fast boot چه زمانی که غیر فعاله و چه وقتی فعاله و همچنین گزینه ultra fast boot هیچ تفاوتی در بوت شدن ایجاد نمی کنن! یعنی مثل حالت غیر فعال, منوی گیگا ظاهر می شه و بوت به حالت معمولی و طولانی انجام می شه. ضمن اینکه وقتی ویندوز رو UEFI نصب می کنم و سیستم برای مدتی خاموشه(سویچ پاور در وضعیت 0 قرار داره ) بعد از اینکه حدود 1 ساعت یا بیشتر خاموش باشه و بعد سیستم رو روشنش کنم, دیباگر وقتی که ویندوز بالا میاد ارور 04 نشون می ده. اما اگه مدت خاموش شدن کمتر باشه یا ریستارت کنم این ارور از بین می ره و A0 رو نشون می ده.
این مدل مادربرد:
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - G1.Sniper 5 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
بایوس هم آخرین ورژن سایت گیگا هستش. حدود 1 سال هم از گارانتی آواژنگ باقی مونده.
فکر نمی کنم کاری از دست من بربیاد. سوالم اینه گارانتی آواژنگ قبول می کنه این مشکلو برطرف کنه یا اینکه چون مادربرد کار می کنه می گن هیچ مشکلی نداره و فقط طی مسافتی تا ونک و نصف روز از کار زدن عایدمون می شه؟!
ممنون می شم دوستان مطلع راهنمایی کنن
AMD>INTEL
15-08-15, 16:50
سلام بایوس فعلی شما F10 هست یا نه ؟
mm65
15-08-15, 16:53
سلام. بله F10
AMD>INTEL
15-08-15, 16:57
سلام. بله F10
شما این کار رو انجام بدید . اگر جواب نگرفتید با ارائه توضیحات کتبی به گارانتی ببرید .
باطری مادربرد و جامپر clear cmos رو برعکس کنید حدود نیم ساعت . برق هم به پاور وصل نباشه .تست کنید نتیجه رو اعلام کنید .
mm65
15-08-15, 17:38
متوجه این قسمت نشدم یعنی چی؟
باطری مادربرد و جامپر clear cmos رو برعکس کنید حدود نیم ساعت
من باتری رو درآوردم. همه اتصالات به بورد رو جدا کردم. جامپر رو در وضعیت 2-3 و بعد از چند ثانیه 1-2 گذاشتم و دکمه کلیر سی موس رو چند ثانیه نگه داشتم و بعد باتری و سایر کابل ها رو وصل کردم. دکمه پاور رو زدم و بعد از 1 دقیقه سیستم رو دوباره راه اندازی کردم. اما تغییری حاصل نشد
AMD>INTEL
15-08-15, 17:40
متوجه این قسمت نشدم یعنی چی؟
باطری مادربرد و جامپر clear cmos رو برعکس کنید حدود نیم ساعت
من باتری رو درآوردم. همه اتصالات به بورد رو جدا کردم. جامپر رو در وضعیت 2-3 و بعد از چند ثانیه 1-2 گذاشتم و دکمه کلیر سی موس رو چند ثانیه نگه داشتم و بعد باتری و سایر کابل ها رو وصل کردم. دکمه پاور رو زدم و بعد از 1 دقیقه سیستم رو دوباره راه اندازی کردم. اما تغییری حاصل نشد
باطری رو بر عکس جا بزنید .
جامپر را روی حالت clear cmos بگذارید .
برق پاور وصل نباشه .
حدود نیم ساعت باید همین حالت باشه . بعد تست کنید .
AMD>INTEL
15-08-15, 17:46
آخرین نسخه app گیگابایت هم دانلود کنید و نتیجه رو اعلام کنید
Only the registered members can see the link
mm65
15-08-15, 18:18
جواب نمیده اون برنامه هم وقتی ویندوز8.1 داشتم تست کردم تغییری ایجاد نشد.
گفتید با ارائه توضیحات کتبی ببرم گارانتی. فرم خاصی داره که باید پر کنم؟ چطوریه؟
AMD>INTEL
15-08-15, 18:22
جواب نمیده اون برنامه هم وقتی ویندوز8.1 داشتم تست کردم تغییری ایجاد نشد.
