PDA

مشاهده نسخه کامل : معنای نامهای مادربردهای ASUS چیست؟

iSaad
21-08-15, 13:40
سلام دوستان
من زیاد سواد سخت افزاری ندارم و میخوام بدونم معنای نامگذاری مادربردهای جدید ایسوس مخصوص پردازنده اینتل که یا از نوع X99 هستند یا با Z170 نامگذاری شده اند چیه. میشه بگید فرق این دوتا مدل چیه؟

AMD>INTEL
21-08-15, 13:43
اولین مورد که تو نامگذاری استفاده میشه چیپست مادربرد هست . بعد یکسری پسوندهایی با توجه به مشخصات و امکانات اضافه میشه . که فقط با مقایسه مدلها میشه تا حدی به معنای نام گذاری پسوند پی برد .

iSaad
21-08-15, 13:59
خب، من میخوام یک مادربرد با قابلیت اورکلاک اتوماتیک که مخصوص پردازنده جدید اینتل Skylake i7 K باشه و کارت گرافیک NVIDIA 980Ti باشه. لطفآ یکم بیشتر توضیح بدید. با تشکر.

AMD>INTEL
21-08-15, 14:02
خب، من میخوام یک مادربرد با قابلیت اورکلاک اتوماتیک که مخصوص پردازنده جدید اینتل Skylake i7 K باشه و کارت گرافیک NVIDIA 980Ti باشه. لطفآ یکم بیشتر توضیح بدید. با تشکر.

از برند اسوس یا از برندهای دیگه هم میشه پیشنهاد داد .

AMD>INTEL
21-08-15, 14:06
تخصصی ترین مادربرد برای اورکلاک رو شرکت گیگابایت تولید میکنه : GIGABYTE Z170-SOC Force
GIGABYTE Z170-SOC Force Motherboard Pictured | techPowerUp (Only the registered members can see the link)
درباره 980ti این کارت گیگابایت به نظرم مورد مناسبیه
معرفی و بررسی های کارت گرافیک گیگابایت GTX 980 Ti G1 GAMING (Only the registered members can see the link D%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%81%DB%8C%DA%A9-%DA%AF%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%AA-gtx-980-ti-g1-gaming-53658/)

iSaad
21-08-15, 14:06
یا ایسوس یا شاید ازراک. با اینکه ازراک واسه اورکلاک خفن تره اما من امکانات و پشتیبانی ایسوس رو ترجیح میدم.

AMD>INTEL
21-08-15, 14:08
یا ایسوس یا شاید ازراک. با اینکه ازراک واسه اورکلاک خفن تره اما من امکانات و پشتیبانی ایسوس رو ترجیح میدم.

پست قبلی من رو ببینید . اگر باز نظرتون روی اسوس بود بگید معرفی کنم .

iSaad
21-08-15, 14:16
بله، من دوست دارم اسوس بگیرم.

AMD>INTEL
21-08-15, 14:33

Z170-DELUXE
از اسوس مادربرد خوبیه . گرافیک هم Asus Strix GTX 980 Ti OC Gaming DCIII 6GB

M3RS4D 50062
21-08-15, 14:40

ببنید . روی تجربه شخصی و البته تجربه دوستان اورکلاکی که هم تو انجمن اینجا هستن و هم بقیه همکارا و دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که, از برند گیگابایت بگیرد .... ولی من از همه برند های حاضر توی بازار ایران براتون برد جهت کاربری اورکلاک معرفی میکنم بهتون که ,دیگه خودتون اینجا باید تصمیم بگیرید ....

از برند گیگابایت که پرچم دارشون همونیه که اقا امید معرفی کرد
GIGABYTE Z170-SOC Force Motherboard Pictured | techPowerUp (Only the registered members can see the link)

از برند ASUS که مادربردی صرفا جهت اورکلاک نداره ... یعنی بردی با عنوان اورکلاک .ولی بردی که از سوکت 1151 باشه + قابلیت اورکلاک میشه روی این برد کاملا حساب کرد.
Motherboards | MAXIMUS VIII HERO | ASUS USA (Only the registered members can see the link)

از برند مورد علاقه بنده ,MSI .... برد Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION
MSI USA - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more (Only the registered members can see the link)

از برند AsRock هم که توی اورکلاک صاحب مقام هست ....
ASRock > Z170 OC Formula (Only the registered members can see the link)

البته هنوز خیلی هاش هنو توی بازار نیومدن که تا پاییز یا نهایتا زمستون وارد بازار ایران میشن .
(روی برد Xpower شک دارم که وارد ایران بشه )

bsireza
21-08-15, 15:51
از اونجایی که انتخابتون ایسوس هست با پاسخ دادن به سوالات لینک زیر مادربرد مورد نظرتون رو انتخاب کنید

ASUS Motherboards - Intel Z170 100-Series 6th Gen Core (Only the registered members can see the link)

برای مثال

Only the registered members can see the linkمعنای-نامهای-مادربردهای-asus-چیست؟-asus-jpg

iSaad
21-08-15, 17:44
ببنید . روی تجربه شخصی و البته تجربه دوستان اورکلاکی که هم تو انجمن اینجا هستن و هم بقیه همکارا و دوستان بهتون پیشنهاد میکنم که, از برند گیگابایت بگیرد .... ولی من از همه برند های حاضر توی بازار ایران براتون برد جهت کاربری اورکلاک معرفی میکنم بهتون که ,دیگه خودتون اینجا باید تصمیم بگیرید ....

