سلام دوستان می خوام یک سیستم اسمبل کنم قطعات میشناسم جاشونو میدونم فقط در مورد الکتریسیته ساکن و اینکه چگونه ازش جلوگیری خونم اسمبل هم توی خونه روی میز چوبی می خوام انجام بدم.از این سوالاکه دمپایی ابری پام کنم یا ن -فرش زیر پام باشه یا موزاییک
بعد از اسمبل کمک میخوام واسه اولین باری که سیستم روشن کنم و تنظیماتی که باید انجام بدم
با تشکر
AMD>INTEL
23-08-15, 19:22
سلام دوستان می خوام یک سیستم اسمبل کنم قطعات میشناسم جاشونو میدونم فقط در مورد الکتریسیته ساکن و اینکه چگونه ازش جلوگیری خونم اسمبل هم توی خونه روی میز چوبی می خوام انجام بدم.از این سوالاکه دمپایی ابری پام کنم یا ن -فرش زیر پام باشه یا موزاییک
بعد از اسمبل کمک میخوام واسه اولین باری که سیستم روشن کنم و تنظیماتی که باید انجام بدم
با تشکر
1- دمپایی پلاستیکی بپوشید
2- برای دست زدن به قطعات برای هر بار یکبار به اسکلت رنگ نشده کیس دست بزنید تا تخلیه بشید .
3-مواردی دیگه بود مطرح کنید پاسخ میدیم .
mehdi021
23-08-15, 19:37
چون میز نزدیک پنجرس میشه به چارچوب اهنی پنجره هم دست بزنم
منظور از اسکلت رنگ نشده کیس داخل کیس
فرستاده شده از LG-V500ِ من با Tapatalk
AMD>INTEL
23-08-15, 19:38
چون میز نزدیک پنجرس میشه به چارچوب اهنی پنجره هم دست بزنم
منظور از اسکلت رنگ نشده کیس داخل کیس
خیر نباید رنگ شده باشه . بله داخل کیس .
mehdi021
23-08-15, 19:42
مثلا وقتی مادربرد روی کیس پیچ شده حالا می خوام گرافیک جا بزنم قبلش دست به داخل کیس بزنم واسی مادربرد مشکلی پیش نمیاد و ایا باید پاور به برق باشه ولی کلید پاور روی 0 باشه
AMD>INTEL
23-08-15, 19:44
مثلا وقتی مادربرد روی کیس پیچ شده حالا می خوام گرافیک جا بزنم قبلش دست به داخل کیس بزنم واسی مادربرد مشکلی پیش نمیاد و ایا باید پاور به برق باشه ولی کلید پاور روی 0 باشه
هر بار قطعه جدیدی که میخواهید وصل کنید . یکبار تخلیه کنید . مسلما قبل از اسمبل پاور رو به برق متصل نمیکنند .
david-ebi
23-08-15, 19:46
دهها فیلم آموزش اسمبل در یوتیوب هست که با دقت فراوان و مرحله به مرحله از اسمبل قطعات فیلمبرداری شده.یک دونه از اونها رو با دقت نگاه کنی تمومه.
همچنین در این لینک (Only the registered members can see the link) از وبلاگ آقای جمشیدی هم فیلم آموزشی بسیار عالی ای در اینباره موجود هست که میتونید دانلود کنید.
AMD>INTEL
23-08-15, 19:48
این هم آموزش نصب پردازنده که عموما تمام اشتباهات با این قطعه شروع میشود .
دانلود (Only the registered members can see the link)
mehdi021
23-08-15, 20:06
دهها فیلم آموزش اسمبل در یوتیوب هست که با دقت فراوان و مرحله به مرحله از اسمبل قطعات فیلمبرداری شده.یک دونه از اونها رو با دقت نگاه کنی تمومه.
همچنین در این لینک (Only the registered members can see the link) از وبلاگ آقای جمشیدی هم فیلم آموزشی بسیار عالی ای در اینباره موجود هست که میتونید دانلود کنید.ا
تشکر دانلود کردم و مشاهده کرم یه دستبند داره که نمیدونم اسمشچیه ولی شاید شب رفتم یه کامپیوتری ببینم داره
mehdi021
23-08-15, 20:17
این هم آموزش نصب پردازنده که عموما تمام اشتباهات با این قطعه شروع میشود .
