ورود

مشاهده نسخه کامل : مشکل با هارد 3 ترا

delta1387
11-07-15, 18:18
با سلام دوستان عزیز هر کی میتونه کمک کنه خیلی ضروریه

من یک هارد segate مدل st3000dm001 با فریمور cc4b دارم (3 ترا)
بدون اینکه اتفاق خاصی برای این هارد بصورت طبیعی بیفته پس از خاموش شدن سیستم در پایان یک روز کاری و قطع برق سیستم ...در شروع روز کاری بعد شناسایی نشد نه در بایوس نه در ویندوز
1. اولین اقدام با تعویض کابل ها مشکل حل نشد
2.دومین اقدام یک هارد از همون مدل دارم منتهی فریمورش فرق میکنه بردشو گذاشتم تو بایوس شناسایی میشه تو ویندوز هم شناسایی میشه منتهی پارتیشنها نمیاد و در منیجر ویندوز 128 گیگ میشناسه !
به نظر اساتید مشکل از برده یا چیز دیگه هم هست؟

ممنون میشم سریع پاسخ بدید اطلاعت روی هارد مربوط به کار روزمره میباشد و مهم

AMD>INTEL
11-07-15, 18:23
با سلام دوستان عزیز هر کی میتونه کمک کنه خیلی ضروریه

من یک هارد segate مدل st3000dm001 با فریمور cc4b دارم (3 ترا)
بدون اینکه اتفاق خاصی برای این هارد بصورت طبیعی بیفته پس از خاموش شدن سیستم در پایان یک روز کاری و قطع برق سیستم ...در شروع روز کاری بعد شناسایی نشد نه در بایوس نه در ویندوز
1. اولین اقدام با تعویض کابل ها مشکل حل نشد
2.دومین اقدام یک هارد از همون مدل دارم منتهی فریمورش فرق میکنه بردشو گذاشتم تو بایوس شناسایی میشه تو ویندوز هم شناسایی میشه منتهی پارتیشنها نمیاد و در منیجر ویندوز 128 گیگ میشناسه !
به نظر اساتید مشکل از برده یا چیز دیگه هم هست؟

ممنون میشم سریع پاسخ بدید اطلاعت روی هارد مربوط به کار روزمره میباشد و مهم

هیچ وقت برد هارد دیگری رو به هارد خودتون نزنید حتی اگر فریم ویرش یکی باشه . برد اگر بخواد عوض بشه باید ایسی رامش هم باید عوض بشه . به نظرم هارد رو حتما ببرید برای بازیابی اطلاعات و بیش از این دستکاری نکنید .

delta1387
11-07-15, 20:27
هیچ وقت برد هارد دیگری رو به هارد خودتون نزنید حتی اگر فریم ویرش یکی باشه . برد اگر بخواد عوض بشه باید ایسی رامش هم باید عوض بشه . به نظرم هارد رو حتما ببرید برای بازیابی اطلاعات و بیش از این دستکاری نکنید .

ممنون از پاسخ

مرکز خوب و مورد اعتماد و منصف میشناسید لطفا معرفی کنید و اینکه هزینش چقدی میشه؟

AMD>INTEL
11-07-15, 20:31
ممنون از پاسخ

مرکز خوب و مورد اعتماد و منصف میشناسید لطفا معرفی کنید و اینکه هزینش چقدی میشه؟

هزینه رو اگر بردش باشه حدود 100 بردش هست و هزینه ریکاوری هم متغیره .از 50 تا 100 تومن
فقط امیدوارم بعد از وصل کردن برد مشابه مشکل جدی تر نشده باشه .
کاربر همین فروم alialcapone تعمیرات هارد دیسک انجام میدن کارشون هم خوبه .
Only the registered members can see the link