یکدفعه این طوری شده.ویندوز بالا میاد و بلافاصله ریست میشه!
فن نو انداختم سیلیکون زده و محکم بسته شده درست نشد
رم و پاور را عوض کردم با مدل هایی که داشتم اما فایده ای نداشت
مادربرد را باز کردم باطریش را در آوردم و دوباره گذاشتم و رم و CPUو گرافیک را بهش زدم باز فایده ای نداشت
هارد را در آوردم و خواستم ویندوز لایو را اجرا کنم ولی به همون صورت ویندوز لایو هم وقتی بالا میاد ریست میشه
یه پاور گرین سالم از یه کیس دیگه باز کردم و روی این بستم باز ریست میشه
دیگه چه کار کنم من؟
مشخصات
cpu e 6600
main Giga p 945
ram 1 G DDR 2 bus 667
AMD>INTEL
15-07-15, 22:49
مادربرد را باز کردم باطریش را در آوردم و دوباره گذاشتم و رم و CPUو گرافیک را بهش زدم باز فایده ای نداشت
هارد را در آوردم و خواستم ویندوز لایو را اجرا کنم ولی به همون صورت ویندوز لایو هم وقتی بالا میاد ریست میشه
دیگه چه کار کنم من؟
مشخصات
cpu e 6600
main Giga p 945
ram 1 G DDR 2 bus 667
درجه حرارت cpu در بایوس هم اعلام کنید . هر چند بعیده از حرارت باشه چون اگر از حرارت بود سیستم خاموش میشد
با برنامه زیر رم رو بصورت بوت تست کنید
Only the registered members can see the link
tanshat
15-07-15, 23:17
رم تو خونه زياد دارم انداختم روش ولي نتيجه نگرفتم.تمام كارهايي كه انجام دادم را تو پست اول نوشتم
AMD>INTEL
15-07-15, 23:50
رم تو خونه زياد دارم انداختم روش ولي نتيجه نگرفتم.تمام كارهايي كه انجام دادم را تو پست اول نوشتم
گرافیکتون رو هم تست کنید .
nima_hl
16-07-15, 00:43
دیگه چه کار کنم من؟
مشخصات
cpu e 6600
main Giga p 945
ram 1 G DDR 2 bus 667
این پلتفرم مربوط به حدود 10 سال پیشه
شاید با تعویض یک یا چند قطعه (مثلا خازنهای مادربرد) فعلا راه بیافته ولی آفتابه خرج لحیمه
بهتر به فکر پلتفرم جدیدتر باشید
tanshat
16-07-15, 04:22
چند تا از خازنها باد كرده فردا عوضشون ميكنم ببينم چي ميشه،يه باتري جديد هم ميندازم روش شايد نتيجه داد
فكر كنم نوسان برق اين بلا را سرش آورد ( يعني مثلا محافظ هم داريم)
nima_hl
16-07-15, 09:17
چند تا از خازنها باد كرده فردا عوضشون ميكنم ببينم چي ميشه،يه باتري جديد هم ميندازم روش شايد نتيجه داد
فكر كنم نوسان برق اين بلا را سرش آورد ( يعني مثلا محافظ هم داريم)
مشکل باد کردن خازنها مادربرد خیلی با نوسانات برق ارتباط ندارد، (البته پاور نامناسب میتونه سرعت خرابی خازنها را در آن نسل مادربرد بالا ببره)
خازنهای الکترولیت معمولی دارای عمر نسبتا پائینی هستند که طی چند سال باد میکنند
این خازنها در طراحی بردهای جدید با خازنهای حالت جامد تعویض شدند که عمر بیشتری دارند
اگر خودتون میتونید خازنها را تعویض کنید بسیار عالیه :great:
AMD>INTEL
16-07-15, 13:25
فقط توجه داشته باشید هر خازنی که میگیرید جنس خوب تهیه کنید . تو بازار فعلی خازنهای تقلبی و خازنهای معیوب فراوان هستند . از برند نیچیکون یا ELNA تهیه کنید . قبل از لحیم کردن خازنها با خازن سنج ازشون تست بگیرید. خیلی معیوبی داشتم تو این چند وقته .
ngmsshd
17-07-15, 14:51
من هم یه سیستم با مشخصات زیر دارم:
cpu intel celeron 3GHZ
512 MB DDR2 RAM
MotherBoard ASUS 775 Socket
GPU GeForce 6200
مشکل سیستم اینه که وقتی سیستم رو روشن می کنی بعد از 10 15 دقیقه سیستم ریپ میزنه و حرکت موس تیکه تیکه میشه.در صورتی که usage پردازنده عادی هست.دمای گراقیک رو چک کردم.دیدم به صورت دیفالت در حالت عادی تا 90 درجه دما بالا میره.کارت گرافیک رو برداشتم و به صورت آنبرد زدم دیدم مشکل همچنان باقیه.یه رم 2 گیگ DDR2 هم به سیستم اضافه کردم ولی همچنان ریپ میزنه.به نظر دوستان اگه دمای cpu بالا باشه (تو بایوس 60 درجه بود)باعث ریپ میشه؟این مشکل مربوط به پاور نمیشه؟
AMD>INTEL
17-07-15, 15:10
من هم یه سیستم با مشخصات زیر دارم:
cpu intel celeron 3GHZ
512 MB DDR2 RAM
MotherBoard ASUS 775 Socket
GPU GeForce 6200
مشکل سیستم اینه که وقتی سیستم رو روشن می کنی بعد از 10 15 دقیقه سیستم ریپ میزنه و حرکت موس تیکه تیکه میشه.در صورتی که usage پردازنده عادی هست.دمای گراقیک رو چک کردم.دیدم به صورت دیفالت در حالت عادی تا 90 درجه دما بالا میره.کارت گرافیک رو برداشتم و به صورت آنبرد زدم دیدم مشکل همچنان باقیه.یه رم 2 گیگ DDR2 هم به سیستم اضافه کردم ولی همچنان ریپ میزنه.به نظر دوستان اگه دمای cpu بالا باشه (تو بایوس 60 درجه بود)باعث ریپ میشه؟این مشکل مربوط به پاور نمیشه؟
دوست عزیز شما برای مشکلتون تاپیک داشتید . لطفا در تاپیک کاربران دیگه پست نزیند و در همون تاپیک سوالتون رو ادامه بدید .
پست اضافی بزودی پاک میشه
tanshat
22-07-15, 10:58
با عوض كردن خازن ها مشكل برطرف شد
فقط چون تمام كابل هاي ساتا را باز كردم فكر ميكنم در بستن مجدد اونها دچار اشتباهي شدم
سيستم 2 درايو سي دي و يك هارد داره به ترتيب اولويت شماره هاي پورت ساتا در مادربرد به چه صورت بايد اونها را قرار بدم؟
آيا تاثيري در سرعت داره؟
AMD>INTEL
22-07-15, 12:24
خیر تاثیری تو سرعت ندارد . فرقی بین پورت های ساتا نیست .