دانلود (Only the registered members can see the link)
اون قطعه پلاستیکی روی درب جای سی پی یو باید از قسمت اضافش بدم بالا و اهرم به سمت پایین فشار بدم تا دربیاد
و این قسمتم متوجه نشدم
Only the registered members can see the link
mehdi021
23-08-15, 20:24
این واشر قرمز که تو عکسه باید بین مادربرد و پیچ که بین کیس و برد هست نصب بشه و جنس خاصی داره یا واشر پلاستیکی تخت معمولی هم میشه استفاده کردOnly the registered members can see the link
AMD>INTEL
23-08-15, 20:30
این واشر قرمز که تو عکسه باید بین مادربرد و پیچ که بین کیس و برد هست نصب بشه و جنس خاصی داره یا واشر پلاستیکی تخت معمولی هم میشه استفاده کردOnly the registered members can see the link
از همین واشرها استفاده کنید .
mehdi021
23-08-15, 20:34
این واشر هارو ندارم چون کیس جدید نگرفتم و روی کیس قبلیم که فروشنده اسمبل کرده واشر هارو نذاشته از واشر های نازک پلاستیکی میشه استفاده کرد
- - - Updated - - -
این واشر هارو ندارم چون کیس جدید نگرفتم و روی کیس قبلیم که فروشنده اسمبل کرده واشر هارو نذاشته از واشر های نازک پلاستیکی میشه استفاده کرد
AMD>INTEL
23-08-15, 20:38
نباشه هم مشکلی پیش نمیاد بهتره از چیز دیگری استفاده نکنید .
mehdi021
23-08-15, 20:45
نباشه هم مشکلی پیش نمیاد بهتره از چیز دیگری استفاده نکنید .
پس خالی می بندمش این قسمت هم میشه برای ما توضیح بدین ببخشیدا
اون قطعه پلاستیکی روی درب جای سی پی یو باید از قسمت اضافش بدم بالا و اهرم به سمت پایین فشار بدم تا دربیاد<br />
و این قسمتم متوجه نشدم<br />
nima_hl
23-08-15, 20:48
سلام
بستن قطعات نیاز به آنچنان دقت بخصوصی ندارد
فقط کافیه روی فرش یا موکتی که تولید الکتریسیته ساکن میکنه راه نروید
تا حالا بیشتر از 1000 تا سیستم بستم هیچ موقع هم از ارت و تخلیه استفاده نکردم و یک مورد هم مشکل نداشتم
اگر در منزل هستید همانطور که امید گرامی فرمودند یک دمپائی پلاستیکی پاتون کنید ( اگر کف اتاق فرش یا موکته ) و قبل از شروع کار دستتون را به دستگیره در ، چارچوب پنجره یا بدنه کیس بزنید
موقع مونتاژ هم سعی کنید تا جائی که ممکنه پشت برد را لمس نکنید
دلتون را صاف کنید قطعات را ببندید :wink:
AMD>INTEL
23-08-15, 20:54
پس خالی می بندمش این قسمت هم میشه برای ما توضیح بدین ببخشیدا
اون قطعه پلاستیکی روی درب جای سی پی یو باید از قسمت اضافش بدم بالا و اهرم به سمت پایین فشار بدم تا دربیاد<br />
و این قسمتم متوجه نشدم<br />
اهرم رو باز کنید . به راحتی کاور پلاستیکی از روی بالای سوکت با کمی دقت در میاد .
david-ebi
24-08-15, 00:36
به بار الکتریکی که در یک جسم جمع میشود در اصطلاح الکترواستاتیک یا الکتریسیته ساکن گفته میشود. این بار به محض تماس با شیئ دیگر که بار کمتری دارد، به آن شیئ منتقل میشود تا حالت تعادل در هر دو شکل گیرد. به این انتقال از یک شیئ به شیئ دیگر در اصطلاح «تخلیه الکتریسیته ساکن» یا ElectroStatic Discharge گفته میشود.
نمونه بارز ESD همان رعد و برق است. ابرها بر اثر مالش به یکدیگر، باردار میشوند و به دنبال محلی برای تخلیه خود هستند. نزدیکترین محلها، ساختمانهای چند طبقه هستند، بنابراین از آنجاها به زمین منتقل میشوند...
