PDA

مشاهده نسخه کامل : بالا رفتن دمای سی پی یو

unlimited
18-07-15, 16:31
سلام دوستان . لب تاب من دل 5110 می باشد که فکر می کنم دمای آن بالا می رود گزارشی با CPUID HWMonitorPro گرفتم ممنون اگر راهنمایی کنید که دمای لبتابم نرماله یا بالاست .

unlimited
18-07-15, 16:33
Only the registered members can see the link

AMD>INTEL
18-07-15, 17:03
خیر باید سرویس بشه . باید باز بشه سرویس بشه و خمیر سیلیکون جدید زده بشه .

farjam1990
18-07-15, 20:06
خیر باید سرویس بشه . باید باز بشه سرویس بشه و خمیر سیلیکون جدید زده بشه .

سلام بهادر جان خوب هستین؟
راستش لپتاپ برادر من هم همچین مشکلی داره و اولین چیزی که به فکرم رسید تمیز کردن سیستم خنک کنندش و تعویض خمیر سیلیکون بود منتها یه مشکلی دارم الان
برندش HP هست ،
من قبلا" یه HP تقریبا" از همون مدل اما یه مدل قدیمی ترش با پردازنده و بورد قدیمی تر(یعنی سندیبریج) رو باز کرده بودم و از پشت لپتاپ(منظورم از سمت باتری و اینهاست و نه از قسمت کیبورد) باید شروع به باز کردن قطعات میکردم، اما الان لپتاپ برادرم از پشت دسترسی به پردازنده رو نمیده و انگا رباید از قسمت کیبورد باز بشه اما اصلا" این مدلی از قسمت کیبورد باز نکردم تا حالا
راهنمای خاصی وجود داره برای این کار؟

AMD>INTEL
18-07-15, 20:51
سلام بهادر جان خوب هستین؟
راستش لپتاپ برادر من هم همچین مشکلی داره و اولین چیزی که به فکرم رسید تمیز کردن سیستم خنک کنندش و تعویض خمیر سیلیکون بود منتها یه مشکلی دارم الان
برندش HP هست ،
من قبلا" یه HP تقریبا" از همون مدل اما یه مدل قدیمی ترش با پردازنده و بورد قدیمی تر(یعنی سندیبریج) رو باز کرده بودم و از پشت لپتاپ(منظورم از سمت باتری و اینهاست و نه از قسمت کیبورد) باید شروع به باز کردن قطعات میکردم، اما الان لپتاپ برادرم از پشت دسترسی به پردازنده رو نمیده و انگا رباید از قسمت کیبورد باز بشه اما اصلا" این مدلی از قسمت کیبورد باز نکردم تا حالا
راهنمای خاصی وجود داره برای این کار؟

درود فرجام جان مدل دقیقش رو بگی بهت میگم چیکار کنی .

AMD>INTEL
18-07-15, 21:32
مثلا در سری DV6 شرکت HP ابتدا باید رم و هارد رو جدا کرد و چند تا پیچ پشت رو باز کرد . بعد به آرامی طلق پلاستیکی که بالای کیبرد هست رو جدا کرد و بعد پیچ های بالای کیبرد رو باز کرد .