سلام دوستان.
من هارد SSD Samsung 850 EVO 250GB رو سفارش دادم، قراره شنبه برام ارسال کنند. بنظرتون می صرفه ۱۵۰۰۰ تومن سربود بدم و هارد SSD Samsung 850 PRO 128G بگیرم؟!
AMD>INTEL
23-07-15, 20:57
به نظرم ssd با ظرفیت بالاتر خیلی بیشتر به کار میاد .
Rking
27-07-15, 00:32
سلام. samsung 850 evo 240gb رو گرفتم. الان هم دارم ازش استفاده میکنم. :D
چطور میتونم از نو بودن هارد اطمینان پیدا کنم؟ (گارانتی شرکتی هست و اینترنتی سفارش دادم) چون یک سمت جعبهش (برای بازکردن در جعبه) فقط یه چسب بود که روش نوشته 240GB همین. روی در دیگه جعبه یه برچسب هست که یسری اطلاعات روش هست مثل مدل و..
کلا چیارو چک کنم؟
M3RS4D 50062
27-07-15, 00:40
سلام. samsung 850 evo 240gb رو گرفتم. الان هم دارم ازش استفاده میکنم. :D
چطور میتونم از نو بودن هارد اطمینان پیدا کنم؟ (گارانتی شرکتی هست و اینترنتی سفارش دادم) چون یک سمت جعبهش (برای بازکردن در جعبه) فقط یه چسب بود که روش نوشته 240GB همین. روی در دیگه جعبه یه برچسب هست که یسری اطلاعات روش هست مثل مدل و..
کلا چیارو چک کنم؟
با نرم افزار hd tune میتونید مدت زمان کارکرد ssd رو چک کنید.
AMD>INTEL
27-07-15, 00:41
برنامه ssd life و ssd-z که در تاپیک زیر معرفی کردم اطلاعات کاملی درباره ssd میده .
Only the registered members can see the link
Rking
27-07-15, 00:57
دیگه دوستان نظری نداشتن در این مورد؟
این برنامه Macigcian چیه؟ بنظرتون ضروریه که نصبش کنم؟ چون برنامهش روی Windows اجرا میشه و برنامه ای که سامسونگ برای لینوکس درست کرده رو حوصله اش رو ندارم :D به هر حال اگر خیلی تاثیر داره بگید که استفاده کنم.
AMD>INTEL
27-07-15, 12:55
میتونید نتایج تست ssd خودتون با موارد دیگه در این تاپیک مقایسه کنید
Anvil's Storage Utilities (نرم افزار تست سرعت هارد و SSD و فلش شما (Only the registered members can see the link)
Rking
28-07-15, 11:16
با نرم افزار hd tune میتونید مدت زمان کارکرد ssd رو چک کنید.
سلام.
کجای برنامه مدت زمان کارکرد رو نشون میده؟
Rking
28-07-15, 11:25
برنامه ssd life و ssd-z که در تاپیک زیر معرفی کردم اطلاعات کاملی درباره ssd میده .
Only the registered members can see the link
این برنامه ssd life که گفتید نوشته :
work time: 29h
پس طبق این نتیجه هارد نو هست و موردی نداره :great:
این برنامه معتبره؟ چطور میتونه بفهمه ssd چقدر کار کرده؟ توی هارد این چیزا ذخیره میشه؟ اگه آره. خب اون خودشون شاید کارکردش رو از روی هارد پاک کردن. امکان پاک کردنش هست؟ (reset)
nima_hl
28-07-15, 13:53
این برنامه ssd life که گفتید نوشته :
work time: 29h
پس طبق این نتیجه هارد نو هست و موردی نداره :great:
این برنامه معتبره؟ چطور میتونه بفهمه ssd چقدر کار کرده؟ توی هارد این چیزا ذخیره میشه؟ اگه آره. خب اون خودشون شاید کارکردش رو از روی هارد پاک کردن. امکان پاک کردنش هست؟ (reset)
امکان ریست کردن تایمر هارد وجود ندارد ، هارد شما نو بوده و با خیال راحت استفاده بفرمائید
AMD>INTEL
28-07-15, 14:04
این ssd های سامسونگ مدت زیادی نیست وارد بازار ایران شدند . ریست کردن اسمارت ssd و هارد نیاز به pc 3000 داره که از نظر اقتصادی برای فروشندگان مقرون به صرفه و منطقی نیست .
Rking
28-07-15, 17:15
این قطعه ای که گفتید برای کار ریکاوری و اینجور چیزا استفاده میشه درسته؟ چقدره هزینش؟
- - - Updated - - -
امکان ریست کردن تایمر هارد وجود ندارد ، هارد شما نو بوده و با خیال راحت استفاده بفرمائید
این دمایی که نشون میده مثلا هارد / گرافیک .. واقعی هست؟ توی قطعات دماسنج هست یعنی؟
AMD>INTEL
28-07-15, 17:27
این قطعه ای که گفتید برای کار ریکاوری و اینجور چیزا استفاده میشه درسته؟ چقدره هزینش؟
- - - Updated - - -
این دمایی که نشون میده مثلا هارد / گرافیک .. واقعی هست؟ توی قطعات دماسنج هست یعنی؟
دستگاه pc 3000 مدلهای مختلفی دارد . از حدود 32 میلیون تومن به بالا
Rking
28-07-15, 21:36
مثل کارت های گرافیک هست. چطور اینقدر قیمتش بالاس؟ ۳۲ میلیون تومن فقط یه قطعه؟
این قسمت سوالم هم موند:
AMD>INTEL
28-07-15, 21:41
پردازنده ها و کارت های گرافیک سنسور دارند که برنامه های مونیتورینگ حرارتشون رو اعلام میکنند .