خطر ESD برای قطعات کامپیوتر، لپتاپ و موبایل
یکی از مهمترین دلایل ایجاد مشکل برای قطعات کامپیوتر، همین ESD است. این موضوع از آنجا نشأت میگیرد که بدن انسان تحمل 2000 تا 3000 ولت برق ساکن را دارد و کمتر از 2000 ولت الکتریسیته ساکن در بدن قابل احساس نیست. به خاطر تماس بدن با مواد پشمی و پلاستیکی میزان قابل توجهی (گاهی تا چند صد ولت) الکتریسیته ساکن در بدن انسان جمع میشود این الکتریسیته به محض یافتن راهی برای خروج از بدن، به اجسام دیگر منتقل میشود. بنابراین در صورتی که بدن شما دارای الکتریسیته ساکن باشد و دست خود را به قطعات فلزی کامپیوتر بزنید، آن قطعه با صدها ولت برق تماس خواهد داشت و این باعث سوختن آن قطعه میشود.
توجه کنید که اکثر قطعات کامپیوتر حتی با ۳۰ ولت برق میسوزند!
نکته جالب این است که ممکن است یک قطعه پس از احساسِ شوکِ ESD، درست کار کند، اما پس از مدتی (بهطور مثال پس از خاموش کردن کامپیوتر) از کار بیفتد، بنابراین اکثر اوقات افراد متوجه نمیشوند که خرابی کامپیوتر به چه دلیل بود! اکثراً میگویند: ما کامپیوتر را خاموش کردیم، بعد از آن دیگر روشن نشد!
نکاتی در مورد جلوگیری از ESD
- از پوشیدن لباسهای پشمی یا پلاستیکی یا لباسهایی که الکتریسیته ساکن تولید میکنند، در هنگام کار با قطعات کامپیوتر خودداری کنید.
- از کاورهایی که استاندارد نیستند برای پوشاندن قطعات کامپیوتر استفاده نکنید چراکه گاهی این کاورها خودشان ESD ایجاد میکنند.
- اکثر قطعات کامپیوتر همراه با کاورهایی ارائه میشوند که در اصطلاح به آن Anti-Static Bag (کیف ضد الکتریسیته ساکن) گفته میشود.
در صورتی که میخواهید یک قطعه را برای مدت طولانی کنار بگذارید حتماً در این نوع کیفها قرار دهید.
کیفهای ضد الکتریسیته ساکن
- در هنگام کار با قطعات کامپیوتر از دستبندهای ضد الکتریسیته ساکن (Anti-Static Wrist Strap) استفاده کنید. یک سرِ دستبند را به کیس متصل کنید. البته در هنگام کار با مانیتور و منبع برق از دستبند استفاده نکنید.
- الکتریسیته ساکن در صورتی جریان مییابد که با جسمی برخورد کند که الکتریسیته کمتری نسبت به جسم اول داشته باشد.
- ترجیحاً از سیم زمین (Ground Wire) استفاده کنید. یک سر این سیم معمولاً به پریزهای مخصوص که دارای Ground است، متصل میشود و سر دیگر آن به کیس یا قطعهای که در حال تعمیر آن هستیم.
- هوای سرد، رطوبت کمتری نسبت به هوای گرم دارد (خشکتر است)؛ بنابراین ESD بیشتر در هوای سرد و خشک که معمولاً در ماههای زمستانی عمومیت دارد مشاهده میشود.
- برای پاک کردن اجزای کامپیوتر از پارچهها و مواد پاککننده ضد الکتریسیته ساکن استفاده شود.
- در محیطهای کاری از کفپوشهای ضد الکتریسیتهی ساکن و همینطور نوارهای مخصوص کفش که ضد الکتریسیتهی ساکن هستند استفاده شود. ترجیحاً کفپوش را نیز به گراند پریز متصل کنید.
منبع:aftab.cc
mehdi021
25-08-15, 12:35
سلام به همه من الان سیستم بیرون از کیس سرهم کردم فقط چند تا سوال
وقتی که کیس خاموش می کنم چراغ موس یو اس بی روشن می مونه
وقتی سیستم روشن می کنم فن سی پی یو یه دور می چرخه بعد متوقف میشه دوباره شروع میکنه به چرخیدن
دوتا کابل power sw-reset sw که هر کدوم دوپینه دقیقا نمیدونم تو کدوم پینای تو عکس باید بزنم باید بزنم اگه کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
intel g3220
asrock b85m
AMD>INTEL
25-08-15, 12:56
هم روی مادربرد کنار پین ها نوشته هم توی دفترچه مادربرد .
