PDA

مشاهده نسخه کامل : HTC Power To Give چیست و چه کاربردی دارد؟

iranch
11-08-15, 07:51
امروزه تلفن‌های هوشمند به پردازنده‌های قدرتمندی مجهز شده‌اند و از این رو HTC با ترکیب توان تلفن‌های هوشمند مختلف که در حال استفاده توسط کاربران هستند برای درمان بیماری‌هایی همچون AIDS، سرطان و غیره استفاده کند. در واقع HTC سرویسی به نام Power to Give را راه‌اندازی کرده است که از طریق آن کاربران اپلیکیشن مربوطه را به صورت اختیاری نصب نموده و به آزمایشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی اجازه دهند تا از توان پردازشی تلفن آنها برای مصارف درمانی استفاده کنند.
HTC برای تحقق این سرویس با دیوید اندرسون از دانشگاه برکلی که موسس SETIhome است همکاری می‌کند. علاقمندان به این سرویس می‌توانند نرم‌افزار مربوطه را از Google Play دانلود کرده و زمانی که تلفن آنها به شبکه وای-فای متصل شده و همچنین به شارژر وصل است، از توان پردازنده تلفن آن‌ها برای پردازش امور تحقیقاتی مرتبط با درمان استفاده شود.
HTC در کنفرانس خود اعلام کرد که اگر توان پردازشی یک میلیون تلفن هوشمند ترکیب شود، توان پردازشی معادل ۱ پتافلاپ در سوپر کامپیوترها ارایه می‌کند.

HTC Power To Give | HTC United States (Only the registered members can see the link)
مطلب از زومیت اما با ویرایش خودم

hwcpmm
13-08-15, 21:12
یعنی اینکه زمانیکه ما به اینترنت متصلیم و پردازنده گوشی ما هم نیمه بیکار است ؛ از تمامی ظرفیت خود استفاده کند تا عملیاتی را برای جایی دیگر انجام دهد!:1. (27):

خوب این یعنی اینکه از اینترنت ما استفاده میکند و باعث مصرف حجم و سرعت اینترنتمان خواهد شد علاوه بر اینکه گوشیمان داغ کرده و به پردازنده اش فشار میاید؛نه؟

iranch
14-08-15, 11:34
یعنی اینکه زمانیکه ما به اینترنت متصلیم و پردازنده گوشی ما هم نیمه بیکار است ؛ از تمامی ظرفیت خود استفاده کند تا عملیاتی را برای جایی دیگر انجام دهد!Only the registered members can see the link

بله درسته اما چرا باعث تعجب شما شده است؟
برای مصارف مفید استفاده میشه، حتی مینویسه و شما باید انتخاب کنید که برای چه کاری میخواهی ؟ من زدم برای بیماری از گوشی من استفاده کن.

خوب این یعنی اینکه از اینترنت ما استفاده میکند و باعث مصرف حجم و سرعت اینترنتمان خواهد شد علاوه بر اینکه گوشیمان داغ کرده و به پردازنده اش فشار میاید؛نه؟

من این کار رو کردم، بعد از 1 ساعت گوشی موبایل داغ نکرد، پهنای باند خاصی هم مصرف نمی کنه، چون دائیم نیاز نیست که با سرور در اتصال باشه،
یک سری محاسبات می فرسته برای گوشی شما ، گوشی شما اون رو انجام میده و نتیجه رو برای اون ها ارسال میکنه.
پردازنده و باطری شما داغ نمیکنه، خود برنامه اگر بخواد داغ کنه ، این برنامه رو Off میکنه..
حتی میگه گوشی حتما باید در شارژ باشد و صفحه گوشی هم خاموش باشد، که نه باطری شما مشکل دار بشه و نه پردازنده درگیر با چند تا مورد باشه