ورود

مشاهده نسخه کامل : یه سیستم در حدود 4 تومن

Pois0nous
15-07-15, 21:13
سلام

امروز رفتم یک سیستم دسکتاپ طرفای 4 تومن بگیرم. فروشنده اومد شروع کرد لیست کردن قطعات (دوست بابام سفارشمون رو کرده بود طوری نبود بخواد بندازه) این قطعات رو نوشته بود:
سی پی یو: intel core i5
مین بورد: asus z97
رم : 2 تا 8 گیگ
هارد : 2 ترا
اس اس دی: 120 گیگ
کیبورد: logitec g103
موس: logitec مدلش خونده نمی شه Only the registered members can see the link
کیس: green x5 fusion
دی وی دی رایتر هم برندش خونده نمی شه Only the registered members can see the link
گرافیک : gtx 960 2G

بعد یه جمع زد گفت می شه حدود 4,300 اینا(بدون مانیتور). بعد گفت شما که این قدر هزینه می خواید بکنید یک لپتاپ گیمینگ بخرید به صرفه تره براتون. مدل پیشنهادی خودش MSI GE 62 بود که 16 گیگ رم با سی پی یو Core i7 و مانیتور فول اچ دی 15 اینچ و گرافیک GTX 965M 4G و هارد 1 ترا داره بود. قیمتش هم 4.500

نظر شما چیه؟ دسکتاپ یا لپتاپ گیمینگ؟

استفاده ی من بیشتر Game هست + کارهای 3 بعدی (نه در سطح پیکسار Only the registered members can see the link در سطح مدل سازی و تکسچرینگ ساده) + برنامه نویسی هست.
خودمم دانشجوی نرم افزار هستم.

ممنون

AMD>INTEL
15-07-15, 21:34
لیستی که دادند به شما دقیق نیست چه مدلی از corei5 - مادربرد چه برندی ؟ و .....

Hessam II
15-07-15, 22:10
قطعاً خب خرید سیستم بازدهی به مراتب بالاتری داره برای شما... (به شرطی که قابلیت حمل و نقل براتون ملاک نباشه.)

Moghis
16-07-15, 12:14
موردی که معمولا زیاد بهش توجه نمی‌شه اینه که مقایسه‌ی سخت‌افزار لپ‌تاپ با PC با کنار هم گذاشتن دوتا اسم خیلی نتیجه‌ی درستی نمی‌ده. الان دوتا لینکی که گذاشتم رو ببینید. لینک اول مقایسه‌ی گرافیک اون مدل لپ‌تاپ گیمینگ هست با کارت گرافیکی که برای PC براتون مشخص کرده. لینک دوم هم مقایسه‌ی پردازنده‌ی i7 لپ‌تاپ با مدل فرضی i5 پی‌سی هست که نشون میده نزدیک به هم هستن (از جهاتی اولی برتره و از جهاتی دومی)
GeForce GTX 965M vs 960 (Only the registered members can see the link)
Intel Core i7 4710HQ vs i5 4460 (Only the registered members can see the link)
ضمن اینکه بحث تعمیر راحتتر و قابلیت ارتقای بالای PC رو هم نمیشه نادیده گرفت. به نظرم لپ‌تاپ گیمینگ فقط برای موقعی خریدش توجیه داره که حتما نیاز به حمل و نقل و جابجایی داشته باشیم.