powersw روی دو تا اولی سمت راست بالا
کابل دو پین سوئیچ رو روی دومی و سومی از پائین
چراغ روشن شدن سیستک power led دو تای اولی بالا سمت چپ
hdd led دو اولی پائین سمت چپ
mehdi021
25-08-15, 13:05
ممنون ولی
وقتی سیستم روشن می کنم فن سی پی یو یه دور می چرخه بعد متوقف میشه دوباره شروع میکنه به چرخیدن اینا مشکلی نداره
AMD>INTEL
25-08-15, 13:07
ممنون ولی
وقتی سیستم روشن می کنم فن سی پی یو یه دور می چرخه بعد متوقف میشه دوباره شروع میکنه به چرخیدن اینا مشکلی نداره
خیر هیچ مشکلی نیست . اون ولتاژ روی بعضی از مادربردها وجود دارد . اون فن هم نیم دور میچرخه بعد شروع میکنه به چرخش self test مادربرد هست .
mehdi021
27-08-15, 12:20
سلام به همه متاسفانه دیروز مشکل نت داشتم نتونستم بیام از استادان سوال بپرسم
دیروز سیستم کامل سرهم کردم فقط قبل از نصب ویندوز باید تو صفحه ای که عکسشو گذاشتم تنظیماتی انجام بدم یا ویندوز 8.1 نصب کنم
این xmp برای اینکه رم بره روی 1600 باید از کجا فعالش کنم
M3RS4D 50062
27-08-15, 12:25
سلام به همه متاسفانه دیروز مشکل نت داشتم نتونستم بیام از استادان سوال بپرسم
دیروز سیستم کامل سرهم کردم فقط قبل از نصب ویندوز باید تو صفحه ای که عکسشو گذاشتم تنظیماتی انجام بدم یا ویندوز 8.1 نصب کنم
این xmp برای اینکه رم بره روی 1600 باید از کجا فعالش کنم
مادربردتون چیه ؟
mehdi021
27-08-15, 12:31
Asrock b 85m
G3220
باید توی اون صفحه ی UEFI قبل نصب ویندوز تنظیماتی انجام بدم
- - - Updated - - -
Asrock b 85m
G3220
باید توی اون صفحه ی UEFI قبل نصب ویندوز تنظیماتی انجام بدم
AMD>INTEL
27-08-15, 12:35
راهنمای فعال کردن xmp
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
27-08-15, 12:48
راهنمای فعال کردن xmp
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
برای نصب ویندوزدر قسمت بوت csm enable
fast boot diasable
first boot هم روی اپتیکال درایو یا فلش بگذارید . تغییر دیگری نمیخواد
mehdi021
27-08-15, 12:52
راهنمای فعال کردن xmp
جناب اینجا به هم چین چیزی نمیبینم رمم geil 1600
AMD>INTEL
27-08-15, 12:55
dram config
وارد قسمت dram config بشید .
load xmp setting را بزنید .
mehdi021
27-08-15, 13:20
dram config
چیزی پیدا نکردم این xmp اخر سر حل میکنیم الان میخوام وین نصب کنم نیاز به تنظیم چیزی نداره نصب کنم
- - - Updated - - -
dram config
چیزی پیدا نکردم این xmp اخر سر حل میکنیم الان میخوام وین نصب کنم نیاز به تنظیم چیزی نداره نصب کنم
AMD>INTEL
27-08-15, 13:22
- - - Updated - - -
fast boot diasable
mehdi021
27-08-15, 13:32
fast boot diasable
این عکس از داخل پوشه dram confing
14406669468302018124104.jpg - آپلود عکس رایگان | سایت آپلود عکس (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
27-08-15, 13:51
dram frequency غیر از auto چه مواردی دارد ؟
mehdi021
27-08-15, 14:06
dram frequency غیر از auto چه مواردی دارد ؟
دارم ویندوز نصب میکنم تموم شد اطلاع میدم ولی تا اونجایی که یادمه تو dram tweaker یه حدول داشت که تا 1600توش بود
AMD>INTEL
27-08-15, 14:25
بله همون هست .
- - - Updated - - -
بله همون هست .
mehdi021
27-08-15, 14:40
بله همون هست .
- - - Updated - - -
بله همون هست .
Only the registered members can see the link تیک ابی روی 1600 قرار بدم
AMD>INTEL
27-08-15, 14:47
مهم فرکانس 1600 هست که بهش رسیدی .
mehdi021
27-08-15, 16:03
مهم فرکانس 1600 هست که بهش رسیدی .