از برند گیگابایت که پرچم دارشون همونیه که اقا امید معرفی کرد

از برند ASUS که مادربردی صرفا جهت اورکلاک نداره ... یعنی بردی با عنوان اورکلاک .ولی بردی که از سوکت 1151 باشه + قابلیت اورکلاک میشه روی این برد کاملا حساب کرد.
Motherboards | MAXIMUS VIII HERO | ASUS USA (Only the registered members can see the link)

از برند مورد علاقه بنده ,MSI .... برد Z170A XPOWER GAMING TITANIUM EDITION
MSI USA - Computer, Laptop, Notebook, Desktop, Mainboard, Graphics and more (Only the registered members can see the link)

از برند AsRock هم که توی اورکلاک صاحب مقام هست ....
ASRock > Z170 OC Formula (Only the registered members can see the link)

البته هنوز خیلی هاش هنو توی بازار نیومدن که تا پاییز یا نهایتا زمستون وارد بازار ایران میشن .
(روی برد Xpower شک دارم که وارد ایران بشه )

مادربردی که قبل از این معرفی کرده بودید یعنی ASUS Z170 Deluxe برا من کافیه. گمون نکنم که بخوام رو سیستمم بازی(های) سنگین اجرا کنم. ویژوال استودیو و برنامه های شرکت ادوبی و برنامه های تبدیل و ویرایش ویدئو کار میکنم.

iSaad
21-08-15, 18:00
انشالله وقتی این مادربرد و کارت گرافیک و پردازنده وارد ایران شد، بقیه قطعات رو هم از نوع خوبش برام لیست کنید، تا انشالله از خودتون خرید کنم. فقط نمیخوام بیشتر از 10 ملیون تومان بشه. مانیتور و بقیه اجزا رو تعویض نمیکنم.

AMD>INTEL
21-08-15, 18:39
انشالله وقتی این مادربرد و کارت گرافیک و پردازنده وارد ایران شد، بقیه قطعات رو هم از نوع خوبش برام لیست کنید، تا انشالله از خودتون خرید کنم. فقط نمیخوام بیشتر از 10 ملیون تومان بشه. مانیتور و بقیه اجزا رو تعویض نمیکنم.

از نظر مشاوره در خدمت شما هستیم . مجموعه شهر سخت افزار فروش قطعات یا سیستم ندارد . شما میتونید قطعات رو از آریا کامپیوتر تهیه کنید .
با تشکر

M3RS4D 50062
21-08-15, 19:53

عزیز نه نه نه ....
دارین اشتباه میکنید .....

با 10 میلیون میتونید X99 بخرید که به مراتب از Z170 بهتره ..... هزینه الکی نکنید .... وقتی شما میتونی 10 تومن هزینه کنی ,مهندسی شده سیستم جمع کن نه این که بری تو بازار جدید ترین رو بخری .... همیشه قدرتمندترین رو بخرین ....

bsireza
21-08-15, 20:33
اگر میخواین اینقدر خرج کنید این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم

ASUS ROG Rampage V Extreme/U3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard

Only the registered members can see the link

M3RS4D 50062
21-08-15, 20:44
اگر میخواین اینقدر خرج کنید این مدل رو بهتون پیشنهاد میکنم

ASUS ROG Rampage V Extreme/U3.1 LGA2011-3 X99 Mainboard

یه چیزی رو بگم .... هم برد اورکلاینک و هم برد گیمینگ ,هردوشون قابلیت اورکلاک و هم قابلیت گیمینگ دارن .... این اسم ها بیشتر جنبه تبلیغاتی داره فقط ....
مهم کیفیت ساخت و ماسفت و مدار رگولاتور هست که توی هر دو برد اورکلاک و گیمینگ ها از با کیفیت ترین ها استفاده میشه ....

استارتر محترم که از برد های گیمینگ استقبالی نکردن .... به نظرم اگه قرار به خرید برد باشه .... به نظرم بهتره که بجای خرید این برد گرون قیمت 1.8 میلیونی یه برد 1.2 میلیونی خرید و مابقیش رو روی پردازنده / رم / گرافیک / ssd بزاره ....

