ورود

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای بستن کیس تا حدود یک تومان

ghasem13
07-08-15, 11:00
با سلام،یه سیستم با بودجه حدود یک تومان میخوام ببندم البته بعضی قطعات رو دارم

برای سی پی یو Intel Pentium corei3 4170 رو در نظر گرفتم

مین بورد به نظرتون برای این سی پی یو gigabyte h81m-s2pv کافیه یا بیشتر هزینه کنم و Gigabyte GA-P85-D3 (Only the registered members can see the link) رو بگیرم ؟یا انتخاب بهتر ازین دو مدل هم میشه داشت؟ (با خروجی گرافیک dvi یا hdmi )

رم دو تا چهار گیگ باس 1600 و تایمینگ 9 ترجیحا هیت سینگ دار و قیمت مناسب چه مارکی پیشنهاد میدین ؟

گرافیک فعلا نمیخوام هزینه کنم و از همون گرافیک داخلی سی پی یو استفاده میکنم بعدا یکی در رنج قیمت 300 میگیریم

هارد هم یک ترابایت وسترن بلو

کیس زیر صد تومان gree oraman خوبه ؟

پاور 450 وات گرین دارم

برای فیلم تماشای فیلم فول اچ تی ، نت و البته گاهی بازی ( بعد گرفتن گراف )

در کل گیر اصلی ام روی انتخاب مین بورد مناسب هست

AMD>INTEL
07-08-15, 11:08
gigabyte h81m-s2pv این برد رو بگیرید چون پورت D-SUB , DVI هم دارد . برد خوبی هم هست . اگر قصد تهیه گرافیک مستقل داشتید GIGABYTE P85-D3 رو توصیه میکردم .
هارد وسترن بلو خوبه
RAM آین مدل GSkill RipjawsX 2×4GB=8GB DDR3 1600MHz CL7
کیس هم خوبه .
POWER پیشنهاد من COOLERMASTER THUNDER 450W

ghasem13
07-08-15, 12:19
اگه دو سه ماه دیگه بخوام یه گرافیک حدود 300 تومان بگیرم مادر برد GIGABYTE P85-D3 رو پیشنهاد میدی ؟ ( من این سیستم رو چند سالی میخوام نگه دارم ) کلا سیستم باز نیستم و بعید میدونم به فکر ارتقاع دادن بیوفتم

چند روز پیش یه مطلب میخوندم که P85-D3 دو مدل داره ( منظورت d3t نیست ) و در ورژن یک از خازن های ژاپنی استفاده شده و یه سری مزیت های دیگه ،به نظرت دنبال ورژن یک باشم یا فرق چندانی ندارن؟

AMD>INTEL
07-08-15, 12:57
اگه دو سه ماه دیگه بخوام یه گرافیک حدود 300 تومان بگیرم مادر برد GIGABYTE P85-D3 رو پیشنهاد میدی ؟ ( من این سیستم رو چند سالی میخوام نگه دارم ) کلا سیستم باز نیستم و بعید میدونم به فکر ارتقاع دادن بیوفتم

چند روز پیش یه مطلب میخوندم که P85-D3 دو مدل داره ( منظورت d3t نیست ) و در ورژن یک از خازن های ژاپنی استفاده شده و یه سری مزیت های دیگه ،به نظرت دنبال ورژن یک باشم یا فرق چندانی ندارن؟
شما که میخواهی از گرافیک تو کار CPU استفاده کنی . این برد فقط پورت HDMI دارد .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
REV های مادربرد P85-D3 به جز شکل هیت سینک ها هیچ تغییری نکرده . هیچ چیزیش کم و کسر نشده بلکه اصلاح و بهتر شده
بررسی کیفیت و کارایی دو ویرایش مختلف از مادربرد GIGABYTE P85-D3 (Only the registered members can see the link)

ghasem511
10-08-15, 21:24
قطعات رو امروز خریدم برای اسمبل کردن اش چند تا سوال آماتوری دارم [emoji51]
سیستم قبلی ام سوخت 775 بود و با این که پاورم دو تا کابل atx 12v داره من یکی اش رو به مادربرد وصل میکردم ولی این مین جدیدh81 برا هر دو تا کابل ها جا داره سوالم اینه که من دوتایی کابل ها رو باید وصل کنم؟
سیم های power switch و reset sw قطب مثبت و نفی شون مشخص نیست اگه جابجا وصل شون کرده باشم مشکل حادی که پیش نمياد؟
Only the registered members can see the link

Only the registered members can see the link

Sent from my C5302 using Tapatalk

ghasem511
10-08-15, 21:55
یا باید چهار پین رو به هشت پین تبدیل کنم؟

AMD>INTEL
10-08-15, 22:03
یا باید چهار پین رو به هشت پین تبدیل کنم؟

بله دو تا 4 پین به سوکت atx وصل کنید . کنار هم .روشون نوشته p3-p4