ورود

مشاهده نسخه کامل : چطور میشه از روی iP فهمیدکه که کدوم شهر است ؟

maysamsina
06-08-15, 14:22
سلام دوستان چطور میشه از روی iP فهمید که که کدوم شهر است ؟ دوتا سایت رفتم ولی انگار قاطی دارن . سایت خیلی خفن ومعتبرهست که دقیق باشه؟؟؟ این دوتا رو رفتم :

Only the registered members can see the link

Find IP Address: IP Lookup | What Is My IP Address? IP Locator, IP Tracker Finder (Only the registered members can see the link)

JiMmY.j
07-08-15, 03:50
سلام دوستان چطور میشه از روی iP فهمید که که کدوم شهر است ؟ دوتا سایت رفتم ولی انگار قاطی دارن . سایت خیلی خفن ومعتبرهست که دقیق باشه؟؟؟ این دوتا رو رفتم :

Find IP Address: IP Lookup | What Is My IP Address? IP Locator, IP Tracker Finder (Only the registered members can see the link)

من چند وقتی هست که از سایت IP Location Finder - Geolocation (Only the registered members can see the link) استفاده میکنم. مشکلی درش ندیدم و شهر رو با دقت خیلی خوبی نشون میده.
:11():

david-ebi
07-08-15, 17:33
من چند وقتی هست که از سایت IP Location Finder - Geolocation (Only the registered members can see the link) استفاده میکنم. مشکلی درش ندیدم و شهر رو با دقت خیلی خوبی نشون میده.

تمام این سایتها فقط شهر isp رو نشون میدن و نه شهر کاربر رو.مثلا اگر کسی در اصفهان داره از شاتل استفاده میکنه اگر آی پی اش رو به این قبیل سایتها بده همیشه نام شهر تهران رو میبینه(در اکثر موارد سرور اصلی isp ها در تهران است).

david-ebi
08-08-15, 02:35
من از طریق سایت What Is My IP Address? IP Address Tools and More (Only the registered members can see the link) مکان سرور isp ام را روی نقشه گوگل پیدا کردم و دیدم محلی است به نام زندان حشمتیه در خیابان لاله زار تهران.:1. (27)::1. (28):

ali_mohandes
08-08-15, 21:02
میشه ای پی رو از طریق شماره تلفن پیدا کرد؟

maysamsina
14-08-15, 00:54

کدومش مهم اه : Region City ISP

مثلا Region City ور زده بود قم و ISP رو زده بود اصفهان . ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

تمام این سایتها فقط شهر isp رو نشون میدن و نه شهر کاربر رو.مثلا اگر کسی در اصفهان داره از شاتل استفاده میکنه اگر آی پی اش رو به این قبیل سایتها بده همیشه نام شهر تهران رو میبینه(در اکثر موارد سرور اصلی isp ها در تهران است).

یعنی اصل کار isp ؟؟؟؟ درضمن ایرانسلم همیشه تهران میزنه درسته هر جا باشی ؟

maysamsina
14-08-15, 00:55
من از طریق سایت What Is My IP Address? IP Address Tools and More (Only the registered members can see the link) مکان سرور isp ام را روی نقشه گوگل پیدا کردم و دیدم محلی است به نام زندان حشمتیه در خیابان لاله زار تهران.:1. (27)::1. (28):

یعنی اشتباه زده بود ؟ خخخخخخخ

david-ebi
14-08-15, 01:10
یعنی اشتباه زده بود ؟ خخخخخخخ

آره به خدا.نمی دونم والله.شاید سرور isp ما واسش حبس بریدن:1. (23):
جدا از شوخی شاید ساختمونهای اطراف این زندان حشمتیه باشه.من تهرانی نیستم اما تا جایی که می دونم اصلا زندان حشمتیه خیابون لاله زار نیست.
شایدم دو تا زندون حشمتیه داریم.

ای ول اینبار داره دقیقا خونمون رو نشون میده:1. (35):.نمی دونم چی شده که درست شده.شاید چون سری قبل گزینه update ip location رو کلیک کردم حالا اینبار درست شده!!!!تا حالا ندیده بودم خونه کاربر رو نشون بده.
دوستان هم از این سایت استفاده کنند و بگن خونشون رو نشون میده یا نه.

JiMmY.j
14-08-15, 01:33

حتماً زندان بان از فرصت استفاده کرده و یه ISP هم اون بغل زده:1. (23):

JiMmY.j
14-08-15, 01:37
کدومش مهم اه : Region City ISP

مثلا Region City ور زده بود قم و ISP رو زده بود اصفهان . ؟؟؟؟

- - - Updated - - -

یعنی اصل کار isp ؟؟؟؟ درضمن ایرانسلم همیشه تهران میزنه درسته هر جا باشی ؟

همون City و Region رو من چند جا امتحان کردم درست بوده.