گفتید با ارائه توضیحات کتبی ببرم گارانتی. فرم خاصی داره که باید پر کنم؟ چطوریه؟
همین مواردی که نوشتید در تاپیک به صورت کتبی به همراه برد تحویل بدید .
mm65
15-08-15, 18:38
همین مواردی که نوشتید در تاپیک به صورت کتبی به همراه برد تحویل بدید .
:1. (23):
منظورم این بود که خودشون فرم می دن داخل اون بنویسم یا خودم روی یه کاغذ بنویسم و تحولیشون بدم؟
اطلاع دارید ساعات کاری گارانتی در روزهای هفته بجز پنجشنبه به چه صورته؟ نیازی به تماس و هماهنگی از قبل هست یا خیر؟
AMD>INTEL
15-08-15, 18:44
:1. (23):
منظورم این بود که خودشون فرم می دن داخل اون بنویسم یا خودم روی یه کاغذ بنویسم و تحولیشون بدم؟
اطلاع دارید ساعات کاری گارانتی در روزهای هفته بجز پنجشنبه به چه صورته؟ نیازی به تماس و هماهنگی از قبل هست یا خیر؟
تو یک کاغذ بنویسید و با چسب نواری روی برد بچسبونید .
ساعت کاری هم بهتره تماس بگیرید دقیقا سوال کنید .
89312403
mm65
29-08-15, 16:58
سلام
امروز بعد از نزدیک به دو هفته از تحویل بورد به گارانتی میگذره بعد از چند بار تماس و هر بار 4-5 دقیقه معطلی گفتن بوردت تعویض میشه. ابتدا این گزینه رو جهت تعویض با بورد خودم به من پیشنهاد دادن:
مادربرد جایگزین : G1.Assassin کارکرده و 88 تومن هم پرداخت کنم . که گفتم این سوکت x58 هستش و سوکت بورد من z87 گفتن بررسی می کنیم . دو ساعت بعد زنگ زدن گفتن Z87X-OC Force کارکرده با مبلغی هم باید بهشون پرداخت کنم.
من نمی دونم این چه گارانتی هستش که بورد کارکرده تولید 5 سال پیش رو داره و میخواست اول اون رو جایگزین به من بده!! الان هم که پیشنهاد اول و آخرشون Z87X-OC Force دست دو هستش که معلوم نیست تعمیر شده دست کی بوده چیکارش کرده. حق انتخاب که ندارم آش کشکه خاله اس. حاضر نیستن مبلغی برابر با ارزش بورد خودم بهم بدن. فقط همین بورد رو بهم میدن اونم کارکرده به این بهانه که بورد من آکبند نبوده! تا بحال کسی بورد آکبند رو برده گارانتی!؟
ظاهراً من چاره ای ندارم با این وضعیت اما امروز بهم ثابت شد که ضعیف ترین گارانتی همین آواژنگه. فقط تبلیغات و قیمت بالا موقع خرید. دو هفته علافی و آخرشم این. بورد من فقط فست بوتش کار نمی کرد اگر می دونستم اینطوری داستان می شه قید فست بوت رو می زدم.
با تشکر اگر این کامنت رو پاک نکنید!:11():
M3RS4D 50062
29-08-15, 17:11
سلام
امروز بعد از نزدیک به دو هفته از تحویل بورد به گارانتی میگذره بعد از چند بار تماس و هر بار 4-5 دقیقه معطلی گفتن بوردت تعویض میشه. ابتدا این گزینه رو جهت تعویض با بورد خودم به من پیشنهاد دادن:
مادربرد جایگزین : G1.Assassin کارکرده و 88 تومن هم پرداخت کنم . که گفتم این سوکت x58 هستش و سوکت بورد من z87 گفتن بررسی می کنیم . دو ساعت بعد زنگ زدن گفتن Z87X-OC Force کارکرده با مبلغی هم باید بهشون پرداخت کنم.
من نمی دونم این چه گارانتی هستش که بورد کارکرده تولید 5 سال پیش رو داره و میخواست اول اون رو جایگزین به من بده!! الان هم که پیشنهاد اول و آخرشون Z87X-OC Force دست دو هستش که معلوم نیست تعمیر شده دست کی بوده چیکارش کرده. حق انتخاب که ندارم آش کشکه خاله اس. حاضر نیستن مبلغی برابر با ارزش بورد خودم بهم بدن. فقط همین بورد رو بهم میدن اونم کارکرده به این بهانه که بورد من آکبند نبوده! تا بحال کسی بورد آکبند رو برده گارانتی!؟
ظاهراً من چاره ای ندارم با این وضعیت اما امروز بهم ثابت شد که ضعیف ترین گارانتی همین آواژنگه. فقط تبلیغات و قیمت بالا موقع خرید. دو هفته علافی و آخرشم این. بورد من فقط فست بوتش کار نمی کرد اگر می دونستم اینطوری داستان می شه قید فست بوت رو می زدم.
