درود
سوالی از خدمت اساتید داشتم در مورد رمهای کینگستون .چندتا فروشگاه واسه خرید رفتم میگفتن رمهای گینگستون خرابی زیاد دارن و به نسبت رمهای دیگه خوب جواب ندادن و پیشنهاد اونا خرید ژل یا کورسیر بود مادر بوردم گیگابایت هست ..
nima_hl
24-08-15, 00:59
درود
سوالی از خدمت اساتید داشتم در مورد رمهای کینگستون .چندتا فروشگاه واسه خرید رفتم میگفتن رمهای گینگستون خرابی زیاد دارن و به نسبت رمهای دیگه خوب جواب ندادن و پیشنهاد اونا خرید ژل یا کورسیر بود مادر بوردم گیگابایت هست ..
درود
با بالا رفتن تکنولوژی ساخت قطعات در چند سال اخیر، تقریبا هیچ قطعه بروزی در بازار وجود ندارد که خرابی زیاد داشته باشه
این مطالب فقط یک سری داستان برای سر کیسه کردن ملت است ( چون رم کینگستون در همه جا موجود است فروشنده نمیتواند سود زیاد از شما بگیرد )
البته در یک زمان نسبتا دور رمهای تقلبی کینگ استون در بازار زیاد بود که خرابی نسبتا زیادی داشت ولی الان قیمت رم آنقدر پائین آمده که تولید جنس تقلبی گرانتر از قیمت اصلی در می آید
AMD>INTEL
24-08-15, 01:03
درود
رمهای کینگستون مخصوصا سری hyperx خرابی زیادی ندارند . کیفیت بسیار مناسب در کنار قیمت منطقی دارند . از نظر سازگاری با بردهای گیگابایت همیشه جزو برندهای حاضر در qvl list بردهای گیگابایت بودند .
mosafer=22
24-08-15, 01:11
ممنونم از همه عزیزان .گینگستون hyperx1600 فکر کنم تو بازار کمتر گیر بیاد بیشتر کینگستون kvr واسه فروش هست آیا از لحاظ کیفیت پاینتر نسبت به هایپر هست .سایت مقداد و کیمیا آنلاین هیچ کدوم نداشتن
M3RS4D 50062
24-08-15, 01:16
ممنونم از همه عزیزان .گینگستون hyperx1600 فکر کنم تو بازار کمتر گیر بیاد بیشتر کینگستون kvr واسه فروش هست آیا از لحاظ کیفیت پاینتر نسبت به هایپر هست .سایت مقداد و کیمیا آنلاین هیچ کدوم نداشتن
1600 که نه ولی 1866 هست که دانگرید میشه و با باس 1600 کار میکنه و مشکلی هم نداره ....
در مورد موجودی هم اریا کامپیوتر داره .... اقای جمشیدی Hessam II (Only the registered members can see the link)
مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer - لیست قیمت قطعات کامپیوتر (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
24-08-15, 01:16
Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz CL10
رو میتونید از فروشگاه آقای جمشیدی هم سفارش بذیذ آریا کامپیوتر قیمتش هم 90هست .
mosafer=22
24-08-15, 01:25
دانگریدکردن رم از طریق بایوس انجام میشه ؟
AMD>INTEL
24-08-15, 01:35
بله . دانگرید میشه اتوماتیک
M3RS4D 50062
24-08-15, 01:35
دانگریدکردن رم از طریق بایوس انجام میشه ؟
وقتی که رم رو روی ماردربرد نصب میکنید و سیستم رو روشن میکنید .... خود مادربرد از 1866 به 1600 دانگرید میکنه ...
بهترین مثالی که میتونم براتون بزنم اینکه وقتی شما ویندوز 32 بیتی نصب میکنید روی سیستمی که 8 گیگ رم داره .... و توی ویندوز فقط 4 گیگش شناخته میشه .... این دانگرید شدن هم دقیقا مثل همین شناختن هست.
البته یه موردی هم هست .... بستگی به مادربردتونم داره که چی باشه .... شاید قابلیت XMP داشته باشه و از همه 1866 استفاده کنه!!!
mosafer=22
24-08-15, 01:42
مادربورد گیگا h81 m s2pv در نظر گرفتم با سی پی یو core-i3 41 60 و احتمالا core-i5 4460 .ممنو ن با توجه به راهنمایی های شما همه چی اتوماتیم انجام میشه و نیازی به تنظیم خاصی نداره باز هم ممنون
mosafer=22
24-08-15, 02:05
سوال دیگه ای از دوستان دارم از دو رم 4 گیگ استفاده کنم بهتره یا یک رم 8 بگیرم ؟
AMD>INTEL
24-08-15, 02:20
سوال دیگه ای از دوستان دارم از دو رم 4 گیگ استفاده کنم بهتره یا یک رم 8 بگیرم ؟
از دو 4 گیگ استفاده کنید .
