سلام دوستان
دو سوال داشتم
1=میخواستم ببینم این لپتاپ یعنی asus g550jx چندتا فن داره مممنون میشم با منبع بهم اطلاع بدید ممنون
2=با توجه که اگزوز این لپتاپ بین لولای درب قرار داره باد گرمی که به صفحه نمایش میزنه باعث خرابیش نمیشه؟؟
:11()::Love-ssa~! (1):
AMD>INTEL
03-08-15, 12:03
دو فن حلزونی روی برد این لپتاپ هست . خیر هیچ آسیبی به led نمیزنه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
black storm
03-08-15, 12:06
دو فن حلزونی روی برد این لپتاپ هست . خیر هیچ آسیبی به led نمیزنه
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
مرسی
فناش خوب هست؟ یعنی برای گیمینگ خوبه البته میخوام کیفیت خودشونو بدونم
بعد این که نظرتون درباره این لپتاپ که تو بازار 3690 بود چیه؟:love:
AMD>INTEL
03-08-15, 12:08
بله قدرت خوبی دارند . لپتاپهای گیمینگ عموما کولینگ خوبی دارند . مورد مناسبیه
black storm
03-08-15, 12:12
بله قدرت خوبی دارند . لپتاپهای گیمینگ عموما کولینگ خوبی دارند . مورد مناسبیه
متشکرم از شما من دیروز این مدلو به جای g56jk خریدم
کار درستی کردم؟:love:
AMD>INTEL
03-08-15, 12:21
مبارکتون باشه . بله مورد خوبیه
black storm
03-08-15, 12:23
مبارکتون باشه . بله مورد خوبیه
خیلی ممنونم از شما که همیشه بهترین جواب هارو به من دادید از اون وقتی که در سایتتون ثبت نام کردم:love::11():
راستی باتر این مدل داخل هست به نظرتون چطور استفاده کنم تا باریش خراب نشه
بعد احساس میکنم میرسه به 100 درصد باتریش غیر فعال میشه با برق کار میکنه.... همینطوریه به نظرتون؟؟
AMD>INTEL
03-08-15, 12:28
خیلی ممنونم از شما که همیشه بهترین جواب هارو به من دادید از اون وقتی که در سایتتون ثبت نام کردم:love::11():
راستی باتر این مدل داخل هست به نظرتون چطور استفاده کنم تا باریش خراب نشه
بعد احساس میکنم میرسه به 100 درصد باتریش غیر فعال میشه با برق کار میکنه.... همینطوریه به نظرتون؟؟
باطری رو در حالت عادی بگذارید روند شارژ و دشارژ به طور طبیعی انجام بشه .فقط موقع بازی طولانی باطری رو خارج کنید تا گرما کمتر بشه . همچنین یک کول پد خوب هم تهیه کنید .
black storm
03-08-15, 12:31
باطری رو در حالت عادی بگذارید روند شارژ و دشارژ به طور طبیعی انجام بشه .فقط موقع بازی طولانی باطری رو خارج کنید تا گرما کمتر بشه . همچنین یک کول پد خوب هم تهیه کنید .
یعنی رسید به 100 درصد از برق درش بیارم تا کم بشه مثلا تا 15 درصد بعد بزارم شارژ بشه؟
به نظرتون وقتی رسید به 100 درصد باز هم شارژرو نزارم وصل باشه؟
AMD>INTEL
03-08-15, 12:36
یعنی رسید به 100 درصد از برق درش بیارم تا کم بشه مثلا تا 15 درصد بعد بزارم شارژ بشه؟
به نظرتون وقتی رسید به 100 درصد باز هم شارژرو نزارم وصل باشه؟
بله شارژ و دشارژ کامل بشه . وقتی به 100 رسید خارج کنید شارجر را
black storm
03-08-15, 13:17
بله شارژ و دشارژ کامل بشه . وقتی به 100 رسید خارج کنید شارجر را
ممنون
برای بازی کردن چی کار کنم؟ چون برای بازی حتما باید شارژر وصل باشه چطور استفاده کنم خراب نشه
AMD>INTEL
03-08-15, 13:20
ممنون
برای بازی کردن چی کار کنم؟ چون برای بازی حتما باید شارژر وصل باشه چطور استفاده کنم خراب نشه
برای بازی برای مدت طولانی بهتره باطری رو خارج کنید .
black storm
03-08-15, 13:25
برای بازی برای مدت طولانی بهتره باطری رو خارج کنید .