با تشکر اگر این کامنت رو پاک نکنید!:11():
آواژنگ و برد دست دوم؟!؟!؟1:1. (27):
منم گارانتی اواژنگ رفتم .... (البته برای فلش بوده ... و درسته که قابل قیاس با برد شما نیست )
ولی این کارشون غیر منطقیه ....
حالا پشتیبان گیگابایت e-support میان .... با اونم در میون بزارین ....
ولی برد دست دوم که بخواد گارانتی بده غیر منطقیه .... میشه بگین دقیقا کجا بردین؟
mm65
29-08-15, 17:20
آواژنگ و برد دست دوم؟!؟!؟1:1. (27):
منم گارانتی اواژنگ رفتم .... (البته برای فلش بوده ... و درسته که قابل قیاس با برد شما نیست )
ولی این کارشون غیر منطقیه ....
حالا پشتیبان گیگابایت e-support میان .... با اونم در میون بزارین ....
ولی برد دست دوم که بخواد گارانتی بده غیر منطقیه .... میشه بگین دقیقا کجا بردین؟
بله بله . همونم با منت و 35 تومن + 9 درصد ارزش افزوده میدن عزیزم اونم بعد از 4 الی 5 بار تماس و پیگیری!
دفتر مرکزی 25 ام گاندی- پلاک 24 - خودمم حضوری بردم نه با پیک...
من بیش از همه از رفتار اون خانم اپراتورشون اعصابم خورده خیلی بد برخورد می کنن. وگرنه این بورد رو 1.5 سال پیش من 1800 خریدم اصلا جلوی دفترشون آتیشش می زنم برام مهم نیست دیگه. اما اجازه نمی دم به شعورم توهین بشه
Avajang
29-08-15, 17:22
سلام دوست عزیز
شماره قبضی که دارید برای ما خصوصی کنید در انجمن رسیدگی میشه به مورد شما . مورد شما قابل حل میباشد. این که در تماس برای بار اول اشتباه شده چنین مواردی در پروسه کاری متاسفانه پیش میاد . درباره موردی که به شما اعلام شده قطعه شما آکبند نیست . به دلیل این هست که مدتی از زمان گارانتی برد شما گذشته هست . در مجموع تلاش مجموعه خدمات آواژنگ رضایت کاربران و مراجعه کنندگان میباشد . لطفامشخصات را برای ما خصوصی کنید تا در اسرع وقت پیگیری های لازم رو انجام بدیم .
باتشکر Only the registered members can see the link
mm65
29-08-15, 17:27
سلام دوست عزیز
شماره قبضی که دارید برای ما خصوصی کنید در انجمن رسیدگی میشه به مورد شما . مورد شما قابل حل میباشد. این که در تماس برای بار اول اشتباه شده چنین مواردی در پروسه کاری متاسفانه پیش میاد . درباره موردی که به شما اعلام شده قطعه شما آکبند نیست . به دلیل این هست که مدتی از زمان گارانتی برد شما گذشته هست . در مجموع تلاش مجموعه خدمات آواژنگ رضایت کاربران و مراجعه کنندگان میباشد . لطفامشخصات را برای ما خصوصی کنید تا در اسرع وقت پیگیری های لازم رو انجام بدیم .
باتشکر Only the registered members can see the link
سلام. پیغام خصوصی شد .
شما فرض کنید 1 ماه از گارانتی بورد من مونده یا اصلاً 1 روز. باید با بورد دست 2 تعویض شه؟ اونم با این نحوه برخورد؟
Avajang
29-08-15, 17:37
سلام. پیغام خصوصی شد .
شما فرض کنید 1 ماه از گارانتی بورد من مونده یا اصلاً 1 روز. باید با بورد دست 2 تعویض شه؟ اونم با این نحوه برخورد؟
اگر بردتون برد جدیدی بود و در بافر انبار خدمات بود . برد خودتون جایگزین میشد . همانطور که در جریان هستید در سال اول گارانتی برد تعویض میشه با برد آکبند و در سالهای بعد ابتدا سعی میشه برد خودتون راه اندازی و سرویش شود و در صورت موجودبودن در بافر با برد سالم تعویض میگردد . با این حال تمام تلاشمون را برای رضایت شما انجام میدهیم .
