماجول 8 گیگ در مجموع 16 گیگ رم .باس 1600
در مورد ssd هم توصیه ام samsung 850 evo 120gb هست .
بهتره همین لپتاپ رو به ssd ارتقا بدید . لپتاپ ها معمولا هارد دیسک یا هارد دیسک هیبریدی دارند .

ENASAP
25-08-15, 17:17
ماکزیمم دو ماجول 8 گیگ در مجموع 16 گیگ رم .باس 1600
بهتره همین لپتاپ رو به ssd ارتقا بدید . لپتاپ ها معمولا هارد دیسک یا هارد دیسک هیبریدی دارند .

تو برنامه CPU-Z تعداد ماژول ها رو 4 تا نشون می‌ده که ماژول اول 2 گیگ و ماژول سوم 4 گیگ رم داره، ماژورل‌های 2 و 4 رو هم خالی نشون می‌ده! یعنی 4 تا ماژول رم داره؟

AMD>INTEL
25-08-15, 17:21
کانفیگی که من چک کردم دو ماجول رم دارد . مجموع 16 گیگ . اگر 4 ماجول داشته باشه . میتنونی روی هر ماجول 4 گیگ و مجموع 16 گیگ نصب کنی .

ENASAP
25-08-15, 17:48
کانفیگی که من چک کردم دو ماجول رم دارد . مجموع 16 گیگ . اگر 4 ماجول داشته باشه . میتنونی روی هر ماجول 4 گیگ و مجموع 16 گیگ نصب کنی .
چقدر به برنامه‌ی CPU-Z میشه اعتماد کرد؟ می‌خوام رم‌ها رو بگیرم ولی اگه 2 تا ماژول داشته باشه که دوباره کاری میشه!
چه برند و مدلی برای رم‌ها پیشنهاد می‌کنید؟ حدود قیمت دارید؟

AMD>INTEL
25-08-15, 17:49
چقدر به برنامه‌ی CPU-Z میشه اعتماد کرد؟ می‌خوام رم‌ها رو بگیرم ولی اگه 2 تا ماژول داشته باشه که دوباره کاری میشه!
چه برند و مدلی برای رم‌ها پیشنهاد می‌کنید؟ حدود قیمت دارید؟

خوب پشت لپتاپ قسمت رم رو باز کنید . مشخص میشه چند تا سوکت رم دارد . نیازی به دوباره کاری نیست . یک محفظه کوچک برای رم و هارد هست .

ENASAP
25-08-15, 17:50
1. مادربرد این لپ‌تاپ ساتا 2 هست یا ساتا3؟
2. هارد لپ‌تاپ رو میشه روی PC به‌صورت مستقیم (به پورت ساتا) وصل کرد؟

AMD>INTEL
25-08-15, 17:51
1. مادربرد این لپ‌تاپ ساتا 2 هست یا ساتا3؟
2. هارد لپ‌تاپ رو میشه روی PC به‌صورت مستقیم (به پورت ساتا) وصل کرد؟

ساتا 3 هست .
بله میشه وصل کرد به pc

ENASAP
26-08-15, 13:34
برای اضافه کردن رم، چه برند و مدلی را پیشنهاد می‌کنید؟
حدوداً برای 16 گیگ چقدر باید هزینه کنم؟ (با فرض داشتن 2 ماژول)

AMD>INTEL
26-08-15, 13:40
برای اضافه کردن رم، چه برند و مدلی را پیشنهاد می‌کنید؟
حدوداً برای 16 گیگ چقدر باید هزینه کنم؟ (با فرض داشتن 2 ماژول)

RAM laptop 8gb ddr3-1333-1600 MHZ (Only the registered members can see the link)

ENASAP
26-08-15, 13:41

آقا امید شما 16 گیگ رم رو روی این مدل نصب کردید؟

از کجا میشه اطلاعات کامل‌تری از مادربرد این لپ‌تاپ بدست آورد؟ (سورس قابل اعتماد)

