سلام به همگی
می خواستم ببینم در لبتاپ g550jx ایا بعد از فول شدن شارژ لبتاپ از برق مستقیم استفاده می کنه ؟
چون من بیشتر خونم اگه جواب سوال بالاست
ایا بهتره کلا به برق وصل باشه تا از برق استفاده کنه و فقط هفته ای یکی دو بار بزارم باتری خالی و پر بشه؟
ممنون
mmoghimi
11-08-15, 14:00
لطفا یه نفر کمک کنه
AMD>INTEL
11-08-15, 14:03
باتری لپتاپ یک قطعه مصرفی هست . زیاد درگیر نگهداری ویژه از این قطعه نباشید . چون به هر حال عمر مشخصی دارند .
black storm
14-08-15, 22:14
باتری لپتاپ یک قطعه مصرفی هست . زیاد درگیر نگهداری ویژه از این قطعه نباشید . چون به هر حال عمر مشخصی دارند .
سلام اقا امید اومدم یه سرچ تو نت کردم درباره با باتری های لیتیوم یونی
والا هر سایتی یه چیزی نوشته بود یکی مبگفت نباید بزارید 100 درصد شود و هنگامی که رسید به 80 درصد قطع کنید
یکی کیفت اگه به 100 درصد برسه باتری از مدار خارج میشه و از برق استفاده میکنه
کلا با این قضیه مشکل دار که چطوری دقیقا از باتری این لپتاپ استفاده کنم که براش مثل z510 بعد 6 یا 7 ماه خراب نشه
البته قبلا سوال کردم ازتون ولی باز این سایتا ذهنیته منو خراب کردن
ممنون میشم بهترین روشو به من بگید
1= بزارم 100 درصد شارژ بشه و باتری از مدار خارج بشه تا از برق مستقیم استفاده کنه و هر هفته بزارم یه بار به صورت معمولی شارژ و دشارژ بشه و دوباره بزارم 100 درصد بشه وقضیه برق مستقیم>
یا
2= وقتی 100 درصد شد شارژو قطع کنم و دشارژ بشه و دوباره همین قضیه؟
AMD>INTEL
14-08-15, 23:16
سلام اقا امید اومدم یه سرچ تو نت کردم درباره با باتری های لیتیوم یونی
والا هر سایتی یه چیزی نوشته بود یکی مبگفت نباید بزارید 100 درصد شود و هنگامی که رسید به 80 درصد قطع کنید
یکی کیفت اگه به 100 درصد برسه باتری از مدار خارج میشه و از برق استفاده میکنه
کلا با این قضیه مشکل دار که چطوری دقیقا از باتری این لپتاپ استفاده کنم که براش مثل z510 بعد 6 یا 7 ماه خراب نشه
البته قبلا سوال کردم ازتون ولی باز این سایتا ذهنیته منو خراب کردن
ممنون میشم بهترین روشو به من بگید
1= بزارم 100 درصد شارژ بشه و باتری از مدار خارج بشه تا از برق مستقیم استفاده کنه و هر هفته بزارم یه بار به صورت معمولی شارژ و دشارژ بشه و دوباره بزارم 100 درصد بشه وقضیه برق مستقیم>
یا
2= وقتی 100 درصد شد شارژو قطع کنم و دشارژ بشه و دوباره همین قضیه؟
این مورد رو بارها توضیح دادم . چندین بار سوال کردید و جواب دادم .