با تشکر :11():
mm65
29-08-15, 18:07
اگر بردتون برد جدیدی بود و در بافر انبار خدمات بود . برد خودتون جایگزین میشد . همانطور که در جریان هستید در سال اول گارانتی برد تعویض میشه با برد آکبند و در سالهای بعد ابتدا سعی میشه برد خودتون راه اندازی و سرویش شود و در صورت موجودبودن در بافر با برد سالم تعویض میگردد . با این حال تمام تلاشمون را برای رضایت شما انجام میدهیم .
دوست خوبم هر سال با سیاست های جدید اینتل سوکت جدید وارد بازار میشه.پس اصطلاح بورد جدید فقط تا یک سال قابل اتلاقه. اگه اینطوری که شما میگی حساب کنیم خوب شما هم بجای 3 سال مدت زمان گارانتی شرکت رو به 1 سال تقلیل بدید هم از عهده تعهدات خودتون بربیایید و هم تکلیف مشتری رو معلوم کنید. و از طرفی بهای تمام شده قطعه برای خریدار مناسب تر می شه. در اون صورت ما هم تکلیف خودمون رو می دونیم که با چه چیزی طرف هستیم.
در هر صورت انتظارات از آواژنگ بالاست. امیدواریم در حدی که شنیده ایم, در عمل هم ببینیم. تا امروز که دیده های ما با شنیده های ما اختلاف زیادی داشتن. اما مطمئنم با تلاش و پیگری شما این اختلاف به حداقل می رسه یا اینکه تطابق حاصل می شه.
با تشکر
Avajang
30-08-15, 10:20
دوست عزیز،
مورد شما پیگیری شد از دیروز و طبق صحبتی که با شما تلفنی انجام شد یک مادربرد Z87X-SOC "نو" توافق شده به شما تحویل داده میشه. :11():
مورد بسیار مهم برای آینده این هست که تمامی موارد این شکلی و کلاً مواردی که نیاز به پشتیبانی الکترونیکی روی برند گیگابایت و کولرمستر دارید، حتماً قبل از مطرح کردن در هر انجمن و یا جای دیگه ای در اینجا و در انجمن رسمی گیگابایت مطرح کنید. چراکه در این شرایط اشخاص سودجو متاسفانه وارد بحث ها میشند و از ارائه پاسخگویی سریع به شما جلوگیری می کنند.
مطمئن باشید که تیم پشتیبانی گیگابایت، در سریعترین زمان بهترین پاسخ را به شما خواهند داد اما در صورت ورود افراد سودجو به بحث ها، ما هم دستمون بسته میشه.
با تشکر از صبر و شکیبایی شما و پوزش بابت ناراحتی که ایجاد شد.
در نهایت تجربه خودتون از پشتیبانی گیگابایت را در اینجا مطرح کنید:
شاد باشید :1. (29):
mm65
30-08-15, 12:14
دوست عزیز،
مورد شما پیگیری شد از دیروز و طبق صحبتی که با شما تلفنی انجام شد یک مادربرد Z87X-SOC "نو" توافق شده به شما تحویل داده میشه. :11():
مورد بسیار مهم برای آینده این هست که تمامی موارد این شکلی و کلاً مواردی که نیاز به پشتیبانی الکترونیکی روی برند گیگابایت و کولرمستر دارید، حتماً قبل از مطرح کردن در هر انجمن و یا جای دیگه ای در اینجا و در انجمن رسمی گیگابایت مطرح کنید. چراکه در این شرایط اشخاص سودجو متاسفانه وارد بحث ها میشند و از ارائه پاسخگویی سریع به شما جلوگیری می کنند.
مطمئن باشید که تیم پشتیبانی گیگابایت، در سریعترین زمان بهترین پاسخ را به شما خواهند داد اما در صورت ورود افراد سودجو به بحث ها، ما هم دستمون بسته میشه.
با تشکر از صبر و شکیبایی شما و پوزش بابت ناراحتی که ایجاد شد.
