PDA

مشاهده نسخه کامل : کنترل windows update در ویندوز 10

Mehrdad.A 88
30-07-15, 11:18
درود

من وین 10 نصب کردم و حالا یکی به من بگه چطور میتونم windows update رو کنترل کنم هنوز هیچی نشده میخواد اینترنت منو بکشه

AMD>INTEL
30-07-15, 11:26
یک فایروال نصب کن و اپدیت ویندوز رو بلاک کن . اگر راه دیگه دیدم . خبر میدم .
این هم ببینید
Only the registered members can see the link

Mehrdad.A 88
30-07-15, 18:11
من نمیدونم چرا باید ویندوز رو اکتیو کنم همه چیز در دسترسه. تنها چیزی که نیاز به اکتیو کردن ویندوز داره انتخاب تصویر برای اکانت
حتما به این سایت برید winaero (Only the registered members can see the link) راه کار ها و ابزار بسیار جالبی برای Tweak (Only the registered members can see the link) ویندوز داره

Mehrdad.A 88
30-07-15, 18:21
با Winaero Tweaker میتونید ویندوز آپدیت رو غیر فعال کنیدOnly the registered members can see the link

Haswell
30-07-15, 19:51
کسی میدونه چطور گجت های دسکتاپ رو به ویندوز 10 برگردونیم؟

JiMmY.j
30-07-15, 20:11
من نمیدونم چرا باید ویندوز رو اکتیو کنم همه چیز در دسترسه. تنها چیزی که نیاز به اکتیو کردن ویندوز داره انتخاب تصویر برای اکانت
حتما به این سایت برید winaero (Only the registered members can see the link) راه کار ها و ابزار بسیار جالبی برای Tweak (Only the registered members can see the link) ویندوز داره

طبق آپدیتی که خود مایکروسافت چند وقت پیش منتشر کرد این امکان در خود ویندوز 10 هست. لازم به نصب برنامه جداگانه نیست. خبر زیر رو بخونید فکر کنم متوجه بشید.

مایکروسافت ابزاری برای جلوگیری از نصب خودکار بروزرسانی های ویندوز 10 عرضه کرد (Only the registered members can see the link)

خبات کریمی
30-07-15, 20:23
درود
از بخش Services راحت غیر فعال میشه

Mehrdad.A 88
30-07-15, 21:02
از بخش services هم فیر فعال کردم. حالا راهی برای دانلود دستی آپدیت ها هست ؟