سلام دوستان با عشق
میخواستم بدونم برای تعمیرات لپ اپ،چه وسایل سخت افزاری نیاز هست
مثل: اوهم متر،هیتر گیره و....
ادامش چیه؟؟؟!!!:lol::Love-ssa~! (1):
AMD>INTEL
13-07-15, 19:42
دوست گرامی بیشتر از وسایل مهارت خود شخص هست . اگر وارد به تعمیرات باشه ابزار کار خودش رو میشناسه .
omid-ak
13-07-15, 19:50
مرسی داداش
یعنی اوهم متر لازم نیست؟
به نظرت برم آموزشگاه یا جور دیگه یا بگیرم؟
AMD>INTEL
13-07-15, 19:56
مرسی داداش
یعنی اوهم متر لازم نیست؟
به نظرت برم آموزشگاه یا جور دیگه یا بگیرم؟
اول که باید الکترونیک یاد بگیری . بعد آموزشگاه
این که صفر کیلیومتر برید آموزشگاه تعمیرکار نمیشید فقط هزینتون سوخت میشه .
یک کلاس الکترونیک خوب برید . بعد آموزشگاه .
omid-ak
13-07-15, 20:10
اول که باید الکترونیک یاد بگیری . بعد آموزشگاه
این که صفر کیلیومتر برید آموزشگاه تعمیرکار نمیشید فقط هزینتون سوخت میشه .
یک کلاس الکترونیک خوب برید . بعد آموزشگاه .
اصن وقتش نیست که الکترونیک برم،اموزش های مقدمیش رو با پی دی اف میشه اوکی کرد؟
AMD>INTEL
13-07-15, 20:14
اصن وقتش نیست که الکترونیک برم،اموزش های مقدمیش رو با پی دی اف میشه اوکی کرد؟
اگر میخواهید درست یاد بگیرید باید وقت بگذارید . اگر میخواهید همینطوری سرگرم بشید و نتیجه نگیرید بدون کلاس الکترونیک برید سر کلاس تعمیرات .
omid-ak
13-07-15, 20:23
اگر میخواهید درست یاد بگیرید باید وقت بگذارید . اگر میخواهید همینطوری سرگرم بشید و نتیجه نگیرید بدون کلاس الکترونیک برید سر کلاس تعمیرات .
با هیچ فایلی و چیزی نمیشه یاد گرفت؟
AMD>INTEL
13-07-15, 20:28
با هیچ فایلی و چیزی نمیشه یاد گرفت؟
تئوری کتاب یک مسئله است . انجام دادن کار یک مسئله دیگه هست . کتاب الکترونیک مجتمع فنی تهران رو بخون . دو جلد دارد . مقدماتی رو بخون . یک مولتی متر اتورنج مثل victor vc97 هم بگیر . که بتونی قطعات رو باهاش تست کنی .
شما باید با قطعات الکترونیک آشنا بشی همینطور با نحوه تستشون .
omid-ak
13-07-15, 20:34
تئوری کتاب یک مسئله است . انجام دادن کار یک مسئله دیگه هست . کتاب الکترونیک مجتمع فنی تهران رو بخون . دو جلد دارد . مقدماتی رو بخون . یک مولتی متر اتورنج مثل victor vc97 هم بگیر . که بتونی قطعات رو باهاش تست کنی .
داداش دمت گرم
بعدش چیکار کنم؟
AMD>INTEL
13-07-15, 20:41
داداش دمت گرم
بعدش چیکار کنم؟
کلاس تعمیرات
omid-ak
13-07-15, 20:46
الکترونیک ===> تعمیرات
حالا عزیز نظرت چیه که برم تعمیرات کامپیوتر یا لپ تاپ
؟
AMD>INTEL
13-07-15, 20:50
فرقی نمیکند . مهم یاد گرفتن اصول تعمیرات هست .
M3RS4D 50062
13-07-15, 22:28
ببخشید وارد بحث میشم.
ولی این تستی که میگین شامل چیه؟ مثلا یه مادربرد رو چه قطعاتیش رو باید تست کرد؟ (با توجه به این که اون دوتا کتابی که گفتین رو مطالعه کردن)
AMD>INTEL
13-07-15, 22:44
ببخشید وارد بحث میشم.