در نهایت تجربه خودتون از پشتیبانی گیگابایت را در اینجا مطرح کنید:
شاد باشید :1. (29):
دوست خوبم من در لیون هم به شما عرض کردم بورد من از سری g1 گیمینگ بوده و الان هم بورد از سری خودم میخوام نه سری oc
سری oc برای اکستریم اورکلاک هست و کارایی مورد نظر بنده رو با توجه به نوع مصارف من نداره. لطفاً بورد از سری g1 بدید
ضمناً بعد از تماسی که دیروز اپراتور شما برای بورد کارکرده با من داشتند دیگه هیچ تماسی از شرکت آواژنگ با من برقرار نشده که توافقی صورت بگیره! لطف کنید صورت مسئله رو پاک نکنید!
alireza.kish
30-08-15, 14:29
من هم X99 دارم و همچنین دوتا دکمه اورکلاک و فست بوت و تست کردم عملیاتی نیست به اون حدی که شما تغییراتی رو حس کنید بنظرم بیشتر تبلیغاتی هستش
SOHR@B
30-08-15, 15:13
آقا اگه بورد خودتون فقط فست بوتش مشگل داشت به نظر من برید برد خودتون رو پس بگیرید
فست بودت چیزی نیست که شما بخواین برد خودتون که میدونید چه کار باهاش کردین و خوب نگهداری شده رو با یه برد تعمیری -رفرش-یا هر برد دیگه ای تعوض کنین البته اگه برد شما رو به بیچاره دیگه نداده باشن و بتونین بردتون رو پس بگیری
اینم بدون اینجا ایرانه
ما هر کاری میکنیم که از تعهدمون شونه خالی کنیم
mm65
30-08-15, 15:58
آقا اگه بورد خودتون فقط فست بوتش مشگل داشت به نظر من برید برد خودتون رو پس بگیرید
فست بودت چیزی نیست که شما بخواین برد خودتون که میدونید چه کار باهاش کردین و خوب نگهداری شده رو با یه برد تعمیری -رفرش-یا هر برد دیگه ای تعوض کنین البته اگه برد شما رو به بیچاره دیگه نداده باشن و بتونین بردتون رو پس بگیری
اینم بدون اینجا ایرانه
ما هر کاری میکنیم که از تعهدمون شونه خالی کنیم
اروری که می داد مربوط به ایراد پل جنوبی بود. همون فست بوت هم وقتی قابل استفاده نباشه یعنی بورد مشکل داره.
البته اون بورد g1 خودم به لطف تراشه plx امکان sli به صورت 16/16 رو فراهم میکرد. از لحاظ صدای آنبورد هم کاملاً منطبق با استاندارد های روز آنبوردهای گیمینگ بود.هیچکدوم از اینا رو این بورد oc نداره!
اما متاسفانه دوستان در آواژنگ بعد از این همه پیگیری اصرار دارن که به زور Z87X-SOC جایگزینش کنن که برای اورکلاک با نیتروژن طراحی شده و امکاناتش برای کاربری مثل من با یه بورد 300 تومنی فرقی نداره.
البته من فعلاً اظهار نظر نمی کنم تا ببینم آخرو عاقبت این ماجرا به کجا ختم می شه
Avajang
30-08-15, 17:46
دوست خوبم من در لیون هم به شما عرض کردم بورد من از سری g1 گیمینگ بوده و الان هم بورد از سری خودم میخوام نه سری oc
سری oc برای اکستریم اورکلاک هست و کارایی مورد نظر بنده رو با توجه به نوع مصارف من نداره. لطفاً بورد از سری g1 بدید
ضمناً بعد از تماسی که دیروز اپراتور شما برای بورد کارکرده با من داشتند دیگه هیچ تماسی از شرکت آواژنگ با من برقرار نشده که توافقی صورت بگیره! لطف کنید صورت مسئله رو پاک نکنید!
سلام دوست عزیز؛
دوست عزیز تنها جایی که شما میتونید ساپورت رسمی بگیرید اینجا هست و برای جلوگیری از ناهماهنگی همین جا دنبال کنید. البته توی تاپیک در لیون کامپیوتر هم تیم فنی به زودی ریپلی میکنند در این رابطه.
هیچ مسئله ای نیست. چون شما تمایل به برد G1 دارید و این حق شماست یک مادربرد G1 Sniper 5 با مادربرد شما تعویض میشه. :11():
در مواردی که کاربران دیگه ای مشکلی با مادربرد ها یا کارت گرافیک های گیگابایت با گارانتی آواژنگ دارند هم خیلی ساده تاپیک مجزا بزنید و منتظر تیم پشتیبانی باشید. تیمی با بیش از 5 نفر پرسنل تقریباً شبانه روزی اینجاست تا دقیقاً به شما عزیزان خدمات ارائه کنه. :give_rose:
Avajang
02-09-15, 20:41
دوست گرامی لطفا برای نتیجه اقداماتی که در راستای حل مشکل شده و به پایان رساندن تاپیک محبت کنید و اعلام نتیجه بفرمائید .