روی سایت خود لنوو چک کردم ظاهراً نوشته تا 8 گیگابایت ساپورت می‌کنه!
Lenovo Z510 Laptop | 15.6" Multimedia Notebook PC | Lenovo US (Only the registered members can see the link-tech_specs)

ببخشید این‌قدر سئوال می‌کنم... حقیقت‌ش می‌خواهم قبل از خرید این قطعات اطلاعات کامل‌تری داشته باشم.
اگر واقعاً تا 16 گیگ رم رو ساپورت کنه خوب خیلی عالی هست ولی اگر ساپورت نکنه من می‌مونم و 2 تا رم 8 گیگ که شاید تو اون حالت هر ماژول هم بیشتر از 4 گیگ رو ساپورت نکنه!

باز هم ممنون از اینکه راهنمایی می‌کنید.

AMD>INTEL
26-08-15, 13:47
آقا امید شما 16 گیگ رم رو روی این مدل نصب کردید؟

از کجا میشه اطلاعات کامل‌تری از مادربرد این لپ‌تاپ بدست آورد؟ (سورس قابل اعتماد)

روی سایت خود لنوو چک کردم ظاهراً نوشته تا 8 گیگابایت ساپورت می‌کنه!
Lenovo Z510 Laptop | 15.6" Multimedia Notebook PC | Lenovo US (Only the registered members can see the link-tech_specs)

ببخشید این‌قدر سئوال می‌کنم... حقیقت‌ش می‌خواهم قبل از خرید این قطعات اطلاعات کامل‌تری داشته باشم.
اگر واقعاً تا 16 گیگ رم رو ساپورت کنه خوب خیلی عالی هست ولی اگر ساپورت نکنه من می‌مونم و 2 تا رم 8 گیگ که شاید تو اون حالت هر ماژول هم بیشتر از 4 گیگ رو ساپورت نکنه!

باز هم ممنون از اینکه راهنمایی می‌کنید.

16 گیگ رو شما روش حساب کنید . اون مورد هم من از سایت MEMORY UPGRADE سایت کروشیال چک کردم که عموما اطلاعاتش درسته . بهتره . با لینکی که دادید باید به همون حرف کمپانی سازنده استدال کرد . شما یک 4 گیگ دیگه اضافه کنید .

ENASAP
13-09-15, 18:58

تفاوت کارایی SSD های سامسونگ سری Pro با سری Evo چقدر است؟ تو برنامه VMWare آیا محسوس هست؟ اختلاف قیمیتی که دارند قابل توجیح هست؟

AMD>INTEL
13-09-15, 19:18
تفاوت کارایی SSD های سامسونگ سری Pro با سری Evo چقدر است؟ تو برنامه VMWare آیا محسوس هست؟ اختلاف قیمیتی که دارند قابل توجیح هست؟

تفاوتشون محسوس هست . به نظرم ارزش هزینه کردن داره . بنچمارک های هر مدل در انجمن هست . VMWARE موثر هست ولی پردازنده و رم هم موثر هست .

nima_hl
13-09-15, 23:23

تفاوت هارد و ssd در کارهای سنگین محسوس است ولی با تجربه شخصیم تفاوت ssd کند با سریع آنچنان محسوس نیست

یه مدت 4 تا ssd رید 0 کرده بودم روی سیستمم ولی آنچنان تفاوتی در کارائی با حالت تک ssd حس نکردم دو مرتبه برگشتم روی حالت تکی

به هر حال رید 0 دو ssd رزان قیمت را به دلیل حجم بیشتر به استفاده از تک ssd گران ترجیح میدم ( اگر مادربردتون قابلیت raid را داشته باشه )

iranch
14-09-15, 04:28
تفاوت هارد و ssd در کارهای سنگین محسوس است ولی با تجربه شخصیم تفاوت ssd کند با سریع آنچنان محسوس نیست

یه مدت 4 تا ssd رید 0 کرده بودم روی سیستمم ولی آنچنان تفاوتی در کارائی با حالت تک ssd حس نکردم دو مرتبه برگشتم روی حالت تکی