ولی این تستی که میگین شامل چیه؟ مثلا یه مادربرد رو چه قطعاتیش رو باید تست کرد؟ (با توجه به این که اون دوتا کتابی که گفتین رو مطالعه کردن)
باید تمام قطعات رو بشناسند . شامل خیلی از المان ها میشه : دیود - مقاومت - خازن - ترانزیستور
وقتی عملکرد یک قطعه رو در مدار بشناسیم عیب یابی یک دستگاه راحت تر انجام میشه .
همچنین نقشه خوانی و تحلیلش
یک راه اصولی هست که زحمت بیشتری دارد یک راه غیر اصولی هست .
اکثرا بدون مطالعه و شناخت از الکترونیک میرن کلاس . بعد که یک قطعه رو برای تعمیر میگیرند متوجه میشند هیچی نمیدونند .
M3RS4D 50062
13-07-15, 23:21
باید تمام قطعات رو بشناسند . شامل خیلی از المان ها میشه : دیود - مقاومت - خازن - ترانزیستور
وقتی عملکرد یک قطعه رو در مدار بشناسیم عیب یابی یک دستگاه راحت تر انجام میشه .
همچنین نقشه خوانی و تحلیلش
یک راه اصولی هست که زحمت بیشتری دارد یک راه غیر اصولی هست .
اکثرا بدون مطالعه و شناخت از الکترونیک میرن کلاس . بعد که یک قطعه رو برای تعمیر میگیرند متوجه میشند هیچی نمیدونند .
اقا امید بنده هم درصدد اموزش الکترونیک هستم...
فردا یه سر میرم انقلاب برای تهیه کتاب الکترونیک (البته قبلش یه سر دفتر مرکزی mft هم میرم به بینم کتابش در چ سطحی هست)
با فرض بر اینکه بنده کتاب رو مطالعه کردم و یه مولتی موتر اوتورنج نهیه کردم, برم یه مادربرد رو باهاش تست کنم یا حتی یه مدار ساده هم کفایت میکنه؟
(بخش تئوری که خودم میخونم میام جلو ولی بخش عملی رو ,هدف چیه؟ فقط تست و بررسی قطعات و نحوه عملکردشون توی مدار هست؟)
AMD>INTEL
13-07-15, 23:28
فردا یه سر میرم انقلاب برای تهیه کتاب الکترونیک (البته قبلش یه سر دفتر مرکزی mft هم میرم به بینم کتابش در چ سطحی هست)
با فرض بر اینکه بنده کتاب رو مطالعه کردم و یه مولتی موتر اوتورنج نهیه کردم, برم یه مادربرد رو باهاش تست کنم یا حتی یه مدار ساده هم کفایت میکنه؟
(بخش تئوری که خودم میخونم میام جلو ولی بخش عملی رو ,هدف چیه؟ فقط تست و بررسی قطعات و نحوه عملکردشون توی مدار هست؟)
این کتاب ترجمه شده یک کتاب روسی قوی هست . البته خودشون اعلام نمیکنند ترجمه هست . ولی اطلاع دقیق دارم .
هر دو جلدش رو تهیه کن .
نباید عجله کرد . بعدش چی آدم رو گول میزنه . سعی کن با علاقه و اشتیاق جلو بری .
- - - Updated - - -
این کتاب ترجمه شده یک کتاب روسی قوی هست . البته خودشون اعلام نمیکنند ترجمه هست . ولی اطلاع دقیق دارم .
هر دو جلدش رو تهیه کن .
M3RS4D 50062
13-07-15, 23:47
هر دو جلدش رو تهیه کن .
همین سورس روسیش رو میشه معرفی کنید.
AMD>INTEL
14-07-15, 00:02
خیلی قدیمی هست و تو ایران موجود نیست .
- - - Updated - - -
خیلی قدیمی هست و تو ایران موجود نیست .
omid-ak
14-07-15, 07:58
اقايون مشتي پس اول الكترونيك
كتابشو گرفتي عزيز يه ندا بده ببينم چطوراس و بگيرم