با تشکر:11():
در صورت رضایت از مجموعه پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر نظر خودتون را اعلام کنید .
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
mm65
04-09-15, 13:25
دوست گرامی لطفا برای نتیجه اقداماتی که در راستای حل مشکل شده و به پایان رساندن تاپیک محبت کنید و اعلام نتیجه بفرمائید .
با تشکر:11():
در صورت رضایت از مجموعه پشتیبانی آنلاین گیگابایت در تاپیک زیر نظر خودتون را اعلام کنید .
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)
نمی خواستم این تاپیکو دوباره بالا بیارم اما چون گفته بودید اعلام نتیجه کنم خدمتتون عرض می کنم.
بورد جایگزینی که از دفتر مرکزی آواژنگ تحویل گرفته بودم رو دیروز تست کردم. نه تنها این بورد آکبند نیست بلکه مثلاً کارت وای فای این بورد روی کیس احتمالاً oc station پیچ شده (جای کج شدن ناشی از پیچ شدگی کاملاً مشخصه اگه خواستید عکس می گیرم) احتمالاً برای شویی نمایشگاهی چیزی ازش استفاده کردن
صدای فن هیتسینک بورد جایگزین زیاده.حداقل باید چند روز کار کرده باشه. پیچ های فن هم شل بودن در حدی که مجبور شدم با چارسو سفتش کنم!!!
هر چی که هست , این بورد آکبند نیست:1. (34):
انقدر که بر سر تعویض این بورد علاف شدم و اعصابم خورد شد تا بحال با هیچ گارانتی چنین مشکلی نداشتم. البته من قدر دان زحمات شما هستم چون اگه پیگیری ها شما نبود همینم نمی دادن. اما گفتم شما هم در جریان باشی بورد آکبند نیست!
Avajang
04-09-15, 13:40
نمی خواستم این تاپیکو دوباره بالا بیارم اما چون گفته بودید اعلام نتیجه کنم خدمتتون عرض می کنم.
بورد جایگزینی که از دفتر مرکزی آواژنگ تحویل گرفته بودم رو دیروز تست کردم. نه تنها این بورد آکبند نیست بلکه مثلاً کارت وای فای این بورد روی کیس احتمالاً oc station پیچ شده (جای کج شدن ناشی از پیچ شدگی کاملاً مشخصه اگه خواستید عکس می گیرم) احتمالاً برای شویی نمایشگاهی چیزی ازش استفاده کردن
صدای فن هیتسینک بورد جایگزین زیاده.حداقل باید چند روز کار کرده باشه. پیچ های فن هم شل بودن در حدی که مجبور شدم با چارسو سفتش کنم!!!
انقدر که بر سر تعویض این بورد علاف شدم و اعصابم خورد شد تا بحال با هیچ گارانتی چنین مشکلی نداشتم. البته من قدر دان زحمات شما هستم چون اگه پیگیری ها شما نبود همینم نمی دادن. اما گفتم شما هم در جریان باشی بورد آکبند نیست!
دوست عزیز مادربرد رو حضوری تحویل نگرفتید ؟ در محل خدمات آواژنگ بررسی میکردید و اعلام میکردید .
mm65
04-09-15, 14:11
دوست عزیز مادربرد رو حضوری تحویل نگرفتید ؟ در محل خدمات آواژنگ بررسی میکردید و اعلام میکردید .
انتظار که ندارید تک تک متعلقات بورد رو اونجا باز کنم و بررسی کنم؟ یا قطعه ببرم اونجا بورد رو روشن کنم؟
گفتم که دیگه برام اهمیتی نداره. خیلی خیلی بیش از ارزش این بورد و هر بورد دیگری وقت و اعصابم درگیر این قضیه بچگانه شده آخرشم چیزی شد که نباید می شد. فقط خواستم بهتون اعلام کنم که ما فهمیدیم بورد آکبند نبوده آدم رو چیز دیگه ای فرض نکنید. امیدوارم این آخرین تجربه من از آواژنگ باشه. همونطور که از خرید پاور کولرمستر بخاطر این به اصطلاح گارانتی منصرف شدم.
