arvin.rog
11-07-15, 12:41
سلام یکی از دوستان که کارش گرافیک و ادیت عکس و کمی گیمه میخواد یه لب تاب بخره تا 3.400 که شاید طولانی مدت روشن باشه و واسه همینم باطریش قابل در آوردن باشه من خودم بین این چند مدل موندم :
1-ASUS N56JN - C (که خودمم دارم و ازش راضیم)
Only the registered members can see the link
2-Gigabyte P35K - B (چون باطریش جدا نمیشه باهاش مشکل دارم ولی بقیه مشخصاتش عالیه سه تا SSD با کارت گرافیک GDDR5 و بردازندهی قوی ولی حیف که باطریش جدا نمیشه)
3-ASUS N551JX بدون لیب موشن (من هر جا گشتم قیمت مدل بون لیب موشنو بیدا نکردم لطفا اگه خبر دارید قیمتشو بگین اگه بایین تر از 3.500 باشه تو اولویت اولم قرار میگیره)
4-ASUS G56JK - A (فقط مشکلم با گرافیک 2 گیگشه به نظرتون گرافیک 4 گیگ GT 840M قوی تره یا 2 گیگ GTX 850M)
بعدش هم یه کول بد خوب معرفی کنین این خوبه :
DeepCool Multi Core X6Only the registered members can see the link
ممنون میشم راهنماییم کنین.
1-ASUS N56JN - C (که خودمم دارم و ازش راضیم)
2-Gigabyte P35K - B (چون باطریش جدا نمیشه باهاش مشکل دارم ولی بقیه مشخصاتش عالیه سه تا SSD با کارت گرافیک GDDR5 و بردازندهی قوی ولی حیف که باطریش جدا نمیشه)
3-ASUS N551JX بدون لیب موشن (من هر جا گشتم قیمت مدل بون لیب موشنو بیدا نکردم لطفا اگه خبر دارید قیمتشو بگین اگه بایین تر از 3.500 باشه تو اولویت اولم قرار میگیره)
4-ASUS G56JK - A (فقط مشکلم با گرافیک 2 گیگشه به نظرتون گرافیک 4 گیگ GT 840M قوی تره یا 2 گیگ GTX 850M)
بعدش هم یه کول بد خوب معرفی کنین این خوبه :
DeepCool Multi Core X6Only the registered members can see the link
ممنون میشم راهنماییم کنین.