به هر حال رید 0 دو ssd رزان قیمت را به دلیل حجم بیشتر به استفاده از تک ssd گران ترجیح میدم ( اگر مادربردتون قابلیت raid را داشته باشه )

دروود
ایا مادربورد باید از رید ssd پشتبانی کند؟ یا فرقی بین رید اس اس دی با هارد های معمولی نیست و کنترلر ان در مادربورد یکسان است؟

nima_hl
14-09-15, 09:38
دروود
ایا مادربورد باید از رید ssd پشتبانی کند؟ یا فرقی بین رید اس اس دی با هارد های معمولی نیست و کنترلر ان در مادربورد یکسان است؟

درود

پوزش میخوام، دستگاه شما نوت بوک است. خط سوم پست قبلیمو ندیده بگیرید :1. (35):

ENASAP
15-09-15, 16:57

یک عدد از این SSD ها رو برای لپ تاپ می خواهم و یکی را هم برای پی سی.
روی پی سی 16 گیگ رم دارم و سی پی پو هم Core i5 هست. چون تو برنامه VMWare چند تا ماشین مجازی رو باید با هم اجرا کنم برای همین سرعت هارد خیلی حیاتی هست. بین سری Evo و Pro می خواستم یکی رو تهیه کنم. اگر تفاوت خیلی محسوس نباشه که سری Evo حدود 160 تومانی ارزانتر هست! ولی اگر محسوس باشه خوب ترجیح می‌دهم هزینه بیشتری کنم (البته محسوس نه در حد یکی دو ثانیه در بوت، بلکه تو اجرا محسوس باشه)

تو این شرایط شما کدوم سری رو پیشنهاد می‌کنید؟

AMD>INTEL
15-09-15, 17:04
مقایسه مدل evo با pro
Samsung 850 EVO and 850 PRO 2TB SSDs Review (Only the registered members can see the link)

nima_hl
15-09-15, 17:27
یک عدد از این SSD ها رو برای لپ تاپ می خواهم و یکی را هم برای پی سی.
روی پی سی 16 گیگ رم دارم و سی پی پو هم Core i5 هست. چون تو برنامه VMWare چند تا ماشین مجازی رو باید با هم اجرا کنم برای همین سرعت هارد خیلی حیاتی هست. بین سری Evo و Pro می خواستم یکی رو تهیه کنم. اگر تفاوت خیلی محسوس نباشه که سری Evo حدود 160 تومانی ارزانتر هست! ولی اگر محسوس باشه خوب ترجیح می‌دهم هزینه بیشتری کنم (البته محسوس نه در حد یکی دو ثانیه در بوت، بلکه تو اجرا محسوس باشه)

تو این شرایط شما کدوم سری رو پیشنهاد می‌کنید؟

طبق تجربه شخصیم تفاوت زیاد نیست

اگر من باشم به جای ssd گران 2 عدد ارزان میخرم

یا در حالت رید 0 از آنها استفاده میکنم یا تعدادی از کلاینتها را از روی هارد دوم ران میکنم

به هر حال رید 0 ssd ارزانتر بسیار قویتر از تک ssd گرانتر است در ضمن حجم 2 برابر را هم فراموش نکنید :wink:

Younes_pro
01-05-17, 15:18
سلام
روی لپتاپ لنوو Z510 میشه هم SSD نصب کرد هم هارد یک ترا داشت ؟ یعنی
SSD رو بجای هارد اصلی بذاریم و هارد یک ترا رو بذاریم داخل HDD CADDY و بذاریمش تو قسمت DVD RW
میشه همچین چیزی ؟

AMD>INTEL
01-05-17, 15:44
سلام
روی لپتاپ لنوو Z510 میشه هم SSD نصب کرد هم هارد یک ترا داشت ؟ یعنی
SSD رو بجای هارد اصلی بذاریم و هارد یک ترا رو بذاریم داخل HDD CADDY و بذاریمش تو قسمت DVD RW
میشه همچین چیزی ؟

برای سوالتون تاپیک جداگانه بزنید .