PDA

مشاهده نسخه کامل : مشکل در ریست شدن

Hassan-k2
23-07-15, 01:40
Only the registered members can see the linkسلام دوستان گرامی ببخشید من یه مدت مه لب تاپ خریدم وقتی ری استارت میکنم ویندوز ارور میداد که در ادامه واستون عکسشو میذازم انقد ری استارت میشد که من ترسیدم باطریم خراب بشه با دکمه پاور خاموش کردم روشن کردم درست شد دیگه بعد از اون همیشه مشکل در ری استارت داشتم من لب تاپو بردم گارانتی گفتن مشکل از ویندوزته چون با یه هارد دیگه امتحان کردم مشکلی نبود لازم به ذکره من هارد لب تاپمو عوض کردم و یه اس اس دی گذاشتم..بعد از عوض کزدن ویندوز مشکل حل شد تا اینکه وقتی درایور ها نصب شد ری استارت شد و دوباره مشکل همیشگی میخواستم بدونم کسی میدونی ایراد از کجاس?ممنون

AMD>INTEL
23-07-15, 02:23
تو این پیغام با اینکه خوانا نیست . اینکار رو انجام درایور جدید realtek رو برای شبکه لپتاپتون بگیرید و نصب کنید . قبلش درایور قبلی رو انیستال کنید.

Hassan-k2
23-07-15, 02:35
رفع ارور PXE-E61 در کامپیوتر | دانلود رایگان نرم افزار ( پی 30 یوزر )[/url] توو این لینک خواناس....دوست گرامی ممکنه از هارد باشه؟ اخه سه هفتس خریدمش

Hassan-k2
23-07-15, 11:29
دوستان خواهشا یکی راهنمایی کنه خیلی گیر کردم میترسم لب تاپم مشکل بایوس پیدا کنه دورباره اخه تازه از گارانتی گرفتم

AMD>INTEL
23-07-15, 12:25
لینک وبسایت دیگه حذف شد .
همانطوری که خودتون میگید بعد از نصب درایور این مشکل پیش اومده . شما باید ویندوز رو مجدد نصب کنید .
درایورهای جدیدتر رو از سایت سازنده لپتاپ بگیری و نصب کنی .