موفق باشید
Avajang
16-09-15, 11:52
سلام دوست عزیز،
پوزش ما را پذیرا باشید بابت تاخیری که بوجود اومد. ما کل جریان دوباره پیگیری کردیم برای شما، از محل تهیه قطعه جایگزین شما تا ارسالش به دفتر خودمون و ... و نتیجه به این شکل هست:
مادربردی که به شما تحویل داده شده "نو" و استفاده نشده بوده اما آکبند نبوده. دقت کنید که طبق سیاست های گارانتی شرکت آواژنگ به جز گارانتی رویال که یکسال تعویض هست، بقیه موارد شش ماه تعویض هست و مابقی میتونه تعمیر باشه و شما مادربردتون بیش از 6 ماه خریداری شده بوده که مشکل پیدا کرده. اما با این اوصاف در نهایت مادربرد شما با یک مادربرد نو تعویض شده.
پس اولین موضوعی که باید دقت کنید این هست که شرکت آواژنگ طی این مدت در کنار شما بوده تا رضایت شما فراهم شده باشه. صدای فن هم که می فرمایید سفتش کردید یا کجی کارت وای فای این خیلی دلایل میتونه داشته باشه من جمله حمل، بسته بندی یا ویترین و خیالتون راحت باشه که مادربرد استفاده نشده و این موضوع را بازم چک کردیم به خاطر شما. :11():
موضوع خیلی مهم که قبلاً هم گفته شد اما شما توجهی نکردید، اینجا تنها جاییست که بایستی پیگیر موضوع باشید، اگر میخواهید موضوعی را واقعاً پیگیری کنید فقط از طریق انجمن گیگابایت در شهر سخت افزار پیگیری کنید در غیر این صورت شرمنده شما میشیم و کیفیت پاسخگویی طبیعیست که میاد پایین در تظر شما. ممنون میشیم رعایت فرمایید ... :1. (29):
در رابطه با کولر مستر هم جالب هست که بدونید تقریباً هیچ نارضایتی روی کولر مستر توی دیتابیس رضایت مشتریان ثبت نشده، پس خیلی ساده اگه شما ناراضی بودید از گارانتی میتونید در انجمن کولرمستر تاپیک بزنید و مطرح کنید تا ما را برای شما پیگیر بشیم.
دوست عزیز، ما و تیم خدمات و مارکتینگ و ... جدا از هم نیستیم و همه دست در دست هم داریم سعی میکنیم که بهترین کیفیت خدمات در ایران را ارائه کنیم. اما ممکن هست که مشکلاتی پیش بیاد اما حداقل تضمینی که آواژنگ نسبت به رقبا داره اینه که شما میتونید از طریق اینجا، بخش رضایت مشتریان و ... ، موضوع را پیگیری کنید. چیزی که همین طوری که میبینید در شرکت های نیست، حداقل فعلاً.
در نهایت باز هم تاکید میکنیم ما حتی پیک موتوری از انبار تا اینجا و ... را هم چک کردیم. مادربرد نو هست و استفاده نشده. پس با خیال راحت استفاده کنید ازش و بدونید ما پشتتون کماکان هستیم ... :give_rose:
mm65
16-09-15, 14:32
سلام دوست عزیز،
پوزش ما را پذیرا باشید بابت تاخیری که بوجود اومد. ما کل جریان دوباره پیگیری کردیم برای شما، از محل تهیه قطعه جایگزین شما تا ارسالش به دفتر خودمون و ... و نتیجه به این شکل هست:
مادربردی که به شما تحویل داده شده "نو" و استفاده نشده بوده اما آکبند نبوده. دقت کنید که طبق سیاست های گارانتی شرکت آواژنگ به جز گارانتی رویال که یکسال تعویض هست، بقیه موارد شش ماه تعویض هست و مابقی میتونه تعمیر باشه و شما مادربردتون بیش از 6 ماه خریداری شده بوده که مشکل پیدا کرده. اما با این اوصاف در نهایت مادربرد شما با یک مادربرد نو تعویض شده.
