PDA

مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید لب تاب برای فتوشاب و ادیت عکس و گیم تا 3.400

arvin.rog
11-07-15, 12:41
سلام یکی از دوستان که کارش گرافیک و ادیت عکس و کمی گیمه میخواد یه لب تاب بخره تا 3.400 که شاید طولانی مدت روشن باشه و واسه همینم باطریش قابل در آوردن باشه من خودم بین این چند مدل موندم :
1-ASUS N56JN - C (که خودمم دارم و ازش راضیم)
Only the registered members can see the link
2-Gigabyte P35K - B (چون باطریش جدا نمیشه باهاش مشکل دارم ولی بقیه مشخصاتش عالیه سه تا SSD با کارت گرافیک GDDR5 و بردازندهی قوی ولی حیف که باطریش جدا نمیشه)
3-ASUS N551JX بدون لیب موشن (من هر جا گشتم قیمت مدل بون لیب موشنو بیدا نکردم لطفا اگه خبر دارید قیمتشو بگین اگه بایین تر از 3.500 باشه تو اولویت اولم قرار میگیره)
4-ASUS G56JK - A (فقط مشکلم با گرافیک 2 گیگشه به نظرتون گرافیک 4 گیگ GT 840M قوی تره یا 2 گیگ GTX 850M)
بعدش هم یه کول بد خوب معرفی کنین این خوبه :
DeepCool Multi Core X6Only the registered members can see the link
ممنون میشم راهنماییم کنین.

AMD>INTEL
11-07-15, 12:49
در صورت موجود بودن مدل گیگابایت مورد مناسبیه .Gigabyte P35K - B

arvin.rog
11-07-15, 12:52
در صورت موجود بودن مدل گیگابایت مورد مناسبیه .Gigabyte P35K - B
بعد یه سوال دیگه آیا این لب تاب برنامه ای برای کنترل باطری داره که شارژ شدنشو کنترل کنه و اگه مدت زیادی به برق باشه آسیب نمیبینه و اگه قیمت ASUS N551JX بدون لیب موشنو دارین ممنون میشم بگید.

AMD>INTEL
11-07-15, 13:00
بعد یه سوال دیگه آیا این لب تاب برنامه ای برای کنترل باطری داره که شارژ شدنشو کنترل کنه و اگه مدت زیادی به برق باشه آسیب نمیبینه و اگه قیمت ASUS N551JX بدون لیب موشنو دارین ممنون میشم بگید.

بله . 100 درصد برای کنترل باطری محافظت های لازم رو دارد .
قیمت بدون لیپ موشن رو ندارم .

arvin.rog
11-07-15, 13:04
بله . 100 درصد برای کنترل باطری محافظت های لازم رو دارد .
قیمت بدون لیپ موشن رو ندارم .
ببخشید انقدر سوال میبرسم اگه باطری این لب تاب خراب بشه قابل تعویض هست و نمایندگی عوض میکنه؟

AMD>INTEL
11-07-15, 13:10
ببخشید انقدر سوال میبرسم اگه باطری این لب تاب خراب بشه قابل تعویض هست و نمایندگی عوض میکنه؟

بله عوض میشه . در کل لپتاپ های که باطری داخلی دارند باطری هم جزو قطعات شامل گارانتی هست .

QOM_TIGER
11-07-15, 14:01
دوست عزیز 850 2gb از 840 4gb قوی تر هست اون اسوس ها هردو گزینه های خوبی هستن به msi ge40 هم میتونید فک کنید مدل مناسبی هست.

arvin.rog
11-07-15, 14:08
نظرتون درباره ی ASUS K550JX - A چی هست هم قیمتش خیلی بایین تره و هم قدرت بیشتری داره و زیباست

AMD>INTEL
11-07-15, 15:06
نظرتون درباره ی ASUS K550JX - A چی هست هم قیمتش خیلی بایین تره و هم قدرت بیشتری داره و زیباست

مورذ بسیار خوبیه مشخصاتش هم عالیه .