شرکت گیگابایت در میکروسایت خود به مناسبت عرضه ویندوز 10 لیست مادربردهایی که کاملا سازگار با ویندوز 10 هستند را اعلام کرد . این لیست برای هر دو پلتفرم INTEL و AMD ارائه شده است .
Only the registered members can see the link (Only the registered members can see the link)
آدرس میکروسایت گیگابایت برای لیست مادربردهای گیگابایت WINDOWS 10 Ready (Only the registered members can see the link)
AMD>INTEL
02-08-15, 21:22
پشتیبانی کامل مادربردهای گیگابایت از ویندوز 10
کمپانی گیگابایت، از تولید کنندگان پیشرو و مبتکر در صنعت مادربرد، بایوس و درایورهای مادربردهای خود را برای سازگاری کامل با ویندوز 10 به روز رسانی کرد. مادربردهای سری Ultra Durable گیگابایت که به پایداری و طول عمر بالا شناخته می شوند، به کاربران این اطمینان را خواهند داد که حتی مادربردهای قدیمی تر آنها می تواند به خوبی در محیط این سیستم عامل جدید کار کند. البته این شرایط در سری های Gaming و Overclocking برای کاربران حرفه ای نیز برقرار است.
مادربردهای GIGABYTE گزینه های ایده آلی برای نصب و راه اندازی ویندوز 10 روی سیستم های دسکتاپ به شمار می روند. این نسخه ویندوز، جدیدترین و مبتکرانه ترین سیستم عاملی است که تاکنون از سوی مایکروسافت ارائه شده است و دارای ویژگی های جدید و مهیج بی شماری بوده که باعث ارتقاء بازدهی و کیفیت بازی می شود. از میان این امکانات بی شمار، می توان به پشتیبانی کامل ویندوز از نسخه DirectX™ 12و یکسان سازی تمامی اطلاعات بر روی تمامی دستگاه ها ابزارها اشاره کرد. مایکروسافت با عرضه ویندوز 10 یک گام به سمت استفاده از کامپیوتر های رو میزی به عنوان پشتیبان تمامی قطعات الکترونیکی امروز گام برداشته است.
هم اکنون نسخه ویندوز 10 در فروشگاه اینترنتی ویندوز (Windows Store) موجود بوده و کاربران می توانند برای دانلود مستقیم این ویندوز به فروشگاه اینترنتی مراجعه نمایند. همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد لیست مادربرد هایی که از ویندوز 10 پشتیبانی می کنند می توانید به وب سایت رسمی گیگابایت مراجعه فرمایید.
لینک وبسایت و اطلاعات بیشتر (Only the registered members can see the link)
mm65
25-08-15, 13:10
سلام.
معنی پشتیبانی کامل از ویندوز 10 اینه که درایورهای سازگار با ویندوز 10 هم برای مادربردهای نامبرده در لیست وجود داره؟
چون من هرچی بررسی کردم درایورهای بلوتوث و wi-fi برای ویندوز 10 منتشر نشده (تا این لحظه)
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - GA-Z97N-WIFI (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1151 - GA-Z170N-WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-UD5 WIFI (rev. 1.1) (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Motherboard - Socket 2011-3 - GA-X99-Gaming G1 WIFI (rev. 1.0) (Only the registered members can see the link)
GIGABYTE - Motherboard - Socket 1150 - G1.Sniper 5 (rev. 1.x) (Only the registered members can see the link)
دقیقاً یادمه ویندوز 8.1 که تازه اومده بود درایور بلوتوث و wi-fi سازگار با ویندوز 8.1 برای بوردهای گیگا دو سه ماه طول کشید تا اومد. درایور ویندوز 8 رو که نصب می کردم گاهی اوقات بلواسکرین میداد و مجبور بودیم صبر کنیم. در صورتیکه شرکت های دیگه مثل ایسوس یا ام اس آی خیلی زودتر از گیگا درایورهای کامل سازگار با ویندوز 8.1 ارائه کردن. در مورد ویندوز 10 هم همون جریان تکرار شده و بر خلاف ایسوس یا ام اس آی هنوز گیگا درایور سازگار با ویندوز 10 برای بلوتوث یا وای فای منتشر نکرده.
با تشکر:1. (23):
AMD>INTEL
25-08-15, 13:15
مادربردتون چیه ؟
----
یک احتمالی که میدم . داشتن درایور وایرلس این مدل به صورت include در دیتابیس درایورهای ویندوز 10 میباشد
mm65
25-08-15, 16:03
در اینصورت باید برای مدل های مشابه از برندهای رقیب هم شرایط مشابهی وجود داشت اما اینطور نیست:
Motherboard - The world leader in motherboard design (Only the registered members can see the link-driver&Win10) 64
Motherboard - The world leader in motherboard design (Only the registered members can see the link-driver&Win10) 64
Only the registered members can see the link
با ویندوز 8.1 هم اولش همین طور بود اما نکته عجیب تر این بود که مثلاً ماه 8 میلادی اگه درایور بلوتوث و وای فای ویندوز 8.1 اومده بود, در سایت گیگا تاریخ رو ماه 6 میلادی زده بود. یعنی درواقع تاریخو دستکاری کرده بودن:1. (35):
AMD>INTEL
25-08-15, 17:07
در اینصورت باید برای مدل های مشابه از برندهای رقیب هم شرایط مشابهی وجود داشت اما اینطور نیست:
با ویندوز 8.1 هم اولش همین طور بود اما نکته عجیب تر این بود که مثلاً ماه 8 میلادی اگه درایور بلوتوث و وای فای ویندوز 8.1 اومده بود, در سایت گیگا تاریخ رو ماه 6 میلادی زده بود. یعنی درواقع تاریخو دستکاری کرده بودن:1. (35):
اینطوری نمیشه اظهار نظر کرد . چندین مدل چیپ وایرلس وجود داره که تعدادشون بطور اتوماتیک توسط ویندوز 10 نصب میشه .