من الان درایو کارت gigabyte r7 260x نصب کردم وقتی کلیک راست می کنم و گزینه ی AMD catalyst control center میزنم یه پیغام میاد که نوشته AMD Catalyst control senter cannot be started
There are currently no settigs that can be configured using amd catalist control center.
چه باید بکنم؟
AMD>INTEL
27-08-15, 16:08
چه نسخه ای رو میخواهید نصب کنید ویندوزتون چیه ؟
mehdi021
27-08-15, 16:12
وین 8.1 pro نسخشو باید از کجا بفهمم.همون دی وی دی راه انداز توی جعبه کارت
AMD>INTEL
27-08-15, 17:11
وین 8.1 pro نسخشو باید از کجا بفهمم.همون دی وی دی راه انداز توی جعبه کارت
ویندوز 32 یا 64 . دقیق بگو لینک جدید بهت بدم اون رو بگیری تا مشکلت حل بشه .
mehdi021
27-08-15, 17:14
Windows 8.1 pro 64 bit
AMD>INTEL
27-08-15, 17:18
نسخهی 15.7.1 - سری HD 5000 تا HD 8000 و R5 , R7 , R9 - ویندوز 8 و 8.1 - 64 بیتی (Only the registered members can see the link)
nima_hl
27-08-15, 17:42
من الان درایو کارت gigabyte r7 260x نصب کردم وقتی کلیک راست می کنم و گزینه ی AMD catalyst control center میزنم یه پیغام میاد که نوشته AMD Catalyst control senter cannot be started
There are currently no settigs that can be configured using amd catalist control center.
چه باید بکنم؟
کابل مانیتور را به خروجی مادربرد زدید یا گرافیک کارت ؟
mehdi021
27-08-15, 17:46
به dvi گرافیک زدم
nima_hl
27-08-15, 17:48
به dvi گرافیک زدم
پس همانطور که امید گرامی فرمودند ورژن آخر درایور را دانلود و نصب کنید :give_rose:
mehdi021
28-08-15, 08:28
نسخهی 15.7.1 - سری HD 5000 تا HD 8000 و R5 , R7 , R9 - ویندوز 8 و 8.1 - 64 بیتی (Only the registered members can see the link)
سلا دوست عزیز من درایو قبلی از safe mode پاک کردم نصب شد ولی یه هشتار داد ولی تو برنامه gpu-z کارتو شناخت در صورتی که با درایو قبلی کارت نشناخته بود به نظر شما پاک کنم دوباره درایو نصب کنم
AMD>INTEL
28-08-15, 08:49
سلا دوست عزیز من درایو قبلی از safe mode پاک کردم نصب شد ولی یه هشتار داد ولی تو برنامه gpu-z کارتو شناخت در صورتی که با درایو قبلی کارت نشناخته بود به نظر شما پاک کنم دوباره درایو نصب کنم
درایوری که لینک دادم نصب کنید . قبلش با نرم افزار ddu درایور رو حذف کنید .
mehdi021
28-08-15, 08:51
با ddu پاک کردم ودوباره نصب کردم همون صفحه دوباره اومد و همون هشتار بعد view log زدم
فک کنم مشکل از خط اخر که نوشته fail باشه
AMD>INTEL
28-08-15, 09:45
با ddu پاک کردم ودوباره نصب کردم همون صفحه دوباره اومد و همون هشتار بعد view log زدم
فک کنم مشکل از خط اخر که نوشته fail باشه
الان کارت رو شناخته ؟ اگرشناخته مشکلی نیست . الان چک کردم اسکرین شات شما رودرست نصب شده .
mehdi021
28-08-15, 10:05
الان کارت رو شناخته ؟ اگرشناخته مشکلی نیست . الان چک کردم اسکرین شات شما رودرست نصب شده .
are to gpu-z shenakht(sorry finglish minevisam hanoz kebord farsi nasb nakardam(
RAVYY
28-08-15, 10:56
دوست عزیز این خطا مشکلی نیست ومربوط به نصب اتوماتیک نرم افزار گیمینگ amd هست تو نسخه های جدید کاتالیست amd به صورت اوماتیک کارتهایی که به صورت حرفه ای مخصوص بازی نیستند این نرم افزار گیمینگ همراه با کاتالیست نصب نمی شود واین پیغام نمایش داده میشود و مشکل خواستی نیست چون gpu کارت شناسایی شده.