پس اولین موضوعی که باید دقت کنید این هست که شرکت آواژنگ طی این مدت در کنار شما بوده تا رضایت شما فراهم شده باشه. صدای فن هم که می فرمایید سفتش کردید یا کجی کارت وای فای این خیلی دلایل میتونه داشته باشه من جمله حمل، بسته بندی یا ویترین و خیالتون راحت باشه که مادربرد استفاده نشده و این موضوع را بازم چک کردیم به خاطر شما. :11():
موضوع خیلی مهم که قبلاً هم گفته شد اما شما توجهی نکردید، اینجا تنها جاییست که بایستی پیگیر موضوع باشید، اگر میخواهید موضوعی را واقعاً پیگیری کنید فقط از طریق انجمن گیگابایت در شهر سخت افزار پیگیری کنید در غیر این صورت شرمنده شما میشیم و کیفیت پاسخگویی طبیعیست که میاد پایین در تظر شما. ممنون میشیم رعایت فرمایید ... :1. (29):
در رابطه با کولر مستر هم جالب هست که بدونید تقریباً هیچ نارضایتی روی کولر مستر توی دیتابیس رضایت مشتریان ثبت نشده، پس خیلی ساده اگه شما ناراضی بودید از گارانتی میتونید در انجمن کولرمستر تاپیک بزنید و مطرح کنید تا ما را برای شما پیگیر بشیم.
دوست عزیز، ما و تیم خدمات و مارکتینگ و ... جدا از هم نیستیم و همه دست در دست هم داریم سعی میکنیم که بهترین کیفیت خدمات در ایران را ارائه کنیم. اما ممکن هست که مشکلاتی پیش بیاد اما حداقل تضمینی که آواژنگ نسبت به رقبا داره اینه که شما میتونید از طریق اینجا، بخش رضایت مشتریان و ... ، موضوع را پیگیری کنید. چیزی که همین طوری که میبینید در شرکت های نیست، حداقل فعلاً.
در نهایت باز هم تاکید میکنیم ما حتی پیک موتوری از انبار تا اینجا و ... را هم چک کردیم. مادربرد نو هست و استفاده نشده. پس با خیال راحت استفاده کنید ازش و بدونید ما پشتتون کماکان هستیم ... :give_rose:
درود.وقت به خیر
همین که خودتونم اعتراف کردید که آکبند نبوده برای من کافیه اثبات حقانیت در ادعای صورت گرفته رو با هیچ چیزی نمی شه عوض کرد. نیازی هم به عذرخواهی نیست.
بنده نگفتم کجی کارت وای فای . گفتم جای پیچ شدن روی کارت وای فای هستش. پشت ویترین که کارت وای فای رو پیچ نمی کنن دوست عزیز! همون حدس خودم محتمل تر هستش. این بورد احتمالاً در نمایشگاه یا شوی محصولات گیگا یا چیزی شبیه به این مورد استفاده قرار گرفته. مثلاً روی یک کیس اسکلت باز مثل oc station و ...
ضمناً سوء تفاهم نشه. من گفتم بخاطر نوع خدمات آواژنگ و تجربه ای که از این شرکت بدست اومد , از خرید محصولات کولرمستر هم که با این گارانتی هستش منصرف شدم.
در مورد خدماتتون هم عارضم که اگه مثل بعضی از شرکتای دیگه که متاسفانه تعدادشونم روز به روز کم تر می شه و به نوعی در حال انقراض هستن, بخش گارانتی از ابتدا درست به وظیفه خودش عمل کنه, نه نیازی به پیگیری از فروم های سخت افزار وبه اصطلاح ای ساپورت هستش و نه بنر زدن در فروم های مختلف . نمی خوام نامی از شرکت دیگه ای ببرم که به تبلیغ له اونها و تهدید علیه شما متهم بشم. همون روز که مدیرتون از آواژنگ با من تماس گرفت و مدعی بهترین گارانتی بود, هر چه لازم بود گفتم و بهشون توضیح دادم و نام هایی بردم که علی رغم کوچک تر بودن در نام و نشان و تبلیغات خیلی اندک , بزرگ تر از ظرفیت خودشون ظاهر شدن.
در پایان هم برای گروه آواژنگ آرزوی توفیق روز افزون چه در امور شرکت و چه در اموری که مربوط به عمل به تعهدات نسبت به مشتریانشون می شه آرزومندم.
جا داره تشکر و قدردانی کنم از مدیریت محترم شهرسخت افزار که علی رغم به اصطلاح خانه زاد بودن آواژنگ در این فروم , اجازه دادن از شرکت نام برده انتقاد کنم و بر خلاف فروم های دیگر قفلی بر دهان منتقد نزدن .