ورود

مشاهده نسخه کامل : [کارت گرافیک گیگابایت]مشکل در GIGABAYT gtx 970 gaming 1

sali.1000i
14-08-15, 01:27
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از چند سال یه سیستم خوب برای کارم ( تدوین و 3d) خریدم که از شخصی که اسمبل کرد اصلا راضی نبودم الان هم فکر میکنم مشکلاتی وجود داره که دونه دونه میگم .از دوستان خواهش میکنم جواب های جامع و کامل بدم بسیار ممنونم

GIGABAYT gtx 970 gaming 1 هستش من با نرم افزار sisoftware Sandra که تست گرفتم ازش .توی قسمت gpu خیلی ارور داد که به شدت نگران و ناراحتم کرد کمک کنید لطفا چیکار کنم ؟؟؟عکسشو میذارم ببینید حتی قسمت GP cache Bandwidht نوشته ساازگار نیست و خاموشه .یعنی کارتم مشکل داره ؟؟

با نرم افزار gpu z هم ازش تست گرفتم .قسمت bus interface یک علامت سوال داره برای تست گرفتن یه نیم ساعت سیستم تحت فشار بود ولی اتفاقی نیفتاد

عکساشو میفرستم ببینید خواهشا کمکم کنید دوستان
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
14-08-15, 01:34
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من بعد از چند سال یه سیستم خوب برای کارم ( تدوین و 3d) خریدم که از شخصی که اسمبل کرد اصلا راضی نبودم الان هم فکر میکنم مشکلاتی وجود داره که دونه دونه میگم .از دوستان خواهش میکنم جواب های جامع و کامل بدم بسیار ممنونم

GIGABAYT gtx 970 gaming 1 هستش من با نرم افزار sisoftware Sandra که تست گرفتم ازش .توی قسمت gpu خیلی ارور داد که به شدت نگران و ناراحتم کرد کمک کنید لطفا چیکار کنم ؟؟؟عکسشو میذارم ببینید حتی قسمت GP cache Bandwidht نوشته ساازگار نیست و خاموشه .یعنی کارتم مشکل داره ؟؟

با نرم افزار gpu z هم ازش تست گرفتم .قسمت bus interface یک علامت سوال داره برای تست گرفتن یه نیم ساعت سیستم تحت فشار بود ولی اتفاقی نیفتاد

عکساشو میفرستم ببینید خواهشا کمکم کنید دوستان

از نرم افزارهای تست استاندارد گرافیک مثل 3dmark استفاده کنید . این error های داخل یک نرم افزار زیاد دقیق نیست .
از چه نسخه ای از برنامه gpu-z استفاده میکنید ؟ چه درایوری از nvidia را نصب کردید ؟

sali.1000i
14-08-15, 01:55
از نرم افزارهای تست استاندارد گرافیک مثل 3dmark استفاده کنید . این error های داخل یک نرم افزار زیاد دقیق نیست .
از چه نسخه ای از برنامه gpu-z استفاده میکنید ؟ چه درایوری از nvidia را نصب کردید ؟

خیلی خیلی ممنون از پاسخکوییت دوست عزیز
میشه لینک دانلود نرم افزار 3dmark رو برام بزاری چکش کنم ؟؟
درایور نصب شده هم اپدیت کردم به اخرین ورژن
یه سوال ممکنه از اسمبل بد این مشکل به وجود بیاد؟؟

AMD>INTEL
14-08-15, 01:58
خیلی خیلی ممنون از پاسخکوییت دوست عزیز
میشه لینک دانلود نرم افزار 3dmark رو برام بزاری چکش کنم ؟؟
درایور نصب شده هم اپدیت کردم به اخرین ورژن
یه سوال ممکنه از اسمبل بد این مشکل به وجود بیاد؟؟

لینک خدمت شما. مشکلی من نمیبینم اون خطاهای که داخل SISSOFT زده بیانگر خرابی کارت گرافیک شما نیست .

sali.1000i
14-08-15, 02:06
لینک خدمت شما. مشکلی من نمیبینم اون خطاهای که داخل SISSOFT زده بیانگر خرابی کارت گرافیک شما نیست .
3DMark 11 Advanced Edition 1.0.5 - (Only the registered members can see the link)

ممنونم ازت دوست عزیز خیلی کوچیکتم :11()::11()::11()::11()::11():
خیالم یه مقدار راحت شد ولی نمیدونم (339)error واسه چیه ؟؟!!
با این نرم افزاری که گفتید چک میکنم مشکلی گزارش کرد دوباره مزاحمتون میشم

AMD>INTEL
14-08-15, 02:14
ممنونم ازت دوست عزیز خیلی کوچیکتم :11()::11()::11()::11()::11():
خیالم یه مقدار راحت شد ولی نمیدونم (339)error واسه چیه ؟؟!!
با این نرم افزاری که گفتید چک میکنم مشکلی گزارش کرد دوباره مزاحمتون میشم