M3RS4D 50062
24-08-15, 02:54
این مطلب رو شاید خیلیا ندونن .... دوباره مطرحش میکنم که بدونن علت این که 2تا رم 4 گیگ چرا بهتر از یه رم 8 گیگ عمل میکنه ....
خب قطعا شنیدید که میگن ” اگه میخوای 4 گیگ رم بزنی یه دونه رم 4 گیگ نگیر ، 2 تا رم 2 گیگ بگیر که بشه 4 گیگ اینجوری سرعت بیشتر میشه ” .
حالا بریم سر اصل مطلب : ببینید 2 به علاوه 2 میشه 4 و ظرفیت های هر دو ، چه یک رم 4 گیگ چه 2 تا رم 2 گیگ برابره اما همه چیز ظرفیت رم نیست . سرعت انتقال اطلاعات خیلی مهم تره .
فرض کنید شما یک رم 4 گیگ دارید با سرعت کلاک 1333 مگا هرتز . این رم 4 گیگه می تونه فقط 64 بیت اطلاعات رو در یک کلاک منتقل کنه . اگر بخوایم بدونیم این رم 4 گیگ در هر ثانیه چند تا بیت رو می تونه انتقال بده باید پهنای باند این رم رو حساب کنیم . پهنای باند رم های DDR به طور خلاصه شده به این شکل هست ( از سمت راست بخونید ) :
یعنی عدد 1333 رو باید با 8 ضرب کنی . میشه 10664 مگابایت در ثانیه یا به عبارت دیگه 10 گیگا بایت در ثانیه . این پهنای باند واسه زمانیه که شما فقط از یک رم 4 گیگ با سرعت 1333 استفاده کردید . اما اگه 2 عدد رم 2 گیگ با سرعت 1333 و به صورت dual channel بسته شن ، شما 128 بیت داده رو می تونید منتقل کنید و این یعنی دو برابر شدن پهنای باند . در این حالت پهنای باند شما از 10 گیگا بایت در ثانیه به 20 گیگا بایت در ثانیه افزایش پیدا می کنه .
nima_hl
24-08-15, 03:57
این مطلب رو شاید خیلیا ندونن .... دوباره مطرحش میکنم که بدونن علت این که 2تا رم 4 گیگ چرا بهتر از یه رم 8 گیگ عمل میکنه ....
خب قطعا شنیدید که میگن ” اگه میخوای 4 گیگ رم بزنی یه دونه رم 4 گیگ نگیر ، 2 تا رم 2 گیگ بگیر که بشه 4 گیگ اینجوری سرعت بیشتر میشه ” .
حالا بریم سر اصل مطلب : ببینید 2 به علاوه 2 میشه 4 و ظرفیت های هر دو ، چه یک رم 4 گیگ چه 2 تا رم 2 گیگ برابره اما همه چیز ظرفیت رم نیست . سرعت انتقال اطلاعات خیلی مهم تره .
فرض کنید شما یک رم 4 گیگ دارید با سرعت کلاک 1333 مگا هرتز . این رم 4 گیگه می تونه فقط 64 بیت اطلاعات رو در یک کلاک منتقل کنه . اگر بخوایم بدونیم این رم 4 گیگ در هر ثانیه چند تا بیت رو می تونه انتقال بده باید پهنای باند این رم رو حساب کنیم . پهنای باند رم های DDR به طور خلاصه شده به این شکل هست ( از سمت راست بخونید ) :
یعنی عدد 1333 رو باید با 8 ضرب کنی . میشه 10664 مگابایت در ثانیه یا به عبارت دیگه 10 گیگا بایت در ثانیه . این پهنای باند واسه زمانیه که شما فقط از یک رم 4 گیگ با سرعت 1333 استفاده کردید . اما اگه 2 عدد رم 2 گیگ با سرعت 1333 و به صورت dual channel بسته شن ، شما 128 بیت داده رو می تونید منتقل کنید و این یعنی دو برابر شدن پهنای باند . در این حالت پهنای باند شما از 10 گیگا بایت در ثانیه به 20 گیگا بایت در ثانیه افزایش پیدا می کنه .
در تئوری پهنای باند دوال چنل همانطور که فرمودید 2 برابر است ولی توجه داشته باشید در عمل اختلاف پرفومنس نسبت به سینگل چنل ماکزیمم 30% افزایش پیدا میکند
البته برای سیستمهائی که از رم مادربرد برای حافظه گرافیک استفاده میکنند ( گرافیک جدا ندارند ) خیلی بهتره که از رم دوال چنل استفاده بشه