من این سیستم حدود 4 سال پیش بستم و راضیم منتها فک کنم دیگه بازی ها روز رو جواب نده .
خواستم مشورت بگیرم که چه قطعاتی برای گیمینگ تا چند سال دیگه (4) و سرعت بهتر خصوصا فیلماHD باید عوض شه و به نظرتون حداقل تا چ حد پول باید جمع کنم ؟
چون هنوز نمیدونم چیا باید عوض شه و حداقل بودجه چقدر هست ?? و چقدر باید جمع کنم ؟
CPU : AMD X4 955 Black Edition
main : Biostar Ta870 Plus
Ram: 4GB DDr3 1333
GPU: ATI 5670 Radeon HD
کیس : مگنوم 2
Power: Redmax 600 W
سیستم خیلی قراضه هست مگه نه ؟ !
AMD>INTEL
14-07-15, 16:26
به نظر من با افزایش رم به 8 گیگ و خرید یک گرافیک میتونید بازیها رو اجرا کنید . فقط باید سقف بودجتون رو مشخص کنید .با حدود 1 تومن میتونید رم و گرافیک مناسب تهیه کنید .
viper95
14-07-15, 16:33
اول از همه باید بودجه رو مشخص کنید و اینکه درسته کاربری گیمینگ هست ولی برفرض آیا حتما میخواهید گیم ها رو الترا بازی کنید یا اینکه رزولوشن مورد نظر شما برای گیم دقیقا چقدر هستش ؟؟:11():
iceboy_love
14-07-15, 18:08
درود
میخوام نرخ فریم دهی 30 نباشه چون 30 پایین هست و نرخ فریم دهی بازی بالا باشه و روون اجرا بشه
و اگر گرافیک عوض شه که خب کیس و پاور قطعا عوض میخاد .. منتها CPU هم عوض میخواد ؟
AMD>INTEL
14-07-15, 18:17
درود
میخوام نرخ فریم دهی 30 نباشه چون 30 پایین هست و نرخ فریم دهی بازی بالا باشه و روون اجرا بشه
و اگر گرافیک عوض شه که خب کیس و پاور قطعا عوض میخاد .. منتها CPU هم عوض میخواد ؟
پردازندتون مناسبه . پاورتون هم بعید میدونم نیاز به تعویض داشته باشه .گرافیک Zotac GTX 960 OC Dual Fan Cooler 2GB به نظرم کاملا مناسبه .
iceboy_love
15-07-15, 22:42
درود
والا حقیقتش من گرافیک میخام عوض کنم و فک نکنم این X 4 955 جواب کار منو بده چون گرافیک سری Asus 960 یک میلیونی میخام بندازم و میترسم راندمان کاری اونچنان موقع گیمینگ بهم نده
در نتیجه
یه سیستم بر پایه اینتل معرفی کنید و مجبوردم
RAM 8 GB
Power Green مناسب این گرافیک
CPU intel
main seri LGA 1151 بردارم
همراه با کیس اگه لازم شد .. .شایدم مگنوم 2 الان جوابم بده
+ GPU 960 Geforce seri
حالا دوستان تا رنج 2 میلیون الی 2 و نیم میتونن یه چی خوب سر هم کنند که گرافیک هم شاملش میشه و تا چند سال ما راحت باشیم ؟
AMD>INTEL
15-07-15, 22:47
درود
والا حقیقتش من گرافیک میخام عوض کنم و فک نکنم این X 4 955 جواب کار منو بده چون گرافیک سری Asus 960 یک میلیونی میخام بندازم و میترسم راندمان کاری اونچنان موقع گیمینگ بهم نده
در نتیجه
RAM 8 GB
CPU intel
+ GPU 960 Geforce seri
حالا دوستان تا رنج 2 میلیون الی 2 و نیم میتونن یه چی خوب سر هم کنند که گرافیک هم شاملش میشه و تا چند سال ما راحت باشیم ؟
پردازنده شما برای این کارت گرافیک گلوگاه ایجاد نمیکنه . میتونید تست کنید . اگر جواب نداد اقدام به تعویض کنید .
nima_hl
16-07-15, 00:53
درود
در نتیجه
RAM 8 GB
CPU intel
+ GPU 960 Geforce seri
درود بر شما
کمپانیهای بازی سازی و انجینهای بازی به گونه ای طراحی شده اند که بازی در اکثر کامپیوترهای در بازار به راحتی اجرا شود
پردازنده شما در حال حاضر جزو پردازنده های نرمال حساب میشه و 99% بازیها با این پردازنده با فریم ریت خوب اجرا میشوند ( در صورتی که مادربرد شما از رم ddr3 پشتیبانی کرده و 8 گیگ رم داشته باشید )
به هر حال همانگونه که امید گرامی فرمودند این پردازنده برای گرافیک 960 کفایت میکند و تا چند سال هم بعید میدونم مشکلی داشته باشید
iceboy_love
16-07-15, 13:15
درود بر شما
کمپانیهای بازی سازی و انجینهای بازی به گونه ای طراحی شده اند که بازی در اکثر کامپیوترهای در بازار به راحتی اجرا شود
پردازنده شما در حال حاضر جزو پردازنده های نرمال حساب میشه و 99% بازیها با این پردازنده با فریم ریت خوب اجرا میشوند ( در صورتی که مادربرد شما از رم ddr3 پشتیبانی کرده و 8 گیگ رم داشته باشید )
به هر حال همانگونه که امید گرامی فرمودند این پردازنده برای گرافیک 960 کفایت میکند و تا چند سال هم بعید میدونم مشکلی داشته باشید
درود
پس نتیجه گیری من اینه که از حرفای شما
پردازنده و مین برد Ta 870+ Biostar من گلوگاه برای این گرافیک قدرتمند Geforce Asus 960 ایجاد نمیکنه و مشکل نیس ...
Only the registered members can see the link
گرافیک 960+رم 8 گیگ ( دو تا 4 گیگ 1600)
و پاور گرین باید بندازم پس
کیس هم که میگین مگنوم 2 اوکــی هست
AMD>INTEL
16-07-15, 13:20
بله مادربردتون چیپ نسبتا خوبی دارد . پاورتون اگر REDMAX هست . در اصل سازندش FSP GROUP هست که سازنده نسبتاخوبیه .کیستون هم مناسبه .