این نرم افزارها مثل SISSOFT ممکنه تو زیر بخشها مشکل داشته باشند یا ورژنی که نصب کرده باشید قدیمی باشه کارت شما رو نشناسه .
اگر 3DMARK رو تا آخر اجرا کرد و امتیاز داد بدونید که کارت شما سالم هست .
این هم یک استرس تست برای کارت گرافیک . اگر 10 دقیقه کارتتون جواب بده یعنی سالم هست .
FurMark
GPU Stress Test
OpenGL Benchmark
FurMark: VGA Stress Test, Graphics Card and GPU Stability Test, Burn-in Test, OpenGL Benchmark and GPU Temperature | oZone3D.Net (Only the registered members can see the link)

sali.1000i
14-08-15, 15:01
این نرم افزارها مثل SISSOFT ممکنه تو زیر بخشها مشکل داشته باشند یا ورژنی که نصب کرده باشید قدیمی باشه کارت شما رو نشناسه .
اگر 3DMARK رو تا آخر اجرا کرد و امتیاز داد بدونید که کارت شما سالم هست .
این هم یک استرس تست برای کارت گرافیک . اگر 10 دقیقه کارتتون جواب بده یعنی سالم هست .
FurMark
GPU Stress Test
OpenGL Benchmark
FurMark: VGA Stress Test, Graphics Card and GPU Stability Test, Burn-in Test, OpenGL Benchmark and GPU Temperature | oZone3D.Net (Only the registered members can see the link)

سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی خوبت
من با نرم افزاری که گفتی 3DMARK چک کردم خدارو شکر تا اخرش رفت جلو وبهم نمره داد فقط چند تا سوال دارم ازت توی مقایسه ای که کرده سیستم منو یا سیستم های دیگه یه مساله جالبی برخوردم .کاربری با داشتن cpu i7 4790 k ازمن که i7 5820k دارم خیلی قوی تره نمرش و عملکردش .دلیلش رو میخواستم بدونم ؟؟من عکساشو میفرستم ببینید .خیلی جالبه cpu اون کاربر 4 هسته ای هست و cpu من 6 هسته ای و کولینگ من خیلی قوی هستش (nepton cooler master 280L) ولی با این وجود خیلی ازش کمتره فراکانسا .ممنون میشم دلیلشو بگید ؟؟ایا سیستمش رو اورکلاک کرده ؟؟ مشخصات تست که نرم افزار به من داده. 5820k برا منه .عکسای کاملش هم میفرستم ببینید
ProcessorIntel Core i7-4790K
Reported stock core clock 4,000 MHz
Maximum turbo core clock 4,397 MHz
Physical / logical processors 1 / 8
# of cores 4

Processor IntelCore i7-5820K
Reported stock core clock 3,300 MHz
Maximum turbo core clock 3,298 MHz
Physical / logical processors 1 / 12
# of cores 6

اخریه لینکه خود سایت نرم افزاره که مقایسه کرده

AMD>INTEL
14-08-15, 15:06
سلام دوست عزیز ممنونم از راهنمایی خوبت
من با نرم افزاری که گفتی 3DMARK چک کردم خدارو شکر تا اخرش رفت جلو وبهم نمره داد فقط چند تا سوال دارم ازت توی مقایسه ای که کرده سیستم منو یا سیستم های دیگه یه مساله جالبی برخوردم .کاربری با داشتن cpu i7 4790 k ازمن که i7 5820k دارم خیلی قوی تره نمرش و عملکردش .دلیلش رو میخواستم بدونم ؟؟من عکساشو میفرستم ببینید .خیلی جالبه cpu اون کاربر 4 هسته ای هست و cpu من 6 هسته ای و کولینگ من خیلی قوی هستش (nepton cooler master 280L) ولی با این وجود خیلی ازش کمتره فراکانسا .ممنون میشم دلیلشو بگید ؟؟ایا سیستمش رو اورکلاک کرده ؟؟ مشخصات تست که نرم افزار به من داده. 5820k برا منه .عکسای کاملش هم میفرستم ببینید
ProcessorIntel Core i7-4790K
Reported stock core clock 4,000 MHz
Maximum turbo core clock 4,397 MHz
Physical / logical processors 1 / 8
# of cores 4

Processor IntelCore i7-5820K
Reported stock core clock 3,300 MHz
Maximum turbo core clock 3,298 MHz
Physical / logical processors 1 / 12
# of cores 6

NVIDIA GeForce GTX 970 video card benchmark result - Intel Core i7-5820K Processor,ASUSTeK COMPUTER INC. X99-PRO (Only the registered members can see the link)

اخریه لینکه خود سایت نرم افزاره که مقایسه کرده

پردازنده شما در تمام بنچمارک ها برتری نداره نسبت به COREI7 4790K این رو میتونید در بررسی سایت ها مختلف ببینید .