درست ولی چطوری خارجش کنم
AMD>INTEL
03-08-15, 13:41
درست ولی چطوری خارجش کنم
باطریش جدا میشه یا نه ؟
black storm
03-08-15, 13:49
باطریش جدا میشه یا نه ؟
نه دادا جدا نمیشه
black storm
03-08-15, 13:57
راستی من وقتی شارژرو وصل میکنم و گامو میزارم رو سرامیک مچه دستم که میخوره گوشه لپتاپ یه برق خفیفی داره.... مشکل داره یعنی لپتاپ یا معمولیه؟ تو نت چنجا هم خونده بودم لپتاپای دیگه هم اینطور میشن... حالا نظرتون چیه؟:11():
AMD>INTEL
03-08-15, 14:03
راستی من وقتی شارژرو وصل میکنم و گامو میزارم رو سرامیک مچه دستم که میخوره گوشه لپتاپ یه برق خفیفی داره.... مشکل داره یعنی لپتاپ یا معمولیه؟ تو نت چنجا هم خونده بودم لپتاپای دیگه هم اینطور میشن... حالا نظرتون چیه؟:11():
طبیعی هست . بله مشکلی نیست . باطری داخلیه فقط یک کول پد تهیه کنید .
black storm
03-08-15, 14:05
طبیعی هست . بله مشکلی نیست . باطری داخلیه فقط یک کول پد تهیه کنید .مرسیفقط برا بازی شارژر وصل باشه و100 درصد هم شده باه مشکل برا باتری گیدا نمیشه؟برنامه چیزی نیس مثل لنووها که باتری رو غیر فعال کرد؟
AMD>INTEL
03-08-15, 14:10
مرسیفقط برا بازی شارژر وصل باشه و100 درصد هم شده باه مشکل برا باتری گیدا نمیشه؟برنامه چیزی نیس مثل لنووها که باتری رو غیر فعال کرد؟
شما فقط یک کول پد مناسب آلمینیومی دیپ کول n9 بگیرید .
behzad21
05-08-15, 23:56
g56jk بهتره یا g550jx؟
g550jx با رم 8 که حدود 3700 هستش کیبوردش بلک لایت داره؟؟؟
black storm
14-08-15, 14:21
سلام خدمت همه مخصوصا اقا امید گل:love:
یه سوال داشتم
من الان یه کیبورد گرفتم که بقل این کیبورده یه پورت USB هستش و من موس رو به همون پورت وصل میکنم و فقط کیبورد رو به پورت لپتاپ
خواستم بپرسم که منی که دارم از یه پورت لپتاپ هم به عنوان کیبورد و هم موس استفاده میکنم برای لپتاپ و اون پورتش مشکلی پیش نمیاد؟؟ منظورم اینه که کشش رو داره؟؟
AMD>INTEL
14-08-15, 15:00
سلام خدمت همه مخصوصا اقا امید گل:love:
یه سوال داشتم
من الان یه کیبورد گرفتم که بقل این کیبورده یه پورت USB هستش و من موس رو به همون پورت وصل میکنم و فقط کیبورد رو به پورت لپتاپ
خواستم بپرسم که منی که دارم از یه پورت لپتاپ هم به عنوان کیبورد و هم موس استفاده میکنم برای لپتاپ و اون پورتش مشکلی پیش نمیاد؟؟ منظورم اینه که کشش رو داره؟؟
خیر مشکلی پیش نمیاد . این کیبرد هاب USB دارد و میتونید ازش استفاده کنید .