بطور مثال GA-Z170N-WIFI
هم درایوری برای وایرلس برای ویندوز 10 ندارد . اگر لازم بود گیگابایت برای دانلود برای ویندوز 10 قرار میداد .
farjam1990
25-08-15, 17:42
سلام مجید جان چطوری خوبی؟
احتمالا در گیگابایت ها از چیپ متفاوتی به عنوان کنترلر Wireless استفاده شده
به عنوان مثال مادربرد GA-X99-Gaming G1 WIFI که توی قسمت دانلودش درایوری برای وایرلس روی ویندوز 10 نیست رو من روش ویندوز 10 زدم برای یکی از مشتریا و وایرلسش هم داره کار میکنه
پروسه لانچ یک درایور در همه برند ها و شرکت ها معمولا" به این صورته که یک قطعه یا کنترلر(صدا ، لن و...) یا بصورت پیشفرض در ویندوز شناسایی و پشتیبانی میشه یا نمیشه ، اگه پشتیبانی نشه که درایور رو براش لانچ میکنن(در اینده هم با استفاده از فیدبک های کابران در مورد مشکلات این درایور، اون رو ارتقا و به روز رسانی میکنن) و اگر هم شناسایی و پشتیبانی بشه بازم درایور رو لانچ میکنن اما قبلش صبر میکنن تا فیدبک بگیرن از کاربران سراسر دنیا که ببینن برای شناسوندنش مشکلی دارند اون کاربرا یا خیر
اونهایی که زودتر لانچ میکنن 2 حالت دارن ، یا پشتیبانی نشده توسط سیستم عامل و یا پشتیبانی شده اما دارای اشکالات و سختی هایی بوده که سریع تونستن بهش پی ببرن (حالا احتمال پز دادن برای اینکه ما زودتر درایور دادیم رو حذف میکنیم:دی)
پ ن
جات خالی واید خیلی حال میده برای گیم ، مرسی که اونسری راهنمایی کردی برای مانیتور :دی
mm65
25-08-15, 20:00
سلام مجید جان چطوری خوبی؟
احتمالا در گیگابایت ها از چیپ متفاوتی به عنوان کنترلر Wireless استفاده شده
به عنوان مثال مادربرد GA-X99-Gaming G1 WIFI که توی قسمت دانلودش درایوری برای وایرلس روی ویندوز 10 نیست رو من روش ویندوز 10 زدم برای یکی از مشتریا و وایرلسش هم داره کار میکنه
پروسه لانچ یک درایور در همه برند ها و شرکت ها معمولا" به این صورته که یک قطعه یا کنترلر(صدا ، لن و...) یا بصورت پیشفرض در ویندوز شناسایی و پشتیبانی میشه یا نمیشه ، اگه پشتیبانی نشه که درایور رو براش لانچ میکنن(در اینده هم با استفاده از فیدبک های کابران در مورد مشکلات این درایور، اون رو ارتقا و به روز رسانی میکنن) و اگر هم شناسایی و پشتیبانی بشه بازم درایور رو لانچ میکنن اما قبلش صبر میکنن تا فیدبک بگیرن از کاربران سراسر دنیا که ببینن برای شناسوندنش مشکلی دارند اون کاربرا یا خیر
اونهایی که زودتر لانچ میکنن 2 حالت دارن ، یا پشتیبانی نشده توسط سیستم عامل و یا پشتیبانی شده اما دارای اشکالات و سختی هایی بوده که سریع تونستن بهش پی ببرن (حالا احتمال پز دادن برای اینکه ما زودتر درایور دادیم رو حذف میکنیم:دی)
پ ن
جات خالی واید خیلی حال میده برای گیم ، مرسی که اونسری راهنمایی کردی برای مانیتور :دی
سلام فرجام جان:give_rose: مرسی خوبم.
الان سیستم ندارم که تست کنم اما با توجه به تجربه ای که در مورد استفاده از درایور بلوتوث+وای فای ویندوز 8 با 8.1 داشتم قابل نصب و اجرا بود اما پایدار نبود. منم معتقد بودم که مشکلی نیست اما فکر می کنم 45 روز یا 2 ماه بعد درایور مخصوص 8.1 که اومد و نصبش کردم کاملاً پایدار بود و هیچ مشکلی نداشت. تا یک ماه دیگه فکر کنم جواب این سوال معلوم می شه به نظر خودم درایور برای 10 میده اما با تاخیر
کلاً سرعت آپدیت کردن درایورها توسط گیگا کند تر از msi و ایسوسه. MSI ماهی یکبار درایور و بایوس و یوتیلیتی رو با هم آپدیت می کنه البته پر از باگ.
قربونت.مبارکه:11(): اون گرافیک های نازی که داری تشنه بازی روی 4K و بالاتر هستن:1. (26):
AMD>INTEL
25-08-15, 21:33
در مورد عرضه درایورهای مادربرد مخصوصا برای ویندوز 10 شرکت گیگابایت اولین شرکتی بود که درایورها رو تو سایتش قرار داد و اعلامیه داد .