ASUS X99-PRO/USB 3.1
Motherboards | X99-PRO/USB 3.1 | ASUS USA (Only the registered members can see the link)

iSaad
22-08-15, 07:48
عزیز نه نه نه ....
دارین اشتباه میکنید .....

با 10 میلیون میتونید X99 بخرید که به مراتب از Z170 بهتره ..... هزینه الکی نکنید .... وقتی شما میتونی 10 تومن هزینه کنی ,مهندسی شده سیستم جمع کن نه این که بری تو بازار جدید ترین رو بخری .... همیشه قدرتمندترین رو بخرین ....

x99 از z170 سریعتره؟

تو صفحه مشخصات مادربرد X99 نوشته :
Supports Intel® 22 nm CPU

در صورتی که CPU که من میخوام 14 نانومتر هست.

-----------------------------------

پارسال گفتید که میتونید از ما خرید کنید. باشه، آریا کامپیوتر وبسایتی چیزی نداره؟ اصفهانه یا تهران؟

iSaad
22-08-15, 12:28
لطفآ تفاوتهای اصلی مادربردهای ASUS Z170 Deluxe و ASUS X99-PRO بگید. با تشکر

به نظر میاد مدل Z170 جدیدتر و بهتر باشه. درسته؟

AMD>INTEL
22-08-15, 12:33
لطفآ تفاوتهای اصلی مادربردهای ASUS Z170 Deluxe و ASUS X99-PRO بگید. با تشکر

شما اگر استفادتون گیمینگ هست همون از سری skylake تهیه کنید . x99 خوب هست ولی برای گیمینگ تفاوتی زیادی نمیکند .

iSaad
22-08-15, 13:26
ASUS X99-PRO از پردازنده جدید اینتل سری 6 یا همون Skylake پشتیبانی میکنه؟

AMD>INTEL
22-08-15, 13:33
ASUS X99-PRO از پردازنده جدید اینتل سری 6 یا همون Skylake پشتیبانی میکنه؟
Intel® X99 Chipset (Only the registered members can see the link)
خیر از نسل قبل و از haswell-e پشتیبانی میکند . سوکت 2011-3

M3RS4D 50062
22-08-15, 19:34
x99 از z170 سریعتره؟

تو صفحه مشخصات مادربرد X99 نوشته :
Supports Intel® 22 nm CPU

در صورتی که CPU که من میخوام 14 نانومتر هست.

-----------------------------------

پارسال گفتید که میتونید از ما خرید کنید. باشه، آریا کامپیوتر وبسایتی چیزی نداره؟ اصفهانه یا تهران؟

توی کاربری و استفاده ممکنه تفاوت هایی باشه .... در کل مقایستون اشتباه ,چرا ؟ چون ...
X99 بعد سری Z97 معرفی شده ....
الانم که Z170 اومده .... باید منتظر نسل جدید X باشیم .... (با اسم احتمالیه X190)
(ولی در نهایت میشه گفت X99 یه سرو گردن از Z170 بالاتر قرار میگیره )
خوب الان با توجه به کاربریه شما که ورک استیشن محصوب میشه ... X99 توصیه میشه (حالا اگه خودتون میخواین Z170 تهیه کنید ... هیچی ...)

اریا کامپیوتر : آقای جمشیدی, وبلاگشون هست ... میتونید مراجعه کنید ... Hessam II (Only the registered members can see the link)

(Only the registered members can see the link) (Only the registered members can see the link)مارکتینگ آریا کامپیوتر | ™Aria Computer (Only the registered members can see the link)

iSaad
27-08-15, 09:04
میشه دلایل ارجحیت X99 Pro بر Z170-Deluxe رو بگید؟
من با مادربرد ASUS Z170-Deluxe میتونم از پردازنده جدیدتر اینتل استفاده کنم. اونوقت چطور میشه که X99 Pro بهتر باشه؟

M3RS4D 50062
27-08-15, 11:23
میشه دلایل ارجحیت X99 Pro بر Z170-Deluxe رو بگید؟
من با مادربرد ASUS Z170-Deluxe میتونم از پردازنده جدیدتر اینتل استفاده کنم. اونوقت چطور میشه که X99 Pro بهتر باشه؟

این پست بنده رو دوباره بخونید ....
Only the registered members can see the link 8%A7%DB%8C-asus-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA%D8%9F-54615-post330687/#post330687

X99 و Z170 این 2تا چیپ با هم تفاوت داره ....
شما داری یه چیپ قوی از نسل قبل رو با یه چیپ نسبتا قوی با نسل جدید رو مقایسه میکنید ... قاعدتا این مقایسه خیلی سخت خواهد بود.

AMD>INTEL
27-08-15, 13:05
تو محاسبات و برنامه های مهندسی کمی قدرت پردازنده مبتنی برای x99 میچربه . ولی شخصا نظرم روی مادربردهای سری z170 هست .