یک نکته دیگه کارت گرافیکی که با 4790K تست گرفته شده GEFORCE 980GTX که از کارت شما قویتره .

sali.1000i
14-08-15, 15:38
پردازنده شما در تمام بنچمارک ها برتری نداره نسبت به COREI7 4790K این رو میتونید در بررسی سایت ها مختلف ببینید .

یک نکته دیگه کارت گرافیکی که با 4790K تست گرفته شده GEFORCE 980GTX که از کارت شما قویتره .

ممنونم ازت ولی کارت گرافیک قویتر قدرت cpu رو بالاتر میبره ؟؟؟
Maximum turbo core clock این فاکتور ایا با اورکلاک کردن خیلی بالاتر میره ؟؟

نظرت درباره اورکلاک کردن سیستم چیه ایا تاثیر زیادی داره تو رندر گرفتن نرم افزار های 3D??

بعضی از دوستان یه من گفتن اورکلاک نکن گفتن تاثیر چندانی نداره و عمر قطعاتت رو پایین میاره .شما اصن این مساله رو قبول داری؟؟

داشتم راهنمای مادر بوردم رو میدیدم چند تا سوییچ بود که نوشته بود اگه فعالش کنی عملکرد خیلی بهتری از CPU میگیری نظر شما چیه ؟؟؟TPU switch

واقعا ممنونتم که پاسخگو هستی خدا خیرت بده

AMD>INTEL
14-08-15, 15:43
ممنونم ازت ولی کارت گرافیک قویتر قدرت cpu رو بالاتر میبره ؟؟؟
Maximum turbo core clock این فاکتور ایا با اورکلاک کردن خیلی بالاتر میره ؟؟

نظرت درباره اورکلاک کردن سیستم چیه ایا تاثیر زیادی داره تو رندر گرفتن نرم افزار های 3D??

بعضی از دوستان یه من گفتن اورکلاک نکن گفتن تاثیر چندانی نداره و عمر قطعاتت رو پایین میاره .شما اصن این مساله رو قبول داری؟؟

داشتم راهنمای مادر بوردم رو میدیدم چند تا سوییچ بود که نوشته بود اگه فعالش کنی عملکرد خیلی بهتری از CPU میگیری نظر شما چیه ؟؟؟TPU switch

واقعا ممنونتم که پاسخگو هستی خدا خیرت بده

کارت گرافیک قویتر روی نتایج تست 3DMARK تاثیر میگذاره نه قدرت CPU
برای اورکلاک باید مطالعه کنید و از دوستان در قسمت اورکلاک فروم راهنمایی بگیری . فعال کردن TPU رو بهت پیشنهاد نمیکنم . شما AI SUITE رو نصب کنید . اورکلاک اتوماتیک دارد برای CPU
------------
همچنین نظرتون را درباره پشتیبانی گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار در تاپیک زیر بیان کنید :
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

alksdj
14-08-15, 15:46
دوست عزیز اورکلاک cpu با اورکلاک gpu یا گرافیک فرق میکنه
برای اورکلاک هم باید یکسری وسیله داته باشید و با اصول اورکلاک کنید . اگر با اصول اور کلاک کنید هیچ مشکلی برای قطعات که پیش نمیاد و پرفومنس هم بالا میره

AMD>INTEL
14-08-15, 15:47
کارت گرافیک قویتر روی نتایج تست 3DMARK تاثیر میگذاره نه قدرت CPU
برای اورکلاک باید مطالعه کنید و از دوستان در قسمت اورکلاک فروم راهنمایی بگیری . فعال کردن TPU رو بهت پیشنهاد نمیکنم . شما AI SUITE رو نصب کنید . اورکلاک اتوماتیک دارد برای CPU
------------
همچنین نظرتون را درباره پشتیبانی گیگابایت در انجمن شهر سخت افزار در تاپیک زیر بیان کنید :
دفترچه تجربیات کاربران از e-Support گیگابایت در ایران (Only the registered members can see the link)

برای اورکلاک سوالاتون رو در این بخش مطرح کنید :

sali.1000i
14-08-15, 15:54
منونم از راهنمای هات دوست خوبم .ستاره بچینی:11()::11()::11()::11():

AMD>INTEL
14-08-15, 16:00
منونم از راهنمای هات دوست خوبم .ستاره بچینی:11()::11()::11()::11():

لطفا نظرتون درباره پشتیبانی گیگابایت اعلام کنید . با تشکر

sali.1000i
14-08-15, 16:03
لطفا نظرتون درباره پشتیبانی گیگابایت اعلام کنید . با تشکر

به روی چشم دوست خوبم همین الان میرم :lol::lol::love::love::love: