درود
چند تا آنتي ويروس که ويندوز 10 ازشون پشتيباني ميکنه رو لطفا بگيد .(cpu هم رو درگيرنکنه وهمچنين رم رو . تا قبل از وين 10 نود4 سکوريتي رو داشتم الان ديگه آپديت هم کردم ولي آبي نميشه.و قرمز میمونه)
AMD>INTEL
04-08-15, 15:57
کومودو بدون مشکل کار میکنه
Only the registered members can see the link 995ed497e20
--------------
Compatible Antivirus for Windows 10
Avast Antivirus (Working on 28th May 2015)
Bitdefender Antivirus Free 2014
AVG Free Antivirus
Avira Free Antivirus 2015
360 Total Security
AVG 2015 Internet Security
McAfee Total Protection
McAfee All Access Security
ESET Endpoint Security
Panda Cloud Antivirus
nima_hl
04-08-15, 17:06
درود
چند تا آنتي ويروس که ويندوز 10 ازشون پشتيباني ميکنه رو لطفا بگيد .(cpu هم رو درگيرنکنه وهمچنين رم رو . تا قبل از وين 10 نود4 سکوريتي رو داشتم الان ديگه آپديت هم کردم ولي آبي نميشه.و قرمز میمونه)
درود بر شما
ممکنه خیلی از دوستان به آنتی ویروسهای مختلف علاقه داشته باشند ولی بنظرم هیچ آنتی ویروسی به پای آنتی ویروس خود ماکروسافت نمیرسه ( که روی ویندوز 10 بصورت دیفالت نصب است )
حالا باز دوستان میتونند دلیل و مدرک برای بهتر بودن سایر آنتی ویروسها بیاورند ولی طی این چند سال که دارم از اسنشیال ماکروسافت استفاده میکنم یک مورد هم آلودگی سیستم خودم یا دوستانی که نصب کردند ندیدم :1. (29):
Mehrdad.A 88
04-08-15, 17:34
Avira هم به خوبی کار میکنه
Zone Alarm هم خوبه ولی دانلود کردنش سخته
disna
10-09-15, 23:30
درود
ترندمیکرو ( پی سی سیلین )
Trend Micro Internet Security
Trend Micro Maximum Security
وب روت ( Webroot )
Webroot Secure Anywhere Antivirus
Webroot Secure Anywhere Internet Security Plus
Webroot Secure Anywhere Internet Security Complete
لینک (Only the registered members can see the link)
disna
10-09-15, 23:33
درود بر شما
ممکنه خیلی از دوستان به آنتی ویروسهای مختلف علاقه داشته باشند ولی بنظرم هیچ آنتی ویروسی به پای آنتی ویروس خود ماکروسافت نمیرسه ( که روی ویندوز 10 بصورت دیفالت نصب است )
حالا باز دوستان میتونند دلیل و مدرک برای بهتر بودن سایر آنتی ویروسها بیاورند ولی طی این چند سال که دارم از اسنشیال ماکروسافت استفاده میکنم یک مورد هم آلودگی سیستم خودم یا دوستانی که نصب کردند ندیدم :1. (29):
ضعف جدی در شناسایی سریع تروجانها ، ویروسها ، ضد ویروسهای جعلی و دیگر تهدیدات سایبری و فاقد بسیاری از ویژگی های امنیتی و حفاظتی از جمله ویژگی های ضد ویروس میکروسافت هستش که به طور رایگان توسط میکروسافت ارائه شده .
این لینک هم لطفآ مطالعه کنین .
Microsoft : قبول داریم آنتی ویروسمان کیفیت مناسبی ندارد . (Only the registered members can see the link)
nima_hl
11-09-15, 00:46
ضعف جدی در شناسایی سریع تروجانها ، ویروسها ، ضد ویروسهای جعلی و دیگر تهدیدات سایبری و فاقد بسیاری از ویژگی های امنیتی و حفاظتی از جمله ویژگی های ضد ویروس میکروسافت هستش که به طور رایگان توسط میکروسافت ارائه شده .
Microsoft : قبول داریم آنتی ویروسمان کیفیت مناسبی ندارد . (Only the registered members can see the link)
دوست گلم لطفا لینک میخواهید بدید از یه جای درست حسابی بدید
لینک یه سایت وابسته به یه سایت دیگه که کارش فروش آنتی ویروسه، تاریخ مقاله هم برای حدود 2 سال پیشه که سند نشد
منم الان یه تاپیک میزنم که بیل گیتس گفته ما تمام سخت افزارهای شرکت ماکروسافت را با مشاوره nima_hl از سایت سخت افزار خرید میکنیم
اصلا میدونید طرح آیپد اپل را من دادم! (کی به کیه :lol:)
من هیچ تاکیدی روی هیچ آنتی ویروسی ندارم و همانطور که عرض کردم تجربه شخصیم را بیان کردم
قطعا ماکروسافت اینقدر دیوانه نیست که خودش را با تعداد زیادی شرکت امنیتی در بندازه تا یک شبه تمام سیستمهای ویندوزی منهدم بشن
طبیعیه که چراغ خاموش و در حاشیه حرکت کنه و حتی کاری کنه که در رنکینگها امتیاز نیاورد
ولی هیچ شرکتی در جهان به اندازه خود ماکروسافت از ویندوز سر در نمیاره و یک بخش کوچک در این شرکت با در اختیار داشتن سورو کدهای ویندوز قطعا خیلی راحت تر میتونند سوراخ سنبه های ویندوز را بسته و از آن محافظت کنند
disna
13-09-15, 01:06
دوست گلم لطفا لینک میخواهید بدید از یه جای درست حسابی بدید
لینک یه سایت وابسته به یه سایت دیگه که کارش فروش آنتی ویروسه، تاریخ مقاله هم برای حدود 2 سال پیشه که سند نشد
منم الان یه تاپیک میزنم که بیل گیتس گفته ما تمام سخت افزارهای شرکت ماکروسافت را با مشاوره nima_hl از سایت سخت افزار خرید میکنیم
اصلا میدونید طرح آیپد اپل را من دادم! (کی به کیه :lol:)
من هیچ تاکیدی روی هیچ آنتی ویروسی ندارم و همانطور که عرض کردم تجربه شخصیم را بیان کردم
قطعا ماکروسافت اینقدر دیوانه نیست که خودش را با تعداد زیادی شرکت امنیتی در بندازه تا یک شبه تمام سیستمهای ویندوزی منهدم بشن
طبیعیه که چراغ خاموش و در حاشیه حرکت کنه و حتی کاری کنه که در رنکینگها امتیاز نیاورد
ولی هیچ شرکتی در جهان به اندازه خود ماکروسافت از ویندوز سر در نمیاره و یک بخش کوچک در این شرکت با در اختیار داشتن سورو کدهای ویندوز قطعا خیلی راحت تر میتونند سوراخ سنبه های ویندوز را بسته و از آن محافظت کنند
دیسنا مطالب رو به فارسی ترجمه میکنه و لینک منابع خبر هم تو خود همون خبر و گزارش میذاره .
سایت درست حسابیه که شرکت ESET الان 2 ساله آدرس وبلاگیش (Only the registered members can see the link) رو بسته و هیچ جوره حاضر نیست بازش کنه . دلایل دیگه ای هم هست که نه اینجا جای گفتنشه و نه زمان ما اجازه بحث پیرامونش رو میده .
بهر حال دیسنا ی سایت معتبر و شناخته شده هستش و بهتره قبل از اظهار نظر و قضاوت به درستی و از منابع معتبر و موثق مطالعه و تحقیق کنین .
nima_hl
13-09-15, 06:21
دیسنا مطالب رو به فارسی ترجمه میکنه و لینک منابع خبر هم تو خود همون خبر و گزارش میذاره .
سایت درست حسابیه که شرکت ESET الان 2 ساله آدرس وبلاگیش (Only the registered members can see the link) رو بسته و هیچ جوره حاضر نیست بازش کنه . دلایل دیگه ای هم هست که نه اینجا جای گفتنشه و نه زمان ما اجازه بحث پیرامونش رو میده .
بهر حال دیسنا ی سایت معتبر و شناخته شده هستش و بهتره قبل از اظهار نظر و قضاوت به درستی و از منابع معتبر و موثق مطالعه و تحقیق کنین .
منابع یا منبع خبری تو لینکی که دادید ندیدیم
لطفا لینک منبع اون خبر را بهم بدید
javaheri69
13-09-15, 08:22
fبا سلام..قویترین انتی ویروس کدومه؟؟ بعد بین انتی ویروس های اویرا..کسپر و نود 32 کدوم قوی هستن..ممنون
M3RS4D 50062
13-09-15, 08:25
fبا سلام..قویترین انتی ویروس کدومه؟؟ بعد بین انتی ویروس های اویرا..کسپر و نود 32 کدوم قوی هستن..ممنون
بیت دفندر رو به نسبت بقیه انتی ویروس ها ... کامل تر و ایمن تر میدونم ...
کسپر رو فک میکنم بهتر عمل کرده باشه ... ( ولی باز باید چک کنید ... و عملا خودتون بررسی کنید ... )
disna
13-09-15, 08:40
منابع یا منبع خبری تو لینکی که دادید ندیدیم
لطفا لینک منبع اون خبر را بهم بدید
شما چطوری نمیتونین لینک و منبع خبر رو که قشنگ تو متن خبر دیسنا زده شده ببینین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
Microsoft: Security Essentials is designed to be bottom of the antivirus rankings
(Only the registered members can see the link)
یجایی نوشته " پس 2 نکته را نباید فراموش کرد :
1- شرکتهای ارائه دهنده نسخه های رایگان آنتی ویروس هیچ تعهدی در قبال امنیت مصرف کنندگان آنتی ویروسهای رایگان ندارند .
2- کاربران وقتی بابت محصولی هزینه نمیکنند ، آنهم در این شرایط ، نباید انتظار داشته باشند محصول مورد استفاده به درستی کار کند . "
دقیقآ زیرش لینک گذاشتن .
Microsoft: Security Essentials is designed to be bottom of the antivirus rankings
بعدش در جواب انتقاد دوستمون : میکروسافت شرکت امنیتی نیست و تخصصش چیز دیگه ای هستش .
مثلآ در بحث امنیت ما ترندمیکرو همکاری داره . ( Trend Micro Secure Microsoft Azure )
disna
13-09-15, 08:44
بیت دفندر رو به نسبت بقیه انتی ویروس ها ... کامل تر و ایمن تر میدونم ...
کسپر رو فک میکنم بهتر عمل کرده باشه ... ( ولی باز باید چک کنید ... و عملا خودتون بررسی کنید ... )
پیشنهاد میکنم کمی درباره شرکتهای بزرگ و معتبر و پیشرو آنتی ویروس تحقیق و مطالعه کنین . اونوقت متوجه میشین که چرا بیشتر شرکتها و تو بیشتر کشورها اصلآ بیت و کسپر رو به عنوان ضد ویروس حساب نمیکنن .
راستی ی کاربر و حتی ی متخصص کامپیوتر نمیتونه ی نرم افزار امنیتی رو به سادگی بررسی کنه . حوزه امنیت پیچیگی خاصی داره و بهتره به برندها و شرکتهای پیشرو این حوزه اعتماد کنیم .
- - - Updated - - -
ترندمیکرو
وب روت
هم بزرگ ، هم پر فروش ، هم معتبر ، هم قوی ، هم قابل اطمینان
هم توصیه شده توسط بزرگترین شرکتها مثل Cisco - IBM - HP - Dell - VMware - Facebook - Amazon - F5 Network و ....
M3RS4D 50062
13-09-15, 08:49
شما چطوری نمیتونین لینک و منبع خبر رو که قشنگ تو متن خبر دیسنا زده شده ببینین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
1- شرکتهای ارائه دهنده نسخه های رایگان آنتی ویروس هیچ تعهدی در قبال امنیت مصرف کنندگان آنتی ویروسهای رایگان ندارند .
2- کاربران وقتی بابت محصولی هزینه نمیکنند ، آنهم در این شرایط ، نباید انتظار داشته باشند محصول مورد استفاده به درستی کار کند . "
دقیقآ زیرش لینک گذاشتن .
بعدش در جواب انتقاد دوستمون : میکروسافت شرکت امنیتی نیست و تخصصش چیز دیگه ای هستش .
مثلآ در بحث امنیت ما ترندمیکرو همکاری داره . ( Trend Micro Secure Microsoft Azure )
پیشنهاد میکنم کمی درباره شرکتهای بزرگ و معتبر و پیشرو آنتی ویروس تحقیق و مطالعه کنین . اونوقت متوجه میشین که چرا بیشتر شرکتها و تو بیشتر کشورها اصلآ بیت و کسپر رو به عنوان ضد ویروس حساب نمیکنن .
راستی ی کاربر و حتی ی متخصص کامپیوتر نمیتونه ی نرم افزار امنیتی رو به سادگی بررسی کنه . حوزه امنیت پیچیگی خاصی داره و بهتره به برندها و شرکتهای پیشرو این حوزه اعتماد کنیم .
اعتماد کردن یعنی 0 تا 100 رو بسپری به شرکت بزرگ و پیشرویی که شما میگی ...
اونم تو ایران که لایسنس معنا نداره (حداقل برای کاربر خانگی ... شاید برای شرکت ها و کارخونه ها از لایسنس استفاده کنن)
حرف شما درسته ... ولی یه کاربر خونگی مگه چی داره که بخواد از دست حملات ملیسا یا Klez یا SQL Slammer یا MyDoom یا .... درامان بمونه
شما هم مته به خشخاش نذار ... و در مورد اینکه فقط داری از شرکت های بزرگ و تحقیقات و مطالعاتشون میگی , 4تا منبع مستدلل بزار ... شاید من دارم اشتباه میکنم
disna
13-09-15, 09:43
اعتماد کردن یعنی 0 تا 100 رو بسپری به شرکت بزرگ و پیشرویی که شما میگی ...
اونم تو ایران که لایسنس معنا نداره (حداقل برای کاربر خانگی ... شاید برای شرکت ها و کارخونه ها از لایسنس استفاده کنن)
حرف شما درسته ... ولی یه کاربر خونگی مگه چی داره که بخواد از دست حملات ملیسا یا Klez یا SQL Slammer یا MyDoom یا .... درامان بمونه
شما هم مته به خشخاش نذار ... و در مورد اینکه فقط داری از شرکت های بزرگ و تحقیقات و مطالعاتشون میگی , 4تا منبع مستدلل بزار ... شاید من دارم اشتباه میکنم
سر سری گرفتن و ساده گرفتن امنیت و اینکه فکر کنیم چون ی کاربر خانگی هستیم پس میتونیم چشممون رو روی خیلی از مسائل و نکات ببندیم اولین اشتباهی هستش که هر کسی ممکنه بکنه .
تامین امنیت کاربر خانگی و شرکتی و سازمانی نمیشناسه و تو هر گروهی باید بهش حساس بود و به دنبال بهترین ها .
ی کاربر خونگی در صورتی که امنیت رو نادیده بگیره یا بره سراغ محصولات نامعتبر و بی کیفیت با مشکلاتی روبرو میشه که پشیمونی سودی براش نداره .
ایران هم مثل بقیه کشورهاست . توش نسخه اصلی هست - نسخه تقلبی هم هست . این خود کاربر هستش که باید دقت کنه که چه محصولی رو از چه شرکتی خریداری میکنه .
بعضی فروشنده های آنتی ویروس که محصولات معمولی یا فاقد کیفیت مناسب ارائه میدن چون نمیتونن از لحاظ کیفیت و برند بودن با غولهای امنیتی رقابت کنن سعی دارن این ذهنیت اشتباه و به شدت نادرست و خطرناک رو تو کاربر درست کنن که تو ی کاربر خانگی ساده هستی و نباید سخت بگیری .
مثل این میمونه شما جنرال موتورز و پراید رو بتونی با قیمت 20 تا 25 میلیون تو ایران بخری و بعدش سایپا بیاد بگه اینجا ایرانه بیا پراید بگیر . مگه میخوایی هواپیما بخری که بری پول بدی جنرال موتورز بگیری ؟!!!
باید مراقب حرفایی که بعضی ها میزنن باشیم .
مثلآ فروشنده های نوت بوکها و تجهیزات اپل تو ایران که میگن اپل ویروس نمیگیره و نیاز به ضد ویروس نداره . یا میان میگن آنتی ویروسهای اپل برای شناسایی ویروسهای ویندوز هستش .
خوب اینهم ی نمونه از اطلاعات نادرسته و امنیت کاربر رو به شدت با مخاطره روبرو میکنه .
فراموش نکن هر 4 ثانیه ی تهدید سایبری و ویروس داره وارد فضای مجازی میشه و باید امنیت رو جدی گرفت .
SOHR@B
13-09-15, 09:56
ایران هم مثل بقیه کشورهاست . توش نسخه اصلی هست - نسخه تقلبی هم هست . این خود کاربر هستش که باید دقت کنه که چه محصولی رو از چه شرکتی خریداری میکنه .
نسخه تقلبی زمانیه که شما میای از کنار خیابون خرید میکنی (که اونم تقلبی نیست فقط آپدیت نیست)
شما داری الان سنگ برند خودت رو به سینه میزنی در صورتی که الان تقریبا همه انتی ویروسها از داخل سایت اصلی خودشون قابلیت دانلود رو دارن
وقتی از سایت اصلی میگیری میشه اورجینال
بین 1تا 3 ماه هم حالت تست یا تریال رو میگیری که با نسخه اصلی زیاد فرقی نداره پس اورجیناله
حالا بگذریم که مصرف رایگانم میده و....
پس زیاد حرص نخور
nima_hl
13-09-15, 12:07
دقیقآ زیرش لینک گذاشتن .
جلل خلایق معنی ترجمه را هم فهمیدیم
Microsoft Security Essentials / Windows Defender review
ترجمه بی نقص !
Microsoft : قبول داریم آنتی ویروسمان کیفیت مناسبی ندارد :1. (27):
دوست عزیز ترجمه یعنی معادل فارسی متن. نه اینکه به اصطلاح مترجم! هر چی دلش خواست و به نفعش بود بنویسه بعد هم وسط متن یه لینکی بگذاره
من به جز عکس هیچ تشابهی بین متن خبر شما و این لینکی که دادید نمیبینم
پینوشت : متاسفانه فروم را پر کردید از تبلیغات تجاری و برای دور زدن قوانین ( عدم لینک سایت تجاری ) یه به اصطلاح وبلاگ ترجمه راه انداختید و هر ...... دلتون خواسته توش نوشتید
در اینجا بهتون اخطار میدم که به این روند کاریتون پایان بدید در غیر اینصورت مجبور میشیم طبق قوانین باهاتون برخورد کنیم
disna
14-09-15, 23:46
جلل خلایق معنی ترجمه را هم فهمیدیم
Microsoft Security Essentials / Windows Defender review
ترجمه بی نقص !
Microsoft : قبول داریم آنتی ویروسمان کیفیت مناسبی ندارد :1. (27):
دوست عزیز ترجمه یعنی معادل فارسی متن. نه اینکه به اصطلاح مترجم! هر چی دلش خواست و به نفعش بود بنویسه بعد هم وسط متن یه لینکی بگذاره
من به جز عکس هیچ تشابهی بین متن خبر شما و این لینکی که دادید نمیبینم
پینوشت : متاسفانه فروم را پر کردید از تبلیغات تجاری و برای دور زدن قوانین ( عدم لینک سایت تجاری ) یه به اصطلاح وبلاگ ترجمه راه انداختید و هر ...... دلتون خواسته توش نوشتید
در اینجا بهتون اخطار میدم که به این روند کاریتون پایان بدید در غیر اینصورت مجبور میشیم طبق قوانین باهاتون برخورد کنیم
لینک هست میتونید بخونید و ترجمه کنین .
قوانین ؟ دوست عزیز تهدید شما باعث نمیشه روند فعالیت خبری و اطلاع رسانی و آموزشی دیسنا تغییر کنه .
انتشار مطالب مفید و معتبر در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و آنتی ویروسها جزء سیاستهای دیسنا هست . طبیعیه تو این راه اطلاع رسانی شفاف و مفید به مزاج برخی خوش نیاد .
همونطور که به مذاق شرکت ESET خوش نیومده و حدود 2 سال هست که آدرس وبلاگی دیسنا رو مسدود کرده .
اگه ما ترجمه بلد نیستیم شما میشه لطف کنین ترجمش رو بزارید ما هم استفاده کنیم ؟
در ضمن فرمودید تبلیغات . میشه بفرمائید کدوم تبلیغات ؟؟؟
پس هر کاربری اسمی از سیسکو - اینتل - سونی - سامسونگ - سیمنتک - کسپرسکی - بیت دفندر - آویرا - نود32 - مرسدس بنز و ..... اورد رو طبق قانونی که میگید باهاش برخورد کنین .
ممنونیم .
دیسنا
nima_hl
14-09-15, 23:51
لینک هست میتونید بخونید و ترجمه کنین .
قوانین ؟ دوست عزیز تهدید شما باعث نمیشه روند فعالیت خبری و اطلاع رسانی و آموزشی دیسنا تغییر کنه .
انتشار مطالب مفید و معتبر در حوزه امنیت فناوری اطلاعات و آنتی ویروسها جزء سیاستهای دیسنا هست . طبیعیه تو این راه اطلاع رسانی شفاف و مفید به مزاج برخی خوش نیاد .
همونطور که به مذاق شرکت ESET خوش نیومده و حدود 2 سال هست که آدرس وبلاگی دیسنا رو مسدود کرده .
اگه ما ترجمه بلد نیستیم شما میشه لطف کنین ترجمش رو بزارید ما هم استفاده کنیم ؟
در ضمن فرمودید تبلیغات . میشه بفرمائید کدوم تبلیغات ؟؟؟
پس هر کاربری اسمی از سیسکو - اینتل - سونی - سامسونگ - سیمنتک - کسپرسکی - بیت دفندر - آویرا - نود32 - مرسدس بنز و ..... اورد رو طبق قانونی که میگید باهاش برخورد کنین .
ممنونیم .
دیسنا
دسترسی شما برای مدت 6 ماه به فروم شهر سخت افزار مسدود شد
david-ebi
15-09-15, 18:21
از کاربران عزیز خواهش می کنم که برای هر کدوم که مقدور هست این لینکی را که در نقل قول موجود است ترجمه کنند تا همه دوستان ببینند که در این مقاله جمله ای با معنی و مضمون"قبول داریم آنتی ویروسمان کیفیت مناسبی ندارد"وجود ندارد.
تا مشخص شود که که کاربر دیسنا برای دفاع از خودشان معانی مقالات را به دلخواه ترجمه می کنند:1. (23):
SOHR@B
15-09-15, 20:00
من شرمنده ام اگه پست نا به جایی میزنم ولی چون درکم از زبان انگلیسی انقدری نیست که بتونم قانع بشم پس بی طرفانه به گوگل اکتفا میکنیم که میتونه تقریبا منظور رو برسونه
تو مقاله فوق که لینک شده گفته شده :
Microsoft Security Essentials
Efficient, intuitive and unobtrusive, how does Windows 8.1's latest built in security system stack up against the competition?
که گوگل میگه :
الزامات ایمنی مایکروسافت
کارآمد، بصری و محجوب، چگونه ویندوز 8.1 شدن ساخته شده در سیستم امنیتی پشته در برابر رقابت؟
If you use Windows 8 then you're probably using Microsoft’s anti-malware package without knowing it; in the guise of Windows Defender, it’s the operating system’s default antivirus solution. For Windows 7 users, it’s a quick and easy download from Microsoft.com. See also: What is the best free antivirus of 2015? (Only the registered members can see the link)
گوگل :
اگر شما استفاده از ویندوز 8 پس شما احتمالا با استفاده از بسته ضد تروجان مایکروسافت بدون دانستن آن. در پوشش مدافع ویندوز، آن راه حل به طور پیش فرض آنتی ویروس سیستم عامل است. برای کاربران ویندوز 7، آن را دانلود سریع و آسان از Microsoft.com است. همچنین ببینید: بهترین آنتی ویروس رایگان 2015 چیست؟
مقاله :
Despite the name change to Windows Defender, Microsoft Security Essentials is designed to work with the other security features baked into Windows. This includes the Windows Firewall and the SmartScreen website and download filter, and its biggest selling point is that you normally wouldn’t know it’s there. It updates automatically through Windows Update, and sends the few notifications you might see through the standard Action Center in the Windows system tray. It protects in real-time but also allows scheduled and manual scans, and there’s little reason to even open its control panel.
If you do, you’ll find a simple UI with the focus on performing quick, full and custom scans, and on telling you whether the signatures are up to date. You can look through the history and see if any quarantined items deserve to be restored into the wild, while the settings allow you to exclude certain files, locations, file types or processes, and whether or not to scan removable drives
گوگل :
با وجود تغییر نام به مدافع ویندوز، مایکروسافت امنیت ملزومات طراحی شده است برای کار با ویژگی های امنیتی دیگر پخته شده را به ویندوز. این شامل فایروال ویندوز و اسمارت اسکرین وب سایت و دانلود فیلتر و بزرگترین نقطه فروش آن است که شما به طور معمول نمی دانید آن وجود دارد. این به روز رسانی خودکار از طریق به روز رسانی ویندوز، و چند اطلاعیه شما ممکن است از طریق مرکز اقدام استاندارد در سینی سیستم ویندوز را ببینید می فرستد. آن را در زمان واقعی محافظت می کند بلکه اجازه می دهد تا اسکن برنامه ریزی شده و دستی، و دلیل کمی حتی کنترل پنل خود را باز وجود دارد.
اگر شما انجام دهید، شما یک رابط کاربری ساده با تمرکز بر اسکن انجام سریع، کامل و سفارشی در به شما می گویم که آیا امضا به روز هستند، پیدا کردن و. شما می توانید از طریق تاریخ نگاه کنید و ببینید اگر هر مورد قرنطینه شایستگی این را به وحشی را ترمیم می شود، در حالی که تنظیمات به شما اجازه حذف فایل های خاصی، مکان، نوع فایل و یا فرآیندها، و یا نه برای اسکن درایوهای قابل جابجایی.
مقاله :
That’s it. It’s a deliberately simple anti-malware tool, and speedy too, taking around 1min 33secs to complete a scan on our ageing dual-core PC. We also found it light on system resources, not noticeably affecting usability.
The problem is that Security Essentials can’t offer real peace of mind. While the latest update has managed to improve threat detection, in our tests Mirosoft Security Essentials was still compromised by 32% of threats. Its ability to allow legitimate software to work uninhibited did boost its overall accuracy score, but this is still a worrying result for Microsoft's built-in security tool. We wouldn't trust our PCs and our data to Security Essentials - and frankly, neither should you.
گوگل :
خودشه. این یک ابزار ضد تروجان به عمد ساده است، و سریع بیش از حد، در نظر گرفتن حدود 33secs 1min برای تکمیل یک اسکن در پیری PC دو هسته ای ما است. ما همچنین آن را در نور از منابع سیستم، به طرز محسوسی تحت تاثیر قرار نمی قابلیت استفاده.
مشکل این است که می توانید امنیت ملزومات صلح واقعی از ذهن ارائه نمی دهد. در حالی که آخرین به روز رسانی توانسته است به بهبود تشخیص تهدید، در آزمایش های ما Mirosoft امنیت ملزومات هنوز هم 32 درصد از تهدیدات بود به خطر بیافتد. توانایی خود را به اجازه می دهد نرم افزار مشروع به کار مهار نشده بود افزایش نمره دقت آن به طور کلی، اما این است که هنوز نتیجه نگران کننده برای مایکروسافت ساخته شده در ابزار امنیتی است. ما می خواهیم رایانه های شخصی ما و داده ها اعتماد به ملزومات امنیتی - و صادقانه، نه باید به شما.
حالا شما برداشت خودت رو بکن
تقربیا دستو پا شکسته داره میگه ابزار سبکیه و بدون اینکه شما بدونین داخل آپدیتای ویندوز آپدیت میشه کار باهاش راحته و بهترم میشه